Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Section Eight & Rederiet (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=73507)

LarosFeleon 14-05-2006 13:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jahakka
Twoj provider zabil mojego kolege bez powodu, mozliwe ze zlootowal jego eq + ty powiedziales do smoczq ze padnie jeszcze raz.

Aaa, i tez ja chcialem pomoc im zabic tego młotka co zdrazil Corent (gildia ktora mu pomagala) wiec nie tylko szczotas mial zamiar go zabic lecz cala gildia. Teraz dalismy mu spokoj bo zaczoles nam grozic, zaczynam tracic szacunek do ciebie...

Nie, powiedzialem zeby przestal meczyc mojeg providera, a jezeli nie to padnie. Moj provider atkowal go raz DSami. I za to Smoczq chcial BoH. Wiec mu powiedzialem zeby sie odpierd****.

LarosFeleon 14-05-2006 13:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Storiel
hum humm niechce mi sie cytowac fragmentow ale mowiles cos o tym "zabil cie slash'qu a ty idziesz do jego gildi" Healek zabil swapzora i jest u niego w gildi :> poprostu selena jest popie.rdolonym serverem, 3/4 rederiet z tego co wiem nie nawidzi(dzilo, niewiem jak teraz jest) alfisa i co, sa razem w gildi :> ktos pisal o tym na Tibia.com juz tez wiec hmm pozostawcie takie kwestie w spokoju

Swapzor zacza wojne przeciwko Garm. Healek poszedl przeciwko Swapzor sam niewiem dlaczego. Healek jest ostrym typem, co poprostu ladwo sie w*****a. Swap i Healek tez sie znaja w rl tak poza tym.

Ugorszyla sie sytuacja z Garmem, wiec zaczela sie wojna. Swapzor co nieznosi Garma i jego przyjaciol dolaczyl sie do nas.

LarosFeleon 14-05-2006 13:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Taka Tuca
Macie moze jakis filmik z tej akcji? :P Na tibia.com jakis link widzialem ale nie dziala ;/

http://rapidshare.de/files/20396760/fightloel.rec.html

Jahakka 14-05-2006 13:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LarosFeleon
Nie, powiedzialem zeby przestal meczyc mojeg providera, a jezeli nie to padnie. Moj provider atkowal go raz DSami. I za to Smoczq chcial BoH. Wiec mu powiedzialem zeby sie odpierd****.

Twoj provider zachwowal sie jak dziecko, widzial ze kogos bija to dlaczego on ma byc gorszy? I zaczol bic... Bo moj protektor to "Laros Feleon" !!!!!

A odnosnie tego Pana, byl w Corent, znal nas dobrze, znal dobrze keniena a nagle zabija smoczq, i broni sie swoim protkiem. Oj panie, my tak bawic sie nie bedziemy...

Storiel 14-05-2006 13:54

Frewyth Laras,Felianther i inne dziwki co zabily smoczq mieli oddac eq, Felianther sie przyznal ze to wziol powiedzial tak "Zuzylem na Ciebie kolo 1k bolcow i akurat mialem capa na backpack" czyli ma eq bo backpack wazyl mniej wiecej tyle ile Bolty ... Zaluje ze zrookowalem sobie druida to bym codziennie polowal na Frewytha... : )
Edit:
zapomnialem dodac ze Dark Sidar powiedzial zeby go zostawili chociaz byl z tej samej gildi... a Frewyth jak powiedzialem po jaki H*j go bijesz powiedzial "Mam obowiazki wkoncu jestem w gildi nie?"

Bhaal24 14-05-2006 14:13

Laros odpowiedz mi na pytanie :>
"Laros ty jestes z pochodzenia Polakiem i wyjechales do Norwego or what?
Pozatym chcialem jeszzce zapytac czy ktos wiedzial o tym sekrecienp.Kocurek?"

LarosFeleon 14-05-2006 14:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bhaal24

50/50 mieszkajacy w Norwegii

Jahakka 14-05-2006 16:47

Jak mi sie uda to moze w tym roku albo przyszlym (zalezy od finasow i kola wedkarskiego) wpadne do norwegi hhuauhauahuau

Scroopy 14-05-2006 17:24

Laros Ty chyba nie rozumiesz paru rzeczy. Myslisz ze masz ten 130+ lvl i jestes kims? Dla Ciebie powodem zabicia moze byc nawet to ze ktos ma rozowe skarpetki (nie pytajcie dlaczego rozowe ale tak mi sie napisalo:P), a jak jakis Twoj "provider" sobie cos przeskrobie to zaraz jest "a mam was w dupie bo mam protekta od Larosa!!"

I Ja Ci obiecuje, mimo ze nie gram zawsze moge sie lognac i z kims zabic Twojego mega ultra providera... Ktory zawsze jest niewinny bo robi Ci runy...
Prawde mowiac Frewyth okazal sie zwyklym smieciem...

Laros na Ciebie tez przyjdzie czas :) na kazdego przyjdzie ;]

KotiConqueror 14-05-2006 17:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez UndeadSobi
ojjj juz bardzo dlugo sie nie udzielalem na tym forum....
i sam sie nie udzielaj skoro nie znasz anglika (dla twojej wiadomosci retarded - opozniony w rozwoju kretynie...)

@Laros~
tez prawda... bez dowodow mozna sie zamknac i nikogo nie oskarzac bezpodstawnie ;]

Dzieki Sobi :)
Nie wpadam tu za czesto wiec nie moge odpisywac na kazdy post jakiegos ****a . Szkoda tylko ze ktos majac 24 lata albo jest tak jak napisalem opozniony w rozwoju albo nie zna nawet podstaw angielskiego, ktory jest tak waznym jezykiem nawet w tibii. No ale mam nadzieje ze nie zalapal po prostu mojego dowcipu wiec prawdziwa jest pierwsza mozliwosc :P
A co do Larosa to wiedzialem ze mowi po Polsku odkad mielismy po 40 levelach xD

KotiConqueror 14-05-2006 17:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Scroopy
Dawno tu nie zagladalem i widze ze Mr. Bam Bam Uber Tank dolaczyl do dyskusji.
Wiec Big Mamo (?) Powiem Ci tak. Nie ja z Toba gadalem tylko Dark Elderosso (kumpel z rl) bo chcial zebym sie wykupil. To powiedzialem zeby pogadal z Toba bo bylem ciekawy ile to sobie zarzyczysz. Jak mi wkleil rozmowe to myslalem ze spadne z krzesla xD Selena to juz od dawna stracony serwer ale przynajmniej smiesznie tu jest. Milo tak patrze na tych co wlaza do dupy Larosowi. (PZDR LIZARD !!) Jedyna osoba ktora szanuje z Feleonów to jest Magda bo tylko z nia da sie normalnie pogadac :).

@ Koti

A pamietasz jak mowiles nam w u Tiasesa na 18stce o Larosie? Zaraz zaraz jak to szlo? No mniej wiecej tak :

"Jak gadalem z Larosem na ventrilo to mi powiedzial ze jest meska dzi*wka ale przyjmuje Panie do lat 35"
I nie udzielaj sie juz lepiej bo nie mam ochoty patrzec na to co piszesz. Zaraz pewnie bedzie "JA TAK NIE MOWILEM !! LAROS PIESECZKU NIE POWIEDZIALBYM TAK O TOBIE!!" etc etc.

HAHAHAHA Laros poprostu mnie chlopie rozbrajasz xD Mr. Meska Dzi*wka aka Bam Bam Uber Tank aka Big Mama xDDD

@ Laros

Wiesz Szarancz ma racje. Dam tu przyklad. Ostatnia Twoja rozmowa z Mastahem. Gadal z Toba o tym ze go Gady etc. ubili a zaplacil za free. Twoje zdanie bylo "Bo zabil osobe protected by s8"
Powrot do tej samej rozmowy za jakies 2-3 dni. Nie pamietales nic o tym a mowiles ze padl za to ze bil Frewyth Laras. Hmm.... A moze Ty masz poprostu skleroze? Chlopie skoncz wachac ten klej :) To zdrowie niszczy ;]

Eot.

Wiesz co ****u .. jak cie poznalem w rl nei myslalem ze jestes taka szmata zapi*rdolilbym cie tam u tiasesa jakbym wiedzial. Grales w jakas poj*bana gre ktora sie nazywa tibia i nic w niej nie osiagnales. Moze czas sie do jakiejs szkoly zalapac i cos skonczyc bo zostaniesz na ulicy kiedys. Powiedzial bym ci powodzenia na nowym serwie ale lepiej dla ciebie jak sie za nauke wezmiesz.

KotiConqueror 14-05-2006 17:46

Cytuj:

Bo pierwszego dnia pytal sie dlaczego padl. Padl Mastah bo zabil drugiego chara Xan Karde. Dwa dni puzniej mnie MSGna i sie zapytal czy ma hunta, wtedy mu powiedzialem zeby przestal PKowac bo w popszednim weekendzie gdy mnie niebylo w domu atkowal Frewytha z szczoteczq.

Poza tym

01:44 You see a dead human (Vol:10).You recognize Alphon. He was killed by Mortech Nocturna.

01:44 You see a dead human (Vol:10).You recognize Holy Schnakerz. She was killed by Datte Nocturna.

Padl tez Pirreus, ale jego cialo pod fire lezy.

Warning!The murder of Pirreus was not justified.
:*

KotiConqueror 14-05-2006 17:57

Cytuj:

Laros Ty chyba nie rozumiesz paru rzeczy. Myslisz ze masz ten 130+ lvl i jestes kims? Dla Ciebie powodem zabicia moze byc nawet to ze ktos ma rozowe skarpetki (nie pytajcie dlaczego rozowe ale tak mi sie napisalo:P), a jak jakis Twoj "provider" sobie cos przeskrobie to zaraz jest "a mam was w dupie bo mam protekta od Larosa!!"

I Ja Ci obiecuje, mimo ze nie gram zawsze moge sie lognac i z kims zabic Twojego mega ultra providera... Ktory zawsze jest niewinny bo robi Ci runy...

A Ty myslisz ze jestes kims, bo masz yyyyyy co Ty wogole masz....-.-
Ojej zabijesz mu providera straszne w ogole.
Tak na kazdego przyjdzie czas dobrze ze na Ciebie juz przyszedl:)

Magda_84_ 14-05-2006 18:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marczio
No trudno zeby banow za to nie bylo jak sa za glupsze rzeczy (np jak ja 2x dostalem). To ze Koti sharuje to wie duzo osob i to nie z Puge tylko np z panna "krolewna" Magda Feleon. Taka niewinna za plecami Larosa.
Btw. Laros tez sharuje :) i na to sa dowody

No prosze, prosze nawet o mnie jest mowa, szkoda tylko, ze wypowiadasz sie na temat, na ktory nie masz zielonego pojecia...
Nastepnym razem unikaj takich komentarzy, bo tylko pokazujesz swoja glupote

Bhaal24 14-05-2006 19:00

Dziex Kocur za odpowiedz :>
Co do Larosa nie mialem z nim wiele do czynienia jak gralem Fexem i Bhaalem.Raz tam cos z nim mosialem wyjasniac :>Ale jak tak sobie pomysle to mosiales miec OSTRĄ beke z polaków :>("Ale z tego Larosa .....,.......,...... i wogole .....")

Cya.

Scroopy 14-05-2006 19:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez KotiConqueror
Wiesz co ****u .. jak cie poznalem w rl nei myslalem ze jestes taka szmata zapi*rdolilbym cie tam u tiasesa jakbym wiedzial. Grales w jakas poj*bana gre ktora sie nazywa tibia i nic w niej nie osiagnales. Moze czas sie do jakiejs szkoly zalapac i cos skonczyc bo zostaniesz na ulicy kiedys. Powiedzial bym ci powodzenia na nowym serwie ale lepiej dla ciebie jak sie za nauke wezmiesz.

Pfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff ffffffffffffffffffffffffffffffffffff

Tyle mam Ci do powiedzenia. A tutaj juz nie powiesz tego co mowiles na rl o Larosie? W tibi i na forum jestes jego takim wielkim przyjacielem a w rl mowiles o nim rozne rzeczy ale nvm. Ale nie boj i tak wiekszosc rzeczy co mowiles zostawilem tylko dla siebie ;] Osobiscie do Ciebie nic nie mam ale wiesz... to nie ja sie zachowuje jak dzieciak. Ja nie obgaduje osob za plecami. I wyzywaj sobie na mnie to nie robi zadnego wrazenia ;] ulzyj sobie ;]

Have Fun

Jahakka 14-05-2006 19:13

Temat sie rozkreca o.0 i to ostro.

@Koti, nie mozna robic 4 postow pod rzad ;p

Hmmm, ja tez ufam bardziej ludzia z Tibi niz niektorym z rl ;p

UndeadSobi 14-05-2006 19:31

Cytuj:

Dzieki Sobi :)

nie bój doopy Kocurku ;] chociaż że nie gram już w Tibię to forum czytam :D

@Jahakka

też tak myślę ale chyba kocurek miał doożo do powiedzenia

@Magda

przypomnij sobie reportaż TVNu o Tibii... czyż to nie jest zaskakujące podobieństwo? :D

@Scroopy

no wiesz.. jak to ma mók kumpel z klasy opis "przy tobie przyjaciele, za twoimi plecami już wrogowie" ale ja nie komentuję twoich wypowiedzi dogłębniej
ponieważ zawsze może coś "wyskoczyć" z takiej wypowiedzi..

LarosFeleon 14-05-2006 19:55

Cytuj:

Jakis poje*any jestes. Zaczne od tego ze placzesz o to ze ja bije ludzi bez reason? Chyba Ci oczy ci*a zarosly ... zobacz na swoja guildie. Jezeli niewiedziales to ja Twoimi nowymi kumplomi caly czas zwracalem uwage zeby nie PKowali. A jezeli komus masz dziekowac ze chodziaz Ci dali c-set etc to ja tez Ci to zalatwilem

I takie komentarze "masz lvl 130+ i myslisz ze kims jestes" mozesz zostawic az jakis 14olatek bedzie najlepszy na serwie. Mam lvl 135, robie swoje "obowiazki" w guildi i gram ile i jak chce ;)

I wiem, "moj czas tez przyjdzie". Ale napewno niebedzie zanim serwer bedzie oczyszczony z takich smieci jak Ty.

Scroopy 14-05-2006 20:15

Cytuj:

Jakis poje*any jestes. Zaczne od tego ze placzesz o to ze ja bije ludzi bez reason? Chyba Ci oczy ci*a zarosly ... zobacz na swoja guildie. Jezeli niewiedziales to ja Twoimi nowymi kumplomi caly czas zwracalem uwage zeby nie PKowali. A jezeli komus masz dziekowac ze chodziaz Ci dali c-set etc to ja tez Ci to zalatwilem

I takie komentarze "masz lvl 130+ i myslisz ze kims jestes" mozesz zostawic az jakis 14olatek bedzie najlepszy na serwie. Mam lvl 135, robie swoje "obowiazki" w guildi i gram ile i jak chce ;)

I wiem, "moj czas tez przyjdzie". Ale napewno niebedzie zanim serwer bedzie oczyszczony z takich smieci jak Ty.

HAHAHAAHHHA Ty cos zalatwiles? Z tego co wiem to mam dziekowac tylko Healkowi ktorego bardzo szanuje za to. Hmm... a jak to napisales Xariemu "Ja moge robic PA, a Ty nie" czy cos w ta strone. A smieci nazywaj sobie kolegow z rl...

Eot.

KotiConqueror 14-05-2006 20:22

Cytuj:

Pfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff ffffffffffffffffffffffffffffffffffff

Tyle mam Ci do powiedzenia. A tutaj juz nie powiesz tego co mowiles na rl o Larosie? W tibi i na forum jestes jego takim wielkim przyjacielem a w rl mowiles o nim rozne rzeczy ale nvm. Ale nie boj i tak wiekszosc rzeczy co mowiles zostawilem tylko dla siebie ;] Osobiscie do Ciebie nic nie mam ale wiesz... to nie ja sie zachowuje jak dzieciak. Ja nie obgaduje osob za plecami. I wyzywaj sobie na mnie to nie robi zadnego wrazenia ;] ulzyj sobie ;]

Have Fun

Tak? To moze powiesz mi co ja takiego mowilem bo juz nie pamietam. Tylko moze bys nie klamal bo to co napisales w swoim poprzednim poscie to sa slowa ktorych nie bylbym zdolny wymyslic.
Ach i Laros slusznie zauwazyl: jestes smieciem ;)

Edit:
Aha i nie obgadujesz osob za plecami? Powinno byc tak, ze to o czym rozmawiamy w rl powinno zostac miedzy nami ale skoro zaczales... caly czas na*******alaaliscie na voyanta larosa itd ogolnie na kazdego kogo tam nie bylo wiec nie pieerdol mi tutaj ze nei obgadujesz osob za plecami. A pamietam ze bylo cos takiego..."Powiedz mi Koti, czemu Ty caly czas trzymasz z tym pojeebanym larosem" i pozniej lecialy tylko epitety z waszej strony, wiec jestem ciekawy co niby powiedzialem. Chociaz pewnie napiszesz jakies bzdury ktorych nawet 14 letnie dziecko by nie wymyslilo i chocby dlatego jestes smieciem. Oskarzasz ludzi o cos co sam robisz to tak jak z tym sharowaniem, bo sam sharujesz :)

KotiConqueror 14-05-2006 20:26

Cytuj:

Dziex Kocur za odpowiedz :>
Co do Larosa nie mialem z nim wiele do czynienia jak gralem Fexem i Bhaalem.Raz tam cos z nim mosialem wyjasniac :>Ale jak tak sobie pomysle to mosiales miec OSTRĄ beke z polaków :>("Ale z tego Larosa .....,.......,...... i wogole .....")

Cya.

Beke to ja mialem z Larosa jak gadalem z nim po Angielsku przez rok chociaz caly czas wiedzialem ze mowi po Polsku :) A jak mnei prosil zebym mu cos przetlumaczyl z PL na Ang to juz w ogole xD

Aff and sorki za kilka postow pod rzad ale nie chce mi sie laczyc wszystkiego w jeden post i bawic sie we wklejanie cytatow:P

Scroopy 14-05-2006 20:33

Koti... Nie badz smieszny mi i Avenowi i Xariemu mowiles ze Laros Ci na ventrilo powiedzial ze jest meska dziw*ka ale przyjmuje panie do lat 35... Teraz sie nie wykrecaj ;] Teraz to juz to udajesz ze tak nie mowiles.. ehh.. wiedzialem ze jak porusze ten temat to bedziesz sie wykrecac bo gloopio tak wypasc przed Larosem...

Scroopy 14-05-2006 20:35

Cytuj:

Tak? To moze powiesz mi co ja takiego mowilem bo juz nie pamietam. Tylko moze bys nie klamal bo to co napisales w swoim poprzednim poscie to sa slowa ktorych nie bylbym zdolny wymyslic.
Ach i Laros slusznie zauwazyl: jestes smieciem ;)

Edit:
Aha i nie obgadujesz osob za plecami? Powinno byc tak, ze to o czym rozmawiamy w rl powinno zostac miedzy nami ale skoro zaczales... caly czas na*******alaaliscie na voyanta larosa itd ogolnie na kazdego kogo tam nie bylo wiec nie pieerdol mi tutaj ze nei obgadujesz osob za plecami. A pamietam ze bylo cos takiego..."Powiedz mi Koti, czemu Ty caly czas trzymasz z tym pojeebanym larosem" i pozniej lecialy tylko epitety z waszej strony, wiec jestem ciekawy co niby powiedzialem. Chociaz pewnie napiszesz jakies bzdury ktorych nawet 14 letnie dziecko by nie wymyslilo i chocby dlatego jestes smieciem. Oskarzasz ludzi o cos co sam robisz to tak jak z tym sharowaniem, bo sam sharujesz :)

HAHAHAHAHAHAHHAHAH Ja sharuje? :D:D:D:D:D:D:D:D oooo tak cale osiedle gra moim charem i gramy w papier/kamien na jakiego hunta idziemy hahahahahahahha.

Po 1. Voyant wie ze non stop na niego wrzucamy i mamy do tego powody ;]
Po 2. No bo sie pytalismy czemu 3masz z Larosem a to ze jest poj.ebany to niczego nie zmienia ;]

Magda_84_ 14-05-2006 20:54

Ja piernicze, czy te rozmowy do czegos daza??? Kazdy ma swoje zdanie i bedzie sie tego trzymac, zaden z Was nie przyzna drugiemu racji, a bez sensu jest sie tylko denerwowac i wyzywac -.-
Przeczytajcie to jeszcze raz i wyluzujcie, bo to naprawde nie ma sensu....
Popatrzcie na to z innej strony, albo chociaz sprobujcie

KotiConqueror 14-05-2006 20:55

Cytuj:

Koti... Nie badz smieszny mi i Avenowi i Xariemu mowiles ze Laros Ci na ventrilo powiedzial ze jest meska dziw*ka ale przyjmuje panie do lat 35... Teraz sie nie wykrecaj ;] Teraz to juz to udajesz ze tak nie mowiles.. ehh.. wiedzialem ze jak porusze ten temat to bedziesz sie wykrecac bo gloopio tak wypasc przed Larosem...

Ojej jej , jak Ci tak bardzo ulzy to patrz:

LAROS JEST MESKA DZI*KA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ale nie wiem jakie tam panie przyjmuje:(

A teraz nara bo mam kolokwium jutro
(Niektorzy chodza do szkoly i sie ucza)

Schnap 14-05-2006 20:55

@Scroop
Nie poj*bany sie znalazl.
Kur.wa koles czy ty nie widzisz ze robisz z siebie kretyna?

@down
I Agree

behi 14-05-2006 21:06

Cytuj:

Ja już o tym wiedziałem rok przed powstaniem Seleny.

Co do tej klutni waszej, to jest tak jak powiedziała Magda.

sir Tifejo 14-05-2006 21:40

Skonczcie przeklinac, wpadnie Modek i zamknie temat. Jak sie klocicie to robcie to przynajmniej z klasa, z kultura.

Uzupelnione fragi, Laros, dzieki za film.

Marczio 14-05-2006 21:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Magda_84_
No prosze, prosze nawet o mnie jest mowa, szkoda tylko, ze wypowiadasz sie na temat, na ktory nie masz zielonego pojecia...
Nastepnym razem unikaj takich komentarzy, bo tylko pokazujesz swoja glupote

O tobie jest raptem 1 zdanie wiec nie bardzo jest nad czym sie rozwodzic. Wiesz ze nie zaluje tego ze potrafie pisac to co mysle a nie to co sobie ocenzuruje bo "mnie beda huncic".

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Magda_84_
albo chociaz sprobujcie

taka dygresja ale pisze sie sprobÓjcie czyli mozna napisac sprobojcie, nie baw sie w dysmozgowie

@ Scroop i koti, no jedziecie ostro tylko po co, przerzucanie sie smieciami niczego nie zalatwi i tak zaden z was zdania nie zmieni ja swoje stanowisko znam i go nie zmienie nie zamierzam tutaj dolaczac sie do tego steku wyzwisk

UndeadSobi 14-05-2006 22:05

@Marczio

no wiesz.. nie każdy umie utrzymać "minimum" kultury
niestety tak już jest i będzie ;/
wiec nie ma sensu sie wyzywać...
jak już to spamować sobie PM a nie temat żeby potem był do zamknięcia...

KotiConqueror 14-05-2006 22:05

Tak macie racje, wiem ze to nei ma sensu itd, ale mam strasznie goracy temperament. Naprawde moglem nie uzywac tych wyzwisk ale nie chce mi sie juz tych wszystkich postow edytowac :P
Wracam do ksiazek.
CU

szelbisz 14-05-2006 22:10

Cytuj:

taka dygresja ale pisze sie sprobÓjcie czyli mozna napisac sprobojcie, nie baw sie w dysmozgowie

Jak już się czepiasz o czyjąś ortografię to sam sprawdź jak się to pisze, żebyś nie wyszedł na idiotę. Nawet na onecie wiedzą, że pisze się spróbuję a nie spróbóję.

http://portalwiedzy.onet.pl/polszczy...ch=1&x=45&y=11

http://portalwiedzy.onet.pl/polszczy...l&ch=1&x=0&y=0

Edit:
Wogóle cała ta dyskusja jest zdeka dziecinna, jak macie sobie coś do wyjaśnienia zróbcie to w grze.

Fiołek! 14-05-2006 22:34

Dyskusje sa jak najbardziej widziane ale moze zaczniemy wkoncu rozmawiac o wojnie...trzeba sie spieszyc cos mi swita ze juz dlugo nie potrwa...

@ Sobi

W czerwcu wracasz na Selene twoj bloker Ci to mowi :]

Magda_84_ 14-05-2006 22:42

Oj Marczio, Marczio cos nie popisales sie, no ale bez komentarza, kazdy ma prawo do bledu... do tego Szelbisz dal wyczerpujaca odpowiedz.

Marczio 14-05-2006 23:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez szelbisz
Jak już się czepiasz o czyjąś ortografię to sam sprawdź jak się to pisze, żebyś nie wyszedł na idiotę. Nawet na onecie wiedzą, że pisze się spróbuję a nie spróbóję.

http://portalwiedzy.onet.pl/polszczy...ch=1&x=45&y=11

http://portalwiedzy.onet.pl/polszczy...l&ch=1&x=0&y=0

Edit:
Wogóle cała ta dyskusja jest zdeka dziecinna, jak macie sobie coś do wyjaśnienia zróbcie to w grze.

No no sory zasugerowalem sie wymiennym o na ó. Moj blad i uklon w twoja strone za chec udowodnienia mi bledu :)

Schnap 14-05-2006 23:42

Cytuj:

No no sory zasugerowalem sie wymiennym o na ó. Moj blad i uklon w twoja strone za chec udowodnienia mi bledu :)

"uje" - spróbuje. Człowiek uczy sie na bledach ;)

szelbisz 14-05-2006 23:46

Jedyną moją chęcią jest to, żeby ludzie zaczęli korzystać ze słowników. W końcu po coś ktoś je wypełnił milionami słówek.
A wracając do tematu:
Kiedy wreszcie zobaczymy jakieś fragi ze strony Redieriet ? Bo jak na razie to fraguje tylko S8.
I jakim cudem Alphon, Pirreus i Snakers znaleźli się tam gdzie się znaleźli ? <- to o ostatnim starciu

Schnap 14-05-2006 23:55

Cytuj:

Jedyną moją chęcią jest to, żeby ludzie zaczęli korzystać ze słowników. W końcu po coś ktoś je wypełnił milionami słówek.
A wracając do tematu:
Kiedy wreszcie zobaczymy jakieś fragi ze strony Redieriet ? Bo jak na razie to fraguje tylko S8.
I jakim cudem Alphon, Pirreus i Snakers znaleźli się tam gdzie się znaleźli ? <- to o ostatnim starciu

Ej... ej.. ej... Po co Ci patrzec na fragi ze strony rede~ mi z s8 w zupelnosci starczaja i oby bylo ich jak najwiecej ;)

KotiConqueror 15-05-2006 00:03

Cytuj:

A wracając do tematu:

Jakbys ogladal filmik z mojego widoku to bys wiedzial bo ja gady i nortec ich tam zlurowalismy. Tylko ze nie moge go umiescic na rapidzie bo mi wyskakuje "dokument nie zawiera zadnych danych" nie wiem czemu tak jest ( jestem noob :P) . Jak wysylam przez gg albo msn to dziala:P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:07.