![]() |
szkoda ze Perrymon nie zrobi żadnej wojny, było by ciekawie bo domyślam się że też ma sporo kolesi w DPFT którzy poszliby za nim ale to tylko gdybanie.. wygląda na to że pozostanie nadal w cieniu Fosfika ;)
btw. u nas na Kyrze byłby już taki rozpie!@#$ że nie ma porównania 8o |
Amas & re~
Nie wiecie o czym gadacie wiec zamilczcie. Wiecie za co padl Arcash chociaz? CZy impo, ty tez sie bawisz w trolla? -- |
żałosny jesteś, nie masz ochoty to nie czytaj, po to jest forum żeby wypowiadać swoje opinie a że masz jakiś wewnętrzny problem to proponuje udać się do psychoanalityka
zresza nie posiadam juz takiej wiedzy o Arcani jak za czasów których tam grałem, ale po to jest forum żeby czegoś sie dowiedzieć tak? sry za offtop, a ty kozaku, opowiedz nam o tym co wiesz a nie wrzucasz B) |
Emm... niewiemy czemu padl Arcash :> przynajmniej ja niewiem, mowisz to tylko po to zeby nas nakrecic i uswiadomic jaki jestes zajebisty i ile wiesz ale nikomu o tym nie powiesz i zakonczysz ze to nie nasza sprawa. :)
Edit: Czy jestem w błędzie? :P |
Ale bedu dal topic na forum http://forum.tibia.com/forum/index.p...8&pagenumber=1
Polewa na maxa ;] Dla tych co nie znaja english: Bedurion wypowiedzial wojne Fosfikowi i jego friend's czyli calemu DpFt + innym przydupasom xD i all sie z niego teraz smieja xD |
Apropo Skrzta to jestem pewien, że wie za co padł Arcash...
Widze, że nie gram tydzień a na servie juz sie ciekawie robi:P, wczoraj padł Bedek i Acroma, moj kumpel wyłapał hunted za powiedzenie do Nocty "wow"... zobaczymy jak to sie potoczy :PP |
to wczoraj od dpft padly 3 osoby:
Bedurion Acroma Angel Horuko Ale i tak pewnie nic z tego nie bedzie a jak bedzie to i tak nie wyjdzie xDDDDDD |
eh
bedurion - nie wiem za co padł , to już pytać fosy ( pozatym bedek był afk więc nie problem afka ubić ;P ) Horuko - pewnie przypadkowo padł ( ue albo zabawy po pijaku ) Acroma Angel - expil na bocie to go ubili pozatym atakował każdego arcash - sprzeczka z leszczem |
I jak zwykle nasz dzielny Medivh Shady powiedział nam i już mamy wyjaśnione niektóre kwestie xDDDDDDDDDD
Acroma Angel-dziwne jak można na tym lvl na bocie expic Ja bym tak nie umiał, ale nie jestem pro xDDDD Bedurion-Nie wiadomo, czemu wiadomo ze dobrze xDDDDDD (denerwujący to on był) Horuko-Wisi mi to i powiewa xDDDD Arcash-Tajemnica forum została rozwiana ( a już myślałem nad założeniem oddzielnego pod forum xDDDDD ot taki joke) Btw.Medivh Shady Możesz już w koncu wbić ten 151 lvl, bo takie padanie było przypalowe xDD Ale Gz dla ciebie za to ze chociarz raz już wbiłeś 150 xDDDDD |
Horuko padl na calassa bo wepchal sie na gore jak milowin robila ue na merdaid comb. To tyle ;)
|
Cytuj:
|
@Mordor ~ Ty tez padłes byku nie dawno całkiem ;>
|
jesli ktos chce znac prawdziwy powod mojego deda to prosze:
hitnalem raz mikkana to byl caly powod, ponuiewaz w przeszlosci jak mi powiedzial prowokowalem jego kumpla. z calym szacunkiem medivh botowanie nie bylo powodem mojego deda. stalem w dziurze na pohu i regenerowalem mane wpadlo kilka osob i mnie bilo. fakt autohealer mnie uhal. i to wedlug mediego bylo botowanie. medi na moim lvl i nie tylko wiele osob uzywa takiego softa. i to historia botowania. cala sprawa zostala juz wyjasniona i kazdy zainteresowany wie jakie kto bledy popelnil. tzreba pamietac ze to gra. i powinna sprawiac przyjemnosc a nie prowokowac sytuacje do stawania sie gorszym. jesli ktos jest zainteresowany to niech do mnie napisze a nie obgaduje po bokach. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
21:57 You advanced from Level 149 to Level 150.
ciekawe na jak długo :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
A tak przy Advanach jestesmy ciekawe kiedy aata wbije 200 xDDDDDD |
dzisiaj ...
|
@up
Z pewnością...;) |
21:19 Aata Arhari [200]: 21:19 You advanced from Level 199 to Level 200.;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
To teraz jak juz od Advanc~~ Ataa dobil 80 m lvl O maj gad same dobre wiadomosci xDDDD Nikt nikogo nie huntowal <nice> |
Poczekajmy jeszcze rok czasu a nasz ata dobije 250 lvl ....
Gdyby "stary" bedurion chara nie sprzedał... najprawdopodobniej mielibyśmy już mniej więcej 230~ek Gz ata.. |
gz
Gz Aata :>
|
Cytuj:
|
Sux
Malo Sie Dzieje Na Arcani i na Forum...
|
o.O
Yah Ciacho masz racje;d nic na arcani i nikt nie pisze na forum!!
|
Jak to sie nic nie dzieje ja ostatnio wylotowalem ser z Rata <lol>
JoKe A tak na serio to serialnie Nudy na maxa na Servie Kazdy expi treni czasem Ktos padnie xD |
Na arcani to co mialo się dziać to już mineło teraz jest spokuj ale wszyscy znów ożyją po update. Jedno mnie cieszy palkowie będą mieli cos ladnego po update :D
|
Cytuj:
Aata juz 203?;p Szybko leci :) |
Cytuj:
|
Ja jakoś bardzo nie tęsknie za old arcania co bylo już nie wróci ... nowy rok nowa historia :D
|
Jakby każdy gral tyle co aata to kazdy by miał przynajmniej 100 lvl -.- W tibie trzeba umiec grać a nie traktować go jak nałóg i grać po 15h dziennie. To ze sam gra to pewne , to ze Beduriona prześcignie wiedziałem gdy miał 180 ~ lvl i sie nie pomylilem.
Ps. ktoś muwił ze za 1 rok aata bedzie miał 250 lvl ? Chyba sie myli , daje mu co najwyżej 6 miesięcy i bedzie miał 250 lvl ;] w takim tępie expenia i tyle godzin przed kompem w co najwyżej 6 miechów dobije ten 250 lvl . |
Nie jest powiedziane ze z dnia na dzień przestanie expic.
|
a ja mam pytanie kiedy tu bedzie jakaś wojna? wydaje mi sie że nigdy.. DPFT przyjmuje kazdego 90+ ech... zal.pl stracony serv dpft tylko PA robi i nic wiecej. Pamietam pamietne czasy EZ :)
|
Cytuj:
A tak To watpie ze aata gra sam... Jak gra sam to ma ladnie zwalone zycie rl^^ |
Cytuj:
|
Cytuj:
2Jedyna konkretna wojna moze powstac jedynie z rozlamu Dpft. 3To fakt=p |
DPft nie przyjmuja wszystkich :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:10. |