Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Nadchodzi Test Server! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=55032)

Spliteer 06-11-2005 14:21

Wreszcie ktos go pokonal :cup: gratz dla nich jeszcze jakby to byli polacy :D

Trunk 06-11-2005 23:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Spliteer
Wreszcie ktos go pokonal :cup: gratz dla nich jeszcze jakby to byli polacy :D

?;p
chyba jestem do tyłu bo nie wiem o co chodzi ;]

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez N-o-2
Ja mam taką malą nadzieje ze test server objawi sie dzisiaj w poludnie

No to chyba ją straciłeś Xd

N-o-2 07-11-2005 14:01

@up Niestety ale stracilem :P, ale moze w tym tygdniu sie objawi B)

Afenii Shakur 07-11-2005 16:17

Ja wszystkich pozabijam, ktorzy stana mi na drodze :baby:

Raiderek 07-11-2005 18:24

Heh.. Pamiętam swojego pierwszego test Serva na którego się zalogowałem :)
W Grudniu 2004 r. :) EH. Przeżycie było niesamowite :D , Serv wyglądał jak wielkie pobojowisko..:) Nawet mialem Demon Helmet :D :d (kupiłem za 10 Bp Uh xD) Niestety w Drodze do Dp dostałem Ue od jakiegoś Sorca :( a że byłem Druidem 20 lvl i w Tamtym momęcie miałem zaledwie 174 Hp (Tak, Wciąż to pamiętam :D) To wiadomo co się stało :(
-Ale mimo wszytko Było niesamowicie
- Ehh.. Ludzie 15lvl napalają się na PK jak widze.. Hehe, po wejściu odrazu zmienicie zdanie i będziecie siedzieli w DP ze Strachu że ktoś was zabije ( i będziecie czekali w kolejce xD xD xD)

-Ale się rozpisałem :/ PS. Nie wnioskujcie z Mojego postu ile już czasu gram w Tibie :P (niedługo 2 latka :D :d)

vaviec 07-11-2005 18:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Afenii Shakur
Ja wszystkich pozabijam, ktorzy stana mi na drodze :baby:

Życze szczescia...-bedzie ci potrzebne.

pawel The Magician 07-11-2005 20:48

zaszła jakaś zmiana! dotychczas jak prubowałem się zalogować na test serwa to wyskakiwała lista postaci a po wybraniu komunikat ze to test serwer tylko dla "wybranych". teraz nie można nawet się zalogować na listę postaci! wyskakuje okienko że test serwer jest offline. czyżby wprowadzali jakieś zmiany? a moze przełączaja serwer na publiczny??
@edit
wyjaśniło się ale nie wszystko. odpaliłem jeszcze raz i zassało mi nową wersję klienta. teraz to jest 7,54 :-P . poczekamy zobaczymy co to cipsoft kombinuje :-P

N-o-2 07-11-2005 21:06

Jak to zassalo ci nowego klijenta ?, przeciesz jak zaznacza sie test server login to pojawia se komunikat ze test server jest w chwili obecnej wylaczony -.-

Fatevux 07-11-2005 21:08

ok a teraz krutka zwięzła odp na wasze wszystkie pytania

http://www.toya.net.pl/~qqraczy/lekcja2.swf

pawel The Magician 07-11-2005 21:09

no normalnie włączyłem jeszcze raz wpisałem passy i mi zassało klienta 7,54. restart tibii i znowy komunikat test serwer offline.
@edit
no i znowu da się zalogować na listę charów. dalej tylko prywatny serwer :/

N-o-2 07-11-2005 21:12

Ale wpisywales jakies inne ip czy od tak zaznaczyles test server login i ci zassalo ?

--------------------------------------------------------------------------------

ok a teraz krutka zwięzła odp na wasze wszystkie pytania

http://www.toya.net.pl/~qqraczy/lekcja2.swf

czy my ci wygladamy na dzieci z przedszkola ?

@down

jak zmieniles port ?

pawel The Magician 07-11-2005 21:14

normalnie zmieniłem port na 7575 (bo gram na niemieckim serwie) i zaznaczyłem connect to test server. najepirw upgrade do 7,53. dzisiaj do 7,54. czyli coś jednak zmieniają.
@edit
@up
właściwości skrótu tibii i dopisałem- port 7575
@edit2
offttop
raul się obudził :-P ty mi raul powiedz tylko jedno. to cipsoft nie pozwala na jakikolwiek przeciek czy po prostu osoby znające fakty nie chcą ich ujawnić? proszę tylko o jedną prostą odpowiedź.

N-o-2 07-11-2005 21:22

Ale wytlumacz mi w jaki sposob zmieniles port na 7575 !! :baby:

@edit

thx

@edit2

ja tez poprosze o kasacje tego posta :P

@down

jeszcze testy trwaja, w tym tygodniu test server powinien wyjsc na swiat :]

@edit3

Poprosze rowniez o kasacje tego posta !! ;)

PaldekMaN 08-11-2005 06:41

Yea

Ale spoko ze TS bedzie heh ekipa juz jest teraz tylko czekam na testa a jak bedzie duza kolejka to ja sie tam nie wbijam :p :p :p heh pogram sobie na Azurce 8o zycze wszystkim milego grania ;)

Dechsta 08-11-2005 08:39

Bez pacca niemasz co się wbijać..., pamiętam kiedyś (chyba w tamte święta już bez pacca) były kolejki +3000 i jeszcze do tego czasami wyskakiwały bugi jak się czekało w kolejce ;), i znowu się do tylca leciało :D

Poduszka Gruszka 08-11-2005 15:17

Mam pytanie

Dlaczego tylko zaproszone osoby maja wejscie na test server?Ja bym chcial ale niewiem czy moge?Prosze szybka odpowiedz.

Olorion. 08-11-2005 15:33

jeszcze nie mozesz

pawel The Magician 08-11-2005 15:48

@poduszka gruszka
Na razie mogą tylko zaproszone osoby ponieważ to oni mają pierwszeństwo w sprawdzaniu ulepszeń i wyłapują błędy.

Kwadratowe Koło 08-11-2005 17:19

Muhuhauhesauhsh!!1

Instynkt, strzeż się! :] Cała gildia będzie na ciebie szarżować :evul: , chyba, że się zgodzisz z nami zatłuc sunrise ;)

Lyonis 08-11-2005 17:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dechsta
Bez pacca niemasz co się wbijać..., pamiętam kiedyś (chyba w tamte święta już bez pacca) były kolejki +3000 i jeszcze do tego czasami wyskakiwały bugi jak się czekało w kolejce ;), i znowu się do tylca leciało :D

No musze Cię troszke poprawić wogóle bez pacca nie szło wejść bo niby byłeś 1 w kolejce a wbijaly same paccki(troche to głupie).Ja bez pacca wbiłem się raz przez jakiś bug ze byłem 300 mniejsc w tył i weszłem(fart jak nigdy :D).A z pacckiem to wbijałem sie po 5 minut w kolejce :D

Monte 08-11-2005 20:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kwadratowe Koło
Muhuhauhesauhsh!!1

Instynkt, strzeż się! :] Cała gildia będzie na ciebie szarżować :evul: , chyba, że się zgodzisz z nami zatłuc sunrise ;)

Hah.. Wątpię, że wam się uda zabić Sunrise'a.. Napewno ma znajomości ; - ) I z czego wy chcecie go zabić, z LMM? : PPP Pamiętam jak na ostatnim TS'ie God zsummonował Licha na rook'u, Payton padł i poleciały k legi^^ Mam nadzieję, że jakoś się na TS'a na rook'u wbije. Nie ma nic wspanialszego w Tibi niż ts na rook'u xDDD

majkel :D 08-11-2005 20:57

Mój odwieczny wróg!!!

Ciągle wyzywamy się z kolegą kto ma lepszą postać niestety :( calmera to non-pvp i szkoda.
Jednak teraz zmierzymy się na test serverze i odwieczna walka o postać sie zakończy :evul: > Oczywiście ja wygram :kat:

Kolidos 09-11-2005 06:36

Ej mam pytanie ??
Jak ktoś ma pacc to ktoś wcześniej pisał, ze ma większe szanse na wbicie sie od facc. To jak bez kolejki chyba nie? wytłumaczcie plx

pawel The Magician 09-11-2005 07:16

będziesz stał w kolejce :-P na teście wszyscy wchodzą z kolejki. jako że masz pacc masz małą szansę wcześniejszego wbicia się na test serwa, ale małą.

Raul 10-11-2005 14:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pawel The Magician
raul się obudził :-P ty mi raul powiedz tylko jedno. to cipsoft nie pozwala na jakikolwiek przeciek czy po prostu osoby znające fakty nie chcą ich ujawnić? proszę tylko o jedną prostą odpowiedź.

Nie rozmawiałem z żadnym oficjalnym przedstawicielm CipSoftu na ten temat, więc nie wiem. Ale zapewniam, że na dzień dzisiejszy, nikt oprócz ich samych (możliwe, że oni też narazie nie wiedzą) nie wie kiedy będzie TS. Jedyne czego narazie możecie doświadczyć to plotek, które najczęściej nie pokrywają się z rzeczywistością.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:20.