![]() |
Jak sie nie ma nic madrego do powiedzenia, to pisze sie glupoty... Jak widac na zalaczonym obrazku powyzej... Gz fragow,jak jush Ci to pisałem na priv.
|
Cytuj:
Widać ze rozmawiamy z mało inteligentnym małolatem.Po pierwsze po co mamy wychodzic z pz jesli wtedy jest was 15 online? Po drugie , kazdy z was ma też bota.Po 3 , jesli wiesz co to party bot to powinienes wiedziec że go nie uzywamy bo sd nie wchodza w tej samej sekundzie.Ty powinienes dostać ,,banana" za poziom inteligencji przypominający małpe. I nie , nie lziałem tyłka , kiedyś twój drugi owner miał całkiem poukładane w głowie , i te twoje lizanie to w normalnym świecie sie nazywa kolegowanie ale sądze ze nie wiesz co to jest bo koledzy raczej Ciebie szerokim łukiem omijają. Ostatnio pokazales klase w open battle przezyles max 30 s z dwoma palami atakującymi cie .Pragnę dodać ze jest coś takiego jak mana shield(utamo vita) to sie stosuje gdy sorce(także ty) wchodzi do walki w której prawdopodobnie otrzyma dmg.Ja w przeciwieństwie do Ciebie nie mogłem przeżyc ataku w open battle ponieważ mając 800 hp nie jest w stanie leczyć 1k+ dmg . Życze powodzenia na polu walki , tym razem pamietaj o mana shieldzie panie prince list. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Padles ostatni z calej piatki ,wiec miales dosc czasu na rozeznanie sie w sytuacji co sie dzieje i dziwa mnie te Twoje tlumaczenie ,,myslalem ze thor blokuje" , ,,mialem malo many" itd.Istnieje przeciez exiva co pozwala sie zorientowac w jakiej odleglosci jest przeciwnik od Ciebie.Istnieje takze guild channel na ktorym na biezaca czlonkowie gildii informuja sie o tym co sie dzieje (chyba ze uzywacie prograow do komunikacji glosowej - Ventrillo, Team Speak itd.).Istnieja mana fluidy ktore zapewne miales przy sobie ,a czasu miales dosc sporo zeby je wypic ,a nawet jesli nie miales to chyba swiadczy o Tobie samym.A magic shield zabiera tylko 50 many ,wiec tlumaczenie ze miales jej malo brzmi badz co badz smiesznie.Tak wiec mr.great PVP - chcialbym podsumowac moj krotki post: PVP to nie tylko latanie z botem i walenie przeciwnikow z sdkow.Na to sklada sie wiele czynnikow jak chociazby powyzsze, a o ktorych -zapomniales?-. Twoim problemem jest to ,ze czujesz sie zbyt wielki i wspanialy ,aby przyjac jakakolwiek krytyke.Niezaleznie od tego jakie bledy popelnisz nadal bedziesz myslal jaki to nie jestes madry...A prawda jest zgola inna :D |
Cytuj:
A co do twojego prince list... Originally posted by Cwanish on 03.03.2006 13:42:45: > Armor's > Plate Armor-1k > Nooble Armor-2k > Knight armor-6k > Blue Robe-20k > Crown Armor-17k > Dwarfen Armor-600k > Golden Armor-60k > Dragon Scale Mail-120k > Magic Plate Armor-800k > Demon Armor-1,5mln > Leg's > Plate Legs-1k > Knight Legs-15k > Crown Legs-25k > Golden Legs-300k > Axe's > Dwarfen Axe-1k > Knight Axe-3k > Fire Axe-10k > Dragon Lance-35k > Naginata-5k > Sca-1,5mln > Sword's > Spike/Serpent Sword-1k > Fire Sword-7k > Bright Sword-15k > Giant Sword-40k > Sov-1,5mln > Club's > Dragon Hammer-3k > War Hammer-2k > Skull Staff-10k > Thuner Hammer-2mln > Helmet's > Crown Helmet-4k > Devil Helmet-1k > Warrior Helmet-7k > Crusader Helmet-8k > Royal Helmet-50k > Demon Helmet-800k > Shield's > Guardian Shield-2k > Dragon Shield-5k > Crown Shield-9k > Tower Shield-9k > Medusa Shield-20k > Vampire Shield-25k > Demon Shield-70k > Shield of the Mastermind-300k > Boot's > Boots of Haste-50k > Steel Boots-100k > > Fallow this prince list!!! Lepiej idz do szkoły zamiast grać w Tibie dobrze radze panie prince list.To że edytowałes post nie znaczy że tego nie było ..... |
huh odezwali sie profesorki <hahaha> ale mam z was pianie xDDDD chcecie to mozemy powalczyc 1v1 na ots
Bound for Glory niewiem kim ty jestes i po co sie tu udzielasz wez idz lepiej sie powies albo cos a Lotar w dupie to mam co myslisz o moim pvp ja nieuzywam mana shielda w wojnie z lamusami :) padne to padne zycie dlamnie mana to zecz swieta i niebede na jakies pionki manashileda brac ;] a z tym pircelistem nawet niewiesz oco chodzi :) specjalnie to zrobilismy zeby cos sprawdzic xD Bound for Glory jak chcesz sie udzielac w tym temacie to podaj swoj nick i wtedy mozemy gadac z nieba spadles i zaczoles sie wymondrzac lepiej idz sobie zrob kanapki pograj w warcaby albo cos bo tylko te zeczy sa na twoja inteligencje :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D |
Z całym respectem dla twojej osoby cwanish-zamilcz już bo każdy twoj kolejny post pogrąża cie coraz bardziej :) Odejdz póki jeszcze nie wszyscy czytali te forum.
|
8o
Cytuj:
A co do "prince list" to po raz kolejny robisz sie z siebie niepotrzebnie debila, najpierw twierdzisz ze czegos takiego nie ma, teraz ze to jakis sekretny plan ....zalosne dziecko z ciebie wychodzi ;) . <turtle dance> 8o |
juz chyba dosc tych przepychanek. ani cwanish nie jest nikim o kim warto bylo by rozmawiac, ani w jego ponizaniu tez za bardzo sensu nie widze.
przed nami na thorii duzo roboty, zeby ten server byl, sorry za patos, godzien grania na nim. tym wiecej ze wielu z tych ktorzy maja dosc abuserstwa, sami kiedy tylko stana przed taka mozliwoscia zaczna to robic w stossunku do slabszych. i pewnie jak to zwykle zacznie sie pieprzenie o tym ze to tylko gra. szkoda ze w tej samej grze malo kto lubi dostawac w dupe tylko dlatego ze mniej moze od tego co go leje. nigdy nie zapomne, ze lotar ubil osobe (edit) ktora jest rodzynkiem w tej grze. nie dosc ze jest jedna z nieliczych kobiet - bo to juz dojrzale dziewcze jest - to jeszcze smialo moglaby zostac wybrana najbardziej bojazliwa a zarazem mila i bezbronna osoba na naszym servie. pisze o tym z powodow o ktorych pisalem kilka wersow wczesniej, ale takze po cichu licze, ze sporobjesz jej to jakos wynagrodzic. choc symbolicznie. pytalem juz o filmy i dotarlo do mnie, ze to poki co tajmenica, ale wspomniales lotarze niedawno, ze pojawia sie fragmenty. czedkam niecierpliwie. nie bylo mine tam, a bardzo chcialbym zobaczyc co sie tam wyprawaialo. dotad open battle to byla dziedzina w ktorej wzyckowie lali reszta, teraz przegrali. moze to tylko wyjatek,a moze jakis zwrot. film moze te sprawe wyjasnic. no i na konic jeszcze wyraze nadzieje, ze w tym temacie glownie bedziemy mieli do czynienia z wiadomosciami ze swiata i dyskusja bardziej ogolna niz sprowadzniem przeszlo polowy postow do watku cwanisha. i zeby bylo jasne. nie mam nic przecowko pisaniu o cwanishu czy wybranych osobach. chodzi mi tylko o to zeby to bylo bardziej okazjonalne. takze ty cwanish tez juz nie pisz co to nie ty, bo chocbys byl i najleszy, to zwroc uwage na temat, na dzial forum w ktorym sie zanjdujesz. on jest o tobie owszem, ale nie bardziej niz o kazdym innym bywalcu thorii. dlatego wypowiadaj sie tutaj - ciesze sie ze to robisz, tyle ze nie siedz wtedy przed lustrem. oki? po porstu do rzeczy i ciekawie. zreszta niech kazdy z tego co napisalem wyciagnie jakies wnioski. bo zarzucic komus ze jest idiota to naprawde nie sztuka. chocby cwanish byl einstainem to i tak wielu by sie znalazlo nazywajac go idiota. i nie chodzi kim z tej dwojki jest, tylko o przyklad. i tak samo czy einstain czy idiota jeden badz drugi moze o sobie napisac ze jest "naj". tylko to tez nic za soba nie niesie i za przeproszeniem jest gowno warte. 7.03.2006, Thoria. na thori nie zdarzlo sie nic godnego wzmianki. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Wiec co do osoby ktora ubilem fakt, pomysl nie moj , wykonanie moje, tak czy inaczej jak juz mowilem po wojnie zaplace za dead, teraz jest to niemozliwe z powodow ekonomicznych.Film jest na forum thori na tibia.com. A w tibi działo sie wiele ale wy o tym nie wiecie. |
.
ano smerfy sie rozpadly :( prawdopodobny powod to za duzo newbie'ow dolaczajacych do smerfow.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
btw podac Ci jeszcze moj nr. telefonu i ewentualnie adres ? ........ |
Eaglix: Mar 09 2006, 00:42:09 CET Killed at Level 92 by Feawyn
and by Drageloth Lotarkilla: Mar 09 2006, 00:40:39 CET Killed at Level 68 by Feawyn and by Thas Vook Macten: Mar 09 2006, 00:45:27 CET Killed at Level 86 by Feawyn and by Sikews Xuen: Mar 09 2006, 00:37:53 CET Killed at Level 50 by Feawyn and by Sikews Statsy: 28-25 :confused: dla Wzycieks @pivope: moze czasem zamiast w tibie grac to do szkoly zajrzyj bo trudno cie zrozumiec momentami...chyba ze jest to po prostu efekt twojego podniecenia, coz tak bywa w mlodzienczym wieku ( ja ci daje 14 lat max B) ). |
Cytuj:
a to co sie stalo w nocy to chyba wynik rozluznienia w szeregach lao(dalej bede obstawal przy tej nazwie zeby sobie nie komplikowac sprawy) po ostatnich udanych akcjach. a dla feawyn brawa. kadzy ded to jej frag. zadkosc. |
Cytuj:
|
Cytuj:
A co do Feawyn to czysty zbieg okoliczności , to nie były jego czyste fragi , on w wiekszosci zadał główne obrażenia więc dlatego jego nick jest wyswietlony na stronce .Ale akcja była najwyższej klasy :) |
Cytuj:
,,Kończ waść panie , wstydu oszczędz"...... ....sobie |
Double post ~ sorry.
|
Cwanish downie !
Cytuj:
|
Cytuj:
kazdy z was lize dupsko na thori a tu wyzywa itd. Lotar to ma byc nieporozumienie? :O <hahaha> hahahahahahaha ja walczylem jako 1 sorc z twi :) powiedzmy tak. wasz czas dobiega konca :] macten chyba mial error uh bota xD 8o |
Cytuj:
|
Cytuj:
Bound for Glory teraz jestes ignorowany dopuki niepodasz swojego nicku niebede gadal z jakimis opszczymurami ktorych nieznam mama mi zbrania z obcymi gadac :) |
Oj Cwany, Cwany... przechodzisz samego siebie... Kiedyś myślalem, że jesteś normalnym graczem w tibie polskiego pochodzenia, tyle, że byłeś "jakoś" wyjątkowo zdolny w nabijaniu lvli, nawet sprzedawałem Ci hmmy(moje całe zapasy). Byłeś moim przykładem, ale po tym, co piszesz na tym forum, widze że jesteś po prostu nielojalnym noobem :(
P.S. Jak chcesz mnie zrookować to prosze mój nick: Lee Paylong... Myśle, że Ciebie to nie zdziwi... |
A mój nick to... Aragami :p . Fajny temat. Od poczatku śledze tą tibianowele. Oby tak dalej.
|
Cytuj:
Popatrz sobie na ottomanow oni to sa dopiero lojalni gdy bylismy w hooligans army oni byli znami doszedl do nas Drasen i oni odrazu wyszli z wojny i poszli do Wzyckow wiec niegadajcie takich farmazonow |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
A naprawde nabijac levele to potrafil Gorthard B) . Cytuj:
|
BYE Thoria
Mar 09 2006, 19:38:32 CET Killed at Level 75 by Drasen and by Neilz Hacker za***al all itemy i 600k expa poszlo sie ***ac.. Your Sun Cow'Thor |
Cytuj:
Crazy Onion chetnie podam ci moj adres :] ale po co? jestes jakims 13latkiem ktory nawet niewie gdzie lezy moje miasto. |
Wojna wojną, rozumiem kwestie PA w trakcie wojny, ale zastanawia mnie czy zwykły, przeciętny gracz niemajacy nic wspolnego z wojną niebedzie cierpal tylko troche mniej od pokonanych. Teoretycznie niepowinien... ale... no własnie jest kilka ale :) Samo PA mozna zniesc, podkulic ogon i isc w las... ale gozej z random PK walczacych stron... trzeba przyznac ze na thorii to sieje chyba najwiekszy strach... ta nieprzewidywalnosc :)
A osobiscie ciesze sie, ze wojna niema podtekstow rasistowskich, narodowosciowych itp.. zreszta Sikews juz chyba prubowal wykosic wszystkich polakow, co niemoglo sie udac... z przyczyn oczywistych. Wazne by ci co sobie juz cos wywalczyli nie dostali głupawki i aby im woda sodowa nie uderzyla :P A wogole to ciezko narzekać na nude na tym servie...puki co... :D Pozdro |
cwanish masz na mysli Torun czy wioske Solec ^.^
|
Chlopie!
A wiec tak po primo Cwanish jak moi kumple skacza trenic to ci podam mojego nicka bo nie chce stracici monk makera !
Po secondo (jakos tak :faceoff: ) Aragami my sie znamy Awrok Forever ale jak cos chcesz komentowac Songusie to musisz na priv nie inaczej Po (nie wiem jak 3) :] Nie wypowiedziales sie Cwan na to co powiedzilaem czyzbys nie mial nic przeciw ??? aaa i Coyytos on jest z torunia ??? o boze to juz wiadomno skad ptasia grypa aaa jak tak cwan ty z torunia to podaj adres i moze cie zobacze bo za ok. tyga jade do ciotki na weekend do torunska :P |
Kazdy wie ze jeden owner cwanisha jest z S"t"olca a drugi z Torunia :)
|
Cytuj:
W sumie brachu malo mnie obchodzi kto ma ilu ownerow, skad kto jest i ile godzinn dziennie gra. Mnie na władzy niezalezy bo ja do niej niestworzony :P Moim zdaniem, kiedy samemu sie wyrobi chara to wieksza frajda i duma z sukcesow :) A tak mimochodem zastanawiam sie nad jednym... gdyby CIPy naprawde chcialy zwalczyc sharing to juz dawno powinni wprowadzic IP na chary. Moze grywalnosc by spadla albo inne kwestie o ktorych pojecia niemam :) |
16:26 Sun Cow'Thor: yo
16:27 Cwanish: yo 16:27 Sun Cow'Thor: ej z kad twoj kolega mial pasy? 16:27 Sun Cow'Thor: do sun cowa 16:27 Sun Cow'Thor: to on mi key logera w***al? 16:27 Sun Cow'Thor: i mnie haknol? 16:27 Cwanish: jaki 16:27 Cwanish: kolega 16:27 Cwanish: ? 16:27 Sun Cow'Thor: na tibia.pl 16:27 Sun Cow'Thor: pisales 16:27 Cwanish: lol? wytlumasz mi |
Cytuj:
|
cwanish padl : )
|
Cytuj:
buahahahahahaahahahaha....enjoy naab ! :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:36. |