![]() |
Cytuj:
_./ |
:)
Cytuj:
Pozatym kręciłeś filmy m,imo tego że zazwyczaj filmy kręcone z perspektywy Knightów nie są Ciekawe twoje były niczego sobie ;) |
Cytuj:
co masz na mysli ze mam za dlugi jezyk?? poucz mnie to bede wiedzial o cyzm nie gadac :> |
Cytuj:
^^ Pomyśl, a jak nie to pisz na gadu :P |
Cytuj:
~Yours Jojo |
ehhs
mowiac o dlugosci trwania wojen w stosunku do servera....gral ktokolwiek na Nova? to nic nie mowcie...bo ten serv jest mlodszy tylko od antica, a wojnsy sa non stop od samego poczatku, czasem nawet 2 oddzielne wojny miedzy silnym gildiami...
|
Cytuj:
Nikt mu nie liże dupy.... JA wyraziłem swoje zdanie... łatwo mówić Kidlex jest zły Kidlex robi pa Kidlex ma kumpli na h lvl i moze sie sadzic ,ale wystarczylo z nim pogadac i wszystko sie zmieniło ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Me Me ME ! ja gralem na nova, ale nie ma co compare tych dwoch servow. Dwa inne swiaty, na nova znacznie wiekszy poziom gry, "lepsza grywalnosc" tam ilosc graczy na servie nie schodzi z 600 w krytycznych porach dnia i nocy. :D, moze gdyby nie ta wojna na aurea moglibysmy im choc w malym stopniu dorownac ;) Wojny na nova? hehe mile wspomnienia, przez jedna z nich znalazlem sie na Aurea! Dostalismy hunta 4ever(Final Heaven)! xD. ahhh tylko brac przyklad z tamtejszych wojen... pozdro |
Cytuj:
Calkowicie sie z Toba zgadzam :D Btw walil ktos ferumbrasa czy jak to sie tam pisze??? Btw2 Co myslicie o moim pomysle na zrobienie Annihilatora? Ktoregos razu idze ekipa przed save servem, i jak sie pojawia info ze za 5 min serv padnie prosze sie wylogowac etc... to oni sie wbijaja do anni roomu ze ssa na szyi i m ringami (teraz to nie problem bo sie uhy pod hotkeye ustawia) i czekaja na jakis piekny dzionek az jakas ekipa sie bedzie wybierac na questa i wyczyszcza juz room to ta ekipa sie wbije i bedzie miala prosta droge do free nagrod xD Niestty watpie ze komus sie bedzie chcialo czekac miecha zeby jakas ekipa sie zdecydowala :D |
nono ciekawy pomysl z ani :P
|
Cytuj:
~Yours Jojo |
Cytuj:
|
niestety, twój pomysł na Annihilator nie zadziała, bo po wylogowaniu się w "quest roomie" team zostałby przeniesiony do świątyni, a jak GM by sie dowiedział, dostali by bana za game weakness abuse (30 dni+warn/delete).
Źródło: Tibia Manual /Kosher |
Cytuj:
skad wiesz? :D |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ferumbass jest to boss, który pojawia się chyba w formie najazdu.
Taki "remake" wydarzenia z przed lat, gdy bossy nie istanaiły, a Ferumbass był to potwór sterowany przez gracza. Polecam przeszukać WoT jeśli chcesz zobaczyć screeny. Mam nadzieję że wyjaśniłem. /Kosher Pig |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
~Yours Jojo |
@up
Zabawny jestes, myslisz, ze po co specjalnie wychodzilem z dp, zeby Fag mnie atakowal? I myslisz, ze RoM od tak, zrobil mass loga i zaczol bic Theruviela? Eh, zreszta mysl sobie co chcesz. A co do huncenia mnie, prosze bardzo... ;) @ 2x up N/C glupocie i debilizmu. Taki wlasnie poziom reprezentujecie w tym waszym 'wielkim' FaGu. Jesli nie potrafisz sie normalnie wyslowic na forum publicznym, nie wypowiadaj sie wcale. _./ RoM @down Tylko zebys sie nie zdziwil jak wciagne nosem tego twojego Ninje~. Wszyscy polacy nie moga sobie dac rady na serverze ze mna, a ty sie za to zabierasz. Hehe... ;) |
Cytuj:
~Yours Jojo |
Cytuj:
Trudno dac sobie z toba rade w pzcie. |
Cytuj:
~Yours Jojo |
@up
Haha, juz sie boje. ;) @down Malo wiesz, maly jestes... PS: Cytuj:
|
Cytuj:
Noob jestes i tyle... Theru padl bo RoM zrobil mass loga bo sie dowiedzieli ze zatakował jakiegos nooba no i padl... Odrobi a ty nadal jest zalosny... @ Jojo Ninja Zrookuj go albo zrob mu PA ;] |
Ten typ jest przykry wiec radze wam wylozyc na niego kielbache bo szkoda klawy na niego a on niech se dalej snuje swoje plany w pzcie i na forum bo na Aurea jedyne co moze zrobic to stac w dp lub posluzyc sie jako pies do pztowania bo na battle nawet nikogo nie zaznaczy na atak bo jest na to za wolny.
|
FaG dzis troche spekal i nie wyszedl na open. Szkoda.
PS: Razer~ padl za zdrade RoMu, zaplacenie FaGowi i wyjscie z wojny. _./ RoM |
Cytuj:
~Yours Jojo |
RoM jak byla okazja to wychodzil prawie zawsze, niezaleznie od tego czy FaGu bylo dwa razy wiecej czy nie. Przypomniec ci ostatnia walke kolo hydr?
Co do dnia dzisiejszego to nie wiem czy mielismy jakakolwiek przewage. Was jest normalnie zawsze tylu online, co nas jak robimy mass logi. @down Widze, ze zabraklo ci argumentow... A co do mnie, to zebys sie nie zdziwil. |
Nie wypowiadaj sie jako 'my' czy 'nas' bo Ty tam jesteś nikim.
~Yours Jojo PS. Oj Kidelku, zgieliśmy sie? :( |
Name: Kidlex
Killed at Level 54 by Zevs Mighty Thunder ohohohoh jak smakuje gleba? |
Haha, teraz wszyscy beda o tym pisac? No padlem, i co? Przynajmniej nie balem sie wyjsc jak polowa nowych membersow Fagu, ktora siedziala w dp.
@down Nie mam juz sily sie z wami klocic, robie to od 3 miesiecy bo tyle istnieje ten temat. Przyznam, dzis wygraliscie, moje uznanie, pelne gz. |
Powiedz mi kto siedzial w depo. Tak kozaczyles ze FAG zawsze ucieka kto dzisaj uciekal?
|
Powiem wam jedno od 3 tygodni ostatnio nikt z ROMu sie nieloguje. ;/ Liderowi Gildi Liamowi darcrosserowi skonczyl sie pacc i teraz ma facc i teraz niemoze uczeszczac w Walkach na wyspach dla Pacc i ma gorzej bo jak go ktos z FAGu dopadnie dednie w mgnieniu oka. Ostatnio widzialem jak Gruchaman sie wykupywal u Folariego zeby go niechuntowali i zeby mugl se grac :P. <Gruchaman (Polak w Szwedzkiej gildi -.- zdrajca X( )> Niedawno powstala nowa gildi Fighting Alliance Groupe Light <Invituje wszystkich polakow od 8 lvla> (pod warunkiem ze bedzie bral udzial w starciach z Riders of Morag Light < tez nowopowstala gildia>)
POZDRO z Aurei przesyla: Tomek uhacz |
Cytuj:
POZDRO z Aurei przesyla: Tomek uhacz Rakas Ninja THx za Protekcje :s |
Nie odszedlem z FAGu tylko poszedlem do innej gildi ktora jest z FAGiem.
|
Cytuj:
@dyskusja ciągnąca się przez cały ten temat. Oboje jesteście siebie warci, tyle że kidler ma jaja żeby wyjśc i coś robić, a nie tlyko spamowac forum |
Cytuj:
~Yours Jojo |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:00. |