Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   1st team banshee quest thoria =|| warto obejrzec (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=48305)

zeus1985 07-09-2005 09:30

Mi tam filmik sie podobał :)
Good work guys !!!
P.S.
Pozdro dla Drasena i Karajakataki ;D

Dragu 07-09-2005 15:07

co wam sie podobalo ???? jak niewiny player zdechl bo ja niewim poprostu to som nooby te wszystkie sikewsy i te nastepne cos na g... gowniarz czy jak mu tam niewim co to wogule mialo byc (o,o) sowa dla noobow sikews -.- noob
--

wolfram 07-09-2005 16:08

Dziekuje serdecznie za to ze jestes po mojej stronie
Post byl kretynski

^Awolver^ 07-09-2005 19:12

czyj?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wolfram
Dziekuje serdecznie za to ze jestes po mojej stronie
Post byl kretynski

czyj post byl kretynski ? bo chyba nie zeusa < kazdy ma prawo do wyrazania swoich mysli , chyba ze jest to niezgodne z zasadami panujacymi na forum , jak juz kretynski byl psot ktorego napisal Dragu
1. Błędy ortograficzne ( na przyklad "som")
2. taka niedojrzalosc w jego poscie odczulem ( wiek 13 lat ) << byc mzoe sie mylę

Miszczu 07-09-2005 19:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Muradin the Knight
brak slow na takie noobostwo jak to :o

eeee to nie jest noobostwo to jest typowa taktyka zarabiania szybkiej kasy:>
ktora sie moze zle skonczyc a jak ktos chce tak robic niech porozmawia z sergio demonslayer lub obejrzy filmik....i neich sie przekona jaka jest kara

^Awolver^ 07-09-2005 22:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Miszczu
eeee to nie jest noobostwo to jest typowa taktyka zarabiania szybkiej kasy:>
ktora sie moze zle skonczyc a jak ktos chce tak robic niech porozmawia z sergio demonslayer lub obejrzy filmik....i neich sie przekona jaka jest kara

wiesz może jestem głupi ale z serio ddemonslayerem już se raczej nie porozmawiasz :P

wolfram 07-09-2005 22:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ^Awolver^
czyj post byl kretynski ? bo chyba nie zeusa < kazdy ma prawo do wyrazania swoich mysli , chyba ze jest to niezgodne z zasadami panujacymi na forum , jak juz kretynski byl psot ktorego napisal Dragu
1. Błędy ortograficzne ( na przyklad "som")
2. taka niedojrzalosc w jego poscie odczulem ( wiek 13 lat ) << byc mzoe sie mylę

no raczej ze o niego mi chodzilo przeciez nie bede zjezdzac kogos kto ma tylko inna opinie :S a podziekowanie dla dragu bylo z ironia

Tjikuzu 08-09-2005 07:55

ta filmik dobry, jak juz zablokowali wejście i wiedziales ze umrzesz nie mogles sie wylogowac stalbys 3 kratki od teleportu po wlogowaniu i spokojnie bys uciekl pozniej nawet jakbys umarl wolalbym umrzec w final roomie tak ze nikt nie dostanie nic niz czekac az Cie zabija i wezma twoje uhy sdki i loota. Jka walili Cie boltami i sd zamiast sie uhac piszesz noobowskie "no" "why" po co? Chca cie zabic to zmarnuj uhy zeby dostali jak najmniej.

^Awolver^ 08-09-2005 09:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tjikuzu
ta filmik dobry, jak juz zablokowali wejście i wiedziales ze umrzesz nie mogles sie wylogowac stalbys 3 kratki od teleportu po wlogowaniu i spokojnie bys uciekl pozniej nawet jakbys umarl wolalbym umrzec w final roomie tak ze nikt nie dostanie nic niz czekac az Cie zabija i wezma twoje uhy sdki i loota. Jka walili Cie boltami i sd zamiast sie uhac piszesz noobowskie "no" "why" po co? Chca cie zabic to zmarnuj uhy zeby dostali jak najmniej.

sam na to wpadłeś?? ja cie ależ ty mądry , nie zauważyłeś że takich postów bylo juz z 50.....

Master of Puppets 11-09-2005 17:05

Co tu duzo gadac, Karajakataka czy tam inne gowno to zlodziej, noob... i przykro to mowic.. ale widac ze polak -.-
Wyrazy wspolczucia :/

karkaras 12-09-2005 11:40

??

Przeczytałem wszystko ale dwie rzeczy mnie interesują. Możliwe że są one już gdzieś, jeśli tak to sorca. 1. Wiesz już dlaczego cie zabili, chcieli tylko loot czy o coś więcej poszlo. 2.Jak wygladaja teraz twoje relacje z twoimi zabojcami? ( chodzi mi o to czy jak zobaczą cie to zaczynaja atakować .itp). Dzięki za odpowiedź i pozdrowienia :P

Hadi 12-09-2005 15:29

ehhhh....twój błąd ,mogłeś odrazu dać loga przedogieniem jakwidziałeś że tamten kajarataka blokał teleport .dobrzy qmple zdradzajol ,szok! ale takich sq****w tobym normalnie zabił -.-.

Aragorrn 12-09-2005 16:43

!!

LoL?? ty to byles?? moim zdaniem miales dwa dobre no pz .. mogles wyjsc z party .. albo lognac sie kolo tp .. proste albo niedaleko tp a nie qrwa pytac sie all .. ehh ..

edit:
no nie all sie pytales ,ale ja twoim miejscu za tym drugim razem bym dal loga .. jak nie za pierwszym

^Awolver^ 12-09-2005 18:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hadi
ehhhh....twój błąd ,mogłeś odrazu dać loga przedogieniem jakwidziałeś że tamten kajarataka blokał teleport .dobrzy qmple zdradzajol ,szok! ale takich sq****w tobym normalnie zabił -.-.

no normalnie wszysckich bys pozabijal jaki z ciebie kozak (( 12 lat jakby ktos nie zauwazyl -.- ))

Evil_Gogo 13-09-2005 20:18

Okazali sie poprostu frajerami i koniec, ja na twoim miejscu bym się załamał ;/

Evil_Gogo 13-09-2005 20:20

Ja bym nie poszedł wcale na tego questa, oglądałem wiele filmów z takimi jazdami i jestem na takie coś uczulony, przynajmniej żeby 50% to byli koledzy. Twój kolega z rs ;/ poszedł i pewnie też dead :(

^Awolver^ 13-09-2005 22:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Evil_Gogo
Ja bym nie poszedł wcale na tego questa, oglądałem wiele filmów z takimi jazdami i jestem na takie coś uczulony, przynajmniej żeby 50% to byli koledzy. Twój kolega z rs ;/ poszedł i pewnie też dead :(

Copy name potem www.tibia.com/community/?subtopic=characters (< jak cos zle tosry sam pisaile) i wtedy wie sie na 100% bo ztwierdzenie PEWNIE to jakies 80 % nie? [:

Neverblood 14-09-2005 11:49

ehh

z nieznajomymi isc na questa to zawsze ryzyko .. w Twoim wypadku nie oplacilo sie ..

Chemik50 14-09-2005 14:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wolfram
1st team banshee quest thoria
warto zobaczyc zeby wiedziec jacy ludzie sa na swiecie

http://rapidshare.de/files/4459915/nc.rec.html

Fajny Film ale wiesz co mama dwa powody dlczego jest na 6/10 :o Po pierwsze filmik jest nakrecany od wejscia po nagrody a nie od zdobycia ,,Famili Brooch''. A po drugie mnie to wkur..a, że na nowych swaitach zawsze wszyscy sie zabijaja zeby zbogacic sie!!! X( ;( Ale ja sie nie dalem jak bylem na Questach ;)

Wariatex997 14-09-2005 15:58

........

omg ogladame ten filmik juz nie macie czego pokazywac?? -.-

Wariatex997 14-09-2005 16:02

............

Ogladalem ten filmik juz po co powtarzac ten temat -.-

^Awolver^ 14-09-2005 17:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wariatex997
Ogladalem ten filmik juz po co powtarzac ten temat -.-

dobrze ty sie czujesz? -.- dwa razy napsiales niemalze to samo a kogo obchodzi ze wielmozny pan obejrzal film? bo chyba nie mnie , a tak w dziale filmy tez mozna rozmawaic na tematy zweiazane bezposrednio z tym filmem wiec czego ty chchciec?-.-

Elendart 14-09-2005 18:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aragorrn
mogles wyjsc z party ..

co by mu dalo wyjscie z party?? -.-

Adi Pro Knight 14-09-2005 19:10

Jaka masakra... -.- ... ja bym na twoim miejscu zrobil chyba to samo... ewentualnie bym wylogowal sie gdzies... no ale cuz... szkoda mi ciebie... a co do thori, to kieds mi sie wydawalao ze to fajny serverek... teraz zmienilo sie to... az strach z depo wyjsc bo pkerow tak duzo ze szok... a najgorsze jest to że zabiją cie bez powodu... ogólnie rece opadają jak ogladalem ten film. :o

Master of Puppets 16-09-2005 14:51

Hm... To jest latwo mowic co by sie zrobilo jak juz sie zoaczylo... Ale na jego miejscu to nie wiem... Zawsze moglaby byc nadzieja ze moze nie zabija albo cos... BTW: Xarturo! nie martw sie odrobisz :)

wolfram 16-09-2005 16:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master of Puppets
Hm... To jest latwo mowic co by sie zrobilo jak juz sie zoaczylo... Ale na jego miejscu to nie wiem... Zawsze moglaby byc nadzieja ze moze nie zabija albo cos... BTW: Xarturo! nie martw sie odrobisz :)

juz odrobilem :S

karkaras 27-09-2005 17:32

Patrząc na początek postu a teraz na koniec widaby to że większość graczy z teggo postu już nie gra na tchori ;/

Dalv 27-09-2005 18:37

Żenujące...
Jeden z najbardziej przeygnębiających filmików jakie widziałem..
Co do ludzi którzy ogłaszali swoje teorie pt. "mógłbyś zrobić to... ja bym zrobił tamto"
Czy wy naprawdę za każdym razem boicie się ekipy z którą idziecie?Trzymacie się od nich z daleka i dajecie loga po zabraniu loga?! OMG!!!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:36.