![]() |
Taaak koniec swiata... Dajcie mi choc jedna sensowna przyczyne konca to moze uwierze...
Moim zdaniem wybujaly koniec swiata bedzie wygladal tak: Wszedzie ciemno bez slonca. Zamiast deszczu spadaja leszcze gryzace nas do kosci! Wszedzie leza szczatki po zuzytych condonach, a ludzie sie potopili... omg Mozecie w to wierzyc ja i tak w to nie uwierze. Wedlug mnie prawdziwy koniec swiata juz zostal przepowiedziony przez ekologow, astronomow (blyski gmma itp) oraz meterologow. (czy jak sie tam pisze) A wykonczy nas nasza technologia. Produkowanie gazu CO2 (ktorego jest 3x wiecej niz w 10w.) oraz wycinanie drzew tak wzmocnia globalne ocieplenie, ze zamiast 4 por roku bedziemy mieli 2. Pierwsza bardzo zimna druga goraca. Lodowce stopnieja oraz nastapi przerazajaca zmana klimatu na ziemi. (nie bede juz tu nic pisal) Przez promieniowanie wytwarzane przez komorki tel.itp. zacznie drastycznie spadac liczba pszczol i owadow zapylajacych kwiaty warzyw, owocow. Przez co zywnosci bedzie coraz mniej i zapanuje chaos rynkowy. Jakby tego bylo malo moze nadejsc okropna epoka lodowcowa niszczaca wszystko na swej drodze. "I pozostanie nam 4 lata gdy wygina pszczoly." P.S. Jak widac koniec swiata bedzie skladowa wielu przyczyn. |
Mój głupi kolega mówił, że czytał, że w 2012 roku ludzie umrą z powodu braku tlenu :D :D
Nie wierzę w ten "koniec świata" ile razy już przepowiadali? i co? Dlaczego by mialo sie teraz sprawdzić? ;] btw. Kto mi porzyczy łopatę? |
Zamiast rozmyslac o koncu swiata to lepiej dobrze sie rozgladajcie jak bedziecie przechodzic przez ulice. ; )
|
A ja w to wierzę (2012 rok). To musi się już skończyć, sami siebie niszczymy i zabijamy. To byłby jedyny ratunek...
|
A propos liczby 666, czytałem gdzieś, że skrót IBM oznacza właśnie tę liczbę - wystarczy pod I podstawić 6, pod B podstawić 6 i pod M podstawić 6. Niesamowite, prawda?
Na dodatek przeczytajcie to: Cytuj:
A co do tematu: oby jak najszybciej... |
Cytuj:
|
Ja słyszałem że koniec świata będzie jak "słońce się wyświeci" czyli przestanie byc gwiazda. Wtedy bedzie ciemnosc i The End :) Ale to ma byc za ilestam miliardow lat :D Pożyjemy zobaczymy B)
|
A nie wiecie czy ten koniec swiata w 2012 bedzie po mistrzostwach Europy czy przed? Bo szkoda by bylo, zeby ME sie nie odbyly z tak glupiego powodu.....
|
Rządza pieniadza pozabija nas nawzajem
|
Cytuj:
|
Brr, jak zimno...Eeej...Czemu jest tak ciemno?!~O boże, słońce zgasło! Nie ma swiatła, nie ma ciepła! To koniec! Wszyscy zginiemy! AAAAAAAAAAA!
Eh? Acha. Znowu przesiedziałem przy pececie do nocy, z otwartym oknem. Ehehehehe... |
to wie tylko Ten jeden na gorze :]
|
@Up:
Znaczy się Jarosław Kaczyński?;> |
Jak nie zdazymy ze stadionami to najpierw bedzie koniec V RP a potem swiata ..
|
Cytuj:
(by nie było, nie wierzę w koniec świata 2012) |
Koniec świata to będzie dopiero wtedy jak sie w*****e
|
Cytuj:
Tadeusz R. |
Jego zona?
|
@Up:
Jaruś nie ma żony. @Bastash: Jego kot? Alik? |
@up
Jego stara. |
Pan Tadeusz?
|
Cytuj:
|
No co wy? Nie widzieliście gdzie pojawił się post o "Tym na górze"?
To jasne! Chodziło o MNIE! Muachachachuehuehuhuhihihleulehbahahahaaa /me 'a wynoszą w kaftanie psychiatrycznym |
jako ze ja jestem Szatanista (czyli rownierz ateista) po zimnej kalkulacji winika ze:
Szatan nie moze byc zly, on ma inne idealy dobra Ziemia moze byc zniszczona na 10000000000000001 powodow Kalendarz Majow (end- 12,2012 ;d) |
Cytuj:
|
Pewnie będzie tak że za 10~lat wybuchnie wojna, posypią sie atomówki i zginą wszyscy ludzie, LUB za 300~lat jakieś ufoludy przylecą i rozwalą ziemie ^^
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
(Wykluczając możliwość, że to oni nas stworzyli, doglądali nas przez ten czas, a za 300 lat zobaczą jakie z nas chciwe, złe przygłupy i postanowią unicestwić ten błąd-eksperyment.) |
Mam nadzieję, że nie zbyt prędko. Mam jeszcze dużo marzeń, do zrealizowania.
Pozdrawiam, JustPlay. Pozatym. Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Mozliwe ze "koncem swiata" bedzie kolejne przebiegunowanie ziemi ktore wedlug naukowcow (m.in. widzialem to w Discavery ) powtarza sie co 100 tys lat i obliczyli ze to co teraz ma byc i tak sie "spoznia" :)
|
Tak jak ktos up napisal predzej bedzie follout w real niz koniec swiata... (dla nieznajacych gry chodzi o wojne nuklearna) Moze powinnismy wziasc przyklad z gry i zaczac budowac sobie schrony w ogrodkach... ale z drugiej strony real fallout fajna sprawa zrobie sobie replike bozara albo chociaz gaussa. Swojom droga scenariusz wojny z F2 jest bardzo prawdopodobny ropy juz zaczyna brakowac a jej zuzycie sie zwiekrza....
|
@ Fallout
O tak super. A ja kupie sobie ultra-laserozinator i pójdę pokosić szwabów. Mam +4 do ruchu, więc nawet nie dojdzie do kolejki przeciwnika, a jak coś to wezmę load'a. OPANUJCIE SIĘ! To nie jest temat na pisanie głupot. Nawet jak zrobi się wam Fallout, to userzy forum tibia.pl nie będą wybrańcami, którzy samotnie stawią czoła napromieniowanemu światu. Jesteśmy ludźmi, którzy zginą w pierwszej kolejności, jak pionki na szachownicy. @ Przebiegunowanie Cytuj:
Cytuj:
|
Według znaków gwiazdozbioru oriona koniec świata nast ąpi w 2012r.
Ale ja uważam że koniec świata nastąpi wraz z wybuchem słońca za kilka miliardów lat.:confused: Halapatapi is the best! |
E tam lepiej sie nie przejmować tylko cieszyć sie życiem sie życiem:)
|
Cytuj:
PS. Koniec świata nie rozumiem, jak zagłada ludzkości, tylko koniec świata takiego, jaki znamy teraz (metafora taka), czyli rządzony głównie przez wyzysk, chciwość, nietolerancje. Brak empatii, wojny, pieniądz bogiem, kłamstwo. W takim świecie żyjemy. (let go of what i've done) W chwili obecnej uważam, że od 2012 roku człowiek zacznie uczyć się, co to znaczy i jak być Człowiekiem. @ down Niewykluczone, że nic takiego się nie stanie. Przy dużej liczbie przepowiedni na przyszłość jest spora szansa, że któraś się spełni. |
Wcześniej sam się zabije.
|
http://www.smog.pl/wideo/9572/zagada_ludzkoci/3/
hipoteza apokalipsy |
Co do Fallout'a, to mam niezły składzik Achtungów, Coli Light i Mentosów. Czułam, że kiedyś nadarzy się coś bardziej ambitnego niż wysadzenie szkoły.
A zagłada świata? Gówno prawda. |
NIKT tego nie wie. Absolutnie nikt. Koniec świata może nastąpić równie dobrze teraz, jutro, lub za milion lat. Ten temat to zwykły spam...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:10. |