![]() |
Ja nosze w plecaku:
-Obsidian Knife -Wand OF Cosmic Energy i Medusa Shield <Mam WOI> -Uhy -Sd -Hmm -Manasy -Bleesed Wooden Stake -Rope -Shovel -3 zgnile meat. A tak na serio: -piwo carmi -paczka fajek (Lmm ;]) -zapalniczka -noz (taki maly ale ostry ;p) -gaz obronny (nie wiem po co, mamie zabralem xP) -slownik polsko - angielski -MP3 -MP4 (czasami) -Jakies DvD -GameBoy (gram w PO! KE! MON! GO!) -czasem cos mocniejszego od fajek :D -Notes ;] |
Mój ekwipunek:
-książki -zeszyty -piórnik -notes -parasol -blok techniczny i rysunkowy -soczek (xD) -klucz do mieszkania -drobne -stare kartkówki, sprawdziany, rysunki itp. Eee... no chyba wszystko , co nosz w plecaku, jak widzicie nie mam tam nic dziwnego :p |
Cytuj:
o, taka: http://img84.imageshack.us/img84/135...aszywkael8.jpg |
-Książki i zeszyty
-Długopis lub piórnik -Woda mineralna -Świerza kanapka -Parasol (koniecznie!) -Chusteczki higieniczne (szczególnie w sezonie jesienno-zimowym) -Witamine C (Rutinoscorbin) MP3, portfel i komórke trzymam w kieszeni. Bezpieczniej. ;) |
ja mam zestaw "upoluj czarownice" + pochodnie.
|
A mój... Zaraz co ja tam mam...
-Książki i zeszyty -Jakieś długopisy i ołówki -Pełno porysowanych kartek -Sprawdziany i kartkówki -Kasa -Klucze od domu -Chusteczki -Kanapki, batony i picie -Jakaś praca na WOS, albo sztukę -Cymbałki jak mamy coś grać -I najczęściej jakaś płyta, albo notatki na infe :p |
-kilka książek
-zeszyty -jakieś obuwie zmienne na wf -pełno podartych kartek -otwieracz do butelek -małe pudełeczko z lufkami (3-5) -strój na wf -woda mineralna -piórnik |
ja nosze w moim plecaku :
- ksiazki oraz zeszyty ktore potrzebuje na dany dzien w tygodniu - tenisówki - portfel - zapalniczke (niekiedy koledzy nie mają) - nosiłem orenzade z biedronki ale teraz nie moge jej pic ;/ - mialem tez jakies chipsy ale tez teraz nie moge ich spozywac ;/ - komorke - srubokręt :) i to tak wszystko.... |
książki , piórnik , drożdżówkę od piątku , zapalniczke , paczke Marlboro Light , płyty CD
|
In my backpack...
Ja nosze w plecaku:
-MP3 -żarcie jakieś -strój na Wf -portfel -i inne śmiecie typu piórnik |
- książki
- zeszyty - piórnik - identyfikator - mała maskotkę niemowlaka znaleziona na korytarzu - 0,7, pół ,,wora" i oczywiście kasket + bejsbol |
Zeszyty (książek nie noszę), piórnik czasami (częściej tylko długopis), duuuuuuużo kartek na dnie (wyrywam, notuję, rysuję, cokolwiek, a potem w plecak, i tak się kisi..), Lejs Apetit Stiks, chusteczki higieniczne, MP3 player, strój na WF, czasami jakieś śniadanie (aczkolwiek rzadko jem śniadanie w ogóle).. i pewnie tyle. Naffin Speszjal.
|
Ehhh grzebień, skarpetki, sardynki w puszce, pierogi na zimno, kiełbasa
:p A tak na serio: - ksiazki - do czwartku vicki, od owego dnia nie pale ;) -mp3 -stroj na wf -pepsi (zawsze minimum 1l) -piornik ;] |
No to ja CDA, ze 4 splesniale kanapki,srubokret,mp3,kastet,srut od pistoletu,pistolet i zawsze te same ksiazki.
|
! Witam ! Nosze .... hmmm .... na pewno nie kastet :D , bo sam se radze w trudnych sytuacjach .... no co moge nosic .... mp3 lub 4 , zalezy jakie mam lekcje i humor , Spike'i , mnostwo kartek na dnie plecaka ( chyba to juz ktos mowil .... ) , zel do wlosow i inne "mniej" interesujace rzeczy .... . |
Zeszyty, stru(ó?)j na WF, śrubokręt
A ktoś pisał ze jak wezme nawdycham sie proszku do pieczenia to bede mial temperature, dzisiaj probowalem i nicX( |
L&M'y czerwone, zapalara, jakies sniadanie, smieci, 2 "dzyndzelki" od puszek, koma...
Ps: Gro osob ma nazbyt duza wyobraznie albo wielkie/pojemne plecaki... =d |
Jeśli chodzi o naszywki na plecak to z tego co pamiętam mam tam znaczek anarch/hi, naszywke soadu, naszywke metallici, naszywke szkoła óczy i chyba jeszce jakąś naszywke slipknota...w środku zaś widnieje rozgnieciona kanapka jeszcze z 1 klasy gimnazjum (teraz w trzeciej jestem:D, każdy się boi tego dotknąć, a na wymiane plecaka nie mam ochoty)...co tam jeszcze mam...a no tak, śrubokręcik do rozkręcania komputerów w szkole...od tak sobie.
|
Oprócz żeczy potrzebnych do nauki :P to:
-"Piłka Nożna" lub"Pilka Nozna Plus"(w zależności co wyszło) -Breloczek Lecha Poznań -Czasem biore wydrukowane screeny i pokazuje kumplom -Myśli o Tibii |
ja nosze kluczyk do szafki :d rozj..... przybory do geometrii ( w kawalkach) jakies smieci czasem jakies kanapki itp :P
|
W moim tornistrze jest pełno połamanych linijek ( nie chce mi się wyjmować :P)
|
Fajny temat :D (troche spamerski)
Hmm.. co kryje się w moim plecaku? 0-2 splaszczone bułki, jakieś poobijane jabłko, połamane linijki itp., kartki ze ściągami, wypracowaniami i komiksami mojego wykonania :D |
Cytuj:
|
Jeden Wielki SYF! xD a po zatym : wódke,szlugi oraz (c?)holenderski towar ;SS
|
Cytuj:
|
Ja tam nosze sobie:
-SE K300i (czasami Nokie 3310 ale żadko) -portwel -klucze -legitke -i czasem jakieś śmieci (skruszone okładki) |
Ja w moim znalazłem :
-Puste paczki po czipsch :P -Płyte z Wormsami <lol> -skarpetkę <lol> -i stare kanapki <ROTFL> |
Cytuj:
Miłego pobytu w więzieniu. |
ksiazki, zeszyty, snidanie, piórnik, czyli wile niepotrzebny rzeczy:p
|
Bosz, jak tak sobie czytam to co druga osoba twierdzi, że ma półroczne/roczne/dwuletnie/prehistoryczne kanapki. Wiecie, to nie jest tak zabawne, jak myślicie ;)
A w moim plecaku oprócz książek i zeszytów nie ma nic <auhuahuhaa> Po co mi zbędny balast? |
Dokladnie po co zbedny balast, gdyby nie to, ze codzinnie biore wode i stroj na wf to bym wkladal jeden zeszyt olowek i dlugopis do kieszeni i szedl do szkoly
|
Zapomniałem dodać że nosze również wode i mari... eee.. to znaczy sałat..kkę...
@up, 2up Moja wina że macie mało capa ? :p |
To akurat nosił kiedyś moj kolega ktoremu pomagalem... no ale:
splesniale kanapki z twarogiem, splesniale kanapki z przynajmniej miesiaca (juz nie wiadomo z czym), mnostwo papierkow... A tak wygladal plecak mojego wojka (tak mi opowiadal): bez ksiazek, zeszytow i wogole bez niczego, tylko caly plecak wypchany mini petardami produkcji wlasnej |
3 zeszyty(zawsze 3, nigdy mniej, nigdy wiecej), 'sprzet na wf' mam w szafce, iPod, dezodorant, 2 długopisy, dokumenty, kombinerki(musze sie pochwalic ; ). Jestem 1 w andergrandowym rankingu rozkrecania lawek : P ), obowiązkowo CDA. Kom, klucze i portfel nosze przy sobie.
|
-zarcie
-piornik -kartki z karykaturami ludzi(głownie nauczycieli) -ksiazki,zeszyty -jakies sciagi -stroj na wf -czasem jakies shity potrzebne na plastyke & technike -.- mp3,koma,klucz od szafki i kase w kieszeni thiefy w szkole ;d |
papier toaletowy... ten sam od 5 lat :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:10. |