Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Nowa wojna? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=55319)

fea_umarth 27-11-2005 02:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Saxon
X( czy moglbym sie dowiedziec kiedy bedzie ta wojna i gdzie?

wolomin sloneczna 13
wez bejzbola

fea_umarth 27-11-2005 03:01

sam sie zastanawiam kiedy sie tak wszystko popsulo , przeciez jeszcze niedawno draz to byl swoj chlopak "chlopak z sasiedztwa".nie wierze ze teraz przeszdl na szatanizm i robi lalki voodoo.Pewnie jakby byl z poznania to tez razem z corsem biegalby za adim z sd w reku. sytuacja w pewnym momencie przypominala juz lawine , ktorej juz nie dalo sie zatrzymac albo juz nikt zatrzymac nie chcial .

wiem tez ,ze sporo graczy na azurze cos drazowi i reszcie ekipy zawdziecza bo pewnie teraz bysmy gadali o jakims przekrecie na arcani.
ale prawda jest takze to ,ze ta wojna nie wziela sie z kosmosu
i pewnie jakby draz mogl cofnac czas , pare rzeczy zrobilby inaczej(zrookowal by mnie 8o ).

Co do wojny to moim zdaniem Draz nie chcial jej ,jeszcze w dwa dni przed deadem corsa(pierwszym) powiedzial mi ,ze planuje wziac pare osob do wanted(polli ,ice i zordan byli na tej liscie i jeszcze paru innych ,ktorzy w tej chwili sa neutralni)
Zreszta po co walczyc tak dlugo? Zeby znowu kombinowac jak kogos zkapiszonowac? Walczyc ,zeby walczy? A gdzie nagroda? Draz stal se przed domkiem w ab gdzie lansowal swoj outfit i szpanowal lvlem. Zyc nie umierac.

ps. draz pozycz sova
:confused:

Nosso Mc'Furry 27-11-2005 11:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez patrikozzz
@Cors Ent -

Ostatnimi postami i zachowaniami tracisz tylko w moich (zapewne nie tylko) oczach. Kasujesz , przezywasz etc. posty człowieka, który jakby nie było uratował Azurę przed Hawek-Team. To on poprowadził SF do zwycięstwa, po miesiącach ciężkich walk. Prawda jest taka, że w porównaniu do Draza jesteś nikim.

Pamiętam jak byłeś jeszcze moderatorem z młodym stażem, założyłem temat o zrobieniu SD-spamu n00bcharami, na pewnego sorca, który ma 700 hp, to skasowałeś to i powiedziałeś, że żeby akcja wypaliła trzeba n00b-charami zrobić 40 lvl (lol?). Z takim zamysłem taktycznym, to wątpie że mając gildie 160 lvli pokonałbyś jednego Hawka :)

Wojna chłopcze to nie tylko open battles. To też trapy, mass-logi, wykorzystywanie n00b-charów no i MYŚLENIE.

Draz to wspaniały człowiek i tyle.

ZNOWU TWÓJ DEBIUT !

Cytuj:

Z takim zamysłem taktycznym, to wątpie że mając gildie 160 lvli pokonałbyś jednego Hawka :)
No shit serio Cors chce zabić Hawka? Ja myśle że się mylisz :(

A co do Draza to faktycznie postawił się szwedom na początku , ale terazs mu odj****o i jest jak jest.

zeus1985 27-11-2005 12:19

Moim skromnym zdaniem, było by lepiej, jakby obie strony się wreszcie dogadały i skończył by się ten "TEATRZYK". Bez sensu jest też pisać co kto zrobił w przeszłości, a co nie, ponieważ żadna ze stron nie jest czysta i ma coś na sumieniu ;)

Kto jest bez winy niech 1szy rzuci kamień...

Nosso Mc'Furry 27-11-2005 13:59

@Zeus

<rzuca kamień> :)

@Drazharm

00:09 You advanced from Level 72 to Level 73.

Drazik i kto powiedział że my expić nie możemy? :o

Fiszbin 27-11-2005 14:00

ehhh

Dziś grajac sobie spokojnie ciesząc sie z nabitego lvl'a nagle dostałem prv msg która zepsuła mi cały humor brzmiała mniej weicej tak:

Drazharm: Musisz placic 20k

:/

Jako rizon Draz~ podał to, że byłem w Doom Brigade. Jest to conajmniej dziwne ponieważ jako członek DB nie chciałem walczyc bo i tak nic bym nie zdziałał. Kiedy ta część DB która podjęła walke dolaczyla do Reckless opusciłem szeregi DB, wróciłem dopiero keidy już było SF, a w DB nie było nikogo związanego z wojną. Gildia istniała m.in. dlatego żeby GH które mielismy kilka dni nie poszło sie rypać, co i tak niebawem się stanie. Idąc tą drogą cały aktualny DoF powinien płacić(nic nie sugeruje, ani nie mówie żeby Drazharm nałozyl im paymenty, tylko chcem pokazać brak sprawiedliwosci w swiecie Azury). To wymuszenie jest tymbardziej bezpodstawne, ponieważ w chwili gdy dowiedziałem się o tym że mam płacić nie byłem już członkiem DB. Ale cóż to tylko gra i już pogodziłem się z paymentem i wiem że moja postac jest warta tych 20k.

Pozdrawiam Fisz~

Nosso Mc'Furry 27-11-2005 14:10

Płacenie Drazowi to najgłupsza rzecz jaka może być. :confused:

Przemyśl to.

Jinikao 27-11-2005 14:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez fea_umarth
sam sie zastanawiam kiedy sie tak wszystko popsulo , przeciez jeszcze niedawno draz to byl swoj chlopak "chlopak z sasiedztwa".nie wierze ze teraz przeszdl na szatanizm i robi lalki voodoo.
:confused:

Satanizm, a nie szatanizm xD

Thero 27-11-2005 14:22

@gimli syn gloina & Cors Ent
Przeczytaj i pomyśl: "A jak ty byś", "A jak ty byś", "A jak ty byś" ... Nie wiem jakie te posty były, nie wiem ile ich było, nie wiem czy łamały regulamin; bo skąd skoro ich nie widziałem? Tym samym nie "łamały regulamin ale skasowane bezpodstawnie", lecz "gdyby łamały regulamin i były skasowane bezpodstawnie". Po prostu nie myślałem, że Draz by tak nabluzgał, najwidoczniej się myliłem. Wiedziałem, że się pomyliłem dlatego nie powiedziałem "Draza posty nie łamały regulaminu i były bezpodstawnie napisane". To proste.

fea_umarth 27-11-2005 14:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jinikao
Satanizm, a nie szatanizm xD

huntedo
8o

Nosso Mc'Furry 27-11-2005 14:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thero
@gimli syn gloina & Cors Ent
Przeczytaj i pomyśl: "A jak ty byś", "A jak ty byś", "A jak ty byś" ... Nie wiem jakie te posty były, nie wiem ile ich było, nie wiem czy łamały regulamin; bo skąd skoro ich nie widziałem? Tym samym nie "łamały regulamin ale skasowane bezpodstawnie", lecz "gdyby łamały regulamin i były skasowane bezpodstawnie". Po prostu nie myślałem, że Draz by tak nabluzgał, najwidoczniej się myliłem. Wiedziałem, że się pomyliłem dlatego nie powiedziałem "Draza posty nie łamały regulaminu i były bezpodstawnie napisane". To proste.

Yo Dorośnij :baby:

Polli~ 27-11-2005 15:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez patrikozzz
@Cors Ent -

Ostatnimi postami i zachowaniami tracisz tylko w moich (zapewne nie tylko) oczach. Kasujesz , przezywasz etc. posty człowieka, który jakby nie było uratował Azurę przed Hawek-Team. To on poprowadził SF do zwycięstwa, po miesiącach ciężkich walk. Prawda jest taka, że w porównaniu do Draza jesteś nikim.

Pamiętam jak byłeś jeszcze moderatorem z młodym stażem, założyłem temat o zrobieniu SD-spamu n00bcharami, na pewnego sorca, który ma 700 hp, to skasowałeś to i powiedziałeś, że żeby akcja wypaliła trzeba n00b-charami zrobić 40 lvl (lol?). Z takim zamysłem taktycznym, to wątpie że mając gildie 160 lvli pokonałbyś jednego Hawka :)

Wojna chłopcze to nie tylko open battles. To też trapy, mass-logi, wykorzystywanie n00b-charów no i MYŚLENIE.

Draz to wspaniały człowiek i tyle.

Jak juz wspomniales wczesniej nie grales nigdy na azurce, nie masz pojecia co sie dzialo, co sie dzieje i co sie dziac bedzie...
Nawet jak bys gral na azurze to nie byles wsrod tych ktorzy jak by nie bylo decydowali o jej losach...wiec wytlumacz mi chlopcze co ty mozesz wiedzec o Drazie~, tej wojnie, nas ?
Ladny temat zalozyles i to ci trzeba przyznac...ale juz od komentowania i sadow sie powstrzymaj bo bredzisz...
Jesli sie dluzej zastanowic...to my praktycznie juz bylismy na nowym serwie...tylko i wylacznie zasluga Hawka i jego "pokoj" zatrzymala nas tam w ostatniej chwili, polowa swe~ wyniosla sie na nowe a my mielismy okazje podgonic z lvlkami...i nie wnikajac kto ile zrobil, kogo lepsza taktyka i terefere...to tylko i wylacznie to byl moment dzieki ktoremu jestesmy na Azurce...
Czy sie to komus podoba czy nie ...

Cheers~ Polli~

Merkyon 27-11-2005 15:57

14:24 Drazharm: masz ostatnia szanse zeby byc wolnym (100k na Edron)

El Drazito pozdro 4u xD heheheh :) nigdy nie zaplace :*

Cors Ent 27-11-2005 16:32

hehehe ale komedia
@do wszytkich krytykantów

czytam te wasze posty i czesc chyba nie rozumie co sama pisze-
ogolny sens wypowiedzi bywa takli
" nie wiem co draz napisał- moze to było niezgodne z regulaminem a moze nie , ale cors jest brzydki bo to skasował"

dziwia mnie ludzie ocejniajacy "bezsensowosc" tej wojny
ludzie którzy albo od dawna nie graja na azurze albo nigdy sie w rzadne wojny nie mieszali. Nie znaja dobrze powodów wojny SF vs Divinitus i pózniejszych, teraz nie znaja powodow wojny Wanted vs SF i oceniaja...
pisza jacy jestesmy niedobrzy i wogle ze nam sie w głowach poprzewracało itp...
dlaczego wy którzy nie macie bladego pojecia co sie działo w Wanted przez ostatnie pare miechów i o co wogle sie wojna zaczeła wypowiadacie swoje wydumane teorie?

to takie pisanie kogos kto nie ma co napisac a chce swoje zdanie na siłe wyrazic- skutkiem czego wychodza lekko bzdety

Thero 27-11-2005 17:50

@Up
"nie wiem co draz napisał- moze to było niezgodne z regulaminem a moze nie" Podejrzewać mogłem, mogłem się i mylić ;). I nigdzie nie napisałem nic o tobie.

@Nosso Mc'Furry
Pewno, ale na to trzeba czasu. Wątpisz?

Fiszbin 27-11-2005 18:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nosso Mc'Furry
Płacenie Drazowi to najgłupsza rzecz jaka może być. :confused:

Przemyśl to.

Wiesz myślałem żeby to olać, ale stwierdziłem że wole zaplacic te 20k i móc spokojnie grac i nie meczyc sie mysla ze jestem Hunted od Drazharma...
Może i popelnie glupote ale cóż to tylko gra..

Pozdrawiam Fisz~

Nosso Mc'Furry 27-11-2005 19:38

:cup:
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fiszbin
Wiesz myślałem żeby to olać, ale stwierdziłem że wole zaplacic te 20k i móc spokojnie grac i nie meczyc sie mysla ze jestem Hunted od Drazharma...
Może i popelnie glupote ale cóż to tylko gra..

Pozdrawiam Fisz~

I tak jak zacznie mu się nudzić to padniesz za nic.

No i prosze ... godzina 20:00 + Jest niedziela 27 listopada obiło mi sie o uszy jakiś czas temu że SF siedzi w pz jak jest wanted online za to wanted sie nie boi niczego i wszyscy robią co chcą no i stało sie...

Wlaśnie tego dnia wszyscy członkowie wanted którzy byli online nie wyszli z pz (mam na mysli statek na edron) bądź co bądź Drazharm był nastawiony na jakąś bitwe bo nawet próbowal zadzwonić po reszte co się poxniej okazalo wbil Bekas i jego Gammblerek a postali dalej na statku (w czasie gdy szwedzi robili demon helmet quest) szwedzi wrocili na statek na edron gdzie w starchu i zwątpienu siedzial Drazharm z jego ekipką.Nagle wbił mina i falzer posiedzieli 5/10 minutek i olali Draza i sobie poszli i nawet nie bylo ich widac :(.Draz sie troche poośmieszał i chciał pokazac jaki to on mocny i blokowal npc na statku (Gratulacje za bohaterski wyczyn to bylo cos :cup:). Pozniej wanted sie wylogowalo i du*a.

Wiec Drazik ani nikt inny z wanted , nei mowcie ze my sie boimy a wy jestescie najlepsi bo widac kto sie bal teraz :/

zeus1985 27-11-2005 19:57

Name: Sir Hary Portier
Nov 24 2005, 01:57:58 CET Killed at Level 82 by Ana Darkwood and by Meldon Rourqe

Powiedz mi dlaczego zabijacie osoby neutralne? Chcecie więcej wrogów sobie narobić? Hary zdobył przypadkowo RS, i po chwili padł, stracił cały swój eq, teraz nie ma nic.

@Fiszbin
W takich sprawach pisz do mnie :)

Pewnie zaraz ktoś napisze, że Draz/Adi/ etc. też zabijają za nic, ale czy w tym właśnie chcecie im dorównać? Zastanówcie się nad tym.

wr00n 27-11-2005 20:16

Pieprzenie glupot.Cors mnie zabil za cos?Mi sie jednak wydaje inaczej zabil mnie dla zysku, tak samo jak swe u***ali tego ziomka z rs.Biedny corsik zbiera na 4 pare boh a tego twego sd makera bubcia to ja zrookuje

Mad'khorn 27-11-2005 20:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wr00n
Pieprzenie glupot.Cors mnie zabil za cos?Mi sie jednak wydaje inaczej zabil mnie dla zysku, tak samo jak swe u***ali tego ziomka z rs.Biedny corsik zbiera na 4 pare boh a tego twego sd makera bubcia to ja zrookuje

A ja mu pomoge,jestem z toba wroon :D 8o :evul: :cup: biedny bubcio ;( :evul:

wr00n 27-11-2005 20:31

Dzieki sasiad :D

Cors Ent 28-11-2005 12:10

@wr00n
Kiedys w Thais jak bylismy cie z Abu to miałes pasc. Interwencja adiego sprawiła ze przezyles
teraz po prostu nadrobilismy to niedopatrzenie B)

Mac'Abra 28-11-2005 13:28

Wojna to ciezka sprawa a Azura zawsze byla pograzona w wojnie

Dragoholikus 28-11-2005 14:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cors Ent
@wr00n
Kiedys w Thais jak bylismy cie z Abu to miałes pasc. Interwencja adiego sprawiła ze przezyles

Tak mnie cors poprawiasz za blędy to popraw swoje "bylismy" chyba sie pisze bilismy

Mad'khorn 28-11-2005 16:14

Cytuj:

@wr00n

chcialbym wiedziec za co mial pasc dazo X( wtedy co go biliscie z abu,nie za to ze dazo skopal tylek dla pk chara abu ak go chcial zabic,za to ze sie bronil?? ;) abu sie zorientowal ze nie da rady dla daza swoim pk charem to wyskoczyl main charem nieprawdasz :baby:

Mad'khorn 28-11-2005 16:16

aha cytuje 23:34 Hawek: Cors is a fuckhead,fainych masz soiusznikow :D 8o

Dragoholikus 28-11-2005 18:31

Cytuj:

Thero~ mzoe jesli nie masz bladego pojecia w czym rzecz to nie bedziesz łaskawie głosu zabierac?

za text o Ladybirdy powinienem od razu wstawic drazowi bana, dałem tylko drogbne upomnienie bo byłm ciekaw dalszych draza wypocin.
w odpowiedzi draz uzdanł moja moderatorska prace za "zalosna" i dodal pare epitetów - i pozwolilełem sobie usunac ten post bo był bezpodstawnie obraźliwy

wiec moze osoby postronne ktore nie maja bladego pojecia w czym rzecz łaskawie nie wypowiadaja swoich pogladądów.

"drogbne" chyba sie pisze drobne "byłm" byłem
Ps: Życze powodzenia na maturze z j. Polskiego Cors Ent

Gimlos 28-11-2005 18:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dragoholikus
"drogbne" chyba sie pisze drobne "byłm" byłem
Ps: Życze powodzenia na maturze z j. Polskiego Cors Ent

Odrozniasz bledy ortograficzne od literowek? Od razu Ci podpowiem - to bylo pytanie retoryczne.

Dragoholikus 28-11-2005 18:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gimli syn gloina
Odrozniasz bledy ortograficzne od literowek? Od razu Ci podpowiem - to bylo pytanie retoryczne.

oczywiscie ale pisząc te posty miałem na celu uświadomienie corsa ze nie tylko ja popełniam błedy bo on również to robi

wr00n 28-11-2005 21:19

@Cors
No tak.Wtedy to faktycznie miales powod.Nie moja wina ze masz gownianego pk chara ( a w zasadzie macie bo mnie 2 bilo) , oczywiscie wtedy zostalem zatakowany za to ze stalem pod dp, ale ze ,jak juz wspomanialem masz gownianego pk chara, to wtedy przybiegliscie we 2.Jesli to nie jest abusowanie to jak wg ciebie powinno takie zachowanie sie nazywac?

Mad'khorn 28-11-2005 22:02

Cors z tego co widzialem i z walsnych doswiadczen wynika ze Dof nie ma szacunku do innych graczy,to samo sie tyczy swe,pamietaj ze toczysz wojne z drazem,a nie z cala populacja azury ,po co zabijacie neutralnych graczy X( ,pamietam sytuaje w tahsi to byly perwsze dni wojny,kakashi archimende zabil mojego kumpla z rl za co??zeby sobie red skulla nabic,tak samo tano biegal po thais i mordowal low leveli, co z tego wyniklo...red skull,to ze padaliscie w perwszych dniach woiny to nie znaczy ze musicie wyladowywac swoja agresje na low levelech ktuzy w niczym nie zawinili,myslicie ze macie red skulla to jestescie mocni ,jesli tacy jestescie to mzoe nabijcie se bany na grazach z wanted..zycze powodzenia 8o hail wanted!!

Cors Ent 28-11-2005 22:29

No tak drago - ale jest to co podkreślił Gimli - subtelna różnica miedzy literówka a ortografem z podstawówki

wr00n - nazywaj to abusingiem. Za kadencji sf duzo sobie nie pograsz a dalsze smarkanie na forum wiekszego sensu nie ma. Jak bedzie mozliwosc to bedzemy cie zabijac bo my zli chłopcy jestesmy.

Mad'khorn - ja tez Tobbiego bardzo lubie :D
stara sie stara jak moze ale "Wezzliego" i tak nikt nigdy nie pobije :D
aczkolwiek " In Tobbe We Trust! _/ "

na kazdej wojnie gina niewinni. Ot taki juz los

tylko nie kumam ludzi którzy płacza po forach:
" oni mnie zabili, oni sa tacy niemili bo mnie za nic zabili. buuuu "

draz zabił mnie i zordana i chciał zabic nastepnych to bez zbednego płakania trzeba było sie zorganizowac a nie swoje płaczki wypisywac gdzie sie da

Mad'khorn 29-11-2005 16:53

Widocznie mial jakis powod by was zabic moze wam ukradl 5 par boh i sie rozplakaliscie 8o ale to nie powod zeby pzremoca zwalczac przemoc i stosowac ja na graczach ktuzy nie sa w ta wojne zamieszane,w dodatku low levelach,ze was draz zabil to nie wyladowujcie agresij na tych owych graczy,pewnie powiesz..drazharm tez zabija,fakt zabija ale nie zabija low leveli,jesli jestescie tacy mocni to czemu zadna osoba z wanted nie zaliczyla deda w czasie tej wojny B) POWIEM TYLE CORS TO KEPSKI DOWODCA ;( ;)gracze z Silent force...zal mi was :(

wr00n 29-11-2005 16:56

Hmmm.Prent.Zwykly samotny pret.Maly pret.Wiecznie nie zadowolony.Z wyolbrzymionym poczuciem wlasnej wartosci.Ja bym tego plakaniem na forum nie nazwal , ale widocznie ta dziwna choroba ktora ci dolega z mozgu przeszla na oczy.I kto tu skamle."Pewnego razu pilem piwo z asarim.... I postanowilismy ze tak dluzej nie bedzie"Cors moze napiszesz ksiazke "dzielny bohater"?Gadales ze Draz jest abuser , to ci udowodnilem ze ty jestes i ten twoj kumpel abu knoppers a ze zabraklo ci argumentow to zaczales gadac glupoty o smarkaniu.

A w kwestii draga i jego bledow.Pragne ci przypomniec co zrobiles z ktoryms z jego poprzednich postow.Zauwaz ze glownie poprawiles literowki.Ja ci twoich literowek nie bede wypisywal.Rowniez nie bede szukal bledow natury jezykowej w twoich wypowiedziach bo jestem swiadomy ze sam takowe popelniam.

A te twoje sf i tak by mnie zabijalo.W dupie mam juz ten serwer.Co za tym idzie w dupie mam te sf i twoich kumpli.

Cors Ent 29-11-2005 20:09

Mała poprawka
Bekas
Nov 29 2005, 19:52:51 CET Killed at Level 105 by Przemo Ent

frag SF
to nie były literówki tylko ortografy- jest drobna róznica pomiedzy połknieciem a wstawieniem złej literki do ordynarnych błedów ortograficznych
chyba ze ktoś " u " zamiast " ó " nazywa literówka

ale to nie forum o poprawnym jezyku polskim.

skoro jestem taki niedobry to weź tez sobie uderz piescia w stół i poproś draza... moze ci da inv do wanted academy
droga wolna :D

Mati21pi 29-11-2005 20:24

Lepiej być kims w wanted academy niz nikim w Sf .Oprocz Bekasa padło wiele Neutralnych osob ! ! ! Kto pierwszy Odejdzie w przypadku wygrania wojny przez SF .Wanted czy Polacy ktorzy obecnie sa w SF?? Moze ktos zna odpowiedz bo ona jescze raczej prosta.No ale walczcie o prawde i sprawiedliwosc i czekajcie na nowy server przyda sie

Mad'khorn 29-11-2005 20:28

Hawek
Nov 15 2005, 22:14:23 CET Killed at Level 111 by Drazharm
and by Bekas
Cors Ent
Nov 04 2005, 21:26:02 CET Killed at Level 93 by Drazharm
and by Minavand
Nov 07 2005, 19:26:19 CET Killed at Level 92 by Drazharm
and by Urbexx
Nov 11 2005, 11:19:53 CET Killed at Level 90 by Minavand
and by Dragoholikus
Exmind
Nov 10 2005, 23:38:23 CET Killed at Level 119 by Urbexx
and by Amenhotep
Zordan Storm
Nov 05 2005, 20:17:45 CET Killed at Level 109 by Minavand
and by Adi Gotti
Nov 07 2005, 19:39:37 CET Killed at Level 108 by Dragoholikus
and by Zuremi
Nov 10 2005, 23:39:00 CET Killed at Level 108 by Minavand
Ice'Crow
Nov 06 2005, 18:59:49 CET Killed at Level 97 by Urbexx

pewnie w h** osob ominolem ale to wina tego ze przegladalem liste SF z zamknietymi oczami to pewnie kogos pominolem,przepraszam :baby: ,w ten sposob prubuje uswiadomic ze nie wazna jest ilosc graczy w gildi,tylko inteligencja i sposob prowadzenia wojny ty cors i twoja banda(nieudacznikow)nie dali byscie rady nawet polowie Wanted,bo nie umiecie prowadzic wojny,to tylko kfestia czasu kiedy Drazhram ze swoja ekipa zniszcy SF,bedzie to powolna aczkolwiek bolesna porazka.HAILL WANTED!!

Dragoholikus 29-11-2005 20:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mad'khorn
Hawek
Nov 15 2005, 22:14:23 CET Killed at Level 111 by Drazharm
and by Bekas
Cors Ent
Nov 04 2005, 21:26:02 CET Killed at Level 93 by Drazharm
and by Minavand
Nov 07 2005, 19:26:19 CET Killed at Level 92 by Drazharm
and by Urbexx
Nov 11 2005, 11:19:53 CET Killed at Level 90 by Minavand
and by Dragoholikus
Exmind
Nov 10 2005, 23:38:23 CET Killed at Level 119 by Urbexx
and by Amenhotep
Zordan Storm
Nov 05 2005, 20:17:45 CET Killed at Level 109 by Minavand
and by Adi Gotti
Nov 07 2005, 19:39:37 CET Killed at Level 108 by Dragoholikus
and by Zuremi
Nov 10 2005, 23:39:00 CET Killed at Level 108 by Minavand
Ice'Crow
Nov 06 2005, 18:59:49 CET Killed at Level 97 by Urbexx

pewnie w h** osob ominolem ale to wina tego ze przegladalem liste SF z zamknietymi oczami to pewnie kogos pominolem,przepraszam :baby: ,w ten sposob prubuje uswiadomic ze nie wazna jest ilosc graczy w gildi,tylko inteligencja i sposob prowadzenia wojny ty cors i twoja banda(nieudacznikow)przynosi wstyd graczom z polski.HAILL WANTED!!

Cicho bo corsa jescze będzie bolało kilka słów prawdy do końca życia.
Ale jego dance makabre to normalnie rozwala każdego, chyba ze już zapomniał jak sie tańczy :D

Cors Ent 29-11-2005 20:40

zwróc uwage na fakt ze te wszystkie fragi zostały zdobyte przed albo tuz po połaczeniu sie. musielismy dograc pare kwesti głownie komunikacyjnych i ideowych z tad te błedy i fragi.

teraz idzie o niebo lepiej i cala wojna zmierza w dobrym kierunku myśle.

Kimś w Wanted Academy? draz pokazał bekasowi jak traktuje włąsnych ludzi a co dopiero wanted academy. sprobujcie zgadnac dlaczeko bekas nie jest juz w wanted :P

a SF nie grozi podział. nie wiem dlaczego wszystkim sie wydaje ze za pare dni szwedzi maja nas zdradzic albo cos w tym stylu
chcielibyście ;) pobozne zyczenia panowie :]

btw - tajemniczy " Mad'khorn " moze laskawie powiesz jakim grasz charem zebym mogł cokolwiek odpowiedziec.
kolejny depo stayer który nigdy na oczy zadnej bitwy nie widział a wielce sie wypowiada na temat " inteligencji i sposobów prowadzenia wojen "
podziel sie swoim bogatym doświadczeniem prosze...

Mati21pi 29-11-2005 20:53

Zobaczymy po wojnie...Btw: jak traktuje? napisz chetnie poczytam .Oczywiscie SF jest najlepsze ,albo i było (Stare SF)a ty jestes jednym z wielu bogów ktorzy tam rzadza .Oby ta władca trwała jak najkrocej .Ty padales na wojnie czy przed? bo juz nie wiem -.-Jak długo bedziecie zabijac Neutralne osoby??

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:10.