![]() |
Cytuj:
jesli chodzi o tp... dzis na nebule byl gm... zagadalem i przedstawilem sytuacje z tp szwedow.... powiedzial ze filmik nie moze byc dowodem ale nastepnym razem postara sie siedziec na niewidce podczas bitwy o.O ale czy to tylko obietnica ? @Lars daj mi inva do guildi wkoncu xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
Na Selenie to jest juz trzecia wojna ktora doslownie prowadze. |
Cytuj:
|
Troche Techniki
A propo wojny Gralem kiedys na Selenie jak Laros sie szczycil 90lvlem :P
i Feleon Famili to byl respect potem Gusar hundet i Roxiaro sprdzedał chara. Ale nie o tym chcialem powiedzieć . Poprostu ja bym zrobil tak Zlatwicie swobie Hostera i potrenujcie na oTs zgranie podzielcie sie na ekipy i trenucie pozatym Z filmikow zauważyłem ze Swe uzywaja Tibia Ng (Combo shot) Albo porostu sa ze soba w stłym kontakcie na Team Speaker na TS macie wieksza szanse zgrania sie zanim cos napiszesz moze byc zapuzno lepiej rozmawiac xD powodzenia Your~ |R (O) |P |H| |I| >X< |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Dodziak
Moglbys przestac na mnie najezdzac ? Ty zaczales wszelkie klotnie. Nie wiem czy pamietasz, ale powiedzialem jednemu z naszych wspolnych przyjaciol, ze Karde chca Cie zabic. Nie moglem ich powstrzymac tym bardziej ze mieli swietny reason, chodzi o DODZIAKA PALADYNA. W kazdym razie zabili Cie. Ty wyskoczyles z ryjem na mnie, ze jestem "sprzedawczykiem pierdolonym". Ostrzeglem Cie, zebys przestal mnie insult. Wtedy zapewniles mnie, ze padne. Doskonale pamietam grozby wobec mojej osoby i za wszelka cene staram sie udowodnic, ze nie ja tu polegne. Ostatecznie olalem sprawe... Jednak wtedy na POHu, przed temple znowu pokazales spory kawalek swojego charakterku. Po raz kolejny zaczales klotnie. Pech chcial, ze akurat zrobiles sobie skulla... 4 minuty pozniej padles by Karde family. To byla moja zasluga bo dalem znac Gadiemu, ze masz skulla i gdzie jestes. Chcialem sie dolaczyc do bitwy, ale wtedy okazalo sie, ze jestes zamieszany w wojne. Wiec nawet nie atakowalem. @ To all Btw. Jestem bardzo blisko z Karde, przede wszystkim z Gadym. Xan nie jest dzieckiem bo ma jakies 17 lat z tego co wiem. Dany jest bratem Gadiego i ma zajebiste pvp. Oni sa SLO, a nie SWE... Z reszta nawet gdyby byli Szwedami to nie widzialbym powodu zeby ich nie lubic. Podajcie mi narodowosc oprocz pl , ktora lubimy! Musicie jeszcze rozwazyc fakt, czy bedzie nam dobrze gdy polacy beda rzadzic... jestem przekonany ze gorzej niz teraz. Patrzcie co sie dzieje na Furorze. Polakom niestety nie mozna ufac - powodem jest brak inteligencji wsrod wiekszosci. (Patrz --> Rell Crick, przerost miesni nad rozumem :baby: ) @ Koti, Laros Z pewnoscia macie szpiega w ekipie. Zastanowilbym sie czy nie jest to Saphir Thor. Nie strzelil nawet SD podczas tej wojny, nawet gdy atakowaliscie Norteca. Na Fibuli rowniez sie nie zjawil. Ale moze to tylko przypadek... Take care B) |
Czyli 3 wojny w tym pierwsza którą pamietam była z gildią Merhiona która posiadała 6 sderów plus 3 rycerzy zdolnych do walki na gildie niemal 40 osobową. Druga smieszna wojna Rederiet vs S8, która trudno było niewygrać. Trzecia o tej nic mi niewiadomo.
Trzymam kciuki za was. |
spotkałem sie z fajną sytuacją teraz na selenie. Nelots 88ek i Nerandil 58ms (szwedzi) zaczeli mnie na*******ac bo jestem "(Rl Lizard Feleon)".
|
Cytuj:
|
@Quivee
Taa, zgadzam się z Tobą, wątpie, że gdy Polacy wygrają tą wojne będzie lepiej na Selenie, gdzie Polak będzie robił pa na Polaku (patrz Rell Crick, który powiedział mi że Viva Pszczoła go insultowała, ubiliśmy ją a później się okazało że on nie miał żadnego powodu aby to zrobić i do tego mnie w to wciągnał -.-). Nawet mi powiedział ze po wojnie padam bo nie będe już miał pleców, ale pamiętaj ze Szwedom charów nie zrookujesz i zawsze mogą się zalogować i Cie ubic xD |
Baaa szwedzi beda tak sneakowac nocami ze bedzie duzy problem z tym bo szwedow jest duzo w nocy :)
|
Cytuj:
|
Jeszcze Polska nie zginęła,
Kiedy my żyjemy, Co nam obca przemoc wzięła, Szablą odbierzemy. Marsz, marsz, Dąbrowski, Z ziemi włoskiej do Polski, Za twoim przewodem Złączym się z narodem. Przejdziem Wisłę, przejdziem Wartę, Będziem Polakami, Dał nam przykład Bonaparte, Jak zwyciężać mamy. Marsz, marsz, Dąbrowski... Jak Czarniecki do Poznania Po szwedzkim zaborze, Dla ojczyzny ratowania Wrócim się przez morze. Marsz, marsz, Dąbrowski... Już tam ojciec do swej Basi Mówi zapłakany - "Słuchaj jeno, pono nasi Biją w tarabany." Marsz, marsz, Dąbrowski... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Niewiem czy to Aven czy Szarancz czy Xari ale niepowiesz mi ze ja lizalem dupy ;) |
Cytuj:
|
Mam pytanie do Larosa
Czy twoi koledzy z rl : Alexandrios Feleon i Nemis Feleon też wezmą udział w wojnie? |
Przed wojna Laros, Koti bali sie atakowac kogos kto mial plecy u swe. Mam nadzieje, ze juz tak niejest. A np. Puge i spulka nawet niezwracali uwagi co ktos ma w tittle. Poprostu Nap********* bez zastanowienia.
|
a jak mam pytanie do larosa bądź kotiego. kto to jest u licha ten Nelots?
|
Nie Alexandrios i Nemis niewezma udzialu bo sa w wojsku.
Neltos to jest RL kumpel ich wszystkich. |
Cytuj:
PS. Czy ktoś z waszej ekip chciałby kupic Uhy, bo kolega się pyta. |
Cytuj:
edit: no może i będzie lepiej, nie wiem bo nie znam aż tak dużo polskich h lvl a oceniam po tym co mi Rell gadał czyli, że będzie mógł robić więcej pa niż robił przed wojną:> |
Cytuj:
h wszysctkich znaczy szwedów? |
@Quivee
Jesli o Ciebie chodzi to Rell ma racje... Tez mam z Tobą maly problem... a to jak mnie te twoje zlamasy ubily zaraz po Rellu, niby miałeś z nimi pogadac i zalatwic zeby oddali loota ale nic nie dalo Twoje wlazenie w dupe =) jak to gady powiedzial... " say thanks to iomer ". Jeszcze nie dawno uwazalem Cie za kumpla ale ujebales mi rla... i za to padniesz... niech sie tylko wojna skonczy... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jeśli grasz tu od poczatku serwa, powinienes kojarzyc typa. |
Cytuj:
|
Ja jestem pewny że jeśli polacy wygraja wojne będzie dużo lepiej niż jest w tej chwili
... |
Cytuj:
Debil. Btw, tez jestem zdania ze jesli polacy wygraja ta wojne [watpliew] to bedzie gorzej niz jest, popatrzcie na inne servery ktore zdominowali polacy. |
Cytuj:
Poza tym, nie jestes jedyna osoba, ktora mnie o cos prosila. Wyobraz sobie, ze kilka osob mialo do mnie sprawe do Gadiego. Mam cale dnie go prosic o "oddanie loota Scottiego", "nie huntowanie dermynow", "nie zabijanie tego albo tamtego", "tego tez nie ruszaj". Moge pomoc jezeli chodzi o najblizszych... Maron i Imramif to jedyne osoby z Dermynow ktorym pomoge za wszelka cene, o reszte moge jedynie sprobowac. Od niedawna wrocilem na Selene i ciagle czegos od niego potrzebowalem... "Pozycz mi Sova, runy, kase". On tez ma swoja cierpliwosc. Jezeli chodzi o Nokiego to nie byl moj pomysl i nie chcialem go zabic - nie wiedzialem ze nie ma run, padl szybciej niz zdazylem napisac "Chcesz go zabic?" Do Ciebie nigdy nic nie mialem, nawet po tym co zrobiliscie z Evuzem. Ja sie czepiam tylko Rella, bo na to zasluzyl i wciaz mi stoi oscia... Nie wiem czy wiesz ale podobno to Rell ukradl Ci caly sprzet. To tyle... Z ciekawych nowin to, Xan, Master, Dany i jeszcze ktos tam padl na Anni ;] Pozdrawiam, udanego tygodnia |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
1. nie ja cie prosilem zebys pogadal z gadym tylko Prochal tzn Imramif 2 moze i nie miales pojecia... ale zrobili to dlatego ze znalem rella do tego wymysli reason ze niby go uhalem ... gady poprosil Saphir o pomoc w ubiciu mnie na co uslyszal ze ma sie odemnie odjebac... 3 Jezeli chodzi o Nokiego... to po jakiego chuja go wogole biles ? za ta akcje 0 szacunku... 4 z Evuzem ? chodzi o bana czy niby o to ze nas oskarzyl ze go hacklismy? sprawe hacka wyjasnilismy sobie... i chyba nam juz wierzy ze to nie my 5 to nie Rell... tylko fake tibicam... |
Cytuj:
|
haha scoty dermyn buhauahuahua do szkoly lamusie!!!1
btw mi poszedl sie jeb#@$# procek z plyta glowna ale moze wroce do gry w tym tygodniu Wiec mozecie mnie dodac do guildi "Rise Against" jesli to nie jest jakis problem.... klakier daj "Wujkowi do pierogow" moj nr kom bo mowiles ze prawie padli na fibule i mialem zonka jak wszedlem na stronke na tej je$#@ pseudo informatyce Tench~ |
załozyłem gildie na selenie mającą na celu upie$%@#$ie swe, oczywiscie nie tych z czołówki highscore tylko 30-70lvl~. na początku chciałem napisać "chcąc pomóc naszym", ale to im raczej w niczym nie pomoze, po prostu ja i moje kumple bardzo nie lubimy swe i chcemy im trochę uprzykrzyć życie i przy tym dobrze sie bawić. jeżeli są tu osoby które posiadają jakies 30lvl+ chary i nie lubią szwedów, zapraszam.
|
Cytuj:
|
Siema jestem tu nowy ale napewno mnie znacie po name.
Chcialem powiedziec ze Lenrock ma calkiem nie zly pomysl ale nie pomyslales o tym, ze jak bedziecie montowac szwedow jak ich nazwales nisko lvl-owych to przybiegna im pomoc ci z ktorymi my walczymy i obawiam sie ze wybija was i beda miec dodatkowe runy etc.Nie watpie w twoje pvp czy skill przetrwaia bo prawde mowiac wogole cie nie znam, ale pomysl bo ciezko wam bedzie jak zabijecie jakies szweda mniej liczacego sie a przybiegnie wam 148ms to co zrobicie? Przy takiej przewadze to nawet pvp nie pomaga za bardzo chyba ze te wszystkie akcje beda z duza iloscia noob charow wtedy do was nie dojda ale co ja wiem, nic.Zycze powodzenia i mam nadzieje ze bedziecie lepiej fragowac niz my. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:52. |