![]() |
co kupic?
Poziom:16
Skille/Mlvl:jestem druidem 19 shielding/13 lvl Posiadany Eq:p-arm, p-legs, dark helmet, dwarven shield, leather boots, różdżka od 13 lvl Il. dostępnej kasy:2,6k Co chcemy kupić:nie wiem cokolwiek, moze tarcze Cena przedmiotu który chcemy kupić:2,6k :baby: |
@up
Z takim fundusze to nie wróżę Ci udanych zakupów. Lepiej pooszczędzaj trochę i kup sobie coś dobrego jak uzbierasz trochę kasy (np. po Desert Quescie). A jeżeli koniecznie chcesz coś kupić to za te pieniądze radziłbym kupić albo c-helmet albo beho shielda. |
Cze ziomy!, mam sorka na 19lvl eq: dark helmet, scale armor, dwarven shield, plate legs, wand of plague, dostalem 20k od kolegi i nie wiem co i za ile kupić żeby kase w bloto nie wyrzucic. Jakie eq kupic dla sorka lub może cos innego???
|
kup sobie mozg
|
2 x up
Kup sobie plate armor i jakiegos shielda jak chcesz np. dragon, część pieniędzy zainwestuj w mana fluidy. Zostaw też sobie troche kasy na póżniejsze różdżki. |
Cytuj:
Afff. |
up@ czytałeś nazwe działu? Mam xx kasy. Co kupić?-.-
Jak by napisał mam 6k kupie se demon shielda. to by pasowało moze do tego działu? |
Mam paladyna na 8lvl i 35k. Niewiem co dla niego kupic i raczej chcialbym stracic cala kase :p. Wiem ze powinienem kupic p seta speary, crossbow i bow ale ja chcialbym wydac cala kase. Moze jakies B robe czy cos:]. Gram na serverze Eternia. Prosze o szybka odpowiedz:) .
|
@up
To kup p-seta i duuużo spearów, arrowów, boltów, mfów. Nie ma sensu kupować dobrego eq na tym lvlu. Padniesz i poleci ci np. b-robe. Lepiej zainwestować kasę w noob eq i środki do expienia\trenienia. |
To w jakich ilościach mam to kupic (ile mf,sperow itd.) :baby:
|
CO robic?
Mam dopiero 16lvl i jestem Palladinem!!W praktyce powinienem przy tym lvl miec p- legs & armor , dark helmet & dragon shield, mam prawie wszystko procz dragon shield!!I tu jest moje pytanie !...ZA ile minimalnie mozna kupic ten shield i na ile sie godzic maksymalnie??
|
@up
Minimalnie kupisz za 4k (po tyle skupują d-shieldy djiny, więc ceny poniżej 4k są raczej rzadkością). Dla mnie maksymalna cena za dragonke na starszych światach wynosi 5k. |
Mam Druida na 21lvl i 8,5k na wydanie. Co powinienem kupić?
Reszta info o moim druidzie w podpisie i na lewo :D. |
Co mam kupic??
Mam 31 MS z 35mvl.
Moje eq: Crusader Helmet Golden Armor Crown Legs BoH Demon Shield Wand of cosmic energy\fire axe W depo mam: 50k Crusader Helmet Warior Helmet Crown Helmet 2xCrown Army Crown legsy knight legsy vampire shield D Lance 10 bp MF niecale 2bp UH i inne wartosciowe zeczy Co sprzedac co kupic??Prosze o odpowiedz |
@up
Hmmm, ja bym sprzedał wszystkie hełmy (oprócz crusadera), crown armory, k-legi i d-lance. W depo zostawiłbym sobie rezerwowe eq (c-legi, crus helmet, v-shield). Golden arma wymieniłbym na B-robe (golden armor zostawiłbym w depo), a zarobione pieniążki zainwestowałbym w backpacki HMM + duże ilości manasów. |
Thx za pomoc.:)
|
Crown Helmet
TY za pomoc ale mam jeszcze jedno pytanie !!Za ile min mozna kupic Crown helmet bo mi jest bardzo potrzebny!!I za ile max mozna kupic??:D
|
Fire Sword
Mam jeszcze jedno ostatnie pytanie( na dzis ostatnie- chyba) czy oplaca sie dac 5k za fire sword??
|
Crown helmet kupisz za 2k:) , a po co ci Fire Sword jak jestes palem, ale jak już pytasz to za Fire Sworda dasz około 4k - 4,5k;)
|
mam problem...
mam 17lvl jestem druidem mam 54k i nie wiem czy oplaca sie kupic bohy a jezeli nie to co?B)
|
Jka masz duzo kasy to kup mpa golden legi stell bots rh mms bs i aol :P
|
Lepiej kup sobie manasy i runki. Bo jak zginiesz to Ci wypadną BoH'y i stracisz sporo pieniedzy:).
|
Moje eq:
crusader helmet knight armor knight legs leather boots xD fire sword medusa shield na co zbierac?? Crown armor czy Bright Sword??? na moim swiecie c armor - 11k bs - 10-12k HELP PLX |
no to teraz ja ;p
Druid 28 lvl 31mlvl aktualnie mam dragon shiled , p armor , p legs i steel helmet rozdzki mam wszytskie jakie mam dostepne do dyspozycji mam 40k prosilbym o podanie co nalezy kupic wraz z optymalna cena mozna podac w nawiasie od ilu sie waha do ilu ;p z gory thx |
Mam druida na 40 lvlu. Moje eq to : Crousader helmet, blue robe, crown shield, BoH, tempest rod, p legi. Mam pytanie co kupic za 60k- demon shielda(nie zostanie nic kasy) czy crown legi(i zostanie troche kasy) lub royal helmet (zostanie z 10k).
Prosze o odpowiedz z gory thx. |
Witam , mam obecnie ok. 13k ale chce zostawić sobie na strzały ze 3k.
Mam 20 lvl i poiedzcie co mam kupić (EQ). Moje EQ to : Plate armor Plate legs Dark helmet Leaher boots Tarczy nie mam bo jestem paladynem Dragon necklace |
Cytuj:
albo Crown helmet i Platinum amulet |
Knight
Jestem rycerzem 21 lvl
Moje eq: Devil helemt Knight armor Plate legi Dwarven shield Spike sword Leather boots Nie wiem na co zbierac Fire sword czy dragon shield ? Swiat refugia |
Co kupić?
Witam!!!
Mam sorcerera na 25 lvl i 27mlv. Mam do wydania około 11k. Co mi się opłaca kupić? Mam crown helmet, crown armor, plate legs zwykłe buty i dwarven shielda. Myślę nad tym żeby kupić crown shielda (10k). To dobry wybór? Pozatym pasuje mi do reszty :) Proszę o odp. |
[quote=Xan Arcanist]Ponieważ ostatnio pojawiło się dużo tematów w stylu "Co mam kupić?" postanowiłem założyć temat w którym wszyscy zastanawiający się nad kolejnym zakupem mogli się o to zapytać i otrzymać konkretną odpowiedź :)
Prosiłbym też o pisanie wg. schematu: Poziom:15 Skille/Mlv:45\16 magic8 Posiadany Eq:plate armor jakies legi takie zlote studded czy jakos, scarf, Il. dostępnej kasy:450 gp Co chcemy kupić:legi Cena przedmiotu który chcemy kupić:450gp |
A więc jestem Druidem 16 lvl i 14 mlvl nie długo prawdopodobnie będe miał 20k. Gram na securze :)
EQ: -Dark helmet -P legs -P armor -Dwarven shield -Boh'y (Boots of Haste) .... Pozdro ;) |
@up a jakies ceny moze bys podal ? ;] wez jakiegos lekkiego shielda kup (nie wiem jak cena vamp shielda ale powinienes sie zmiescic w tych 20k) i ew. hat of the mad jak starczy kasy , za pare lvli jak dorobisz na uhah kup b robe a pozniej sie zobaczy twoje fundusze xD
|
Kumpel chce mi sprzedać b robe za 15 k ... :) Opłaca się :pppp
|
@up
oplaca.. |
Ja jestem jecze na rooku, ale na mainie czeka na mnie 30k. Będe knightem, skilowac będe axa. Gram na Xerenie. Pytanko, jakie eq kupic ??
|
Jestem na 5 lvl..........
Oto dane:
Experience=1,334 Poziom 5 737 gp carlin sword wooden shield brass helmet jacket Co wymienić lub zakupić ?? |
kup sobie chociaz chain armor a nie z jacketem latasz
|
barti~
Idź przynajmniej na questa z chain armor. Możesz kupic najlepsze eq, albo pobaw sie z questami :) Ja zawsze kupywałem najlepsze eq :p |
Mam 16 palla
eq: - p-set - dvarfen shield - dark helmet Mam 7k i nie wiem co kupić Strzały/Blty czy jakies eq ?? ?? |
odp
Kup sobie K-armora. Za reszta możesz belty i strzaly. I sprzedaj P-armora. TO moja propozycja. Albo jakieś runki jeszcze może bp IH. Albo czary ktrych jeszcze nei masz :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:25. |