![]() |
@Adolphus Elbragol
Prawdopodobnie wywołałeś setki przewróceń fotelów, na których siedzieli nieświadomi userzy tibia.pl. Edit: Haha zgadłem (up) xP |
A ja mam nietypowy lęk, w sumie pająki lubie, gorzej jest z wężami (nie ogrodowymi), zaczynam sie bać jak zobacze zwyklego zaskrońca...
|
Śmierci <10 znakow>
|
Śmierci
Haha niezly psikus z tym pajączkiem :D ale obrzydliwy stwór |
Cytuj:
Ja kcem takiego ... |
/me klania sie wsrod braw, gratulacji i zlorzeczen. ; )
@up: pajak, jak pajak, ja bym chcial sprzet, jakim zostal on sfotografowany. :o |
Cytuj:
Na obrazku taki "Szłit" gdybys na rl takiego zobaczyl to bys zawału dostał ;P |
Boje sie 80% waszego forum bo jestescie pojebani...
|
Cytuj:
|
A ja lubię pajączki :P
Mam tarantule xD jest tak milusia ja pożera bezbronnego konika polnego czy cos w tym stylu :),a moja mamuśka boi się pająków więc muszę ją trzymać non stop w zamknięciu i w moim pokoju :( Ma pytanie do wszystkich użytkowników, którzy boją się pająków. Czego w nich nie lubicie?? 8 nóg, włoski na ciele(i tak nie u wszystkich gatunków), to jak konsumują swoje ofiary?? (Pewnie teraz zostanę opie*****y za obrzydzanie innych xD) Top@: Ja się boje (teraz LoL) plastikowych siatek i ciemności, nie takiej jak w nocy w domy, ale takiej zimnej, nieprzeniknionej ciemności a jak jeszcze wiatr piździ to mam tętno ok. 220 :), a siatek dlatego że kiedyś na klatce schodowej zgasło światło i kumpel to wykorzystał i założył mi taka siatkę na gębę, prawie zemdlałem. Adolphus Elbragol@: Pikny ten pająk wrzucę go na tapetę xD (przeczytałeś wszystko? Gratz!) |
O!! A ja sie boje duchow, straszydel, twojej starej i wszystkiego!! <joke> :)
Teraz serio...Boje sie ze nie zdam (a to dopiero 1 klasa gimnazium! :D) |
Ja się zawsze boję, że dedne :)
|
Widziałem własną żyłę, wiejski ubój świniaka, pajączek fajny, wole noc niż dzień, ból jest w porządku.
Co mi pozostało, śmierć bliskich i czas. |
Ja sie boje Obcych; potworów pojawiających się przed Tobą, kiedy patrzysz za siebie; swego odbicia w lustrze; dziwnych stworów, które Cie gonią; oraz diabła..
Za to nie boje się o swoje życie, zdrowie ani o to co ludzie powiedzą. Większym bólem byłoby dla mnie upokorzenie niż śmierć czy samotość. aha.. i jeszcze SKRAJNIE LĘKAM SIĘ SKRIMERÓW.. ale to już tak mega chorobliwie. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Topic: Zapomniałem dodać, że boje się Moniki. |
Ja sie Boje Sąsiada xD
Nie no znaczy nie wiem czy sie boje ale nie wiem co Bedzie po śmierci;) |
Zillek się czepiał to nie napisze tu nic :D
|
Ja sie boje 3 żeczy :
1.Że w przyszłości bende sam 2.Jak za kilkanaście lat bendzie wyglondał świat 3.Kiedy wyobrażam sobie śmierć że to już tylko ciemność |
Z takom ortografiom to chyba bendziesz sam.
|
Ja się bojem rze swiat zalejom lódzie nie znajoncy podstaw ortografi i gramatyki 8o 8o 8o
@edid a wlasciwie to rze józ zalali i sie rozpszeszczeniajom. |
@up
niema co zablysles ziomek gz dla ciebie pozdrow mame |
Cytuj:
@topic Nie mozna sie bac... twardzochem trzeba byc, a nie mieciochem!! |
Ja się boje, że wpadne w śmierć kliniczną i się obudze gdy bede juz w trumnie ;/
|
Wiem czego sie boje!Szczególnie głupich teamtów!
|
Ludzie boją się, że w każdym momencie jakiś n00b zdetonuje bombę, ufoludki nas wyrżną, albo wybuchnie wojna, zeżre nas jakaś choroba...
Jest dużo różnych rzeczy od których włosy stają dęba... Ja na przykład obawiam się tego, że moja przyszłość jest niepewna, albo że nigdy nie wiem, co mnie spotka "za rogiem"... |
W każdej chwili może nas coś zabić, ale na szczęście ludzie nie zdają sobie z tego sprawy, bo inaczej nie mogliby normalnie żyć.
|
boje sie wlasnej wyobrazni...
|
mamy :)))))))))
|
No dobra... śmiejcie się .. anarchofobia ... BLEEE PAJĄKI8o !!! i dlatego chce wybić wszystkie GS'y w tibi :D
|
@up
tez sie ich boje... dlatego ich nie zabijam i staram przezwyciezyc ja ;p. hmm... czego strasznego sie boje? Smierci napewno nie... tylko smierci moich bliskich. |
Cytuj:
@Down Fajnie. 2x@Down To się pisze przez ch... |
Ja się boje śmierci i pająkuf !
|
Pająków najbardziej,.. reszta to h**,..
|
Ja sie boje że dedne i mia całe eq wyleci
|
No dobra, dochodze do wniosku, ze obawiam sie chwili, w ktorej ruskie przejma produkcje cherry coke. : /
http://www.free-nature-photos.org/fo..._paskowany.jpg ; ) |
Ten 2'gi pająk nie jest taki zły, mi on nie przeszkadza. Ten pierwszy wywołał u mnie mocny atak połączony z nie trzymaniem moczu. Nie, no przesadziłem trochę :P
|
Ja sie boje... PKerow :D :D <joke> xD
A tak na serio to sie boje przyszlosci :confused: |
boje sie smierci bliskich,sobą zupełnie się nie przejmuje ;s
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:25. |