![]() |
Ogłaszam wszem i wobec że ten drógi screen jest zajefajny, kozacki (Zagłada, Polin i Raynold = zabojcze trio):P:P:P
|
Ha a ja mam dzis urodziny xD (6 grudnia). Zycze tibii.pl wszystkiego najlepszego!!
|
plz powiedzcie dokladnie gdzie bedzie Sw Mikolaj plz plz
hit hmm w 46lvl 20 14lvl 22mlvl skille 18/20 |
Wszystkiego najlepszego 4all :D
|
Wessołych ŚwiąT
No to życze wszystkim:
-Duzo loota -0 laagów -0 Deadów -Dobrych LV itp. - i częściej Update xD ;) |
ja slyszałem ze mikolaj jest na wyspie senja (czy cos takeigo) moze ktos to potwierdzic bo mi sie nieche calom mape latać :confused:
@@edit@@ to lol miel byc dziaj a go niema co jest ?? moze naprawde go na tym fajku zabili ?? :D |
Cytuj:
|
Życze wszystkim super lotów a przedewszystkim NOWYCH SERVEROW
i chcialbym też otrzymac PACC przed UPdate :> POZDRO :> |
WaŁ
e co to za wał przeczesałęm wczoraj wszystkie lodowe wyspy i nibyło mikolaja
co wy tu walujecire ze na lodowych wyspach mial byc |
Mikołaju świety pocaluj mnie w p....
No kurde trohe to inne. Bo ja juz szukam mikolaja a on ciagle nic na foldzie,senij i vedze no i to na calmera non pvp server niewiem jak ktos wie gdzie go mozna spotkac pros pisac z gory dziekuje
|
ee... mam pytanko
Kiedy bedzie ten Santa Clous dokladnie bo na galanie jak dotąd nikt go nie widizal...
|
odp.
mówicie, żeon jest na lodowej wyspie?? pewno vega :P
jak ktoś znajdzie niech pisze na forum:) wszystkiego naj dla wszystkich Tibijczyków ^^ B) |
ej gedzie byl w zeszlym roku i czy in przylazi do dp??
|
Santa Clous będzie DOPIERO po update i będzie w każdym mieście( tak przynajmniej było rok temu)
|
:P:P:P:P::P:P:PP ale
bedzuesz SPOX Celesta Ziomaska of celesta |
domek mikolaja jest na VEDZE! ( hi vega yes ) a czy to prawda ze teady beara mozna wymienic za g helmet? czemu jest az taki popularny?
prosze o szybka odpowiedz:)))) thx __________________________________________________ _______________ jestem: knight lvl: 8 mlvl: 1 charakter: dupek i n00b xDxDxDxDxD papapas |
Hej,czy zauwazyliście,ze na 1 obrazku wesołe święta,A na 2 Samo zło :P odpowiedzcie m ina 2 pytania:1p.Czy orzyjdzie do depo W Venore?.2p.Czemu na 2 obrazku wszyszczy pozabijani :PMerry Christmas Dla wszystkich Tibijczykuw .
Prowesja: :mag: Druid Świat:Morgana Main:Venore Nick:Wuja Korneliusza Level:8 Mlvl:0 Narka :P:P |
Życzenia
Zyczę wszystkim graczom oraz wszystkim z tibia pl. miłych i udanych prezentów. I żeby wszyscy gracze mieli hlvle, 0 dedów, i bogatych lootow:)
profesja: knight lvl: 23 skile: 63\63 mlvl: 4 Świat: Shanera |
No ładnie..ale powiedzcie mi gdzie bedzie mikolaj w venore??? xD
@UP Dzieki :) Wzajemnie zycze wam wesolych smacznych swiat i duzo prezentow pod choinka :D |
Na drugim obrazku powinien znaleźć się Iwan, bo o nim zapomnieliście!
Cytuj:
|
Co te święta robią z ludzmi ???
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:25. |