![]() |
:)
Ja najbardziej lubie swordy mam spike sword teraz zbieram na fire sword wybralem swordy poniewaz som dosc tanie i majom bardzo duzo ataku i obrony :)
|
Dla maga nejlepsze są Burst Arrows, miotane z łuku zaś dla palka nic innego jak stara dobra kusza z dodatkiem paru powah boltów B)
|
Jestem knightem i preferuje axe ;) Aktualnie mam fire axe ale czasami Dragon lancy używam :P
|
ja lubie bić clubami i swordami (obecnie club [dragon hammer])
|
Cytuj:
wcale nie "som" tanie bo są najdroższe :) AXE ROX !!!! i niestety mam K axe :( |
Zagłosowałem na Axe bo:
1.) Sam ich używam (obecnie Knight Axe). 2.) Jak już wiele osób pisało: "Mają najlepszy atak, a od obrony są tarcze". 3.) W broniach porównywalnych skillami są tańsze od Swordów. 4.) Łatwo dostępne Axe Ringi. 5.) Powszechnie wiadomo jak zdobyć jedną z najlepszych broni w całej grze - Stonecutter Axe ;) 6.) Są najładniejsze :D. |
Swordy!
ja tam wole swordy! Mam Gigant sworda :2handed: i Fire sword :sword: i to mi starcza :D
|
Sword Rulez! poniewaz:
1) fajnie wyglodaja 2) sa dobre |
Sword'y są najlepsze :) A szczególnie fire sword B)
|
Ja najbardziej lubie wlaczyc axe mam fire axe i fajnie sie walczy :)
|
Ja tam uwielbiam tylko i wyłacznie paladynów i walenie z crossbow bądz bow, hcociarz powiem, że knightem i swordem tez się dobzre gra. :P
Pozdro :) :D |
Jestem Palem i bawie sie w robin hooda z axem nie lubie walczyc spearami wzwarciu wiec wale k-axe
Glos oddaje na axe distance i sword:) |
Jeden z niewielu mądrych na forum!!!
Sword-to jest to!!!
Kocham swordy z jednego powodu-TO JEST BROŃ I TYLE :] Cluby,hammery,disty...WSZYSTKO PRÓCZ SWORDÓW TO JEDNO WIELKIE GÓWNO!!!!!!!!!!JEDNO WIELKIE GÓWNO!!!!!!!!!!JEDNO WIELKIE GÓWNO!!!!!!!!!! |
Tylko axy!!!
Tylko axy są wartościowe w tej tibii.
Ja sam używam knight axa. F axe plz!!!! :D |
no...
no to też zależy jak dla jakiej profesji przecież jak bedę palkiem a lubię trenić sworda, ale i tak dyste bede musiał...
Jak z broni rarzących to chyba kusze A z broni "ręka w rękę" to swordy :) Cytuj:
Cytuj:
|
moją ulubioną bronią jest ryba w ręce, mam gdzieś screna jak w ten sposób ubiłem kilka bugów, lae tak na serio to najbardziej lubie swordy
szkoda że nie dopisałeś run |
Up
Ktos pisal ze swordy najlepsze a cala reszta to gówno. Swordy to gówno. Niby duzo obrony ale nie jestem z nich az tak bardzo zadowolony jak z Axe. Axe ma najwiecej ataku, nie za drogi. Z dragon lancem mozna wymiatac rozne smoczki itp. Axe ringów kto chodzi na guardy to sie backpackami :] Axe rulez chodz teraz wale clubami bo gram sorcem a skull staff jest lekki. |
moj knight jest w swordy ale jezeli moglbym zmienic bez wachania wziolbym axe :D
|
Ja walcze swordami i wlasnie tą broń preferuje . :P Mam Fire Sworda Ja mam kumpla co jest knightem i walczy clubem !!! i to jest lipa
|
No wiec duzy procent gry knighta ( bo chyba o nich tu przede wszystkim rozmawaimy ) to blok, nie tylko atak. Swordów jest najwiecej do wyboru, sa lzejsze i ciezsze ale w takiej róznicy gdzie bright sword ma 36 ataku a fire axe ma 38 to niewielka róznica, ale jezeli bs ma 30 defa a fa ma 16. To chyba spora róznica ....
Wiec lepsze sa wg. mnie SWORDY !! |
Bez wątpienia swordy. Najlepsze bronie. Zawsze ich używałem, używam będe używal, czy to nowy czy stary świat...
|
Swordy debest :D
Najbardziej lubie swordy bo sa najbardziej dostepna bronia w tibi.
Ja osobiscie wale z fire sworda i giant sword. |
Swordy debest :D
Bez wontpienia swordy to według mnie najlepsze bronie w tibi poniewarz sa
najbardziej dostepne. Ja osobiscie sam wale z fire sworda i giant sworda. |
club is the best
Ja wole cluby po przecież dla magów polecają!! :cup:
|
Na palu wale tylko z kuszy bo mam w **uj kasy XD, druidem i sorkiem najlepiej walic ze skull stafa bo leciutki i nie taki drogi, a dla knighta myśle ze najlepszy jest axe bo mamy najlepsza bron 1reczna-f axe(no chyba ze planujemy zrobić ze 150lvl XD) i najlepsza 2reczna-d lance(niepacząc na defe XD).
|
Ja walę ze swordów, mimo iż jestem druidem, cluby są dla mnie za słabe.
A poza tym "mam magic sword" brzmi lepiej niż "mam stonecutter axe" Poza tym swordy są najbardziej zrównoważoną bronią (mała różnica między def a atk) i są wprost WYŚMIENITE dla blokerów, ale coś czuję że sword fighting staje się zapomnianą umiejętnością w Tibii, ponieważ usunięto te lepsze miecze, a przecież zamiast usuwać mogliby zrobić nowego questa (mówie o wrl sword) ciekawe kiedy zrobię Anni :evul: |
Ja nie wale tylko walcze, a walcze SWORDAMI. :)
Wiele potworków walczy swordami np.: - Orc Warlord - Orc Leader( dwa swordy :) ) - Orc Warrior - Efreet - Marid i tyle zapewne Black Knight też walczy swordem, ale go niewidać. :) |
Moją ulubionym typem broni sa swordy.Muj ruczrzyk nia walczy
|
Ja wole swordy bo sa najmocniejsze i stosunkowo najtańsze
|
Axe!!
Axe zomdzi :D:D jest tani i ma dobrego ataka f axe ( ale slaba obrona :() ale i tak zomdzi a do tego najlepsza dostepna bron na 100lvl to ? stonecuter(jakostak sie pisze).
|
Ja wale swordami bright sword i gs żądzą
|
Ja jestem paladynem, ale czasem lubię bić w zwarciu, a czasem muszę, bo znając Securę, podczas zabawy ludzie kradną speary i zabierają exp... Axe, bo mowię właśnie o tej broni 2 razy uratował mi życie, kiedy nooby przybokowały mnie na cyclopsach, szybko wziąłem do ręki Knight Axe i Dragon Shield i kontynuowałem walkę. Najbardziej lubię walkę dystansową na speary, ponieważ wykorzystuje starą taktykę exp + training ;), czasem użyję łuku jak trafi się coś silniejszego... jednak na powaznych huntach korzystam z kuszy.
|
axe sa najlepsze bo mają najwiecej ataku, a obrone daje np.tarcza czy zbroja.W broni patrzy sie przede wszystkim na atak a nie na obronę.
|
Ja najbardziej lubie swordy, ponieważ mają dobry atak, oraz obronę, np. taki bs :P .
Wiadomo, że są drogie ale warto zbierać, aby mieć takie cacko xD. |
Sword jest najlepszy!!!!!!
Swordem bo jest najlepszy i prawie każdy walczy swordem
|
Sword
ja walcze ze sworda tak tez zaglosowalem ;)
|
Zagłosowałem na Swordy, bo są najładniejesz i mają podobną obrone co atak.
|
Sword rulez
Ja poprostu kocham swordy:P
|
Ja to najbardziej lubie walczyc swordami
Najbardziej lubie walczyc swordami!na antice kosztuje 3-5k a na nowych swiatach to po 10k:sword:
|
Obuch
Dobre w miare tanie Only skull staff(którego jeszcze nie mam):]
To dla maga jak bym robil palka to naturalnie dist a dla knighta axe |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:36. |