![]() |
czy jest ktoś z Guardii? cały czas są mass kicki..
|
:|
pierwszy w kolejce i ...... Cannot Connet to Test server. :|
|
nie dziwie sie wam ze sie denerwujecie ;) sam ciagle próbuje wbic lecz ciagle "Connecting timeout" lub "too many players on-line" no niestety tak to jest - bez pacca niema zabawy. Nic za darmo ;)
|
Ja jestem z guardi.. :P
|
czy ktos z free acc zalogowal sie?
|
ja jestem ciagle pierwszy ale i tak albo mam timeout,albo too many player online albo disconect form server =/
|
Ja mam pacca i tez sie nie moge wbic...
|
oni biora poostacie z 31 pazdziernika
|
ja juz bylem na nim ale kik i wylaczony ts???
|
Tez jestem pierwsze ale nie poddaje sie :), wkoncu sie logne :]
|
ja sie poddaje cya all ...................
|
Sory tego tu ma nie być napisałem posta w złej zakładce da sie to jakoś usunąć?
|
po***ane i tyle !! na *** oni to eymyslili wole inny lebszy i fajniejsszy ots !! 7,5 -.- a nie jakis co sie latami trzeba logowac ;/
|
Ja pie..... : p nie moge wbić ciągle mi wyskakuje Conection timeout nawet kolejki nie ma : p ZOnk może poźniej mi się uda : p
|
Mam prośbę. Dałby może ktoś na rapidshare klienta. Bo ten download bardzo marnie idzie.
|
tez rezygnuje szkoda czasu...
|
Noo czekam już około 30 minut i niemogłem sie wbic dobra jestem pierwszy i nagle Your IP address is blocked to 30 minutes please wait. ;( Moja głupia sieć. Pewnie większośc z was nawed niewie coto jest zazdroszcze wam ja zeby czasami sie wbic na tibie musze czekac cały dzień :(
|
ha ludzie wbilem sie na antice :D
|
jest do bani
biega mase dziwe* bez szkoly Lagi sa po hu** Jest bez sensu tym bardziej ze mam rs xD No i zabil mnie juz 2 razy demon w miescie ^^ co jest troche bez sensu Ogolnie mase idiotow.... |
Jako, że każdy post wygląda mniej więcej tak: "*** nie mogę wejść, co za *** kolejka, *** cipy!!!". Więc temat zamykam. Wszystkie techniczne sprawy już zostały wyjaśnione, więc nie widzę sensu w dalszym pisaniu takich postów.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:24. |