![]() |
Rekin! Ty juz jestes! Czy mi sie zdaje czy w moim fake'u jako najpotenizjeszy paladyn Tyra? xD
|
@verius
ja siem zgłaszam =] jeśli jeszcze przyjmujesz ;p ;p |
veruis mnei do czarnych plx0r!!
|
Celoz juz jestes... Glaves ciebie chcialem dac do paladynow.
Dodaje jeszcze kilka roznych rol: Paladyni: -Glaves Upadli: -Oerta Samarytanini: -Turil Akolici(co u gory): -Brak Kaplani(co u gory): Dobra: -Vansider Zua: -Valoria no to wszystko ;d Zamykam magow. |
I wana by kapłan dobra !;p
|
@Veruis
eee sorka moj blad xD |
będe upadłym ;d
|
Ehm co tu mówic,potrzebuje pana zła xd i jego pomocników
Pan Zła - Veruis (rozumiem to chyba tak ;p) Pomocnik - Rekin Master (podaj 2 imie..) Pomocnik nr2 - Illusion Rekrutacja zamknieta~ |
Cytuj:
|
@Verius
Jeśli masz jeszcze miejsce w fake'u to dodaj mnie... Jeśli już zacząles to niech biali mnie spotkają... BIALI OF COURSE |
@Vansider
NO TO JA MOGĘ BYĆ POMOCKIEM.. NICK PROSZĘ Illusion. |
Ok jestescie ale Rekin master podaj imie bo to głupio brzmi! ;p
|
ja chciałbym się gdzieś załapać, Ilus Thor albo samo Ilus, k? Najlepiej jako rycerz, walczy "aksami".
|
Cze
potrzebuje paru ludzi do fake'i o nacjach (z heroes V ,ale tylko nacje,kilka artefaktów i kilka potworów )
potrzebuje: władca inferno (piekielne istoty) :Koper władca sylvan (leśne elfy) : Kiriki władca dungeon/lochu (mroczne elfy i ich sługi) :Veruis główny sługa haven/przystań (ludzie anioły itp.) :Rayza główny sługa inferno (kobieta) :Fatma (GG rządzi) główny sługa necropolis (nieumarli) :Sibin główny sługa sylvan :Vansider główny sługa dungeon/lochu:Simor (łucznik (tak żebym pamiętał) ) główny sługa academy/akademii (magicy itp.) : Siekiet przyjmuje zgłoszenia od dzisiaj:)zapisujcie się plz Rekrutacja zamknięta powód: mam już wszystkich :P |
Cytuj:
Nick byłby: Simor i np chciałybym być Mrocznym Elfem, łucznikiem? |
Wladca Inferno plix ? :)
|
Wladca lochu!! Mauhauahuah! Veruis, Mhroooczny Elf.
|
Dobra zi0my oglaszam nowa rekrutacje. Potrzebuje:
Evul Mastah-Dark Alphadron sluga Evul Mastah-Kwaso 2 sluga evul mastah-Dark Kriss 3 sluga evul mastah-Veruis (;<) Lowca smokow-Drakon First Mage-Celoz Mage-Razel Mage- Demon- dowodca bandytow(sredni fake'owiec)-Glaves Krol-Aqua Mador Archaniol(sredni fake'owiec)-Wardi (:)) Smok-Kiriki Smok- Mhroooczny wojownik(dobry fake)-Pitbul God(bardzo dobry fake)-Sezu Zuy Mage-Eerion I to by bylo na tyle zglaszac sie ! :) |
Daj mnie jako Goda xD
Jeśli mój nick niepasuje to daj nick Arithon, tylko napsz potem, że to ja (Arithon to nowy nick jakim się posługuję xD)! :P |
Koper@
Mhroooczny wojownik:D. Nick : Merious(mój ulubiony):D |
Cytuj:
-Pozbawie cie mozliwosci rodzenia dzieci -Wypatrosze -Zedre skore i powiesze sobie na scianie w piekle :> |
Cze
@Koper
zgłaszam się na Króla :):evul: zgłaszajcie się nadal do mojej rekrutacji :cup: |
@2xUp Lol? ;|
|
Koper a ja się zgłaszam na God'a ;>
|
@Aqua Mador
Główny sługa Academy plx? xD |
@ Kooper I Aqua
THX ze przyjeliśćie mnie do waszych fejków. |
Potrzebuje ginacego czlowieka (FakeStory Podroz Kiriki).
@Koper of Drawno Straznik Krola Szkieletow Nick <Kiriki> @Aqua Mador władca sylvan (leśne elfy) : <Kiriki> |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ginacy czlowiek <Slawekmag>
|
Aqua
Jest jeszcze dla mnie miejszcze pliska. główny sługa haven/przystań Kooper Ja bym chciał 3 mage jak moge plis. |
Cytuj:
|
Cytuj:
to ja chce 3 maga nick:Yuno Skumi chyba wiadomo :D |
@ koper:
mohe być dowódcą banditów (choć wcale nie uważam sie za średnego :evul: nik: GLAVES ;] |
Go go go
Jeszcze tylko główny sługa sylvan niech ktoś się zapisze plz!!B) B)
|
Em ja moge byc xd
Yea pisałem tego posta 5min... galileo rox! .. |
Cytuj:
|
@Koper ^^
Archanioł plx! Nick: Wardi ^^ |
@Kooper
Dak może mnie na 2 smoka>:) |
JA też sobie urządzę rekrutację, a co mi tam :P
Tylko - ról nie będzie. Postać musicie sobie sami stworzyć, wraz z opisem (nie ma tak łatwo - walnąć text w stylu -dodaj mnie plax. Mój nick blablabla - sobie każdy walnąć może) na podstaiwe którego dam odpowiedni outfit. W tym zdolności, wsio i co tam jeszcze checie - ale nie przesadźcie. A jaką pozycję kto dostanie - to zależy od tego co będę potrzebował obsadzić :) Edit: Nie taki opis postaci jaki Vansider zrobił. To ma być opis postaci jaką chcielibyście być, ale niekoniecznie w fake story - ja po prostu dokonam pewnej konwersji. Historia także mile widziana (sensowna), a i jak będzie przyzwoita to zwiększy szansę na dostanie się ;) Aha - i nie przesadzajcie z ciemnym ubraniem psotaci - bo sie będą wszyscy mylić ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:51. |