![]() |
Wreszcie się Nez~ na forum udzielił;p Delete za rasizm dla frelle git ban dla laroza git, ale cos jest nie tak mi za faszyzm jeszcze bana nie dali :p
Mam pytanie czy ktoś z tego forum słucha metalu?? A jeżeli tak to się pochwalcie ( Black and Death metal rulez xD ) |
Ja słucham: Iron Maiden, Metallica, Black Sabbath...
|
Yo
Z mojej strony uklon dla Banditosa za dobre prowadzenie tematu :) Mozna sie nawet dopatrzyc kultury w wypowiadaniu sie. ps. Ciesze sie z powodu frelle. Moze kiedys wruce do gry. Pozdro dla wszystkich |
@Valar - Gothick Metal
|
Ja to sobie lubie posłuchać Within Temptation jak gram w tibie :> Ta muza mnie jakoś dziwnie uspokaja (dobre na długi trening) :P
|
http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1317527
Buhehehehhe....Danthorrek mial hacka i opuszcza serwerek.Bardzo przykre:(:evul: |
Danth nie grał od jakiegoś czasu i planował odejście. Hack tylko to przypieczętował. Szkoda trochę czasu...
|
Cytuj:
Co do Dantha - noob z niego i tyle, bedziemy musieli na jakims otsie przez vent znowu popwnowac =) |
Cytuj:
|
Ja dokładnie to lubie KoRna najbardziej:p Z Black Metalu preferuje: Cradle of Filth, Dimmu Borgir, Enthroned, Venom, Emperor, Immortal ;] A z Death Metalu: Vader, Behemoth, Hypocrisy, Children of Bodom, Death, Cannibal Corpse, Nile ;] Troche Gothica: Lacuna Coil, Moonspell, no i oczywiście Metallica, Iron Maiden, Judas Priest, Slayer, Kreator i... dużo dużo więcej :)
|
Cytuj:
Weź Ty człowieku idź się zabij....pamiętam jak chciałeś mnie wyszpiclować dla DR że w chatce Reavena mieszkałem i tego Ci nie wybacze:D Mówił Ci ktoś że masz kompleksy?Ty zawsze swoją buźke pchasz gdzie nie trzeba....A tak dla Twojej wiadomości to ja pierd*** Ciebie, Iridie i tą tibie wolę sobie z dziewczyną posiedzieć niż...a zresztą huntuj mnie do końca życia:D Buziaczki :*:*:* |
Jedna suka po ostrzale
Cytuj:
Jedną dziwke mniej :evul: |
Większość z Was już udowodniła jak Danthorra nie lubi, więc zamiast zaśmiecać ten temat idźcie po butle Stagoradzkiej i naje*cie się z radości.
|
Cytuj:
Unos problemos ale ty stawiasz:/ |
Ripper ty jesteś najwiekszym lolkiem jakiego znam na tym serwie ... ty i twój MS Lorth Ripper , kozakami co opowiadacie niesamowite rzeczy że dajesz PROTA 1k za miech i ja sam głupi się nabrałem i to zrobiłem a pózniej dostałem ignore. nie ujawnie mojego nikcu ponieważ niechce HUNTA... ale powiem ze stary char...X(
|
ripper jest spoko bo słucha niezłej muzy, sof~ jest spoko bo go znam :*, a że Dan~ miał hacka to sądze że już wyzwiska pod jego iminiem nie mają sensu, czyż nie?? ;]
|
Cytuj:
Co do tego, ze mi nie wybaczysz - chyba sie poplacze =< Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
I bardzo dobrze, plus dla Ciebie bo tibia to waste czasu:* |
Dobrze powiedziane waste time :) Ja 2 lata na to zmarnowałem teraz odrabiam stracony czas :)
|
Cytuj:
http://online.erig.net/<Freshley>.png <---fajny bajer :D |
Cytuj:
|
Gratz dla Lola za osiągniecie 100 lvlu !!! Teraz gogo Anni i D helm xD
Btw. Shlain rownież osiągneła 100 poziom ale to troszke mniej ważne na tym forum :) Gz anyway... |
Gratz dla Nich :D
|
Gratz dla Lola ;p
|
Boże... chcecie mu pogratulować to zróbcie to w grze a nie zaśmiecacie forum.
Ps. itak tego nie przeczyta -.- |
Lorth Ripper To ja a nie typ o name na forum "RIpper" -.-
|
no to mamy aureliussa i juranda znowu w arc ;]
|
nom to troche na iridi sie zmienilo :P hehehe!!! Ciekawe czemu podjeli taka decyzje hmm...
@Janikao Chodzili mi o Arc a nie o Juranda i Aure~ !! |
@up - Zeby móc grac??
|
I dochodzi do tego wszystkiego niespodziewane zrookowanie Royala Frelego... który niedawno miał "deleta" konta 8o
|
Cytuj:
|
Heh Przynajmniej Sir Luk Lagger Bedzie Happy Bo Jego Ded Sie Do Czegos Przydala xD :* love yaa Luk =] a co Do danthorra ;/ zla mi chlopa wiem co to jest stracic :P all na 100+ ;/
|
Danthorr, dlaczego lolo nie przeczyta? Skoro mu dam znać, to przeczyta ;))
Odnośnie lola już za kilka h wybiera się na anhilatora. życzę mu dobrej zabawy oraz sukcesu. Co do lvlowania zwróćcie uwage jak sir slaviax poszedł w up. Niedawno z sesulo rywalizował, lecz sesulo zniechecił się conieco po dedach. Pozatym sesulo tworzy knighta o nazwie "Fooli"-narazie poniekąt skiling. lvl 28. Jesli chodzi o muzyke to nie ograniczam się, słucham całkiem róznej muzyki ostatnio conieco toola ,damiana marleya oraz oczywiście techno, mieszanka wybuchowa- ups?! Goraco pozdrawiam. |
Jak podaje Nolin~ na forum.tibia.com:
05:07 Everanor [83]: 05:07 You see a beholder helmet (Arm:7). It weighs 46.00 oz. Gz Everanor :) |
annii nie udany ;/ all padli 1 krol
|
1.No niestety , ale nastepnym razem musi sie udac ;)
2.Oczywiscie wielkie gz dla Everanora! :) 3. Fooli to 1szy char Sesulo na Iridii :p (chyba) |
Uhmm nie wiem z foolim była dziwna sytuacja, zabil mnie kiedys na afku, kilka dni ozniej pojawil się zaczłem go szukac i spotkalem lola ,przyłaczył sie do podrozy nawalamy go z hmm i dowalił cos w stylu "jesli mnei zbaijaesz juz nigdy nie pograsz na tym serwie - to ja sesulo" .
|
Lol
Mewtu:
Guild membership: Soldier of the Arcanium |
Mega lol
Wchodzę dzis na tibia.com patrze Mewtu Online. Gildia Arcanium. Ale bezsens przecież oni walczyli z Mewtu i teraz eksplozja entuzjazmu do niemców?? :P
Heh swoja drogą jest takie powiedzenie "tonący brzytwy sie chwyta" ta brzytwa chyba są gracze z niemiec. Jeśli tkwie w błedzie wyprowadźcie mnie z niego. Pozdro. |
Cytuj:
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL czyli Arcanium tonie i sie chwyta 'niemców'? <olaboga> |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:13. |