Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Pierwszy września. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=48818)

Faramir z Fortery 03-09-2005 19:36

Troche mi Smutno że jest szkoła :( nie będzie już tak dużo czasu dla Tibi :( a niektóre Servery będą świeciły Pustkami ;( WAKACJE NIECH WRÓCĄ ;(

Bazant 03-09-2005 21:28

Bieda

Ja idę do 3klasy gim. :( co wiąże się z godzinami spędzonymi nad książkami i końcu z Tibią ;(

Royal Rosario 03-09-2005 23:12

Noo...tak źle to chyba nie jest. Przynajmniej bliżej do następnych wakacji ;)
Ja zmieniłam szkołę w ostatni rok gimnazjum :p Yest spoko....a przynajmniej mogło być gorzej...
Czy jest tu ktoś z Nebuli????? :]

Rzeka 03-09-2005 23:29

Koniec wakacji czas wziąć się do nauki(oczywiście to słowa mojej starej)....
***ie tą szkołe bo jest porąbana...w ogole czy szkoła ma jakiś sens?(moje słowa)

No dobra ale tak szczerze to trzeba się wziąć za nauke :)

Faramir z Fortery 03-09-2005 23:34

:p a ja ide do II GIM :( w najgorszej z szkół w Całej Polsce :( pewnie ktoś słyszał o 16 Z Zielonej Górze ? :p ale serio ja tam jestem Boosem.

Shano Stox 04-09-2005 05:58

Koniec Wakacji

No niestety,wracamy do "Wiezienia" smutny ...on nam niepozwala zbyt czesto grac...ale niema co sie martwic mamy wile przerw swiątecznych ito. Damy rade !!

A w Tibie i tak będę GRAŁ...huahahuaha , J**** Szkołę ,że się tak wyraże niezbyt ładnie!!!

----------------------------
05:01 You see yourself. You are a knight. You are Demon of the Satanic Power (Love You Kasia). hehe

drizztpl 04-09-2005 07:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tyran The Bro'war
Omg. PIerwszego dnia w nowym liceum zostałem skocony:D Ale dowiedziałem się ze ten koleś gra w tibie.... Zaliczył jednego dnia 5 deadów. THX KOLEDZY KTÓRZY POMOGLI GO ZABIĆ;p

a pozniej wp****ol w szkole :D

Centix 04-09-2005 19:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dr. Omader
Nastał smutny dzień dla wszystkich… Czas cudownej sielanki wakacyjnej zakończył się i trzeba ruszyć du… ekhz… znaczy iść do szkoły ;)
Niektórzy zmienili szkoły, inni zostali w starych, ale wszyscy z jednej strony się smucą, iż wakacje dobiegły końca, z innej znowu cieszą się że znowu będzie można żartować z nauczycieli, nie odrabiać zadań domowych i robić wiele innych rzeczy, których nie będę wypisywał, żeby wam pomysłów nie podsuwać ;)
Świeżo upieczonym gimnazjalistom oraz licealistom gratulujemy dostania się do wymarzonych(lub nie) szkół i życzymy powodzenia(kici... kici...) :)

I nie smućcie się końcem wakacji… Studenci mają jeszcze miesiąc, przez który wy będziecie musieli się już uczyć(a oni będą sie bawić) i całkowicie się z wami (nie)solidaryzują :>

Tibia.pl życzy udanego roku szkolnego i dobrych wyników w nauce. :)

ps. Przypominamy, że rok szkolny mija dużo lepiej jeśli jest się posiadaczem premium account, szczególnie, takiego kupionego przez tibia.pl(fakt potwierdzony naukowo). Więcej na ten temat przeczytasz tutaj.

Zwróćcie uwagę na to ''kici kici''.
Pff, wystarczy, że zrobie ''hau hau - wóf wóf''.

Badzo 04-09-2005 20:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Centix
Zwróćcie uwagę na to ''kici kici''.
Pff, wystarczy, że zrobie ''hau hau - wóf wóf''.

Kolega jak powiedział hau hau zamiast miau miau dostal wpierdziel :)

Trunk 05-09-2005 00:12

nie nawidze mojego liceum >.< ;ppppp

Ksen 05-09-2005 02:40

yyy

ja mam jeszcze jakies 3 tygodnie wolnosci

PeTeRsOn 05-09-2005 21:26

Wtorek

:( A mi sie trafil najgorszy wtorek swiata :/
2xPolski ( to nawet przeboleje), Matma ( Ludzie ratujcie ;( ),Fizyka (Jeszcze lepiej) 2x Niemiecki (mam zal do nich po wojnie i ich nie bardzo lubie :/), Chemia (to lepiej od Fizy :confused: ), No i na koniec nam dali W-F zebysmy se odpoczac nie mogli po mekach z tymi godzinami :/ X( X( X(

Centix 05-09-2005 23:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Badzo
Kolega jak powiedział hau hau zamiast miau miau dostal wpierdziel :)

pff... nie dość, że moge wziąć kapcia to mnie to nie grozi :)))

pinokiooooooooo 06-09-2005 17:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PeTeRsOn
:( A mi sie trafil najgorszy wtorek swiata :/
2xPolski ( to nawet przeboleje), Matma ( Ludzie ratujcie ;( ),Fizyka (Jeszcze lepiej) 2x Niemiecki (mam zal do nich po wojnie i ich nie bardzo lubie :/), Chemia (to lepiej od Fizy :confused: ), No i na koniec nam dali W-F zebysmy se odpoczac nie mogli po mekach z tymi godzinami :/ X( X( X(

No i co z tego?? Ja też mam podobnie i nie narzekam też mam 2 polaki ale w poniedziałek i 2 w piątek matme to mam prawie codziennie fizy nie mam niemieckiego też nie mam ale za to mam anglika i infe (kompy mamy do bani. Nie dość że mają windowsa 98 to jeszcze na niektórych sie coś z kartą gaficzną sypneło) Chenia to też to coś mam i w-f nie mamy :D ale co tak narzekać? trza sie uczyć :baby:

Iberiel 06-09-2005 20:13

Heh no tak 1 września... Jednak są i tacy studenci, którze się całkowicie solidaryzują... przecież mamy jeszcze sesje poprawkową ;) nom niestety trzeba się teraz przyłożyć :p Pozdrowienia:)

Faramir z Fortery 07-09-2005 14:45

:) Może i jest szkoła ale jak będziemy się uczyć to szybko się skończy i WAKACYJNA SIELANKA do nas wróci :( póki co czekam na GIII :D a poza tym mam Śmiesznych Nauczycieli :D

palladin Vieniox 07-09-2005 20:46

-.-

Ja nie chce do szkoły nauczyciele piepszom ze nie gryzom tylko kąsajom!!!!! ja Dygam ja nie chce!!!!! aaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!! tibia ratuj!!!!!:P:P:PxD ;( ;( ;( ;( :baby: :(

palladin Vieniox 07-09-2005 20:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Faramir z Fortery
:) Może i jest szkoła ale jak będziemy się uczyć to szybko się skończy i WAKACYJNA SIELANKA do nas wróci :( póki co czekam na GIII :D a poza tym mam Śmiesznych Nauczycieli :D

Chyba cie po***ało :/ Uczyc sie??? Qrwa ucze to ja sie Uhy robic -.- z takimi textami to do szkoły :P

Xyrius 07-09-2005 20:56

@upup: to tak ciężko zrozumieć ? Tibia fajna jest ALE.. ale szkoła jakby nie patrzeć czysto teoretycznie Cię kształci... i to ma Ci w przyszłości pomóc:P W praktyce jest różnie, ale już bez przesady... nie musisz się uczyć.. ale popatrz na to z tej strony - podstawówka i gimnazjum SUX, liceum SUX - a jak tam dobrze nie wypadniesz to sie na studia nie dostaniesz... teraz miejsc pracy nima...ale jak już sa to wykształcenie sie przyda

zwiastun ciemnosci 07-09-2005 21:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hawki
Szkoda, że nie ma czegoś takiego jak macro na szkołe. :D
Jesteś afk siedządz sobie w domu i grając w tibie. :D

to przyszedl by evul dyrektor i by cie zbanowal za bierne makrowanie podczas lekcji :P
ps. do wszystkich ktorzy zaczynaja nauke w nowych szkolach KICI KICI!

Mutal_ 08-09-2005 20:05

"ps. Przypominamy, że rok szkolny mija dużo lepiej jeśli jest się posiadaczem premium account, szczególnie, takiego kupionego przez tibia.pl(fakt potwierdzony naukowo). "
hahahah placa wam za to? darowalbys sobie wciskanie tego typu kit
ciekawi mnie jaki % z tego macie ze tak chrzanisz...

boorex 09-09-2005 14:07

@Up : heh zgodze sie z toba taka "czysta" wersja prostej reklamy dla 1 klasistow z podstawowki ;) ale ja to widze jako taka nieco ironiczna wersje reklamowania pacca ;]

Faramir z Fortery 09-09-2005 14:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez palladin Vieniox
Chyba cie po***ało :/ Uczyc sie??? Qrwa ucze to ja sie Uhy robic -.- z takimi textami to do szkoły :P

Ziomek a pokiego mi Wiedza ? ja czekam tylko na GOTHIC III i tyle :p

MiodUs 11-09-2005 10:50

Drom, ja nalegam abys napisal w newsie rocznice wybuchu 2 wojny swiatowej! X(

L4ki 23-09-2005 05:19

nie zapomnijcie o nas :D

Wrzesien sie konczy wiec nie zapomnijcie o studentach ktorzy juz niedlugo rowniez rozpoczynaja nauke... xD

Glarand 29-09-2005 19:27

Wakacje the end :((

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vesper Drago
Nom nom szkoda że już koniec wakacji ale dzisiaj waliłem ostatnią nockę w te wakacje... Jes godzina 4:57 :-) Hehe a tak na poważnie, Wakacje się skończyły , zaczyna się nauka były 2 miechy że tak powiem o*******ania się a teraz do roboty wyłączać kompy i brać się do nauki bo może być za późno... heh gadam jak moja mama :]

My tez z qplami robimy nocki, ale ostatnio to zeszlismy u qpla w nocy na linie z balkonu, chodzilismy w nocy po ulicy itp. Wzielismy 2 litry benzyny i rozlalismy po ulicy!! JARALO SIE JAK NIC! NIkt nie widzial bo mieszkamy na Poboczach miasta xD Ale fajnie bylo. A jak wchodzilismy juz na balkon to ja zachcaczylem o rynne i cala woda z niej wylala sie na mnie 8o Bluzka zmoczona, ale sie do rana wysuszylaa :D :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:14.