Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Morgana wojna Tengu vs Fire. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=63187)

janou 11-02-2006 11:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Storiel
Offtopic:
tak sie Zastanawiam Crissbi dlaczego piszesz "\_ tengu" znaczek \_ z tego co mi wiadomo oznacza "Losser" czyli Przegrana wnioskujac z tego co napisales i z mojego rozumienia \_ chcesz zeby tengu przegralo a Skolei prosisz o inva do Tengu...Jesli sie myle co do znaczka powiedz co on oznacza.
Topic:
Crissbi nie Pomozesz w szeregach Tengu z 60 lvlem...jestes jak Free Frag.
Vaikor od czasu 19 fragow dla fire cos Ucichles ^^
Hurricane bardzo pomogli bo jest tam 3/4 osob ktorzy mieli 100+ lvle na titani i Maja dobre pvp zeby nie mowic ze za***iste.

hehe, to sie widocznie pomylilem:P ktos mi powiedziac cos innego:P sry xd

janou 11-02-2006 11:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Glin
Morgana 579 GER <--- dzis o godzinie 16:18 CET

no ale to sa teraz czasy wojenne xd fire jush nei zadzi wiec ludzie zaczynaja grac xd

janou 11-02-2006 11:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SqTy
Hehe... niezła masakra była... Coraz bardziej żałuje, że już na Morganie nie gram... Ciekawe co członkowie Tengu stracili po swoich dedach... (tzn jakie itemy) tylko aole czy może coś więcej??

hehe,z tego co wiem Ztyx biegal w g legach.. a na tej bitwie zrobil sobie reda na noobach;/ ale watpie zeby je stracil pewnei dal latco jak ten jush padl i na statku siedzial

Storiel 11-02-2006 12:04

...

Crissbi obejz dokladnie filmik zobacz gdzie ztyx a gdzie Latco...ze Ztyxa spadlo: G legs,sb,dsm i inne rh itp...tak slyszalem od Dider~ a on skolei od membera fire Nirek Devilek

Anonymouse 11-02-2006 12:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez boorex
Dżizys masacree... Nie spodziewalem sie tego po Fire bo do tej pory zabijali 50 sorki itp. co swiadczy o tym ze na waskich sciezkach i korytarzykach sa niezli zas na wolnym polu tengu lepsze ^.- No zobaczymy co bedzie bylem za Tengu w 60% teraz za Fire w 60% mysle ze jestem pol na pol...Oby tylko bylo lepiej :) Pzdr dla wszystkich z Morgany :D

Wogole ale to wogole nie rozumię takich ludzi :O
Jak wygrywa Tengu to jestesmy za Tengu jak wygrywa Fire to all jestesmy za Fire. Moze troche waze...ki?X(

Glin 11-02-2006 12:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez janou
no ale to sa teraz czasy wojenne xd fire jush nei zadzi wiec ludzie zaczynaja grac xd

Przed wojną logi były ponad 600 więc prosze Cie nie sprzeczaj się ze mną. Mój brat gra na Obsydii i długo porónywaliśmy liczbe lognięć więc jeszcze raz prosze Cię nie pisz bzdur!

Vaikor 11-02-2006 13:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pyzio2
a czy ja napisalem ze fire postawilo trapa czy moze ze wy czegos nie przewidzieliscie i nie wyszedl wam trap??

O sorki źle Cie zrozumiałem ;)

IceMaster :) 11-02-2006 13:23

Mogę tylko powiedzieć że Fire wygra i całe Tengu będzie musiało płacić
Nizahe zaczął myśleć taktycznie i nawet nie będziecie wiedzieć kiedy zginiecie

Anonymouse 11-02-2006 13:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez IceMaster :)

Ohh bo co? Bo zrobil jednego trapa i juz wielki Napoleon? Dobrze ze chociaz teraz zaczął myśleć(zawsze lepiej później niż wcale).

Vaikor 11-02-2006 14:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez IceMaster :)

Z Tengu nikt nie będzie płacił, walczymy do końca a Ty jesli będziesz do konca z Fire będziesz miał około lv 30 pod koniec wojny.

Over % out.

Torpedo 11-02-2006 15:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vaikor
Z Tengu nikt nie będzie płacił, walczymy do końca a Ty jesli będziesz do konca z Fire będziesz miał około lv 30 pod koniec wojny.

Over % out.

Hehe dobre!!!! Wielu z was napewno zaplaci za wolnosc, gdyz zal wam bedzie stracic tak dobre chary. Ciebei vaikor za to napewno zrookujemy bo nudne jest twoje gadanie na tym forum:P

Glin 11-02-2006 16:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Torpedo
Hehe dobre!!!! Wielu z was napewno zaplaci za wolnosc, gdyz zal wam bedzie stracic tak dobre chary. Ciebei vaikor za to napewno zrookujemy bo nudne jest twoje gadanie na tym forum:P

Lepiej się tak nie unoś w euforii bo wojna jeszcze trwa.

Ważna zasada: Nigdy nie lekcewarz wroga!

Jestem pewnien że Tengu będzie chciało się zrewanżować po "masakrze w ven", a zraniony niedźwiedz jest jeszcze bardziej niebezpieczny. Ja osobiście jestem ostrożny jak zwykle.

Dider Z Rivii 11-02-2006 16:53

Po nastempnej akcji zobaczy sie czy Tengu zrobi odwet czy nie.

Czekam na jakies pozadne open battle ;]

BTW- z tego co wiem Nizahe napewno nie odda tak latwo Morgany jak Titanie...
Czyli wojna bedzie trwala bardzo,bardzo dlugo ;)

Storiel 11-02-2006 16:54

Offtopic

Tak ni z Gruchy ni z Pietruchy...
http://rapidshare.de/files/13022775...cokrig.rec.html
Cos w stylu "Masacry w ven" tyle ze wieksze lvle i na isarze...swiecie gdzie wojna jest co tydzien :)

Gothican 11-02-2006 17:24

Cytuj:

Tak ni z Gruchy ni z Pietruchy...
http://rapidshare.de/files/13022775...cokrig.rec.html
Cos w stylu "Masacry w ven" tyle ze wieksze lvle i na isarze...swiecie gdzie wojna jest co tydzien :)

omfg omfg -.-
to jest Morgana, M-O-R-G-A-N-A, jakby nas interesowaly jakies fillmy wojenne z ISARY to bysmy sobie sami znalezli, nie wpyachaj nam tego na sile >.<
Nas obchodzi to co dzieje sie na Morganie a nie na Isarze bo gramy TU a nie TAM ----

Lukis 11-02-2006 17:39

Cytuj:

Jakbys nie wiedział, to VAikor gra na Morganie tylko daltego, żeby [b]walczyć
[/B, i jak przegra wojne, albo straci postać, to będzie miał to i tak w dupie. Tak wogle to Ty kiedyś widziałeś pvp Vaikora? No właśnie ...

Storiel 11-02-2006 17:41

...

Dalem dla tych co sa w wojnie a nie dla newbi z twoim lvlem...Moze se Vaikor albo darth obejza i pomoze im ten filmik w wojnie...albo obejzec jak sie siedzi w pzecie i czeka na jakas akcje...Poczekaj az mi konto odbanuja cie dorwe pallem i zmiote.

Torpedo 11-02-2006 17:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Glin
Lepiej się tak nie unoś w euforii bo wojna jeszcze trwa.

Ważna zasada: Nigdy nie lekcewarz wroga!

Jestem pewnien że Tengu będzie chciało się zrewanżować po "masakrze w ven", a zraniony niedźwiedz jest jeszcze bardziej niebezpieczny. Ja osobiście jestem ostrożny jak zwykle.

To nie euforia:P Wroga nie lekcewaze, nigdy nie lekcewazylem i nie zamierzam!!!!!!!!!!!!!!!!!! A ze jest we mnie chec zlikwidowania tych tengusow to cos zlego??

Ten zraniony niedzwiedz jak go nazwales musi sie wziasc w garsc i walczyc bo inaczej sie wykrwawi.

Gothican 11-02-2006 19:29

Cytuj:

Dalem dla tych co sa w wojnie a nie dla newbi z twoim lvlem...Moze se Vaikor albo darth obejza i pomoze im ten filmik w wojnie...albo obejzec jak sie siedzi w pzecie i czeka na jakas akcje...Poczekaj az mi konto odbanuja cie dorwe pallem i zmiote.

rofl
jakby chcial film instruktazowy to by z pewnoscia sam sobie go poszukal "skarbnico wiedzy"
a z tymi pogrozkami to do mnie? huahuaua

Storiel 11-02-2006 19:49

Yea to you

tak do ciebie padniesz ;]

kuglarz 11-02-2006 20:10

MUHAHAHA
naprawde śmieszny temat :P
Ja wam powiem tylko tyle że wojna to jest straszna rzecz ale wojna w tibii to totalne ku...stwo!! To hacki, aimboty, zdrady, brudna propaganda (vaikor to tez ciebie dotyczy ale polecam pana kiroy wind z obsidii - ucz sie od mistrza), hamstwo, gnojenie przeciwnika, kłamstwa w żywe oczy ("stop PA!!" lol) i łzy nastolatków co myślą że ded postaci to już koniec ich egzystencji :P. Tylko że żaden z tych aspektów nie stanowi o zwycięstwie... zwyciestwo to przede wszystkim cena cierpliwości i zero tolerancji dla wroga, wyniszczenie go do rooka i nie pozwolenie na płacenie za wolność inaczej za kilka miesięcy znów będzie to samo. Martwa legenda to już koniec i tak właśnie fire powinno rozprawić się tengu.
Go Go Fire & Huricane !!! Victory or Death !!!
Do rooka ich panowie!! Nie pozwolić na gre bo inaczej znów zaczną wojnę!!

Pozdro dla moich przyjaciół z RL (w niemczech piwo nie jest najgorsze :] )

Explomen 11-02-2006 21:00

Ktos gdzies napisal, ze Vaikor ucichl po tej 'bitwie'... To prawda :)
Zawsze taki rozgadany jakie to Tengu jest super i jacy sa super, a teraz cisza... hmmm ciekawe czemu? :(
Wiem, ze na mojego posta odpisze ( no taaa, ''obrazam'' go) Heh...

Gothican 11-02-2006 21:09

Cytuj:

tak do ciebie padniesz ;]

dopsze zabij mnie rofl
specjalnie do Ceibie wyjde
nie przejmuje sie bo mam red skulla i juz nie gram ta postacia xDD
wiec mi to wisi
@up
Vaikor sie zgasil tenq zostalo rozgromione a wszystkie statsy przechylily sie na korzysc FIRE

Vaikor 11-02-2006 22:48

Cytuj:

Tengu nie zapłaci. Prędzej Ty to zrobisz bo będziesz chciał expić po straceniu całego pacca. Mnie nie zrookujecie ;)

Vaikor 11-02-2006 22:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Explomen
Ktos gdzies napisal, ze Vaikor ucichl po tej 'bitwie'... To prawda :)
Zawsze taki rozgadany jakie to Tengu jest super i jacy sa super, a teraz cisza... hmmm ciekawe czemu? :(
Wiem, ze na mojego posta odpisze ( no taaa, ''obrazam'' go) Heh...

Jasne że odpowiem ;) Ja nie ucichłem tylko wy spamujecie lol a ja pisze wtedy kiedy jestem na kompie... a jestem żadziej bo już po feriach, szkoła, dziewczyna... tibia...

Darth Torax -.- 11-02-2006 22:53

Tengu nauczylo sie respektu z tego co widze dla nas juz nie expicie wszedzie =(

Storiel 11-02-2006 23:47

...

Ghotican jak sie nauczysz pisac "Rotfl" a nie "Rofl" to moze pogadamy jeszcze jak bys wiedzial co oznacz buska rotfl.
Topic:
Vaikor ucichl jak by kazdy ucichl po takich fragach proste
Down:
Ogladales moze ten filmik co Wstawilem?

Vaikor 12-02-2006 00:01

Cytuj:

Ghotican jak sie nauczysz pisac "Rotfl" a nie "Rofl" to moze pogadamy jeszcze jak bys wiedzial co oznacz buska rotfl.
Topic:
Vaikor ucichl jak by kazdy ucichl po takich fragach proste

Pisz za siebie, ja tu ciągle jestem :baby:

pyzio2 12-02-2006 01:29

Cytuj:

Tengu nie zapłaci. Prędzej Ty to zrobisz bo będziesz chciał expić po straceniu całego pacca. Mnie nie zrookujecie ;)

nie zaplaci ?? a ktos mi ostatnio mowil ze co nie ktorzy juz sie pytali o cene za wolnosc !!!

Vaikor 12-02-2006 07:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pyzio2
nie zaplaci ?? a ktos mi ostatnio mowil ze co nie ktorzy juz sie pytali o cene za wolnosc !!!

Tak, np ja sie pytałem, pytał sie Azzepol, Steph i nie pamiętam kto, ale nie po to żeby płacić 8o

Vaikor 12-02-2006 09:22

09:03 You advanced from Level 43 to Level 44.

B)

Anonymouse 12-02-2006 10:19

Cytuj:

09:03 You advanced from Level 43 to Level 44.

B)

GZ:cup:

I musze jeszcze 10 znakow dopisać bo jakis error:p

spec4rever 12-02-2006 13:01

Cytuj:

Szkoda że akurat byłem cały dzień u dziewczyny i niewiedziałem co sie dzieje :(

A co to Mordaga pa, to jest ostatnia osoba jaka znam która pauje. Cosanostra, jak sam jego nick wskazuje, Kozanostra hehe jest power abuserem i to jakim, piszesz do mnie i Cie nie ruszy, obiecuje ;) Latco, lider Tengu chcial zeby jego ludzie atakowali Fire kumpli, znajomych itd... bo tak robiło Fire do tej pory z kumplami, znajomymi ludzi z Tengu. ale od 2 dni to sie skonczylo od kad Danko Valerious na Tengu guild forum napisal ze mamy z tym skonczyc albo bedzie wyrzucal z gildi.

TAA dobra sciema mnie dzis ubilo 3 ziomkow za nic pytam sie czemu? i slysze ze tengu kazalo zabiajc koelgow fire a niby bylem free Vaikor niegadaj Glupot jak wygra tengu ten swiat bedzie 1000 x gorszy niz jest z tengu na czele tengu to pa i nic wiecej.Dostalem deda o ktorym mowisz ze wasz lider zabronil jakos tego niewdze ...wiec skoncz klamac i padaj jak na nooba przystalo xD

Darth Torax -.- 12-02-2006 13:19

Klaymons nie przejmuj sie odrobisz ;) jeszcze pare tygodni i Zdobedziemy taka przewage ze Tengu nie beda wstanie juz nic zrobic.

Vaikor przestan klamac, kazdy wie ze Tengu Robi pa gdzie sie tylko da -.-
Wizo swoim drugim charem kicnal nawet mnie z rotow pod tekstem

" gdzie w tibia rules napisane ze ty tylko mozesz tu expic?"
a potem napisal latco i .... kazal wyjsc :(

Wasz wybór wiecej Pa , wiecej wrogów !

Pisaliscie ze Huricanes to będa darmowe fragi jakoś ich nie widze....;(

Anonymouse 12-02-2006 13:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Darth Torax -.-
Klaymons nie przejmuj sie odrobisz ;) jeszcze pare tygodni i Zdobedziemy taka przewage ze Tengu nie beda wstanie juz nic zrobic.

" gdzie w tibia rules napisane ze ty tylko mozesz tu expic?"
a potem napisal latco i .... kazal wyjsc :(

Wasz wybór wiecej Pa , wiecej wrogów !

Pisaliscie ze Huricanes to będa darmowe fragi jakoś ich nie widze....;(

Z tego co ja wiem to za czasów Pana Nizahe to nie było lepiej. Wyganianie z respów, falszywe zarzuty jesli chodzi o price list.Sam widziałem jak wrabiali kolesi, kolega mojego rl kolegi miał nawet taki przypadek, że zrobiono fake ss(niby kogos tam bil z ich rodziny) i hunted bez wykupienia żeby mogli sie pobawić bo nudy na serverze.

Wogóle to widzieliście ta price list?Porazka!!!

Vaikor 12-02-2006 14:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez spec4rever
TAA dobra sciema mnie dzis ubilo 3 ziomkow za nic pytam sie czemu? i slysze ze tengu kazalo zabiajc koelgow fire a niby bylem free Vaikor niegadaj Glupot jak wygra tengu ten swiat bedzie 1000 x gorszy niz jest z tengu na czele tengu to pa i nic wiecej.Dostalem deda o ktorym mowisz ze wasz lider zabronil jakos tego niewdze ...wiec skoncz klamac i padaj jak na nooba przystalo xD

To nie ściema. Z tego co wiem zapłaciłeś, tak. To co napisałem to nie ściema, więc nie pisz głupot jak ****a nie wiesz o co chodzi, już mnie zaczynacie z tym wszystkim w****iać, piszcie o Fire a nie o Tengu, jeśli chcecie pisać to możecie że Fre jest wspaniałe ale nie piszcie ****a bzdur o Tengu. Ja wiem swoje i tyle, to było Fire które mnie spower abuserowało a nie Tengu. Tengu nigdy wcześniej tego nie robiło, przynajmniej na mnie, a Avis/Fire od zawsze. Ten kto gra na Morganie od początku wie swoje, a reszta dzieci niech zamknie dzioby.

Karajakataka 12-02-2006 14:53

Dokladnie ...
Gralem od poczatku i swoje wiem :)
PA na Morganie bylo jest i bedzie :)
Czy to Solle czy Nizahe co za roznica ?? :)
W bylym Avis jedynym normalnym kolesiem dla mnie byl Doktor Pettersen ...
Fajne czasy byly milo powspominac, ale lekcji wzietej na Morganie nigdy nie zapomne :)
Pozdrawiam...
Niech wygra lepszy .

Torpedo 12-02-2006 15:08

Cytuj:

To nie ściema. Z tego co wiem zapłaciłeś, tak. To co napisałem to nie ściema, więc nie pisz głupot jak ****a nie wiesz o co chodzi, już mnie zaczynacie z tym wszystkim w****iać, piszcie o Fire a nie o Tengu, jeśli chcecie pisać to możecie że Fre jest wspaniałe ale nie piszcie ****a bzdur o Tengu. Ja wiem swoje i tyle, to było Fire które mnie spower abuserowało a nie Tengu. Tengu nigdy wcześniej tego nie robiło, przynajmniej na mnie, a Avis/Fire od zawsze. Ten kto gra na Morganie od początku wie swoje, a reszta dzieci niech zamknie dzioby.

Coś ty taki nerwowy?? :P

Makawita 12-02-2006 15:27

Cytuj:

Ten kto gra na Morganie od początku wie swoje, a reszta dzieci niech zamknie dzioby.

O widze zupełny brak umiejetnosci dyskutowania - chłopcyku
Cytuj:

Tengu nigdy wcześniej tego nie robiło, przynajmniej na mnie, a Avis/Fire od zawsze.

Ładnie powiedziane "przynajmniej na mnie" , cóż za obiektywizm - chłopcyku.
Cytuj:

jeśli chcecie pisać to możecie że Fre jest wspaniałe ale nie piszcie ****a bzdur o Tengu

nie pisać bzdur o Tengu bo są dobrzy dla Vaikora , buhahahaa chłopcyku
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Darth Torax -.-

. i pod tym się też podpisze , więc zastanów się co piszesz Vaikorze chłopcyku.
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kuglarz
Pozdro dla moich przyjaciół z RL (w niemczech piwo nie jest najgorsze )

THX i niepij za dużo , Pozdro
@Vaikor - ten "chlopcyk" to odpowiedź na twoje "a reszta dzieci" - chłopcyku.
Feb 01 2006, 05:17:52 CET Killed at Level 57 by Danko Valerious
and by Master Exzor
ani nie byłem w Fire ani Hurr~ w stanie wojny z Tengu. Dlaczego zabili ? juz mówie - potrzebowali informacji, jako że byłem 2 dni w Hurr~ myslał Danko że wyjde z gildii i powiem kiedy przyłaczymy się do wojny.
Zawsze grałem dla przyjemności i zabawy a nie dla wyniku.(co zresztą widać po moich skilach :D ) nigdy nie padłem , problem miałem raz za czasów Mordimera (wyczyściłem mu cały resp mimo kartki) ale się spokojnie dogadałem a teraz jakas banda oszołomów zabija mnie dla przyjemności - absurd

pyzio2 12-02-2006 15:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Makawita
ani nie byłem w Fire ani Hurr~ w stanie wojny z Tengu. Dlaczego zabili ? juz mówie - potrzebowali informacji, jako że byłem 2 dni w Hurr~ myslał Danko że wyjde z gildii i powiem kiedy przyłaczymy się do wojny.

hmm to tylko podchodzi pod PA nieprawda??

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:59.