![]() |
mith
te mithgar to z tym 10k to wiesz co ??? .. Ode mnie to możesz w pape zarobić ;/
|
moze zrobic jakiegos chata specjalnie dla tych co tu pisza ;s
@ misterunio: istnieje taka ciekawa opcja i nazywa sie ona edit 'bad' post |
gdzie ja wale bad posty wojtasek ;/
|
@Misterunio
Maciek mistrzu - :) Spoko, nic ci nie zrobię, bo przecież Gangsta Tie mnie zmiażdży. Nie pisz też post pod postem, bo źle to wyglada ;/ @Shinue Cytuj:
Idź lepiej Papieża witaj :> |
mithgar
:] moge ci powiedzieć , że :
Misterunio , maciek mastah , <<cenzura bo nim gram>> , maciek mistrzu itd... (dawno nie używane):] :] B) :] |
Dawno nie uzywane.. tak tak ja tez w to wierze :) tylko popatrzcie na stronce(tibia.com plax) date zalogowania na kazda z jego postaci..
|
Cytuj:
I nawet nie mam siły odpowiadać na te Twoje głupoty. A już tym bardziej Cie wyzywać. 8o :D ;( 8o :D ;( |
Wracajcie do gry lepiej zamiast pisac takie głupoty, tibia to całe wasze życie, naprzód!
|
Hehe, Ziku bana załapał na miech, do 25 czerwca będzie trochę więcej spokoju :)
A Shinue own3d na zerku :> |
@up sam krytykowales typa a nie potrafisz edytowac ze piszesz 2 posty pod rzad..?
dobijaja mnie ciagle twoje wypowiedzi jakie to tie ma kiepskie pvp itp itd a tak wlasciwie to poza pisaniem tu to nie mozesz mu nic zrobic.. skoro nie mozesz mu nic zrobic to po co piszesz? To bylo male offtopowe moje zdanie. |
@Teo
To, że krytykuję kogoś o to, że pisze posty pod sobą, chodzi mi o to, że pisze to po upływie 3 minut, jeżeli nagle sobieo czymś przypomniał, nie wiedząc o opcji edit. Jeżeli wiesz, to tematy można odświeżać...Oczywiście po czasie dłuższym niż 15+h. A jeżeli coś do mnie masz, napisz name main chara i porozmawiamy sobie otwarcie ^^ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie gram na Pandorii :) wiec mozemy sobie poklikac. Chodzi mi ogolnie o twoje posty. Nie podobaja mi sie i tyle mam do powiedzenia. Z tego co zrozumialem to byla jakas wojna, Twoja gildia przegrala a ty padles jakis czas temu a upust swojej zlosci dajesz piszac na forum. Rozumiem ale neguje. I nie mam nic wspolnego z Tie czy innymi rzeczami.
|
Cytuj:
|
niezle ubawiłam sie czytając forum :D .. wsio ;) pozdrowionka Tie, Krawaciku mój xD
|
lol...
Mithgar jest nieźle moim zdaniem dziwny... Oczernia a sam nie przestrzega ...
Ciulek xD :] |
@Murderer
Chcę znać nick, bo chce wiedzieć z kim rozmawiam po prostu, moge wiedzieć, nie? @Teo Rotfl, jaka gildia, w której byłem? Byłem chyba w jednej gildii czy dwóch gildiach, które miały w podpisie ,,Rekrutujemy od 40lvl+"! Jak nie wiesz, to nie mów. @Eskimosek :) @Misterunio Wyjdź8o |
Links 2 3 4
@mithgar
Człowieku.. bezsensewno gadanie , pie r dolenie o niczym , poprostu myśle, że zazdrośc ... I nie mugł byś się uspokoić ??? B) |
Cytuj:
Nikomu nie zazdroszczę niczego w tej nawet fajnej grze, szkoda tylko, że zalanych masą newbie twojego pokroju. |
grrrrrrrrrrrr
wiecie co wam powiem , .... wkurzacie mnie , a najbardziej Mithgar XX-.- , wszystko ci niepasuje Mithgar co ci jest padles no mowi sie trudno , ale zeby walkowac to samo przez kilkadziesiat stron tematu ? X( zaden kolejny twoj post nic niewnosi nowego , powtarzasz to co napisales wyzej tylko ze w innej formi i moja rada : Nieodzywaj sie juz . A co do reszty to niejestescie lepsi :p . Co do Tie i Zikka , niekozaczcie sie tak bardzo bo kiedys sie mocno zdziwicie (to nie jest grozba).
PAndoria schodzi na psy ;( |
Cytuj:
Takiego nooba na 15lvl z plate setem nawet nie ma po co ruszać -.- Więc proszę, ale się nie odzywaj....nie masz po co. I po co odświeżyłeś temat :D @^^ Mithgar: Ty masz prota od Zika? xxxx: No. Robiłem bp explo, zik przyszedl, powiedzial, ze mam placic mu bp explo i bedzie mnie protektowal Mithgar: aha 8o PA plx ;d |
Mithgar
Najpierw masz problemy ze padles przez PA, a teraz sam chcesz ludzi huncic zato ze cos o tobie pisza? PA plax? ;> Ps. Tylko mnie niebij za to :P |
Cytuj:
Nie będę cię bić, bo nic do ciebie nie mam 8o |
Cytuj:
|
Cytuj:
Mithgar own3d? |
Cytuj:
Lecz dyskleksję :D Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@Naabsky Tak, Own3d, spadłem z krzesła, jak to przeczytałem :) |
Hmmm niepodaj dokladnie danych bo tez go sprawdzalem po skillach i lvlu :)
a i nieczepiaj sie prostego prostaka, przeciez kazdy moze sie pomylic piszac cos po 'Polskiemu' :P |
Jak to nie on, to wkręca, podając się za 60+lvl :). Nie rozumiem takich, co się podszywają.
Nabbsy, weź mnie do gildii :D |
Ja sie niepodszywam pod nikogo :P lolu .
|
Cytuj:
Sorry, nie dla noobów XD |
Cytuj:
|
Cytuj:
@JÓzio Pfodaj swojeimie na mejnie, bo nieweiem, zy kim rozmafiam :D |
Cytuj:
EuahahuaehuahaehaeUEHAUHAEhaUEHAEUHhauehauhEAHUHUE haehuahaha @Mithgar Kilku ludzi cie nielubi, niemam zamiaru narazac gildi :P @Julka czy jak jej tam Niemialem zamiaru obrazac mithgara, ale skoro tak... Myślisz? |
Cytuj:
Co do tego, że nie mam tu żadnych znajomości, to prawda, bo spokój mają ci, co grają tu od zarania dziejów serwera. Poza tym, jak może wiesz, nie gram już tu od jakiegoś czasu, tworzę parę innych postaci na innych światach. Chyba tylko pekowanie mi zostało, choć wczoraj jak ruszyłem nogę z depo, dostałem UE od pewnej osoby...*****fs chyba :D Nie wiem, czego chciał ode mnie. Chociaż denerwuje mnie to, że ludzie, z którymi kiedyś grałem, robiłem questy, hunciliśmy dle...odwrócili się ode mnie. Niektórzy z nich wypłacili się i powiedzieli, że jak ktoś zobaczy, że gadają z huntowaną osobą, źle to się dla nich skończy. /Powodzenia:) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Chroń swój plate set -.-. Stfu, noob. |
Ojej niezesraj sie z tych nerwow , ok niemam takiej postaci mam ciut mniejsza lvl , i dlaej niemam plate seta bo mam lepszy sprzet . I gram na Pandori . Stfu idiots plx !!!!
|
Cytuj:
Podaj swój nick, będę wiedział, kogo zmiażdżyć, jak się tu wypłacę. I zmień staty w swoim profilu :) |
No widziszi tu dochodzimy do setna tego tematu :) sam krytykowales innych za PA , a teraz coz to ? sam mi grozisz , jak to ujoles : "pdaj swój nick, będę wiedział, kogo zmiażdżyć" . Wiec po 1 :
- najpierw zaczni od siebie , a potem zaczni oceniac innych po 2 : - wogule to jak czytalem ten temat od poczatku to bylem po twojej stronie ale im bardziej konca tematu tym zaczynam rozumiec innych , a nienawidzic ciebie , wiec posluchaj jestes zauwielbiam jesc bananysty koles , ale WYJDZ juz i zamkni za soba drzwi na klucz . Mithgar OwNeD :cup: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:15. |