Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Aurea (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=184)
-   -   WYDARZENIA ze świata Aurea (Najciekawszy Temat Roku 2006) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=82440)

kidler 06-08-2006 13:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Luxxx
Kurcze.. denerwuje mnie ten topic =/ Dawno go nie czytałem i przed chwilą na szybko przerzuciłem pare stron.
1. Dlaczego czepiacie sie Kidlexa ? Mnie tez kiedyś bardzo denerwował ale kiedy "trzymałem z nim sztame" w jeden dzień zarobiłem Golden arma i bohy ...

Hail kimkolwiek jestes... ;)

_./

Luxxx 06-08-2006 13:54

:)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raks Ninja
O tak tak sie nafragowalem ze az mi slina ze szczescia ciekla mialem tych fragow az 0 =P

Raks.. nie przesadzaj... kiedyś poszedłem swoim noob charem na wojne i podczas tego jak Xerkan stal w trapie dostałem od Ciebie exori padłem na miejscu widzisz jaki Jesteś dobry ?:D
Pozatym kręciłeś filmy m,imo tego że zazwyczaj filmy kręcone z perspektywy Knightów nie są Ciekawe twoje były niczego sobie ;)

ToMuS_Aurea 06-08-2006 14:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sesef
A własnie nie bo przynajmniej nudy nie ma, jest troche adrenalinki jak patrzysz na te wipy i nagle pojawia Ci sie 15 czaszek a ty jestes daleko od PZ. Nie ma nudy, nie boimy się padać więc wojna się jakoś toczy a nie tak jak było kieydś że jest wojna to w gildi 1/2 boi się wyjść z PZ 1/4 retaired i 1/4 odważna (4-5 osob) :)

@ToMuS_Aurea

A ty za dużo wiesz i masz za długi język :P

co masz na mysli ze mam za dlugi jezyk?? poucz mnie to bede wiedzial o cyzm nie gadac :>

ragafewee 07-08-2006 10:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ToMuS_Aurea
co masz na mysli ze mam za dlugi jezyk?? poucz mnie to bede wiedzial o cyzm nie gadac :>

^^ Pomyśl, a jak nie to pisz na gadu :P

Jojo Ninja 07-08-2006 12:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kidler
Hail kimkolwiek jestes... ;)

_./

Lubisz jak Ci liżą dupe?

~Yours Jojo

akademiks 07-08-2006 15:20

ehhs

mowiac o dlugosci trwania wojen w stosunku do servera....gral ktokolwiek na Nova? to nic nie mowcie...bo ten serv jest mlodszy tylko od antica, a wojnsy sa non stop od samego poczatku, czasem nawet 2 oddzielne wojny miedzy silnym gildiami...

Luxxx 07-08-2006 16:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jojo Ninja
Lubisz jak Ci liżą dupe?

~Yours Jojo

Nikt mu nie liże dupy.... JA wyraziłem swoje zdanie... łatwo mówić Kidlex jest zły Kidlex robi pa Kidlex ma kumpli na h lvl i moze sie sadzic ,ale wystarczylo z nim pogadac i wszystko sie zmieniło ;)

Jojo Ninja 07-08-2006 16:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Luxxx
Nikt mu nie liże dupy.... JA wyraziłem swoje zdanie... łatwo mówić Kidlex jest zły Kidlex robi pa Kidlex ma kumpli na h lvl i moze sie sadzic ,ale wystarczylo z nim pogadac i wszystko sie zmieniło ;)

Ass Licker. :)

Sainsbury 07-08-2006 18:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez akademiks
mowiac o dlugosci trwania wojen w stosunku do servera....gral ktokolwiek na Nova? to nic nie mowcie...bo ten serv jest mlodszy tylko od antica, a wojnsy sa non stop od samego poczatku, czasem nawet 2 oddzielne wojny miedzy silnym gildiami...

Me Me ME ! ja gralem na nova, ale nie ma co compare tych dwoch servow. Dwa inne swiaty, na nova znacznie wiekszy poziom gry, "lepsza grywalnosc"
tam ilosc graczy na servie nie schodzi z 600 w krytycznych porach dnia i nocy. :D,
moze gdyby nie ta wojna na aurea moglibysmy im choc w malym stopniu dorownac ;)

Wojny na nova? hehe mile wspomnienia, przez jedna z nich znalazlem sie na Aurea! Dostalismy hunta 4ever(Final Heaven)! xD. ahhh tylko brac przyklad z tamtejszych wojen...

pozdro

ToMuS_Aurea 07-08-2006 20:17

Cytuj:

Ass Licker. :)

Calkowicie sie z Toba zgadzam :D

Btw walil ktos ferumbrasa czy jak to sie tam pisze???

Btw2 Co myslicie o moim pomysle na zrobienie Annihilatora?

Ktoregos razu idze ekipa przed save servem, i jak sie pojawia info ze za 5 min serv padnie prosze sie wylogowac etc... to oni sie wbijaja do anni roomu ze ssa na szyi i m ringami (teraz to nie problem bo sie uhy pod hotkeye ustawia) i czekaja na jakis piekny dzionek az jakas ekipa sie bedzie wybierac na questa i wyczyszcza juz room to ta ekipa sie wbije i bedzie miala prosta droge do free nagrod xD

Niestty watpie ze komus sie bedzie chcialo czekac miecha zeby jakas ekipa sie zdecydowala :D

ragafewee 08-08-2006 10:51

nono ciekawy pomysl z ani :P

Jojo Ninja 08-08-2006 13:54

Cytuj:

Ktoregos razu idze ekipa przed save servem, i jak sie pojawia info ze za 5 min serv padnie prosze sie wylogowac etc... to oni sie wbijaja do anni roomu ze ssa na szyi i m ringami (teraz to nie problem bo sie uhy pod hotkeye ustawia) i czekaja na jakis piekny dzionek az jakas ekipa sie bedzie wybierac na questa i wyczyszcza juz room to ta ekipa sie wbije i bedzie miala prosta droge do free nagrod xD

Niestty watpie ze komus sie bedzie chcialo czekac miecha zeby jakas ekipa sie zdecydowala :D

Room Anni jest czysty, dopóki 4 ludzi nie będzie ustawionych i 1 nich nie przeciągnie dźwigni :) Po naciśnięciu Demony sie pojawiaja.

~Yours Jojo

ToMuS_Aurea 08-08-2006 18:30

Cytuj:

Room Anni jest czysty, dopóki 4 ludzi nie będzie ustawionych i 1 nich nie przeciągnie dźwigni :) Po naciśnięciu Demony sie pojawiaja.

~Yours Jojo

ale mi chodzi o to ze jak bedzie komunikat zeby si wylogowac to oni nacisna dzwignie i ich tpnie juz do prize roomu i dopiero loga dadza

Kosher Pig 09-08-2006 08:45

niestety, twój pomysł na Annihilator nie zadziała, bo po wylogowaniu się w "quest roomie" team zostałby przeniesiony do świątyni, a jak GM by sie dowiedział, dostali by bana za game weakness abuse (30 dni+warn/delete).

Źródło: Tibia Manual

/Kosher

ToMuS_Aurea 09-08-2006 13:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kosher Pig
niestety, twój pomysł na Annihilator nie zadziała, bo po wylogowaniu się w "quest roomie" team zostałby przeniesiony do świątyni, a jak GM by sie dowiedział, dostali by bana za game weakness abuse (30 dni+warn/delete).

/Kosher

skad wiesz? :D

Jojo Ninja 09-08-2006 14:52

Cytuj:

skad wiesz? :D

No czytać nie umiesz? ;s
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kosher Pig

~Yours Jojo

ToMuS_Aurea 09-08-2006 15:36

Cytuj:

No czytać nie umiesz? ;s

~Yours Jojo

Umieim ale to mi umknelo :D thx :D o i jescze jedno co to jest ten Ferumbras?? ;/

Kosher Pig 09-08-2006 18:33

Ferumbass jest to boss, który pojawia się chyba w formie najazdu.
Taki "remake" wydarzenia z przed lat, gdy bossy nie istanaiły, a Ferumbass był to potwór sterowany przez gracza.
Polecam przeszukać WoT jeśli chcesz zobaczyć screeny.

Mam nadzieję że wyjaśniłem.

/Kosher Pig

kidler 11-08-2006 11:37

Theruviel:
Aug 11 2006, 01:03:19 CESTKilled at Level 114 by Astromany
and by Ulrig
I po co mnie atakujesz pod dp? Nawet wam sie nie udalo mnie zabic jak bylem w trapie, a was bylo z 15~ + banda nobow ktora tez mnie atakowala. Zal.pl

Btw: Theruviel, szybko uciekales... ;)

Hail RoM _./

Ryin 11-08-2006 13:54

Cytuj:

Theruviel:
and by Ulrig
I po co mnie atakujesz pod dp? Nawet wam sie nie udalo mnie zabic jak bylem w trapie, a was bylo z 15~ + banda nobow ktora tez mnie atakowala. Zal.pl

Hail RoM _./

ty kurwa pajacu jebany i co myslisz ze fajny jestes? ze tym swoim najciekiem jestes nie do ujebania po upie? ze pojdziesz kogos zpztujesz i pozniej na osiedlu kozaka strugasz a w nocy pamieciowa? daj spokoj zawsze many robiles z igly wildy i jestes zalosnym przydupasem... oby cie mandus kiedys swoim tlustym hujem wyjebal w twoje chude kapsko_/many mysli ze ma 50 kilo wagi 20 na lapie i kozakiem przed screenem :O

Jojo Ninja 11-08-2006 14:43

Cytuj:

Theruviel:
and by Ulrig

Hail RoM _./

Żałosne, i co, myślisz że ROM zrobił mass loga na niego dlatego, że Cie atakował? xD! Oj dziecko masz poczucie humoru i ogromny tupet! Poprostu żal mi Ciebie, zgrywasz takiego cfaniaka, że chyba sam Cie ścigne ^^

~Yours Jojo

kidler 11-08-2006 15:20

@up

Zabawny jestes, myslisz, ze po co specjalnie wychodzilem z dp, zeby Fag mnie atakowal? I myslisz, ze RoM od tak, zrobil mass loga i zaczol bic Theruviela? Eh, zreszta mysl sobie co chcesz. A co do huncenia mnie, prosze bardzo... ;)

@ 2x up

N/C glupocie i debilizmu. Taki wlasnie poziom reprezentujecie w tym waszym 'wielkim' FaGu. Jesli nie potrafisz sie normalnie wyslowic na forum publicznym, nie wypowiadaj sie wcale.

_./ RoM

@down

Tylko zebys sie nie zdziwil jak wciagne nosem tego twojego Ninje~. Wszyscy polacy nie moga sobie dac rady na serverze ze mna, a ty sie za to zabierasz. Hehe... ;)

Jojo Ninja 11-08-2006 15:22

Cytuj:

@up

Zabawny jestes, myslisz, ze po co specjalnie wychodzilem z dp, zeby Fag mnie atakowal? I myslisz, ze RoM od tak, zrobil mass loga i zaczol bic Theruviela? Eh, zreszta mysl sobie co chcesz. A co do huncenia mnie, prosze bardzo... ;)

_./ RoM

Za długo sie za Ciebie zabierają, no to ja sie tobą zajme -.^

~Yours Jojo

Raks Ninja 11-08-2006 17:37

Cytuj:

@up

@ 2x up

N/C glupocie i debilizmu. Taki wlasnie poziom reprezentujecie w tym waszym 'wielkim' FaGu. Jesli nie potrafisz sie normalnie wyslowic na forum publicznym, nie wypowiadaj sie wcale.

_./ RoM

@down

Tylko zebys sie nie zdziwil jak wciagne nosem tego twojego Ninje~. Wszyscy polacy nie moga sobie dac rady na serverze ze mna, a ty sie za to zabierasz. Hehe... ;)

Trudno dac sobie z toba rade w pzcie.

Jojo Ninja 11-08-2006 17:48

Cytuj:

@down

Wiadomość z szybkiej ręki, widzisz żeby Jojo leciał z lvlem? Nie, a więc co sie nasuwa? Second char? :( Z troche większym lvlem? :<

~Yours Jojo

kidler 11-08-2006 21:58

@up

Haha, juz sie boje. ;)

@down

Malo wiesz, maly jestes...

PS:
Cytuj:

@ Jojo Ninja

Zrookuj go albo zrob mu PA ;]
Synku, co ty wiesz o PA. Przykre...

Qarius 12-08-2006 01:11

Cytuj:

@up

Haha, juz sie boje. ;)

Noob jestes i tyle...
Theru padl bo RoM zrobil mass loga bo sie dowiedzieli ze zatakował jakiegos nooba no i padl...
Odrobi a ty nadal jest zalosny...

@ Jojo Ninja

Zrookuj go albo zrob mu PA ;]

Raks Ninja 12-08-2006 10:20

Ten typ jest przykry wiec radze wam wylozyc na niego kielbache bo szkoda klawy na niego a on niech se dalej snuje swoje plany w pzcie i na forum bo na Aurea jedyne co moze zrobic to stac w dp lub posluzyc sie jako pies do pztowania bo na battle nawet nikogo nie zaznaczy na atak bo jest na to za wolny.

kidler 12-08-2006 21:06

FaG dzis troche spekal i nie wyszedl na open. Szkoda.

PS: Razer~ padl za zdrade RoMu, zaplacenie FaGowi i wyjscie z wojny.

_./ RoM

Jojo Ninja 12-08-2006 22:33

Cytuj:

FaG dzis troche spekal i nie wyszedl na open. Szkoda.

_./ RoM

Gdyby było równo, to zapewne byśmy wyszli. Pozatym, mam mówić Ile razy ROM sie spękał? -.^

~Yours Jojo

kidler 13-08-2006 00:01

RoM jak byla okazja to wychodzil prawie zawsze, niezaleznie od tego czy FaGu bylo dwa razy wiecej czy nie. Przypomniec ci ostatnia walke kolo hydr?

Co do dnia dzisiejszego to nie wiem czy mielismy jakakolwiek przewage. Was jest normalnie zawsze tylu online, co nas jak robimy mass logi.

@down

Widze, ze zabraklo ci argumentow... A co do mnie, to zebys sie nie zdziwil.

Jojo Ninja 13-08-2006 01:19

Nie wypowiadaj sie jako 'my' czy 'nas' bo Ty tam jesteś nikim.

~Yours Jojo

PS. Oj Kidelku, zgieliśmy sie? :(

Raks Ninja 13-08-2006 22:10

Name: Kidlex
Killed at Level 54 by Zevs Mighty Thunder

ohohohoh jak smakuje gleba?

kidler 13-08-2006 22:29

Haha, teraz wszyscy beda o tym pisac? No padlem, i co? Przynajmniej nie balem sie wyjsc jak polowa nowych membersow Fagu, ktora siedziala w dp.

@down

Nie mam juz sily sie z wami klocic, robie to od 3 miesiecy bo tyle istnieje ten temat. Przyznam, dzis wygraliscie, moje uznanie, pelne gz.

Raks Ninja 13-08-2006 22:41

Powiedz mi kto siedzial w depo. Tak kozaczyles ze FAG zawsze ucieka kto dzisaj uciekal?

Xizuki 14-08-2006 10:00

Powiem wam jedno od 3 tygodni ostatnio nikt z ROMu sie nieloguje. ;/ Liderowi Gildi Liamowi darcrosserowi skonczyl sie pacc i teraz ma facc i teraz niemoze uczeszczac w Walkach na wyspach dla Pacc i ma gorzej bo jak go ktos z FAGu dopadnie dednie w mgnieniu oka. Ostatnio widzialem jak Gruchaman sie wykupywal u Folariego zeby go niechuntowali i zeby mugl se grac :P. <Gruchaman (Polak w Szwedzkiej gildi -.- zdrajca X( )> Niedawno powstala nowa gildi Fighting Alliance Groupe Light <Invituje wszystkich polakow od 8 lvla> (pod warunkiem ze bedzie bral udzial w starciach z Riders of Morag Light < tez nowopowstala gildia>)

POZDRO z Aurei przesyla: Tomek uhacz

Xizuki 14-08-2006 10:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raks Ninja
Powiedz mi kto siedzial w depo. Tak kozaczyles ze FAG zawsze ucieka kto dzisaj uciekal?

To ty opowiedz jak bylo na Wojnach bo przecierz byles w FAGu :) tylko ze odszedles :( <Ale nie do ROMu>

POZDRO z Aurei przesyla: Tomek uhacz

Rakas Ninja THx za Protekcje :s

Raks Ninja 14-08-2006 11:12

Nie odszedlem z FAGu tylko poszedlem do innej gildi ktora jest z FAGiem.

Gadziu 14-08-2006 13:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xizuki
<Gruchaman (Polak w Szwedzkiej gildi -.- zdrajca X( )>

HAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHA

@dyskusja ciągnąca się przez cały ten temat.

Oboje jesteście siebie warci, tyle że kidler ma jaja żeby wyjśc i coś robić, a nie tlyko spamowac forum

Jojo Ninja 14-08-2006 13:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gadziu
@dyskusja ciągnąca się przez cały ten temat.

Oboje jesteście siebie warci, tyle że kidler ma jaja żeby wyjśc i coś robić, a nie tlyko spamowac forum

Ileż musieliśmy na to czekać aby szanowny Kidlex wyszedł podczas battle z dp :<

~Yours Jojo

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:00.