![]() |
Dziwne Tibia mi niedziała a pisze na stronie że od 14 bedą robić upate
|
Nareszcie juz nie moge sie doczekac!!!!!! 8o
|
...
fakt nie dizala. kladlem sie spac o 3.00 i wstalem o 7.30 aby porobic run jeszcze, i nie dziala. troche to moje plany popsulo. moze to chwilowe, i bym czekal, ale moze to na dluzej to bym poszedl spac ;/ jezu jaki problem podmienic pliki na serverach. az 5h im na to trzeba -.-
i napewno nie wlacza go o 14.00 pozatym od 8.00 do 14 jes 6h omg. czemu nie zrobili tego wnocy ? kiedy sa servery bardziej puste >.< |
Pytanie
W zwiazku z jutrzejszym update mam 1 pytanie:
Poniewaz czytalem na Tibia.pl o tym co przyniesie update wiem ze maja znikac speary po dluzszym czasie. Ale czy bedzie mozna normalnie trenowac player vs player?? Albo czy bedzie mozna trenowac na rotkach bez znikania spearsow?? |
omg a teraz dziala
|
Coś tak nagle ten update wskoczył :D
Zdziwiło mnie, że nie będzie test serva dla graczy. Nawet to i dobrze, bo nic by nie wnosił (tzn. prędzej tutor coś wykryje i powiadomi, niż gracz zobaczy i spieprzy :p ) Hail Tiquanda :cup: |
nie rozumiem :( Ciebie
|
Ahhhh..... ehhhh..... mmmmmmmm.... goood ??
Cytuj:
sie za bardzo niee ciesze z tego update-a X( ale mam nadzieje ze nie bedzie tak zle |
Co ja bede robic przez ten czas?:P, a tak na powaznie czas najwyzszy,zapas uhow jest;)mozna isc zwiedzac:)ciekawe ile dedow bedzie.p
|
Yeah... To juz jutro moge sobie poplynac obejrzec Tiquande :D :D :D :D
|
NARESZCIE!! adafags
|
super zajefajnie wreszcie update :D
|
Eh... Czemu akurat teraz, chciałem odrobic ded, ale widze ze tak nie bedzie :|
|
A ja chce żeby to było dzisiaj!!! Czemu akurat jutro skoro dziś po tej godzinie ma mnie niebyć w domq! Ale cieszę się i tak... :D
|
Wreszczie update!!!
Ludzie na aldorze na trade mówią że test server bedzie od 9 do 17 ale czy jest w tym coś prawdy to nie wiem Dużo ludzi pewnie odejdzie od Tibii bo sie sieda grać, ale to nieprawda bo wystarczy troche sie przyzwyczaić i już sie gra noramalnie. plusy - będzie mniej afkerów, druidow itp. itd. - wiecje expowisk, nawet dla facców - rozwalajace sie spiry (nie moge scierpieć jak widze afkerow uzywajacych boty i afkujacych calymi dniami) minusy: - zakaz lurowania ( noe bez przesady znowu tak czesto nie lurują przynajmniej na pvp) @up: popatrz na date newsa =.=' |
narszecie wszystko sie wyjaśni, czy palkowie dalej będą grać, czy sorce i druty nie znikną, czy gospodarka serwerów sie rozsypie, co z SP, co ze spearami? czy ten update nie bedzie największą klęską i wreszcie o co mi tak włąsciwie chodzi?
ps. taa update bedzie taaaaaaaaki, jak zwykle pewnie wiele hałasu o nic[; wydaje mi sie że jesli ludize bedą uciekać od tibi przez SP to cipsoft odkręci to szybciej niż prędko [; |
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
8o 8o 8o 8o NARESZCIE !!!!!!!!!!!!! |
ALE SUPER normalnie wreszcie wszystkie pacce pojda do tiquandy bedzie fajnie ladnie i w ogole nie moge sie doczekac !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o :kon: :kon: :kon: :kon: :kon: :kon: :kon: :kon: :kon: :kon: :kon: :kon: :kon: |
lol?
Cytuj:
hehe to jest bardzo wielki plus!! teraz niemusisz sie bac ze ktos ci GSa lurnie pod Dwarf Bridge tylko sobie idziesz spokojnie do kazzo ;)) @topic SUPER ;] wkoncu poazbijam pare hydrow ;d;d |
upade !!!!!!!!!!!!
Wreszcie NastompiŁa PrzeŁomowa Chwila
:) :) :) :) Upade :) :) :) :) Fajowo Pozdrowienia Dla All |
Cytuj:
|
Lolz
Nareszcie nadszedł ubdate długo CipSoft kazał nam czekać 8o
|
Mam nadzieję że ceny runek u NPC będą dość wysokie ;) więc ceny własnych wyrobów zdrożeją :)
Pomysł z Tiquandą mi się bardzo podoba ale soul points-y i inne przebłyski CIPów... hmm zobaczmy jak się w praktyce sprawdzą :] |
NO Narescie JUPI!!!! Hoc nie wiem co lepsze :D
|
Update !?
Cieszę się z update'u. Ale słyszałem od kolegi w szkole że ma powstać TIBIA 2. Podobno ma być grafika 3D. Ale niewiem czy to prawda ?? Jeżeli chodzi o update to większość tego update'u jest dla PACC np. Tiquanda. Albo cena PACCa stanieje, albo w następnym update, czyli np. Tibia 7.51, albo coś w tym rodzaju. Byloby tyle samo nowych rzeczy dla PACCów i dla FACCów. WIĘC JAK KTOŚ WIE COŚ O TIBII 2 TO NIECH PISZE
|
a ja nie wiem czy plakac czy sie cieszyc :P mam prosbe do modkow: zalozcie oddzielny temat na wrazenia z Tiquandy, opisy potworow, looty, nowe rzeczy jezeli beda etc.. bo mam wrazenie ze powstanie setki tematow typu: "znalazlem jaskinie dwarorcow" "wiem gdzie sa hydry" "wiem jak trafic na wodospad a wy nie nupki !" albo ktos zobaczy nowa grafike jakiejs broni, nie potrafi wziac look i na forum da zdjecie co to jest ...
|
Cytuj:
Cytuj:
modki będą miały długą noc :P |
Nadchodzi...
Z pewnymi obawami oczekujemy nowego up-date. Dziś jest ten dzień w którym wiele ię zmienia. Ciekaw jestem jak wygladac beda ceny eq. Skoro runy drozeja....
|
ooo wreszcie jak wyjdzie tej grze na dobre to se jeszcze chyba pogram troszke :P:P
|
JUpi już sie nie moge doczekać 8o 8o 8o 8o tylko nie wiem czemu na tibia.pl sa jakies dziwne godziny teraz jest 10 a ja u siebie mam 9 -.-
|
Nareszcie!!! Czekalem na to caale wakacje (i troche roku szkolnego) :P
|
mało super normanlnie cud malina dzisiaj to nastąpi :):):):):):)
pozdro |
Cytuj:
|
Już jutro?Niezły HARDKOR!
|
WkoŃcu
Wkońcu się doczekalismy teraz tylko jeszcze czekam na pacc i moze jutro wyrusze w nowy teren tibie :)
|
Yeeee!!!!!!!!!!!!
|
SpoX jutro :) niemoge sie doczakac :> ciekawe czy bedom kolejki B) ;)
-5 h to malo szczegulnie jak ktos gra w Tibie 5-8h dziennie :P :) :D |
No nareszcie!!!
Jak miło bylo przeczytać ten news :) |
YaHoooooooooooo.....
Mnie Aż w krześle skręca, ( muszę siusiu):P
Ale tak na serio... JESTEM BARDZO ZADOWOLONY Z UPADE, NIE MOGĘ SIĘ DOCZEKAĆ!!!!!!! Nabije jeszcze z 20 lev i szukam ekipy na PoH :baby: :baby: Ponieważ nie mam Pacca:P |
Nareszcie tak dlugo wyczekiwany update :p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:52. |