Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Oczyszcanie servera..... WOJNA !!?? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=66380)

Kiroy 06-03-2006 09:30

Borgo ty masz 44 lata ?? a to nie wiedzialem :D wiesz do ciebei nigdy nic nie mialem ale robisz sie taki jak Klamka :D płaczesz bez powodu .. w życiutrzeba umieć pzregrywać a tibia to tylko gra :) więc sol straciła przyjaciół bo była neutral a nie z wami ?? widaćnie byliście jej prawdziwymi przyjaciółmi :) skoro o głupią gre potrafiliście ją wykluczyć:) a was mi jest żaltakie stary chłopy a panike siejecie na kązdym forum dgzie rga NG :) może jakieś laski se znajdziecie ?? :Dja was nie szanuje ?? Borgo o ile pamietam ty pierwszy wystawiłes o mnie posta negatywnego ... ja Cie nigdy nie tknąłem wiec nie dodawaj !! a klamka to numer odwalił jak go azared exiwoał i sam z niego polewałes i mi wklejałeś jego słowa z waszego GC więc naprawde nie rozumiem o co ci chodzi ?? ( tylko nie pisz za chwile że tak nie było ) btw ja cie nie obrażałem nigdy ale widać musiałbym zacząć :D

Ja moich kumpli nigdy bym nie osądzał po tym czy walczą w tibii czy sąneutral :) Lady Szikaka nie była w NG a mogła i jakoś nikt jej nie potępiał :P Vixi i Szikaka najlepsi przyjaciele na swiecie :)

Borgo Klamka z jednym sie zgadzam nie ma sensu dalej dywagować na ten temat :) wy sie pogodzicie z przegraną :) ja was zostawie w spokoju :) i nie będę już dowas zaglądał na żadnym forum :) bo Borgo ma 44 lata ( dwa razy ode mnie starszy :D ) i nie wypada mu pisać takich postów :D a co do mojego analfabetyzmu to się nie wypowiadajcie Magistrzy " mgr "( magazynierzy :)

Kyra a tu dalej Ng rządzi :D z nudów może na xerenie pojdziemy ?? :D to by było :D

Lord Wlodek 06-03-2006 12:17

Kiroy lubi sie podlizywac Ng to pa kazdy to wie ale to jego wybur tylko on sie podlizuje a oni go kiedys zabija tam na to przyklad

Askara ja 51 ek pewnego dnia dostalem hunta za normalny post na forum,inni huntowani ludzie zrobili wojne przeciewko Eclipse(Swe) byl tam jeden polak Nestor Xav(pozdro) nasmeial sie z polakow my przegralismy wojne a oni go z nuduow zabili i dostal hunta za co? przeciez byl im wierny..tacy sa szwedzi kiedys tetra zabija i innych zeby tylko oni rzadzili servem....

Valais 06-03-2006 13:04

heh

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mission Arz
On jeszcze wróci.;) Mam taką nadzieję.

@up
Racja Nedzwedz, Xeretza pokazał, że umie też i przegrywać i potraktował to wszystko trochę z dystansu i dobrze bo Tibia to przecież tylko gra.Xere~ pokazał klasę jednym słowem.Uważam że przegrał najlepszy gracz na Kyrze.Szkoda, ciekawe teraz jak będą wyglądały rządy NG.Jedna rzecz mnie też ciekawi.Jakby zachował się Tetro po porażce:] Pewnie by zaczał gadać bzdury ze brat grał etc.

@Niros
Gdyby BM miałoby tyle członków co NG to wynik wojny byłby zapewne odwrotny.W BM było po prostu za mało osób i to jest główna przyczyna ich porażki.Bo umiejętności mieli wyższe niż twoja gildia.

heh wieksze umiejetnosci to smieszne jak by mieli wieksze to by nie dali sie tak strapowac na ankrahmun i by nie popadali jak kaczki tam i mizaeron by nie padl tyle razy i kazda bitwie dostali to ja nie widze jakie oni tu maja umiejetnosci w nocy kazdy umie masloga zrobic zabic i uciec

notop 06-03-2006 14:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DuLiB
Spooko Lamka :D Nie stracilem duzo, dzieki szybkiej reakcji gildii :) Zblokowali mnie, odzyskalem passy no i szybki Format C: =]

bhahbahhaa polewe mam z ciebie na maxa;]

DuLiB 06-03-2006 15:44

@up
Idz se na wódke :)

Morximal 06-03-2006 18:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez notop
bhahbahhaa polewe mam z ciebie na maxa;]

wes s*******aj kanalio ty nawet jak sie na***iesz to sie przy*******asz o wrzystko a najwieksza polewke to mam z ciebie i twoich opisow typu "znow mam kaca" a jeszcze wieksza z opisow typu " juz nie pije" w te ostatnie to chyba sam nie wiezysz geju :D

ktos tam up napisal ze Kiroy sie podlizuje , to niech sie podlizuje to jego prywatna sprawa, Kiroy jako jeden z niewielu jest prawdziwym NG bedacym od poczatku w tej gildi wiec naprawde wasze komenatrze typu " kiroy nie podlizuj sie NG" tylko mnie rozsmieszaja chociarz jest to bardziej zalosne niz smieszne bo tak jak wiele osob to zauwazylo choc nie wrzyscy tibia to tylko gra wiec sugeruje poprostu dac sobie na looz, i uwazam tez zeby ten topic zostal zamkniety poniewaz wojna juz sie skonczyla.

pieroog 06-03-2006 18:39

A O TO BOSKI TETRO.... NIE DZIWIE SIE ZE GRA...Gra , zre i ciagle zre nie rusza sie od komputera i wlasnie tak wyglada patrzcie to :

http://photobucket.com/albums/f330/Nextg/Rl%20Pictures/

Hhahaha tetro maniak nie odchodzi od komputera nie ma czasu na trening i dlatego wyglada jak wieprz ahahhahahahahahahhahahahahahhaa................... .. idz potrenuj jakis sport a nie spedzasz 23h na tibi.......... yeah pozdro 520

Mc donald to mu daje 90% znizki chyba buahahha

PS. SPOJRZCIE NA TO DRUGI owner siedzi obok tetra, a trzeci owner robi zdjecie...... sharing ;D ahahahha

Protarus 06-03-2006 19:31

Jednego nie rozumiem Tetro~ Po co sie tak prezysz skoro jestes w bluzie dresowej??

Edek Rozprowacz 06-03-2006 19:39

huhu Tetro jesli tak wygladasz naprawde to nie dziwie ci sie ze z chaty nie wychodzisz ^^. Pytanie który owner jest na zdjeciu ;p.
Ps. tetro pochwal sie ile masz lat bo temu na zdjeciu nie daje wiecej niz 15 lat :]

Lord Wlodek 06-03-2006 20:05

Buhahahhahah Tetro chyba se ciebie na tapete dam :D:D:D:D
aha a tak poza tym Eon Aldarion fajna ma fryzure :P

Sifu M.S. 06-03-2006 20:26

8o

no nie wytrzymam chyba ze smiechu, moze tetro to ten w rogu... blagam normalnie taki typek jakim go sobie wyobrazalem :D:D:D:D:D:D:D

Tetro, powiedz ze to nie ty, powiedz ze to twoj brat, blagam powiedz cokolwiek.... :faceoff:

I to byl rekordzista pod wzgledem expa w tibii, na krotko ale byl... :baby: :baby:

mistrzostwo dla czlowieka ktory to znalazl :cygaro: wodki mu dac, wodki

Boshe co tu wiecej powiedziec, ja sie nie dziwie dlaczego ten czlowiek ma takie niskie pvp... wrecz zerowe, przeciez jak cokolwiek sie dzieje prze monitorem to on musi miec pelno w gaciach...

Tetro sluchaj, w sumie to niewybednie sobie z ciebie zartujemy, przyznam to cios troche ponizej wora... ja mam jeszcze tylko jedno pytanie, od ilu lat ty grasz w tibie??

Valais 06-03-2006 20:43

heh

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sifu M.S.
8o

no nie wytrzymam chyba ze smiechu, moze tetro to ten w rogu... blagam normalnie taki typek jakim go sobie wyobrazalem :D:D:D:D:D:D:D

Tetro, powiedz ze to nie ty, powiedz ze to twoj brat, blagam powiedz cokolwiek.... :faceoff:

I to byl rekordzista pod wzgledem expa w tibii, na krotko ale byl... :baby: :baby:

mistrzostwo dla czlowieka ktory to znalazl :cygaro: wodki mu dac, wodki

Boshe co tu wiecej powiedziec, ja sie nie dziwie dlaczego ten czlowiek ma takie niskie pvp... wrecz zerowe, przeciez jak cokolwiek sie dzieje prze monitorem to on musi miec pelno w gaciach...

Tetro sluchaj, w sumie to niewybednie sobie z ciebie zartujemy, przyznam to cios troche ponizej wora... ja mam jeszcze tylko jedno pytanie, od ilu lat ty grasz w tibie??

heh ja to ten gruby a ten w rogu to kolega a nie zaden owner. to fotka stara w *** i wy***ane mam co o mnie myslicie pokazcie lepiej swoje fotki pff
a co do pvp mysl se co chcesz mam na to wy***ane wazne ze wojne wygralem z swoinm pvp na kyrze i najwiecej ludzi sfragowalem i raczej na war nikt nie mowil ze mam ***owe pvp

Sifu M.S. 06-03-2006 21:10

Wow Tetro przyznam szczerze tu zes mi zaimponowal... z tym tekstem:

"heh ja to ten gruby a ten w rogu to kolega a nie zaden owner"

wcale nie mowie ze jestes gruby, i nie mowie ze to twoj owner, zle ze masz ich wiecej to raczej prawda, i w sumie dobrze zes mi dogadal, niech sobie nie mysle... problem polega na tym ze wlasnie mi, a ja nie lubie jak mi ktos dogaduje, no ale puszcze to w niepamiec. Co do twoich fragow, no coz, jakbym mial taki lvl to sila mojego sd takze bylabt decydujaca, tak to sie juz ma. Ja zawsze gralem knightem wiec tych fragow duzo nie wbijalem, no ale na swoje pvp nie narzekam... przynajmniej mnie nie trapuja tak jak ciebie.

Nie odpowiedziales na moje pytanie, ile ty w tibie grasz, no w sumie twoj wiek tesh jest dla mnie ciekawostka, jezeli nie chcesz odpowiadac na forum to wyslij na PW, obiecuje ze nie ujawnie tego na forum, mi mozesz wierzyc, honor i opinia ponad wszystko, HAIL TAR FAMILI ;)

A co do naszych fotek, nie bede sie tu wypowiadal za innych ;) powiem za siebie, ze nie mam sie czego wstydzic, bys sie chlopie zdziwil...

Mission Arz 06-03-2006 22:06

8o

GZ pieroog dla Ciebie! Fajne zdjecia;) Tetro wygwya hahaha nie moge przestac sie śmiać :D :D :D :D :D :D
@Tetro
Z tego co widzę to chyba żadnego sportu nie uprawiasz:) Próbujesz nam zademonstrować swoje mięśnie ?? :p (hmmm..) Jak dla mnie jesteś klasycznym grubaskiem który nie odrywa się od kompa.Pomyśl troche o normalnym zyciu, Tibia to tylko gra,bardzo fajna ale tylko gra;)

Aha,jak na moje oko to wyglądasz gdzieś na góra 15 lat.

Sifu M.S. 06-03-2006 22:19

@up

No co ty, Tetro ma przeciez kobiete, sam tak mowil, Tetro nie gra non-stop w Tibie, tylko 23h 45' wg erig, Tetro mowil ze to strae zdjecie,Tetro pokazal ze ma pazurki :o

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

A tak na serio, nie smiejcie sie z niego ( i kto to mowi co? ;) ) Wkonco to niewypada, wystarczy ze Tetra gnebia w realu, w szkole, pewnie go od grubasow wyzywaja, od nieudacznikow, lamucow, itp. dlatego sie w tibii wyzyzwa :P A teraz my mu dajemy jeszcze taki przyklad... a niech to, pal to licho, nie moge, tesh sie ciagle z tego smieje :D W sumie to nie powinienem, no ale nie moge, jak mi sie przypominaja wywiady ze slynnym Tetro, qwa...

Tylko sobie Tetro nie pomysl ze sie z ciebie nabijam tak na powaznie, to w sumie chcialbym z toba pogadac na PW, ale nie wiem czy bedziesz czytal wiadomosci odemnie, wiec odezwij sie pierwszy, w sumie kazdemu trzeba dac szanse, zarowno tobie jak i mi ;) Jak mnie przekonasz do siebie, co wcale nie jest trudne, do bedziesz mial we mnie obronce, ale jak nie...

Ech sam nie wiem co mam mysle, jeszcze odnosnie moich fotek, az skocze jutro do germanos i kupie sobie kabel do SAGEM'a myX6-2 i zamieszcze tutaj moje fotki, tak dla podlamania Tetro...

A co do wojny, pozatym ze chcialbym teraz zobaczyc zdjecie Xeretzy, to ciekawi mnie czy BM sie podda ,czy bedzie walczyc nadal, oraz co bylo przyczyna porazki tej gildii, mimo iz wojna sie skonczyla mozemy tu troche podywagowac ;)

Jak dal mnie to BM przegralo wojne prze z polskich noobkow, sam Xer~ mowil ze wogole nie sluchaja jego rozkazow, co w sumie lezy w naszej naturze ;) Jak dla mnie to Xeretza odczeka troche, poexpi, i zaatakuje znowu, tym razem z innym squadem, nie bedzie lecial tak na zywiol tylko przygotuje ludzi, taktyke, moze znajdzie sojusznikow. Moim zdaniem sytuacja na Kyrze jest nadal otwarta, i kolejne tygodnie, moze miesiace pokaza co sie jeszcze wydarzy, czy NG utrzyma wladze, czy bedziemy mieli BM Kontratakuje ;)

Edit: 22:16
Znowu zobaczylem to zdjecie <rotfl> ale on ma wyraz twarzy!!!!!
Spadam spac, jutro wczesnie wstaje do szkolki... ech ta matura :(
Pozdro, i pamietajcie: Our time is NOW! ~Hail Tar Famili~ ~Hail Wolomin~

scorp 06-03-2006 22:25

Huh, tetro, przystojny jestes :))) pewnie kazda kobieta Cie zechce :>
Weś się w garść chłopie, bo naprawde, nie powiedziałbym, ze jestes ladny
tibia is only game i spojrz na to z innej strony

pozdrofffka

Mission Arz 06-03-2006 22:28

@up

Mam nadzieję że Xere~ się podniesie ale to będzie niezwykle trudne:(

Jak by dołączyło sporo Szwedów z NG to kto wie... W sumie to Szwedzi są wrogo nastawieni do Polaków i nieździwiłbym się jak któregoś dnia pójdzie 2 czy 3 na Tetra tak jak on na Xeretze i go ubiją.:p
Z tymi polskim noobami to prawda, nie słuchali się:( Bez pozwolenia wychodzili z PZ i czasem dedy łapali na przykład.

Mission Arz 06-03-2006 22:29

@Sifu.M.S

Mam nadzieję że Xere~ się podniesie ale to będzie niezwykle trudne:(

Jak by dołączyło sporo Szwedów z NG to kto wie... W sumie to Szwedzi są wrogo nastawieni do Polaków i nieździwiłbym się jak któregoś dnia pójdzie 2 czy 3 na Tetra tak jak on na Xeretze i go ubiją.:p
Z tymi polskim noobami to prawda, nie słuchali się:( Bez pozwolenia wychodzili z PZ i czasem dedy łapali na przykład.

Mission Arz 06-03-2006 22:30

lol

zlikwidujcie jednego

Slyth 06-03-2006 22:50

Tetro= Prawdziwy Polski Kloc ;) :cygaro:

Mr. M 06-03-2006 23:06

HAHUAUHAUHUAHUAHAUHAHUAUHAUHUAHUAHAUHAHUAUHAUHUAHU AHAU

KUPA ŚMIECHU, CO DO FOTKI.

TETRO, CZY TO TY ???/ MYŚAŁEM, ŻE NIE JESTEŚ AŻ BRZYDKI.

CZŁOWIEKU MARNUJESZ SIĘ PRZY TEJ GRZE, ZAINWESTÓJ W NOWY DRESIQ:dance: , OPERACJĘ PLASTYCZNĄ, W "AEROBIK" etc. BO NI C***A, Z TYM RTJEM NIE DO UNII, TEN TWÓJ KUMPEL MA OCZY JAK ĆPUN, ŚMIAŁES SIE Z FILIPA, ŻE NIE MA ZĘBÓW A TY JESTES TAK SMIESZNY ZE SIE PLAKAC CHCE. NIE MOGE PRZESTAC SIE SMIAC NAPRAWDE IDZ NA DWOR POBIEGAJ ITD. BO ****A ZA ROK GRY Z KRZESZLA NEI WSTANIESZ. JESTES ZALOSNY I CWANY. POTRAFISZ NAGADAC NA INNYCH A SIEBIE CHYBA W LUSTRZE NEI WIDZIALES, NAPRAWDE, POGRATULUJ KOLEDZE ZE FOTO W NECIE UJAWNIL JA BYM SIE ZAPADL POD ZIEMIE Z TAKIM RYJEM

POZDRO TETRO 900, WIECEJ EXPIJ, A NAPEWNO OTRZYMASZ NOBLA, CHYBA ZA DRES "HAHAHAHAHAHHAHAA"

NIE MOWIE ZE NEI BIEGAM W DRESIE I JESTEM IDEALNY ALE CI SIE NALEZY

A PO CO SIE WYPINASZ CHCESZ POKAZAC JAKI JESTES LSINY Z TYM PVP :dance: :dance: :dance: :p :dance: :p :dance: NAWET CI SADLO NEI POMOZE :):):):):) :dance: :dance:

Exodus 06-03-2006 23:23

On na zdjeciu chcial po prostu pokazac jakim to jest bossem . I ze w RL ma za***iste 'PVP' ...

A tak na serio to moze i to zdjecie jest 'nieco' smieszne ale jakos nie bede sie smial bo w tym nie ma nic smiesznego. Po prostu zal ze gra moze tak zmienic (Z***ac) rl zycie czlowieka .

Mr. M 06-03-2006 23:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Exodus
On na zdjeciu chcial po prostu pokazac jakim to jest bossem . I ze w RL ma za***iste 'PVP' ...

A tak na serio to moze i to zdjecie jest 'nieco' smieszne ale jakos nie bede sie smial bo w tym nie ma nic smiesznego. Po prostu zal ze gra moze tak zmienic (Z***ac) rl zycie czlowieka .

zgadzam się, sorry tetro ;), jestes taki pulchnitki i fajniusi, nie wiem jak moza sie fotografowac w tak upokarzajacy sposob, ale cos bywa ;):):):):dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

tetro ma moc w tym dresie daje ona mu siłe na gre 23, 40 min na dobre

pozdro :):)

Edek Rozprowacz 06-03-2006 23:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sifu M.S.

No co ty, Tetro ma przeciez kobiete, sam tak mowil, Tetro nie gra non-stop w Tibie, tylko 23h 45' wg erig, Tetro mowil ze to strae zdjecie,Tetro pokazal ze ma pazurki :o

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

A tak na serio, nie smiejcie sie z niego ( i kto to mowi co? ;) ) Wkonco to niewypada, wystarczy ze Tetra gnebia w realu, w szkole, pewnie go od grubasow wyzywaja, od nieudacznikow, lamucow, itp. dlatego sie w tibii wyzyzwa :P A teraz my mu dajemy jeszcze taki przyklad... a niech to, pal to licho, nie moge, tesh sie ciagle z tego smieje :D W sumie to nie powinienem, no ale nie moge, jak mi sie przypominaja wywiady ze slynnym Tetro, qwa...

Normalnie nie moge sie powstrzymac ten comment to hit miesiaca ;p
Ps. Tetro ciekawe skoro to jest twoje stare zdjecie jak gruby(sry jak pulchny) jestes teraz po 2 miesiacach grania prawie non-stop ^^ (chyba ze miales jeszcze czas robic co innego w swoim maratonie do 100lev)
Ps2. Ten twój dresik wymiata <chyba sam sobie taki kupie>

Mr. M 07-03-2006 00:08

Tetro: gjuby wieśniak, co prawda w danych ma napisane Braniewo, ale mowi ze jest ze wsi-poierdzil mi jego lojajny kumpel Xezbeth ;)

kolega obok tetra: buuu n/c, wyjdz na dwot i zobacz słonce :):)

fotograf: wielki cwaniak, schowal sie za obiektywem anaratu, aby moc podziwiac tera w sieci nie ponaszac negatywnych skutkow. :)

rozklad dznia tetra(tetrow:dance:):
1.tibia
2.tibia
3.tibia
4.tibia
5.jesc
6.jesc
7.jesc
8.tibia
9.tibia
10.tibia

o to 10h z dnia tetra, widac urozmajcony w rozrywki.

pozdro :):):) :dance:

Silkov 07-03-2006 01:05

ale lol...
Nigdy nie wyobrażałem se że tetro tak wygląda w Rl...
Nie wiem czy śmiać się czy płakać... poprostu jest mi źle :faceoff:
Fotke se zrobił jak w morde strzelił 8o
Ale.. nie wiadamo który to owner.. może ten na dole to ten właściwy który tak dzielnie "walczył" ...
btw.. niech se skoczy na radia w samochodach lub na faje na podwórku
:cygaro:

Kazurov 07-03-2006 02:09

Pokarzcie swoje foty cwaniaki! Pff...
Z kogoś to się śmiać mogą...

kuglarz 07-03-2006 06:56

kiroy, ja sobie laski nie musze znajdywać, bo mam żonę, a post pisalem do twojego brata - drugiego, a raczej pierwszego ownera kiroy winda, bo jak sam mi kiedys na priv napisal, "starszy braciszek" zrobił góra 500k expa. Oczywiście stwierdzisz że kłamię... innego wyjścia nie masz... Trzymaj tego gówniarza zdala od forum bo cie kompromituje co i tak sie wydaje arcytrudna sprawą.
Obyś ty i twój brat kiedyś zdechli przez tą grę, cya leszczu.. obym już nigdy nie musiał wchodził z tobą w dyskusję.

kurcz 07-03-2006 07:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Valais
heh ja to ten gruby a ten w rogu to kolega a nie zaden owner. to fotka stara w *** i wy***ane mam co o mnie myslicie pokazcie lepiej swoje fotki pff
a co do pvp mysl se co chcesz mam na to wy***ane wazne ze wojne wygralem z swoinm pvp na kyrze i najwiecej ludzi sfragowalem i raczej na war nikt nie mowil ze mam ***owe pvp

Valais widze że troche sadła się nabrało może czas odejść od Tibi. Widze że po wojnie na Arcani nadal się nie zmieniłeś. Dziwie się ludzią że jeszcze z tobą gadają i zadawają. Ale to do czasu :]

Mr. M 07-03-2006 17:58

@upupup

Ech sam nie wiem co mam mysle, jeszcze odnosnie moich fotek, az skocze jutro do germanos i kupie sobie kabel do SAGEM'a myX6-2 i zamieszcze tutaj moje fotki, tak dla podlamania Tetro...</qu

Trzymamy cię za słowo ;). Ja nie dam mojej fotki bo nie mam jak na kompa wrzucic, ale to inna historia, może zrobimy tak, że kto może pokazac foto to niech ze wkleji, zrobimy temat jak wygladacie w rl, jesli tetero mnie skomentujesz to ci pokaze co umiem.

takich wieprzow to ja ****a bije z poł obortu (jak czak, tzn podobnie, jeden dostal- wiesmak taki jak ty, nie obrazam ludzi z wiiosek, ale ci sie nzalezy wieprzu !!! :D:D: :dance::dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

żal mi ciebie itd; itp. a ty nadal grasz :D !!

pozdro 460 i wiecej foto z terto, np jak gra, pewnie się poci z paniki, po zgonie ^^

za ten sharing to jeszcze zobaczysz

BLeBLEBLE :):):):)

Sifu M.S. 07-03-2006 18:45

@up

Bylem w germanos, i kabel do mojego telefonu kosztuje okolo 50 PLN... no wybaczcie ale szkoda mi troche sianka na takie zeczy... Wole wydac na broffki, albo na repetytorium z historii (matura sux)

Ale namierzylem ze na allegro mozna kupic za 10 PLN jak tylko bede mial to umieszcze fotke, a jak temat bedzie zamkniety to otworze nowy, albo wysle Tetro na Pw :)

Jak ktos jeszcze chce moje fotki, to prosze bardzo ;) przedstawicielki plci przeciwnej mile widziane ;)

Tak na marginesie, chyba zesmy troche speszyli biednego tetra, poniewaz chlopak juz nam nic nie odpisuje... pewnie przez nas spalil swoje dresiki ;)

TETRO MY I TAK CIE KOCHAMY!!!!! ;)
Pamietaj kto sie czubi ten sie lubi, to ze jestes troche zlame... troche nas denerwujesz to jeszcze nic nie zmienia. Przyszla mi jeszcze taka refleksja na mysle, ze tibia.pl ,ma nowego idola ;)

Znowu zobaczylem to zdjecie :D

Tarny 07-03-2006 18:58

Cytuj:

Plus dla Ciebie, że nie zaczales znow klamac, ze to nie Ty etc. I naprawdę - nie musisz tak bluzgać, bo ani to Ci nic nie daje, ani nie wygląda to ładnie.

Cytuj:

heh wieksze umiejetnosci to smieszne jak by mieli wieksze to by nie dali sie tak strapowac na ankrahmun

Uprzejmie przypominam, że Ty też dałes się strapować dość głupio na ankrahmun, więc można porównywać Wasze pvp.

Ja powiem jedno: za Tetrem nigdy nie byłem, jakoś przez swoje wypowiedzi nie przypadł mi do gustu, ale żeby bluzgać kogoś za to jak wygląda to jest już szczyt bezczelności. Nie jestem w stanie pojąć, co Was to obchodzi jak kto wygląda. Ech, moja mentalność jest taka, że zwykle jak ktoś na kogoś najeżdża to staje po stronie tego drugiego. Gadacie o głupotach, być może Tetro nie zaslużył by rządzić Kyrą, być może ma słabe pvp - ale fakty są jakie są i nie ma co wyżywać się na nim za, przykładowo, jego wygląd.

Tetro, dla Ciebie mam dwa przewodnie zdania:
1) "Kto mieczem wojuje od miecza ginie" - kiedyś mówiłeś o kimś, że jest bezzębny. Teraz ludzie gadają o Twoim wyglądzie. Chcą Ci pokazać, że nie jesteś wcale taki "wymiatacz". Choćby nie wiem jak by Ciebie nienawidzili, wyzywając Ciebie w ten sposob nieświadomie stają sie tacy jak Ty.
2) "Grunt to umieć śmiać sie z siebie" i tym optymistycznym sformułowaniem zakończe pewnie dla wiekszosci nudny i zbedny post :))

pitt6ull 07-03-2006 19:00

kiroy z ta laska to mnie niezle rozbawiles :D Serio ;] Temat jest co prawda zamkniety ale tak btw: to ja z wami nie przegralem ,bo mnie hakneli jakies 2 tyg przed wojna.Haker ze mna wygral ;]

Borgo pamietaj ze nawet na morgane poleziemy z toba ;]

Co do ludzi smiejacych sie z tetro to zal mi was, jak dla mnie moglby on wygladac jak ufoludek i nie ma to znaczenia. To czy ktos jest gruby , chudy , przypakowany czy zielony w rozowe kropki nie ma znaczenia w zyciu. Laski tez wcale nie leca na bogwie jakich don zulero tylko na gosci z bajerem i klasa (no pomijajac blachy ale co to za laski :) ) Nie patrzcie na wyglad goscia , oceniajcie go po tym co pisze i robi.

pieroog 07-03-2006 20:06

~~wyedytowaaaaaaaaaaaaaannnnnnyyyyyyy

NiQu 07-03-2006 20:41

@ Sifu M.S. feat. Mr.M

Pokazcie swoje fotki cwaniaki potem oceniajcie kogos .

p.s nie zebym bronil TA bo jego gildia to kawal sku***synstwa , stracilem przez nich w ****u kasy i w ogóle , ale smianie sie z czyjegos wygladu , nie przezentujac swojego to juz przegiecie :x

Edek Rozprowacz 07-03-2006 21:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez NiQu
@ Sifu M.S. feat. Mr.M

Pokazcie swoje fotki cwaniaki potem oceniajcie kogos .

p.s nie zebym bronil TA bo jego gildia to kawal sku***synstwa , stracilem przez nich w ****u kasy i w ogóle , ale smianie sie z czyjegos wygladu , nie przezentujac swojego to juz przegiecie :x

Przeginaja no moze ale jeśli dzieki temu Tetro zrozumie ze tibia nie jest wazniejsza od rl to wielkie GRATZ dla nich. Widząc ile on siedzi przed gra az mi sie go zal robi. Sorry Tetro ale taka jest prawda

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pitt6ull
Co do ludzi smiejacych sie z tetro to zal mi was, jak dla mnie moglby on wygladac jak ufoludek i nie ma to znaczenia. To czy ktos jest gruby , chudy , przypakowany czy zielony w rozowe kropki nie ma znaczenia w zyciu. Laski tez wcale nie leca na bogwie jakich don zulero tylko na gosci z bajerem i klasa (no pomijajac blachy ale co to za laski ) Nie patrzcie na wyglad goscia , oceniajcie go po tym co pisze i robi.

Taa masz racje. Ale co ma taki Tetro zeby jakaś dziewczyna go zechciała ??
Podkrąrzone oczy po 4 dobach bez snu ^^ + wiele interesujacych tematów "wiesz dzis wbilem kolejny lev w tibii" sorry ale twój post ma sie nijak do Tetra (zakładam ze jego dziewczyna nie gra w tibie).
(jeśli zle zinterpretowalem twojego posta to sry)

Protarus 07-03-2006 21:16

Jak zapewne niektorzy z was pamietaja Tetro wspominal ze kiedys wytrzymal przed kompem 4 doby non stop. A teraz wyobrazcie sobie ten zapach.....:faceoff: Watpie czy na taki bajer poleci jakas laska

pitt6ull 07-03-2006 21:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Edek Rozprowacz
Przeginaja no moze ale jeśli dzieki temu Tetro zrozumie ze tibia nie jest wazniejsza od rl to wielkie GRATZ dla nich. Widząc ile on siedzi przed gra az mi sie go zal robi. Sorry Tetro ale taka jest prawda

Taa masz racje. Ale co ma taki Tetro zeby jakaś dziewczyna go zechciała ??
Podkrąrzone oczy po 4 dobach bez snu ^^ + wiele interesujacych tematów "wiesz dzis wbilem kolejny lev w tibii" sorry ale twój post ma sie nijak do Tetra (zakładam ze jego dziewczyna nie gra w tibie).
(jeśli zle zinterpretowalem twojego posta to sry)

Oj stary ja mialem laski jak pakowalem na silce i wazylem 90kg z zerem tluszczu ale tez mam laski jak waze 82 i mam piwny bamperek ;] wiec sorki ale wyglad ma gowniane znaczenie , ja bylem juz nawet zareczony z poprzednia laska wiec cos na ten temat wiem. Laski zakoc***a sie uszami= czyta prawda.

Falrir 07-03-2006 21:25

@Mr.M i ty jesteś tutorem?Radzę zmień podpis bo ośmieszasz nie tylko siebie, ale i Cipsoft.
Ekhm.. czyży temat powstał do komentowania figury Tetra.Każdy wygląda jak wygląda dajcie spokój.

Edek Rozprowacz 07-03-2006 21:31

@up ja tego nie neguje ale Laski leca głownie na charakter (te normalne) a taki Tetro co dzien w dzien siedzi przy kompie ^^. Wiec jakos nie wydaje mi sie zeby jakakolwiek dziewczyna zechciala z nim "chodzic" ale szanuje twoja opinie i na tym poprzestanmy(to w koncu temat o wojnie ;p a nie o Tetro). Mi chodzi poprostu o to ze ktos tak zapracowany jak Tetro nie ma czasu na dziewczyne :] .

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:12.