![]() |
Wielkie GZ bardzo mi sie przyda bo sam gram druidem i mam trudnosci z expieniem itd itp jeszcze raz 10/10 gz gz gz :cup::cup::cup::]:]:]:D:D:D:p:p:p
|
Poradnik super! Polecam wszystkim nowym jak i dośwadczonym graczom! Dostajesz 6+ ;]
B)B)B)B)B)B) |
Haha Emoczyna mafia.
Fajnie, że Ci sie chciao to robic xD! |
Wszystko ładnie ale mogłeś napisać co wziąć na poszczególne expowiska czyli ile mp/smp/gmp itp.Narazie daje 9+/10 jak będzie co wziąć to 10/10;)
|
Wielkie GZ dla ciebie a może wiesz gdzie znajde taki poradnik dla Sorca??
|
GZ za poradnik. Supper przyda mi sie;)B)
|
zauważylem "błęda" xD exura nie spala 25 many tylko 20 w tym update a ty napisałes 25. i wogole sa literowki i wogle. ale 9+/10 xD
|
i inkatacje exura tez nie ma
to dopisz: Inkatacja: "exura" Potrzebna mana: 20 |
Cytuj:
Ale ogolnie poradnik swietny 9/10 :p |
ale dlaczego akurat hat of the mad na ten lvl przecież słabszy ma armor
|
@up
ale leciutki, a to ważne u druta/sorca |
No, nawet ładny ,ale
Icicle-28lv GFB-30lv Poza tym spoko ;) |
Świetne! Tego właśnie szukałem! Nie licząc błędów: 12*/10 :D
|
Spox poradnik:)
Szkoda ze nie mam druida;p |
2)Terra Wave
Cena: 2500 gp Inkantacja: "Evevo Tera Hur" Potrzebna mana: 210 Wymagany poziom: 38 Opis: Czar żywiołu ziemi, bardzo podobny do "Evevo Mort Hur". duży błąd powinno być 'Exevo Tera Hur' oraz 'Exevo Mort Hur'. |
Cytuj:
Już poprawiam ten 'duży błąd' (literówkę). |
Crown Helmet będzie lepszy od Hat of the Mad. Ten kapelusz ma tylko 3 arma ia cornw helmet 7 i jest niewiele cieższy.
Crown Helmet: 29 oz./7 arm Hat of the Mad: 7 oz./3 arm Ocena to 9/10:cup: |
2)Heal Friend
Cena:1200gp Inkantacja: " Exura Sio "nick " Mana: 140 Wymagany Level: 18 Opis: Czar leczy wybraną osobę. Musisz stać w odległości nie większej niż 5 pól od osoby, którą chcesz uleczyć. Po update 8.1 czar używany tylko do leczenia innych osób. Uwaga! Nie można leczyć graczy znajdujących się za ścianą. Heal Friend kosztuje 800gp. |
1) Death Strike(16lv - śmierć), Energy Strike(12lv - energia), Flame Strike(14lv - ogień), Ice Strike(15lv - lód), Terra Strike(13lv - ziemia).
Cena:800gp każdy Inkantacja: "Exori Mort", "Exori Vis", "Exori Flam", "Exori Frigo", "Exori Tera". Mana:20 Opis: Każdy z tych czarów jest podobny. Można je użyć na odległość jednej kratki na wprost od siebie lub wystrzelić jako pocisk w potwora/gracza, którego się w danym momencie atakuje. W tym wypadku maksymalny zasięg wynosi 3 kratki. Chyba raczej nie wszystkie po 800gp. Death Strike 600gp kosztuje |
Cytuj:
|
Cytuj:
;o Jak mogłem przeoczyć? :S @Arczi Exori Mort kosztuje 800gp. A co do Exury Sio to masz rację, poprawione. |
Mam jedno pytanie: "Czy Można By Było Zrobić Mapke Expienia Przy Thais ?" Bo akurat to miasto wybrałem (dodatko na Dolerze, więc prosze też zaznaczyć najrzedziej odwiedzane expowiska)
|
Cytuj:
Wybitnie nie polecam tego miasta. :x |
hmm serio 800gp?? wydawało mi sie ze za 600 kupowalem :p ale jeszcze sprawdze :p
|
800gp :p jednak sie pomylilem
|
Cytuj:
Btw. edytuj posty. |
Pordanik DLA druida By Emok
No nie ma co , fajny poradnik , gram druidem od tygodnia , i narazie jest fajnie 8o
|
Cytuj:
Cytuj:
^^ |
Poprawiłem.
|
Bardzo sie Ciesze : *
|
Spis treści:
1. Wyposażenie 2. Mlv 3. Czary - czyli co warto kupić? 3a.Czary dla PACC 4. Exp 4a.Mapki expa 4b.Opis Dragon Lair 4c.Hydry 5. Summony 5a.Summony na hunty 6. Zabijanie 7. Rody 8. Linki do przydatnych poradników. ee skoro masz w 5 punkcie napisane 'Summony' to czego tam w poradniku jest 'Hunty' xd? Do 25 lvl Cóż nie mamy zbyta dużego wyboru jak "comba" Rod + HMM/Icicle/GFB. Gdy zabrano nam możliwość używania sd do 45lv, to jesteśmy na razie zerem z tego co wiem , GFB od 30lvla i Icicle od 28 lvla wiec sie tymi runami do 25lvla nie pobawimy ;/ zamiast tego mozna by bylo robic 'combosy' np : rod + ice strike, flam strike itd. |
@upppp
? xd @down thx |
Moldy ;)
no poradniczek jest supcio wielkie gratz :)
|
Cool poradnik wielkie gratki dla ciebie ;p zrobiłem se new druta jak na razie 11lvl ^^
|
a nie lepiej 8-33 bocic na larvach pozniej do 50 lew bot na trasure island, potem troche pobocic na edl i od 70 na vdl do 100+? :F
|
Cytuj:
|
Przejrzysty, są mapki, świetnie wytłumaczone :) Po prostu Emok nadaje się do tworzenia poradników ^^ 10+/10 B)
|
poprawka
mala poprawka gdzies jest wpisane w wyposazenu chyba miendzy 14 a 20lvl (chyba) zeby obierać plate armor/blue robe ja bym polecil w to miejsce mamoth fur cape za 3-5k
|
Nie podoba mi się tylko to, że napisałeś o expieniu solo do 40 levela.
7/10, bo to najważniejszy podpunkt. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:07. |