![]() |
@ligus
kur*...ok ok srry kurczątko...nie pozwole ci odejsc...zrobiles takie skille aby odejsc??tyle ***a*...ok jeszcze raz:tyle baaardzo dlugich dni na skillowanie straciles i chesz odejsc?lolX( @ktos tam napisal ze ten popiera czity,kto sam ich uzywa nie uzywam zadnych czitow procz jednego...ale go pewnie 90%polakow uzywa mam mapki odkryte(ale nie wszystkie) i to all:p |
Dobra jesli chodzi o moje odejscie to sobie niezle joke zrobilem XD
Nudzilo mi sie nie mam narazie zamiaru odejsc po co mialbym odchodzic?? A kto jak nie np taki Rekin, Navus, Moradin, Potus, Lenidas, Lady Dram, Rycerski, Hydrant i wiele innych no i ja zadba o zdanie o polakach na tym servie ;] Chcialem was oderwac od tego tamtu z tymi cheatami Proponuje go juz zamknac i grac spokojnie PS: Fajnie zrobilem niektorych w konia XD hehehehe PS2: Joke Joke Jeok i jeszcze raz Joke PS3 : NIE ODCHODZE Z SILVERY |
no to kurde nie wiem co powiedizec ligus grtz :P
@ rekin tez to mialem ale tam nie ma map nowych terenow to ja to usunelem :) |
@ligus
-.- @Taube eeee mam podejzenia kim gralas... powiedz szczeze czy jednym z twoich postaci nie byla: "Kwasna PIkla"?? czekam na szczera odpowiedz |
lol rekin ale zes sie rozpisal,
a co do ligusa, to miales dobry opmysl bo sie rozluznila atmosfera :) |
Chce ktos Sorcusia Jedusinskiego za free?:p
|
nie Rekin ;)
na silverze miałam wyłącznie jedną postać i nie miała ona tak 'zje.' nicka :evul: poza tym grałam kobietą, nie facetem ;) mam prośbę do wszystkich dzieci tutaj nie używajcie największej czcionki gdyż mi po oczach razi, dobrze? jeszcze jedna taka jazda na cały ekran max' czarnymi literkami a się wścieknę to samo mozna przekazać małymi literkami, bądź capsem, a takie wrzeszczenie wygląda jakby rozbuchany bachor wydarł się, gdyż mamusia nie kupiła mu nowej zabawki -_- d.Taube |
[quote=Taube]nie Rekin ;)
na silverze miałam wyłącznie jedną postać i nie miała ona tak 'z***.' nicka :evul: poza tym grałam kobietą, nie facetem ;) mam prośbę do wszystkich dzieci tutaj nie używajcie największej czcionki gdyż mi po oczach razi, dobrze? jeszcze jedna taka jazda na cały ekran max' czarnymi literkami a się wścieknę to samo mozna przekazać małymi literkami, bądź capsem, a takie wrzeszczenie wygląda jakby rozbuchany bachor wydarł się, gdyż mamusia nie kupiła mu nowej zabawki -_-[quote=Taube] d.Taube DOBRZE JUZ NIE BEDZIEMY PISAC TYMI DUZYMI LITERAMI XD |
]OK JEZELI WY PRZESTAJECIE TO JA TEZ JUZ NIC WIECEJ NIE NAPISZE WIELKIMI LITERAMI. I NIE JESTEM DZIECKIEM DZIECIAKU. I NIE BEDZIESZ MI NIC ROZKAZYWAL BO NIE JESTES MODKIEM. JEZELI MODEK POWIE PRZESTANE JEZELI NIE TO NARA DZIECIAKU!
|
@ Ligus
LOL?8o To bylo niepotrzebne :) @ Rekin LOL?8o @ Taube No coż jak zawsze potrafisz dowalic (:D :D ) Powiedz kim ty gralas jesli od czerwca nie grasz, to mozliwe ze cie pamientam bo sam zaczolem grac w czerwcu :) @ Poreda LOL?LOL? Hmm o czym by tu napisac....(?) TRiopa na rooku usushshauah :):):) był strasznym hamem :p Ja niekorzystam z map, lae ogladam filmiki i mam duzo osloniete xD |
lol ale masz problem, co do najwiekszej czcionki to ja pisalem i pisze 6 a najwieksza to jest taka o wlasnie tak wyglada siodemka pokazac inne wiec nie mow ze piszemy najwieksza
a tak pozatym to mozna pisac normalnie ale to aby oddac charakter wypowiedzi oraz aby tego nie przeoczyc bo co duze toprzyciaga wzrok to chyba normalne |
żart Dolora przejdzie, jak poprawi cytowanie XD
wyraźna dziecinność poreda jest zauważalna na kilometr dzięki temu, że się tak afiszuje ;) @Narkoman duża czcionka odpycha lekko powiększona o jeden stopień zwraca na coś uwagę, lecz jeśli jest w największych rozmiarach, to człowiek ma ochotę jej w ogóle nie czytać i ją dosłownie olać ;) gdyż co on będzie zawracał sobie głowę jakimś 'wrzaskiem' i to całego dosłownie posta - jakby był tylko jeden wyraz, to by znaczyło, że jest to uwidocznienie, a jak calutka sentencja od a do z, to tak jakby ktoś sobie gardło nadwyrężał i prosił się o zrzucenie na głowę doniczki z kwiatkiem :P problem ma raczej ktoś, kto pisze dużymi literami ;) a nie ktoś kto nimi nie musi pisać gdyż jeśli jest zmuszony do takiego środka 'perswazji' świadczy to o nieumiejętnym przekazaniu swych myśli normalnie, a przynajmniej na tyle, by ktokolwiek zwrócił na nie uwagę i wziął sobie do serca :P to co duże nie przyciąga wzroku, lecz zasłania wszystko inne ;) to tak jak z tym żartem "- widzisz las? - nie drzewa mi zasłaniają" @Markizek no.. trochę wątpię, gdyż pewnie nawet nie mieliście pojęcia, że polakiem byłam ;) nie to, że się nie przyznawalam, lecz preferowałam używnie języka angielskiego do porozumiewania się i zbytniej uwagi nie zwracałam na wałęsające się stadka polaków :D choć pamiętam jak się zebrała taka spora grupka lowlvl'i i niczym szkółka na wycieczkę wybierała się huntować :D d.Taube |
Ehh Ligus , jeśli chodzi o bany na Silverze to nikt i nic nigdy nie przegoni br... nie słyszałem ilu polaków dostało bana na tym servie ale br... w ostatnich miechach , doroteiazenho , hunkzenho , pipaozenho ( znany już jako PipaoSilverheart ) a gdzieś około czerwca ubiegłego roku bana na miecha dostało 3/4 wszystich hlvl ( m.in tutor Aikauzenho 8o ) więc niezgodze sie z tym ,że pl dostaja wiecej banów niż br...
|
No ale co ci zaszkodzi podac nicka :blazen:
Fakt duze liter az odrzucaja na 1km :D :D @ Narkoman ale nie musisz pisac takimi literami ze 2 wyray zajmoja pol ekranu bo tobie to nieprzeszkadza a innym przeszkadzaX( Narazie niema oczym pisac :( |
dobra dobra..
skończmy już z wielgachnymi literkami - i pisać nimi i mówić o nich ;) bo zaraz zrobi się z tego jakże kontrowersyjna sprawa i 'walka wyzwoleńcza przez jarzmem małoliterkowców' XD @Markizek oj szkodzi szkodzi ;) są tacy, co jakby to wyniuchali, wyniuchaliby zbyt wiele :) poza tym to by znaczyło, że łatwo zmieniam swoje wcześniejsze postanowienia ;) a tego wolę uniknąć d.Taube |
co wam kurde sie stalo, kto powiedzial ze pisze takimi literami. raz w zyciu cos napisale tak, bo uwazalem to za poprawne i tego sie bede trzymal
są rozne rodzaje trzcionek i chyba do czegos one słu ż ą, wiec aby sie nie marnowaly to chyba ra na jakis czas mozna je uzyc. PS tak wlasciwie po co to napisalas teraz tylko znow jakies nie porozumienia sa. sry ale jak dziecko tak jak gdzies napisalas ""mam prośbę do wszystkich dzieci tutaj nie używajcie największej czcionki gdyż mi po oczach razi, dobrze? jeszcze jedna taka jazda na cały ekran max' czarnymi literkami a się wścieknę to samo mozna przekazać małymi literkami, bądź capsem, a takie wrzeszczenie wygląda jakby rozbuchany bachor wydarł się, gdyż mamusia nie kupiła mu nowej zabawki -_-"" to zgadzam sie rowniez mozna powiedziec ze ty tez jak dziecko sie zachowujesz bo cos ci nie pasuje i od razu w ryk ( no to moze zbyt brutalnie powiedziane ) od razu cos mi nie pasuje i trza to naglosnic. BYs tego nie pisala i byly spokoj PS2 mialem cie za inna osobe do dzis ranka :( |
Mmm.. Ja juz wiem chyba kim ona grala, zdaje mi sie ze takim palkiem, i kiedys gdy do niej napisalem ku*** to zaczela sie burzyc ze poda mnie do gma... LOL
|
nie :) grałam knightem a na kogoś, kto powiedziałby do mnie w ten sposób, bym nawet uwagi nie zwróciła bądź poczęstowała zabawnym komentarzem :)
poza tym nigdy się nie burzę od tak, tylko (może nawet zbyt cierpliwie XD) staram się komuś coś wyjaśnić jeśli się mnie doszukujecie gdzieś na silverze, to radzę w okolicach thais ;) i nie szukać po zgrupowaniach polaków, prędzej kanadyjczyków i innych obcokrajowców, choć raczej bardzo rzadko mnie w towarzystwie br widziano, może jedynie z dwóch osób, ale to nie były nooby ;) i nic na pewno nie miały wspólnego z power abuserstwem edit: khem.. poza tym ciebie poreda mogło wtedy jeszcze nie być na serwerze :D z tego co widzę, chyba że na tibię wchodzisz baaardzo rzadko i tak powoli, po malutku tworzysz swą postać :) d.Taube |
No, jak cos na silverze zaczynalem tak jak wszyscy Rekin i reszta i gdy ty zbieralas rozwalone skrzyn ki do plecaa z mysla ze je sprzedaz ja stalem pod Gh Red Warriors (Najlepszej Gildi Polskiej), i trenowalem skille, to nie moja wina ze hakneli mi chara, a jezeli jestes the best to jaki mialas najwiekszy lev w calej twojej tibijskiej karierze.... ?
P.S Nie powiedzialem do niej ze jest kur** tylko powiedzIalem zdanie+ku***/ |
hehe
skąd wiesz, z jaką myślą mogłam zbierać skrzynki do plecaka? może przyświecały mi inne cele? :> z tego co widziałam, to chyba bylam wcześniej na serwerze niż Rekin ;) i to przeszło o miesiąc, więc mogło być na odwrót :) tak więc, gdy wy dopiero zaczęliście się rozkręcać, ja sobie przestałam grać w Tibię, a z tego co widzę, trochę jeszcze osob z którymi się trzymałam też już odeszło :( choć niektórzy się nieźle trzymają więc trochę to dziwne, aby ktoś, kto jeszcze nie zrobił sobie charka, mógł tam stać, podczas gdy druga osoba już dawno była na mainie ;) poza tym - mam pytanie, czemu uważasz, że jestem 'the best'? gdyż ja tego nie powiedziałam :) jak dla mnie nie ma the best i nie grałam po to, by być kimś takim, lecz dla zabawy, by po prostu czerpiać przyjemność z grania jedyne co powiedziałam, że gdybym grać nie przestała, to miałabym jedne z najlepszych skilli pewnie i to bez ani jednego makro/cheata takie zdanie, to pewnie bym śmiechem zbyła :D zależnie od jego treści d.Taube |
Jaka tajemnicza zagadka:)
hmm.. Krystalan Zadeon jest Kanadyjczykiem i dodatkowa najlepszym h-lev na Silverce moim zdaniem:) No po moim lev tego tez niewidac, ale mialem knighta na 20 lev (skilla 42/41, prosze sie nie smiac:confused: :confused: ) Paladyna na 39 lev ale przez glupiego neta 3 dedy w 2 dni i koniec z nim, tera mam sorca ze zrabanym nickiem, ale mi to nieprzeszkadza:D :D Mamy tera niezle zajecie, dowiedziec sie kim jest nasza tajemnicza "Taube" :] Kurde cos mi swita ze pamientam taka babe co skilowala na rotach na gorze troli i sie z nia poklucilem bo jej rotki wybilem (hyhy) miala chyba wtedy 16 lev.Moze, moze ^^ |
hehe widze ze sie trosze uspokojilo i bardzo dobrze. taube czemu nie ccesz nicku podac?
|
A oto ja Ligusek powrucilem z szkoly po lekcji wychowawczej XD (czyli mam niezly humorek ;]) i
Zapraszam na Waidomosci od Ligusa Fanfary prosze XD ;) A wiec zapraszam na dobra i zla wiadomosc. Dorba wiadomosc (zapewne was dobije) Wlasnie skoczyl mi kolejny 1% do 82 axe :axeman: :axeman: :axeman: :axeman: A teraz czas na zla wiadomosc :(: Jeszcze 53% do 82 axe :kon: :kon: :kon: :kon: :kon: :kon: :kon: :kon: Wiem jedna wiadomosc zapewne was bardzo rozradowala a druga bardzo zasmucila ze az tyle jeszcze XD Ok a teraz na powaznie: Moj zart ze odchodze byl potrzebny jak i ten zart tam czyis z tymi literami po ktorym Taube napisala do mnie wiadomosc ktorej tytul to " ... " a tresc to " " Taube thx za ta wyczerpujaca wiadomosc XD A tak pozatym to: BUY FOOD XD Pozdro all |
@Dolor
było puste? :) a to nie był jakiś błąd PW? bo coś do ciebie wysałałam, między innymi z tym, abyś poprawił cytowanie ;) i zmniejszył trochę literki :P może jakieś zwiechy były i zjadło treść? O.o @Markizek tego osobnika raczej nie znam ;) ale jeśli chodzi o rotki, to w jaskiniach trolich górek siedziałam też przez jakiś czas, na takich lvl'ach, zdaje się 16-17'nastki, wyrabiałam wtedy skile 60 i 6+ ;) a też czasem zdarzała się banda, co albo próbowała wybić akurat stworki na których się trenowało, lub trzeba było takich osobników pilnować X( bo nic do nich nie docierało, ani zwykłe słowa, ani prośba i trzeba było bardziej brutalnie dać znać jak nie należy się zachowywać.. ale zależnie od tego, co uczyniłeś i jak się zachowała ta 'baba' to mogłam być ja lub nie ;) gratz! najbliżej byłeś chyba mojej tożsamości :) @Narkoman jak już pisałam, są osoby, które to wywęszywszy wywęszyłyby za dużo ;) a tego nie chcę, no i jak już coś postanowiłam - być w miarę incognito, to pozostanę ;) chyba że sami wpadniecie na to kim jestem, a właściwie byłam, co takie proste chyba jednak nie jest ;) d.Taube |
o.0 W szkole byłem, a tu z 5 stron więcej, lol
Co do czitów zdania nie zmienię, ale już sie zamknę, bo mamy żyć - jak ktoś powiedział - w przyjaźni. A tak btw to chyba ja i Taube piszemy po polsku a nie po polskiemu;) xD Rekin mam pytanko - coś tam kiedyś na forum pie***yłes, że robisz polską gildię - aktualne?:evul: :evul: |
Hehe...
Może to byłas ty pamientam jak sie pytalem (ciebie?) czy cycka ubijesz:)
Duzo osob tam skilowalo ale pamientam ze wybijalem i ten osobnij mi powiedzial zebym sobie wszedl na strone na tibia.pl "Jak nie zostac n00bem w 24h" Hyhy bylem wtedy n00bem i nawet o tym niewiedzialem i sie wypieralem:) No coż byly to moje poczatki w tibi i pomyslec ze ja mialem 16 lev a rekin 7 hyhy:) Czemu tylko TY i Taube(co do Taube sie zgadzam:))???X( |
Tak tak to byla ona!!!
Pamietam co do mnie pisales ze poznales tam jakas dziewczyne na 16lvl-u(miales wtedy nick:makrizek marczak) i ona miala od nas o wiele lepsze skille. ja na potwoach skillowac nie umialem...ona cie nauczyla jak sie to robi i ty mi opowiedziales i siedzialem na rotach przez pol godziny i z nudow poszedlem!!!wydaje mi sie ze to jest ona na 99% ale przypomnij sobie nick plx i zagadka rozwiazana !!! |
rekin holmes i dr. markizek
hehehe |
Mmm... Mati mysl, przypomnij sobie nick! Taube logujesz sie czasem na silvere?:p
|
Ja nie wiem kto to Taube, bo ja zaczałem grać w Tibię 11 czerwca, a Markiz 10 czerwca; on miał wtedy stałke, a mi neta pod koniec sierpnia zalożyli ;/
Swoją drogą; chyba na dobrej drodze jestescie :) |
O kurde jakbym zobaczyl ze 100k w dp to bym se przypomnial.....(hyhy):D :D
Kurde nie wiem jakies dwuczlonowe bylo ale nie wiem kurdeee musze mysleccc (a u mnie z tym nienajlepiej;p) |
Ten post bedzie powazny. Serio bedzie powazny. No ale naprawde. No co nie wiezysz ze bedzie powazny?? No kurde ale on serio bedzie powazny wiec nie mow ze bedzie nie p[owazny jak bedzie powazny. No ale serio mowie ze bedzie powazny
Ok a wiec mam propozycje wybrania sie na jakiegos hunta piszcie na prywatnej wiadomosci kto by poszedl i na co |
po co na prywatnej ja moge isc
poh lub of lub mintwalin lub nie wiadomo gdzie. moze powtorak z catedry? sork 25 lvl 29 mlvl |
Kolejne wiesci mozliwe ze o Taube
Przypomnialme sobie ze kiedy wybijalem tej postaci rotki(:evul: :evul: )
To mi powiedziala zebym sobie poszedl na orci a ja powiedzialem ze nie mam kasy na antidotke xD(tam byly 2 scorpionki :p) i znowy wybilem roty (ale ja noob:confused: :confused: ) Mialem wtedy 27sword 25 axe i 32 club(hyhyhy) i 38 shielding;p Chcialem sie we wszystkim uczyc lecz jestem pewnie na 90% ze to taube miala wtedy skille 57 chyba w swordzie:) Dochodzenie trwa Ja bym poszedl z checian na HUnta na OF ;) Lub Hellgate :) PozdroB) |
możliwe, że jesteście na dobrej drodze ;)
trochę osób chyba nawróciłam i trochę odwoływałam do zapoznania się z poradnikami.. i tylko dziękować mojej wielkiej cierpliwości, że nie należę do tych, co od razu idą zabić małe noobki :D ale próbują z nich graczy zrobić zobaczymy, czy przypomniecie sobie tego nicka, a nawet jeśli będzie podobny, to mogę wam powiedzieć najwyżej, czy to byłam ja czy nie ;) ale i tak nie publicznie :] jak mówiłam są takie węszące stworki, że wolę być incognito poreda :) nie, nie loguję się, bo jak mówiłam, przestałam grać w tibię ;) a nawet zapomniałam już numeru - mam gdzieś go na kompie zapisanego, ale gdzie to ja jedna wiem :) <= przezorny zawsze ubezpieczony :evul: jeszcze w czerwcu czasem można mnie było przez jakiś czas spotkać było pewnie koło depo w mieście, ale krótkimi chwilami, sporadycznie :) d.Taube |
O rycerski widze jaki z ciebie wielki przyjaciel -.-
Jestes zwykla szuja za****nym sku*****nem -.- wielki przyjaciel sam raportowal i wogle a na mnie zwala wine -.- Rycerski jestes wielka jedna szmata nie godna pozalowania -.- Thuz i noob -.- |
Chce przeprosic Fantoma z calego serca.
Dowiedzialem sie ze wcale nie jedzie na zadnych czitach I tu pisze Fantom przepraszam cie za niesluszne oskarzenie |
No dolor nieprzeginaj on raportowal bo ty ang nieznales tak dobrze usuheheh
|
nom markizek ale zes ligusa zjechal, buahahaha
ps. od kiedy przyjmuja w monnchldren bo juz nie wiem.? chodzi o lvl skile badz mlvl PS2 dzis se uswiadomilem ze nie ma mnie w gildi ktora w 40 % istnieje dzieki mnie (byly thorin w 50 % jako ze ma pacc) i michal w 10 % jako pomyslodawca. nie zebym mial sie zabic jesli w niej nie bede, bo nie o to chodzi ( najwyzej pojde do imortali pozdro B) ) ale jak by tak ktos przekonal silvermana abym mogl dolaczyc to bylbym wdzieczny, bo cos mnie nie chca:( imortal nadchodze ( only 10 lvls:P) |
Cytuj:
Pierwszy raz wypowiem sie w tym temacie ;p a wiec tak wymagania do moonchildren sa widoczne na tibia.com w dziale guilds ;p i nie tylko ja decyduje kto do glidi jest przyjmowany i kto z niej wyrzucany. W sprawie Fantoma to powiem tyle nie lubie konfidentow ale kazdy postepuje jak chce. Osobiscie mi to wogule nie przeszkadza ze ktos ma wysokie skille ale innych moze to bolec ze ktos zdobywa to samo mniejszym wysilkiem nie wnikam rozmowa na ten temat rozpoczela sie na tej stronie (dla tych co nie czytaja calego temtu) http://www.forum.tibia.pl/showthread...=64542&page=15 wedlug mnie cala ta sytuacja nie powinna miec miejsca ale -.- skoro ma to rada dla tych co biora w niej udzial Pozwulcie powiedziec innym to co chca powiedziec bo moze to okazac sie wazne dla sprawy ;p i pamietajcie ze moga pojawic sie osoby ktore beda probowac sklocic nasza glidie (moonchildren ;p) NIE dajcie sie. Hail. Pozdrawiam all =) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:19. |