Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Nowa koszulka! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=78801)

kejczu druid 29-05-2006 22:39

Troche mi sie to niepodoba - facek atakuje matke krzeslem a wy to na koszulki dajeciejako logo "tibia.pl"X(

Instrumentum Diaboli 29-05-2006 22:51

Elegancka koszuleczka a wszyscy Ci, ktorzy nie maja poczucia humoru i przejmuja sie czyms takim to lepiej obejzyjcie sie dookola jaki smrod brud i ubostwo na calym swiecie...

Btw. SSIJCIE!

Lekjam 29-05-2006 23:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Actorron
Za 50zł to ja mam obiady w szkole na 2 miechy. A t-shirta moge kupic na targu bez durnego napisu.

lol. dzieciak.

@all
czy 50 zł w tę czy we w tę was zbawi ? chyba nie, a tibia.pl będzie mogła zrobić wam kolejny konkurs, uwazacie ze to głupie to potem nie proscie o konkursy i tyle nic nie dajecie... nic nie dostajecie proste

Loron 30-05-2006 00:01

Buehehehe, żarcik świetny, na początku nie wiedziałem, o co chodzi, ale jak zobaczyłem koszulkę... nie no, udał wam się :D Sprawiłbym se taką koszulkę, ale nie mam kasy aktualnie, poza tym muszę do kina skoczyć, bo nowe filmy są :D

btw.
Ludzie, to był żart, tu się liczy humor a nie etyka, a takich sprawach etyka się mozę schować :P czy ten synek myślał o konsekwencjach swojego czynu, gdy pierdyknął matce z krzesełka? A powinien :P wtedy nie byłoby takich koszulek :P za błędy się płaci i to czasami dużą cenę :P

Co robi mały Żydek na huśtawce?
wk..denerwuje snajpera :P

Dlaczego Żydzi nie brali udziału w II WW?
bo wyjechali na obóz
a dlaczego jeden z nich uciekł?
bo on pie.. takie wakacje :P

ludzie, to są tylko żarty, rozumiem nie pić alkoholu, nie robić transfuzji krwi, ale nie śmiać się z czyjegoś nieszczęścia? Tylko to nam zostało w tym kraju :P

$corcerer 30-05-2006 00:29

Cytuj:

@Scorcerer
mu chodziło o rodzine piosenkarza a nie droma poczytaj uważnie
a propos Troli ( dzieci neostrady ) http://dziecineostrady.prv.pl/
Wiem, ale skąd on może wiedzieć że drom ma szmalcu po dach z basenem? Mało prawdopodobne, że tak jest, no ale zawsze - jak mamy być przewrażliwieni, to na całej linii :D
Cytuj:

Dziwne, jak temat dotyczy modków/adminów (niewiem kto ten pomysł z krzesłem wymyślił) to modki postują jak szeleńce. W normalnych tematach znalezienie waszych postów graniczy z cudem ;). Czyżby "wyższa" forumowa rasa czuła się urażona?
Tutaj mało kto postuje, poza tym np ja lubię takie dyskusje, bo większość rzeczy o które się pytacie można znaleźć w FAQ, więc w imię czego mam się powtarzać?
Cytuj:

Btw. SSIJCIE!
Za takie przyjemności się płaci :D

Shinjix 30-05-2006 00:32

Cytuj:

Dziwne, jak temat dotyczy modków/adminów (niewiem kto ten pomysł z krzesłem wymyślił) to modki postują jak szeleńce. W normalnych tematach znalezienie waszych postów graniczy z cudem ;). Czyżby "wyższa" forumowa rasa czuła się urażona?
Bo prawda jest, taka, ze cholernie malo jest tematow, w ktorych mozna sobie popisac, a ktore nie sa tematami: "dzie expic", "czy dam rade", "co mam kupic", itp. (chodzi o tematy, ktore juz byly poruszane xxx razy)

Gangrel 30-05-2006 19:49

Nie jestem w stanie przeczytać wypowiedzi wszystkich, bo po jednej stronie i paru warnach niechęć do wielu użytkowników odzywa się we mnie głosem nieposkromionym.

Dla wszystkich którzy uważają że ta koszulka może poszerzać granice zjawiska jakim jest brutalność spowodu gry komputerowej pragnę zauważyć że aby zapobiegać takim zjawiskom powinniśmy działać przeciwko tibii wygłaszając wszem i wobec że ta gra jest beznadziejna, dzięki czemu dzieci podatne na sugestie zrezygnują z ściągania i w ten sposób ochronią swoje matki i meble.

Dla tych którzy sądzą że chcemy niewiadomo jak się wzbogacić pragnę wskazać, jak to powiedział wcześniej drom, że z koszulek otrzymujemy marny procent, a wszysto idzie na utrzymanie servera i konkursy. Żaden znas nie otrzymuje korzyści majątkowych z tytułu pełnionej funkcji. Poza tym odczuwam że znakomita większość spośród was jest hipokrytami, ponieważ znając życie z chęcią wystartujecie w konkursie w którym do wygrania będą atrakcyjne nagrody i żadnemu z was nie przejdzie że ta właśnie nagroda jest sfinansowana z promocji bicia swoich rodzicieli rozmaitymi meblami.

EDIT:

Przebrnołem przez cały temat mimo nudności które mnie czasem ogarniały w trakcie czytania.

@Taube

W którym miejscu pokazaliśmy subiektywność? Żaden z nas nie napisał że nie wolno mieć innego poczucia humoru, czy też że każdemu musi się to podobać. Drom zasugerował tylko, że na spacer wyjść powinni ci, którzy uważają to za kpine z biednej matki i jej jeszcze biedniejszego synusia bądź promowanie przemocy w rodzinie.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:41.