![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ugorszyla sie sytuacja z Garmem, wiec zaczela sie wojna. Swapzor co nieznosi Garma i jego przyjaciol dolaczyl sie do nas. |
Cytuj:
|
Cytuj:
A odnosnie tego Pana, byl w Corent, znal nas dobrze, znal dobrze keniena a nagle zabija smoczq, i broni sie swoim protkiem. Oj panie, my tak bawic sie nie bedziemy... |
Frewyth Laras,Felianther i inne dziwki co zabily smoczq mieli oddac eq, Felianther sie przyznal ze to wziol powiedzial tak "Zuzylem na Ciebie kolo 1k bolcow i akurat mialem capa na backpack" czyli ma eq bo backpack wazyl mniej wiecej tyle ile Bolty ... Zaluje ze zrookowalem sobie druida to bym codziennie polowal na Frewytha... : )
Edit: zapomnialem dodac ze Dark Sidar powiedzial zeby go zostawili chociaz byl z tej samej gildi... a Frewyth jak powiedzialem po jaki H*j go bijesz powiedzial "Mam obowiazki wkoncu jestem w gildi nie?" |
Laros odpowiedz mi na pytanie :>
"Laros ty jestes z pochodzenia Polakiem i wyjechales do Norwego or what? Pozatym chcialem jeszzce zapytac czy ktos wiedzial o tym sekrecienp.Kocurek?" |
Cytuj:
|
Jak mi sie uda to moze w tym roku albo przyszlym (zalezy od finasow i kola wedkarskiego) wpadne do norwegi hhuauhauahuau
|
Laros Ty chyba nie rozumiesz paru rzeczy. Myslisz ze masz ten 130+ lvl i jestes kims? Dla Ciebie powodem zabicia moze byc nawet to ze ktos ma rozowe skarpetki (nie pytajcie dlaczego rozowe ale tak mi sie napisalo:P), a jak jakis Twoj "provider" sobie cos przeskrobie to zaraz jest "a mam was w dupie bo mam protekta od Larosa!!"
I Ja Ci obiecuje, mimo ze nie gram zawsze moge sie lognac i z kims zabic Twojego mega ultra providera... Ktory zawsze jest niewinny bo robi Ci runy... Prawde mowiac Frewyth okazal sie zwyklym smieciem... Laros na Ciebie tez przyjdzie czas :) na kazdego przyjdzie ;] |
Cytuj:
Dzieki Sobi :) Nie wpadam tu za czesto wiec nie moge odpisywac na kazdy post jakiegos ****a . Szkoda tylko ze ktos majac 24 lata albo jest tak jak napisalem opozniony w rozwoju albo nie zna nawet podstaw angielskiego, ktory jest tak waznym jezykiem nawet w tibii. No ale mam nadzieje ze nie zalapal po prostu mojego dowcipu wiec prawdziwa jest pierwsza mozliwosc :P A co do Larosa to wiedzialem ze mowi po Polsku odkad mielismy po 40 levelach xD |
Cytuj:
Wiesz co ****u .. jak cie poznalem w rl nei myslalem ze jestes taka szmata zapi*rdolilbym cie tam u tiasesa jakbym wiedzial. Grales w jakas poj*bana gre ktora sie nazywa tibia i nic w niej nie osiagnales. Moze czas sie do jakiejs szkoly zalapac i cos skonczyc bo zostaniesz na ulicy kiedys. Powiedzial bym ci powodzenia na nowym serwie ale lepiej dla ciebie jak sie za nauke wezmiesz. |
Cytuj:
Warning!The murder of Pirreus was not justified. :* |
Cytuj:
Ojej zabijesz mu providera straszne w ogole. Tak na kazdego przyjdzie czas dobrze ze na Ciebie juz przyszedl:) |
Cytuj:
Nastepnym razem unikaj takich komentarzy, bo tylko pokazujesz swoja glupote |
Dziex Kocur za odpowiedz :>
Co do Larosa nie mialem z nim wiele do czynienia jak gralem Fexem i Bhaalem.Raz tam cos z nim mosialem wyjasniac :>Ale jak tak sobie pomysle to mosiales miec OSTRĄ beke z polaków :>("Ale z tego Larosa .....,.......,...... i wogole .....") Cya. |
Cytuj:
Tyle mam Ci do powiedzenia. A tutaj juz nie powiesz tego co mowiles na rl o Larosie? W tibi i na forum jestes jego takim wielkim przyjacielem a w rl mowiles o nim rozne rzeczy ale nvm. Ale nie boj i tak wiekszosc rzeczy co mowiles zostawilem tylko dla siebie ;] Osobiscie do Ciebie nic nie mam ale wiesz... to nie ja sie zachowuje jak dzieciak. Ja nie obgaduje osob za plecami. I wyzywaj sobie na mnie to nie robi zadnego wrazenia ;] ulzyj sobie ;] Have Fun |
Temat sie rozkreca o.0 i to ostro.
@Koti, nie mozna robic 4 postow pod rzad ;p Hmmm, ja tez ufam bardziej ludzia z Tibi niz niektorym z rl ;p |
Cytuj:
@Jahakka też tak myślę ale chyba kocurek miał doożo do powiedzenia @Magda przypomnij sobie reportaż TVNu o Tibii... czyż to nie jest zaskakujące podobieństwo? :D @Scroopy no wiesz.. jak to ma mók kumpel z klasy opis "przy tobie przyjaciele, za twoimi plecami już wrogowie" ale ja nie komentuję twoich wypowiedzi dogłębniej ponieważ zawsze może coś "wyskoczyć" z takiej wypowiedzi.. |
Cytuj:
I takie komentarze "masz lvl 130+ i myslisz ze kims jestes" mozesz zostawic az jakis 14olatek bedzie najlepszy na serwie. Mam lvl 135, robie swoje "obowiazki" w guildi i gram ile i jak chce ;) I wiem, "moj czas tez przyjdzie". Ale napewno niebedzie zanim serwer bedzie oczyszczony z takich smieci jak Ty. |
Cytuj:
Eot. |
Cytuj:
Ach i Laros slusznie zauwazyl: jestes smieciem ;) Edit: Aha i nie obgadujesz osob za plecami? Powinno byc tak, ze to o czym rozmawiamy w rl powinno zostac miedzy nami ale skoro zaczales... caly czas na*******alaaliscie na voyanta larosa itd ogolnie na kazdego kogo tam nie bylo wiec nie pieerdol mi tutaj ze nei obgadujesz osob za plecami. A pamietam ze bylo cos takiego..."Powiedz mi Koti, czemu Ty caly czas trzymasz z tym pojeebanym larosem" i pozniej lecialy tylko epitety z waszej strony, wiec jestem ciekawy co niby powiedzialem. Chociaz pewnie napiszesz jakies bzdury ktorych nawet 14 letnie dziecko by nie wymyslilo i chocby dlatego jestes smieciem. Oskarzasz ludzi o cos co sam robisz to tak jak z tym sharowaniem, bo sam sharujesz :) |
Cytuj:
Aff and sorki za kilka postow pod rzad ale nie chce mi sie laczyc wszystkiego w jeden post i bawic sie we wklejanie cytatow:P |
Koti... Nie badz smieszny mi i Avenowi i Xariemu mowiles ze Laros Ci na ventrilo powiedzial ze jest meska dziw*ka ale przyjmuje panie do lat 35... Teraz sie nie wykrecaj ;] Teraz to juz to udajesz ze tak nie mowiles.. ehh.. wiedzialem ze jak porusze ten temat to bedziesz sie wykrecac bo gloopio tak wypasc przed Larosem...
|
Cytuj:
HAHAHAHAHAHAHHAHAH Ja sharuje? :D:D:D:D:D:D:D:D oooo tak cale osiedle gra moim charem i gramy w papier/kamien na jakiego hunta idziemy hahahahahahahha. Po 1. Voyant wie ze non stop na niego wrzucamy i mamy do tego powody ;] Po 2. No bo sie pytalismy czemu 3masz z Larosem a to ze jest poj.ebany to niczego nie zmienia ;] |
Ja piernicze, czy te rozmowy do czegos daza??? Kazdy ma swoje zdanie i bedzie sie tego trzymac, zaden z Was nie przyzna drugiemu racji, a bez sensu jest sie tylko denerwowac i wyzywac -.-
Przeczytajcie to jeszcze raz i wyluzujcie, bo to naprawde nie ma sensu.... Popatrzcie na to z innej strony, albo chociaz sprobujcie |
Cytuj:
Ojej jej , jak Ci tak bardzo ulzy to patrz: LAROS JEST MESKA DZI*KA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale nie wiem jakie tam panie przyjmuje:( A teraz nara bo mam kolokwium jutro (Niektorzy chodza do szkoly i sie ucza) |
@Scroop
Nie poj*bany sie znalazl. Kur.wa koles czy ty nie widzisz ze robisz z siebie kretyna? @down I Agree |
Cytuj:
Ja już o tym wiedziałem rok przed powstaniem Seleny. Co do tej klutni waszej, to jest tak jak powiedziała Magda. |
Skonczcie przeklinac, wpadnie Modek i zamknie temat. Jak sie klocicie to robcie to przynajmniej z klasa, z kultura.
Uzupelnione fragi, Laros, dzieki za film. |
Cytuj:
Cytuj:
@ Scroop i koti, no jedziecie ostro tylko po co, przerzucanie sie smieciami niczego nie zalatwi i tak zaden z was zdania nie zmieni ja swoje stanowisko znam i go nie zmienie nie zamierzam tutaj dolaczac sie do tego steku wyzwisk |
@Marczio
no wiesz.. nie każdy umie utrzymać "minimum" kultury niestety tak już jest i będzie ;/ wiec nie ma sensu sie wyzywać... jak już to spamować sobie PM a nie temat żeby potem był do zamknięcia... |
Tak macie racje, wiem ze to nei ma sensu itd, ale mam strasznie goracy temperament. Naprawde moglem nie uzywac tych wyzwisk ale nie chce mi sie juz tych wszystkich postow edytowac :P
Wracam do ksiazek. CU |
Cytuj:
http://portalwiedzy.onet.pl/polszczy...ch=1&x=45&y=11 http://portalwiedzy.onet.pl/polszczy...l&ch=1&x=0&y=0 Edit: Wogóle cała ta dyskusja jest zdeka dziecinna, jak macie sobie coś do wyjaśnienia zróbcie to w grze. |
Dyskusje sa jak najbardziej widziane ale moze zaczniemy wkoncu rozmawiac o wojnie...trzeba sie spieszyc cos mi swita ze juz dlugo nie potrwa...
@ Sobi W czerwcu wracasz na Selene twoj bloker Ci to mowi :] |
Oj Marczio, Marczio cos nie popisales sie, no ale bez komentarza, kazdy ma prawo do bledu... do tego Szelbisz dal wyczerpujaca odpowiedz.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jedyną moją chęcią jest to, żeby ludzie zaczęli korzystać ze słowników. W końcu po coś ktoś je wypełnił milionami słówek.
A wracając do tematu: Kiedy wreszcie zobaczymy jakieś fragi ze strony Redieriet ? Bo jak na razie to fraguje tylko S8. I jakim cudem Alphon, Pirreus i Snakers znaleźli się tam gdzie się znaleźli ? <- to o ostatnim starciu |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jakbys ogladal filmik z mojego widoku to bys wiedzial bo ja gady i nortec ich tam zlurowalismy. Tylko ze nie moge go umiescic na rapidzie bo mi wyskakuje "dokument nie zawiera zadnych danych" nie wiem czemu tak jest ( jestem noob :P) . Jak wysylam przez gg albo msn to dziala:P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:07. |