Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   Plotki i Ploteczki (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=97926)

Raxev 22-08-2007 23:04

Post do usunięcia oraz przeprosiny dla Czcigodnej Rookiero, która tak naprawdę jest the best :)

Sirios 23-08-2007 02:32

Ja nie expie w poison cave (nie expie wcale jak widac po lvl). Nie mam czego zazdrościc ,bo to tylko zabawa a ja nie chce za wszelką cenę byc pierwsza ,zresztą na tym świecie nie chce tego!!
Co do banów to Sonny Rooker dzieki mnie ma bana za trap ,a to co my robimy jest legalne. Wystarczy zapytac ST i masz odpowiedź na własne pytanie ,bo mi możesz nie wieżyc!!!
A tu troszkę faktów

Name: Sonny Rooker
Former Names: Omaetueyc
Sex: male
Profession: None
Level: 33
World: Chimera
Residence: Rookgaard
Guild membership: Master Slayer of the Teams of Rook
Banished: until Aug 27 2007, 11:32:42 CEST because of game weakness abuse

I dopilnuje żeby miał następnego jak wróci.
A co do Lord'Luster od 1 do 57 lvl (mojego) on wbił ich zaledwie 17 i dopilnuje teraz tego żeby nie szło mu w ogłóle lub bardzo powoli(na ratach tak jest).
Brazylijczycy nie są tempieni, uczymy ich wszyscy jak się powinno grac,bo zapomnieli o zasadach (luster wie o czym mowa)!

A CIebie Raxev Twoi "przyjaciele" i cała reszta nie pamięta! gzzz
Zapraszam Cię Raxev na wojnę zobaczysz co potrafimy i zobaczysz, że nie ma przyjaźni (nawet Twoja guildia Ci nie pomoże)!

:cup::cup:
HURRA

Sebarka 23-08-2007 10:04

W tym tygodniu troche doszło lvl'i

[CHAR]Lord'Luster[/CHAR] Avans na 91 ( Brazil )
[CHAR]Nekhronoz [/CHAR] Avans na 70 ( Mexico )
[CHAR]Axoguevara [/CHAR] Avans na 50 ( Sweden )
[CHAR]Discovoador[/CHAR] Avans na 50 ( Brazil )
[CHAR]Electabuzzi [/CHAR] Avans na 50 ( Brazil )
[CHAR]Pan Klocek[/CHAR] Avans na 50 ( Azerbejdżan? )

@$Dig$

o maj godnes to tylko dla zartu, a ten na powaznie ^^

Pan Klocek 23-08-2007 13:14

@UP

Ci dam zaraz Azerbejdżan! ;)

$Diq$ 24-08-2007 10:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sebarka (Post 1618145)
W tym tygodniu troche doszło lvl'i

[CHAR]Pan Klocek[/CHAR] Avans na 50 ( Azerbejdżan? )

Polska? Poszukaj zanim napiszesz :/ Obrazasz w tym czasie Pana Klocka i jego dume narodowa :P
@Sebarka
Troche szacunku dla mojego nicku ok?

Mega_RobalXXL 24-08-2007 13:08

ups... pomyłka

$Diq$ 24-08-2007 18:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mega_RobalXXL (Post 1615134)
[CHAR]Sir Mafjozo[/CHAR] awansował na poziom 81. Gz Alan!

Jak informuje mnie [CHAR]Rookiero[/CHAR] (57lv) gracz z chimery u nich na serverze wybuchła wojna pomiędzy dwoma gildiami [GUILD]Teams of Rook[/GUILD] a [GUILD]Hero on Rookgaard[/GUILD]. Wojna polega na blokowaniu, wybijaniu wszystkiego co żywe członkom gildi Teams of Rook... Może dlatego [CHAR]Lord'Luster[/CHAR] nie wbił od dosyc dawna poziomu :-)

Pozdrawiam
Robal

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mega_RobalXXL (Post 1619887)
[CHAR]Sir Mafjozo[/CHAR] awansował na 81 poziom. Gz!

Troche sie stary powtarzasz. Nie musisz pisac postow na sile :/

suchy1992 24-08-2007 20:28

Mistrzostwa Piłki Nożnej Rookstayerów na Hibernie !!!

Nerena:
- Magic Stayer
- Kwiatek Rookstayer
- Thor Zlon

Danubia:
- Phoenix Seth
- Area Sehgyn
- Izibud of rook

Titania (Dream team):
- Salissar
- Pulcheria
- Rookslayer Kogucik

Azura:
- Gofin
- Lord Grievous
- Nowy Cinkol

Azura (Team przemytnikow rzerzuchy):
- Junihio El Capitano
- Rycerski on Hiberna
- Mystic Crisstiano
- Skopie Ci Dupe Mule Bagienny

Obsidia/Kyra:
- Seba Eternal
- Kuna rookslyer
- Dominic of Kyra

Hiberna:
- Zormagann Tatan
- Taifun Astel Knight
- ...

Pan Klocek 24-08-2007 21:32

@UP
Nie żebym był jakimś wrednym służbistą ale tego "Skopie Ci Dupe Mule Bagienny" to bym zmienił bo NA BANK będzie miał namelocka :P
Ludzie, jest tyle możliwości wyboru imion? Dlaczego tutorzy mają się zawsze śmiać, że to właśnie Polacy wyróżniają się największą "inwencją" w tworzeniu podobnych postaci?

$Diq$ 26-08-2007 16:04

Na Swiecie Nerana pobity zostal nowy rekord playerow, ktorzy byli online o 14:15. O dziwo zawsze wiekszosc osob zalogowana jest wieczorem ok. godziny 20.00 - 21.00 Jednym slowem bedzie coraz ciezej expic, oraz co najwazniejsze coraz ciezej zalogowac sie osobom bez Premium Account (PACC)
http://img205.imageshack.us/img205/2...playersac7.png

Milan ognia 26-08-2007 16:10

@up:
Mam naprawdę, ale to naprawdę głęboko gdzieś, czy Ci się podoba najazd noobstayerów. Masz ocenzurować fotkę, albo wyjazd z tematu. Jasne?

Edit:
Nastąpi edycja regulaminu. ///Zedytowany.

Sebarka 26-08-2007 19:57

News

Wczoraj one of the best botter wbił 70 lvl

[CHAR]Xaerook[/CHAR]

Także wczoraj the best botter on forum wbił lvl nr. 60

[CHAR]Lady Glass[/CHAR]

Dziś doszedł już 6 Polski 60 lvl.

[CHAR]Leaver[/CHAR]

Także wczoraj ^^ doszła kolejna 50 ^^

[CHAR]Brain Dragon[/CHAR]

Kolejny gracz z Hiberny po Leaverze, tym razem dobił 50 lvl

[CHAR]Taifun Astel Knight[/CHAR]

btw. Patrzcie na new regulamin :>

Ty tam na nowej stronie nie czepiaj się :P

Milan ognia 26-08-2007 21:05

@up:
Właśnie. A gdzie wstęp 'News:'?

Sirios 27-08-2007 07:53

Witam :)

Malutki Advenc

05:55 You advanced from Level 57 to Level 58.

Pan Klocek 27-08-2007 17:54

News:
Czy wiesz, że forum Tibia.pl doczekało się nareszcie swojego jedynego w swoim rodzaju Prawdziwego Botera? Wystarczy, że gdzieś się wspomni tylko o nielegalnych programach, a On już się tam znajdzie. Koniec już z bluzganiem Zwykłych Boterów, Dzieci Boterów i Noobów Boterów, teraz będzie to robił prywatny Prawdziwy Boter. On nas wyprowadzi z czasu ciemnoty i zacofania i wytłumaczy, że tylko Prawdziwi Boterzy liczą się w Tibii i że botowanie (Prawdziwe Botowanie!) jest przyszłością tej gry!
Wskaże nam tych masonów i cyklistów którzy rządzą naszym państwem! Usunie tych nazistów z LPRu! Nie lękajmy się już nigdy więcej! On uchroni nas przed wszystkim pod swoimi Prawdziwymi Skrzydłami Prawdziwego Botera! Otworzy nam oczy i pozwoli patrzeć tak jak on widzi swoimi Prawdziwymi Oczami Prawdziwego Botera! A jak będziemy się Jemu wystarczająco długo przyglądać to w przyszłości będziemy tak zarąbiaści jak On! ...
Co zadziwiające mimo wysyłania raportów do moderatorów posty tego użytk... przepraszam - Prawdziwego Botera - nadal zdobią nasze forum. Mimo iż w regulaminie napisane jest wyraźnie iż propagowanie tego typu programów jest zabronione! A mimo wszystko On nadal tu jest! To potrafi tylko Chosen One - Prawdziwy Boter!
A teraz idę pograć w Tibie za pomocą klawiatury, bom lamer jest niestety i nie umim używać sprzętu Prawdziwych Boterów .... ;(

EDIT
Poprawiłem to "On" mam nadzieje, że nie wyzwie mnie teraz od dzieci/LPRów/praszywych masonów/cyklistów/Ojców Dyrygentów, w ramach przeprosin pogrubiłem czcionkę. Niestety ręcznie bo nie umiem obsługiwać bota do pogrubiania :S

suchy1992 30-08-2007 13:25

Dziś o godzinie 12:00 ja oraz Hellades przeprowadziliśmy losowanie par turniejowych. A więc:

1 mecz: Hiberna - Danubia
2 mecz: Secura - Hoolinganz Will Destroy Pazers Team
3 mecz: Obsidia/Kyra - Titania
4 mecz: Azura - Nerana

>>>Przegrany odpada<<<

2 runda:
1 mecz: Wygrany 1 meczu - Wygrany 4 meczu
2 mecz: Wygrany 2 meczu - Wygrany 3 meczu

Mecz o 3 miejsce: przegrani z 2 rundy
Finał: wygrani z 2 rundy

Każda drużyna ma sobie ustalić jednolity outfit (np. citizen) wraz z jednolitymi kolorami, tak aby zawodnicy jednej drużyny wyglądali tak samo.
Uwaga !!!
Za wszelkie niszczenie oraz kradzież itemów pomagających rozgrywać mecz grozi dyskwalifikacja !!!

Krzys Nemptor 01-09-2007 18:23

Bez przerwy jakis noob wyskakuje z tekstem w stylu "W000W Ferumbras de Mainland wbił 81,5 LVLA GRATZ XDXDXD" Ludzie przestańcie sie w koncu podniecać tymi lvlami. Zrozumcie ze to tylko wyścig botów. Wszyscy mają blackd proxy (nie tego załosnego tibiabota ng co wy macie) i teraz sprawa polega na tym kto lepiej ustawi bota tak zeby jednoczesnie przegonic konkurencje i nie zostac złapanym. Tylko na tym polega gra na rooku! Wiem że dla waszego TWA (jak powiedzial kiedys Ś.P. Jarassimus) - o czym świadczą chocby posty na niekorzysc instynkta kasowane przez nią samą - jest to prawda bolesna z ktora trudno sie wam pogodzić. I probujecie za wszelka cene wmówić ze to jest inaczej.

1 Sunrise - gra od czasów kiedy 99% z was jeszcze nie wiedzialo co to jest tibia, wiec mial dostatecznie duzo czasu zeby samemu sie dorobić lvla. Poza tym odkad sa dobre boty to on jakby mniej expi (wyjatkiem ostatnie 2 lvle). Jestem sklonny uwierzyc w jego uczciwosc chociaz jako czlowieka go nie lubie bo jest strasznie arogancki.
2 Rookguardian de'Bove - bot/sharing
3 Wesoly Rookstayer - bot
4 Lord'Luster - bot/sharing
5 Ferumbras de Rookgaard - bot
6 Voodoo Rhythm - bot
7 Sir Mafjozo - ten koleś chyba uczciwy ale tez nic nie wiadomo
8 Lealuk - bot
9 Payton - kolejna obok sunrise legenda, uczciwy
10 Filho de Rookgaard - bot
11 Austin Vantage - 50% bot 50% uczciwy, coś mi sie nie chce wierzyc ze go zbanowali za uzycie ironii na forum :|
11 Nekhronoz - uczciwy
12 Sporro - bot
12 Xaerook - bot
13 Valefra - uczciwy
14 Deus da Harmonia - bot/sharing
14 Sir Issy - uczciwy
15 Morgana rook - bot

Oto dumna pierwsza 15 listy :] (buhahahaha) No i co warto sie tak podniecać? -.-

Moim zdaniem w tym temacie powinny pozostać tylko posty dotyczące AS'a oraz turniejów pilki noznej a wszystkie o lvlach wyrzucić bo tylko niepotrzebnie zajmują miejsce. Jak kogos tak wyścig botow interesuje to niech se na rookstacie sprawdza i tam sie masturbuje...

Milan ognia 01-09-2007 18:28

@up:
Nie używaj nazwy TWA gdy gówno o nim wiesz.
A... i ten bot Wesołego jakiś cholernie sprytny od czasu ostatniego bana. Nawet odpisywać potrafi. o0

Oh... edit:
I nie wmawiaj mi, że Instynkt jest częścia TWA, bo potnę się jak emo. -.-

MasterTusk 02-09-2007 00:08

#Scobel

dokladnie...w sumie paredziesiat postów mozna by zamienic na jeden - www.rookstat.com

btw. na eternii gracz Beren the Blessed zdobył jako 3 na tym swiecie bp addon,uzbierawszy 100 mino leathers w...tydzien. Ceny jakie oferowal pozwolily mu nabyc kolekcje skórek większosci rookstayerów...[ceny dochodzily do 2k na rooku lub 10k na mainie za szt.]

Scobel 02-09-2007 13:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Krzys Nemptor (Post 1635872)
Ale ja lubie grać na rooku tylko denerwuje mnie ze nie ma uczciwej konkurencji.

To, to co na rooku zrobmy razy 1000 i wychodzi ci to co sie dzieje nie uczciwie na mainie :) Rook jest mniejszy i latwiej to dostrzec ale i najczesciej dla wiekszosci jest po 35 lev nudniejszy i ida na maina spowrotem :)

suchy1992 03-09-2007 09:06

Mistrzostwa Piłki Nożnej Rookstayerów na Hibernie !!!

Tak, więc turniej zakończył się mimo sobotnich ekscesów :>
Finał został rozegrany dzisiaj (niedziela) o godzinie 20:30 na Salmon Quescie :>

Podium zawodów <brawo>
1 miejsce: Secura (Aquan Cedamax, Lukasz Rookstayler, Katakamax, Guulman)
2 miejsce: Azura (Relid of Azura, Junihio, Grevious)
3 miejsce: Hiberna (Leaver, So Rookaard, Zormegann Tatan)

Wyniki mecz po meczu :>

1 runda
1. Hiberna 13-5 Danubia
2. Secura 10-6 HWDP Team
3. Titania 8-7 Obsidia
4. Azura 3-0 Nerana (walkower)

2 runda
5. Azura 16-4 Hiberna
6. Secura 15-0 Titania

Mecz o 3 miejsce
7. Hiberna 14-0 Titania

FINAŁ
8. Secura 15-10 Azura

Wszystkim drużynom dziękujemy za liczne przybycie, wspaniałą zabawę, naprawdę stworzyliście wspaniałą atmosferę, szkoda tylko, że finał musiał odbyć się w tajemnicy przed całym tibijskim światkiem, ale było świetnie Uważam turniej za bardzo udany, Secura zapowiedziała, że za niedługo zrobią turniej, więc czekamy

Tak poza oficjalnie to od początku Secura dominowała w zawodach, byli świetnie przygotowani, wygrali w pełni zasłużenie, gratulacje dla Secury <brawo> Gratki także dla Azury, że dzielnie walczyli przez cały turniej, oraz Hiberny - gospodarza, który jednak nie wykorzystał atutu własnego terenu lecz zajął i tak bardzo dobre, najlepsze w historii tego świata - 3 miejsce.

Fpitolony w sprawe 03-09-2007 13:44

News:
Xaerook - 71 lvl, znany wszystkim, jeden z najwiekszych botterow na Rookgaardzie, zostal trapniety przez i zabity przez okolo 40 trolli.
Jest to drugi, najwiekszy Rookowy "dead", tuz po Sporro, ktory padl na 72 lvlu, o 1 lvl wiekszym od Xaerooka.

Screen:http://s190.photobucket.com/albums/z...9983213ib0.jpg

@Scobel
Thx ;)

Scobel 03-09-2007 13:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fpitolony w sprawe (Post 1637858)
News:
Xaerook - 71 lvl, znany wszystkim, jeden z najwiekszych botterow na Rookgaardzie, zostal trapniety przez i zabity przez okolo 40 trolli.
Jest to drugi, najwiekszy Rookowy "dead", tuz po Sporro, ktory padl na 72 lvlu, o 1 lvl wiekszym od Xaerooka.

Uzupelnienie http://s190.photobucket.com/albums/z...9983213ib0.jpg

Krzys Nemptor 03-09-2007 13:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Krzys Nemptor
12 Sporro - bot
12 Xaerook - bot

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fpitolony w sprawe
News:

Buhahahahahahahahahahahahahahahahaha :D

I kto miał racje? Mowilem ze to są boty a nie gracze. Teraz chcialbym widziec zafajdane mordy tych ktorzy mnie wczoraj z błotem zmieszali za brak dowodów. Teraz to ja sie smieje z waszej naiwnosci prosto w twarz. Wy uczestniczycie w wyścigu botów a nie graczy. Każdy kto chce mieć na rooku jak najwyzszy lvl niech zapomni o uczciwej grze. :D

No to już 2 z 11 ludzi ktorych oskarżyłem o botowanie została przyłapanych przez kogoś innego niż ja sam. Bo mi pewnie nie wierzycie nawet jak kogoś zlapie to teraz macie dowód na ich nieuczciwosc niemalże niepodważalny. :D

Czekamy na kolejny ofiary :D

kuba1324 03-09-2007 16:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Instynkt (Post 1638163)
PS Mozliwe, ze dzisiaj wroce do gry [...]

PeZet Dr. =]

Zapowiada się niezły wyścig... Wesoły vs. Dębowe :)

Mega_RobalXXL 03-09-2007 19:58

Znalazłem taką fotke :-) Nie wiem jak wam ale mi sie podoba =)

http://img109.imageshack.us/img109/5...okgaardml7.jpg

darushu 03-09-2007 21:41

@up

Wydaje mi się, iż powyższa fotka bardziej będzie sie nadawać do umieszczenia w albumie niż tu. ;)

Scross'Rooker 03-09-2007 22:57

Cytuj:

1 Sunrise - gra od czasów kiedy 99% z was jeszcze nie wiedzialo co to jest tibia, wiec mial dostatecznie duzo czasu zeby samemu sie dorobić lvla. Poza tym odkad sa dobre boty to on jakby mniej expi (wyjatkiem ostatnie 2 lvle). Jestem sklonny uwierzyc w jego uczciwosc chociaz jako czlowieka go nie lubie bo jest strasznie arogancki.
2 Rookguardian de'Bove - bot/sharing
3 Wesoly Rookstayer - bot
7 Sir Mafjozo - ten koleś chyba uczciwy ale tez nic nie wiadomo
9 Payton - kolejna obok sunrise legenda, uczciwy
11 Austin Vantage - 50% bot 50% uczciwy, coś mi sie nie chce wierzyc ze go zbanowali za uzycie ironii na forum :|
12 Sporro - bot
15 Morgana rook - bot
RdB - wg. mnie masz racje.
Wesoły - Tiaa ma taki skrypt, z którym można gadać, taki wirtualny kumpel.
7. On uczciwy.
9. Racja.
11. 90% bot 10% uczciwy, tak powinny wyglądać staty.
Sorki RdB, nie kasuj tego nie mam nic do ciebie, ani do ownerów twojego konta.
PeZet Dr. =] - SKierowane do niej.
Sunrise?! Twój znajomy, znasz go?! Gadasz z nim codziennie? Wychwala swój lvl? Ja z nim gadałem parę razy i nie sądzę jak większość High leveli, że jest arogancki.

MasterTusk 03-09-2007 23:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Scross'Rooker (Post 1638951)
RdB - wg. mnie masz racje.
Wesoły - Tiaa ma taki skrypt, z którym można gadać, taki wirtualny kumpel.
7. On uczciwy.
9. Racja.
11. 90% bot 10% uczciwy, tak powinny wyglądać staty.
Sorki RdB, nie kasuj tego nie mam nic do ciebie, ani do ownerów twojego konta.
PeZet Dr. =] - SKierowane do niej.
Sunrise?! Twój znajomy, znasz go?! Gadasz z nim codziennie? Wychwala swój lvl? Ja z nim gadałem parę razy i nie sądzę jak większość High leveli, że jest arogancki.

Podasz mi nazwe botu którego uzywa Rookguardian de'Bove?lub chociaz znasz drugiego/trzeciego/czwartego/etc ownera jej chara?czy moze 3/4 forum uwaza ze sharuje,botuje to ty tez?
Wesoly ma układy w NASA. Za organizację tajnych eksperymentów genetycznych na faunie Rookgaardu[no a niby skąd coloured eggs;)] zgrano mu jego mózg na dysk twardy, poczym wklejono do notatnika a następnie do bota.
Co do statów uczciwosci Austin Vantage'a, moglbys mi wymienic za/przeciw tak zeby odpowiadało 90%/10% ?

darushu 04-09-2007 00:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Krzys Nemptor (Post 1634909)
15 Morgana rook - bot

Ta... i jakby tego bylo malo... to specjalnie kupil/a PACCa na 3 miechy zeby do konca zycia tam przesiedziec. PACC jej sie skonczyl na wiosne i do tej pory nikt jej nie wykurzyl z PACC arena. I sobie na 'legalu' wybija te trolle... Ludzie to maja tupet.

Scobel 04-09-2007 17:11

"

Dzisiejszego dnia (tj. 3.09.2007 r.) o godzinie 17:58 na tibijskim świecie Askara większość graczy zapewne zauważyła komunikat (napisany na biało-komunikaty ataków).Dotyczył on Minotaura Maga z komnaty na Wyspie Nowych w Piekle Minotaurów.

Treść komunikatu:

17:58: Faithfully minotaur mage has escaped from secret room!

Czyżby stwór na którego poluje większość obrońców Wyspy Nowych (Rookguardians) Został wreszcie uwolniony ? Dosłownie parę minut po komunikacie zebrała się ekipa do sprawdzenia tego lecz do teraz nic nie wiadomo.Czyżby to był Minotaur Mage,żart CIPsoftu ,a może to tylko Apprentice Sheng ? Kto wie.. Teraz musimy tylko czekać na kogoś kto to dogłębnie sprawdzi."

Co o tym sadzic trzeba ??

Wedle mnie to poprostu nowy komunikat co do AS Bossa jak przy innych na Rooku ...
Dowody ??

Prosze
Date Killed on Killed players on
2007-09-04 Askara (1), Elera (1), Selena (1) Askara (6), Malvera (1), Selena (4)

Data wystepowania jest z dnia save servera czyli dobowo od 03 do 04 :)

Fpitolony w sprawe 04-09-2007 18:05

Czyli co? Jak sheng zabije wystarczajaco duzo ludzi, to MM idzie mu pomoc? ;p
A tak w ogule IMO to kolejny zart forumowy ;p

kuba1324 04-09-2007 18:25

@Scobel.
Skąd to skopiowałeś?(tekst umieściłeś w cudzysłowie).

Moim zdaniem pewnie żart.

Krzys Nemptor 04-09-2007 18:27

@up
Z tym AS to wcale nie jest zart. Ja gram na askarze i wiem ze wczoraj byl. Sam nie widzialem ale wielu kumpli potwierdzilo. Zabil go royal van corsarz (34 lvl) i zgarnal mlw.

Scobel 04-09-2007 18:35

Z Hunted.pl i od graczy potwierdzenie ... :) Wiec ... Pewnie nowy TXT powitalny :)
Next Bossa

Fpitolony w sprawe 04-09-2007 18:45

Oczywiscie screena nie zrobiles? ;>
Albo pracujesz nad fakem ;>
Tez musze kiedys cos takiego wymyslic, ale jak juz to porzadnie ;p, zobaczycie, dlugo sie nie skapniecie, ze to fake :P
@down
Kazdemu sie zdarza. Nie krzycz na mnie :<

Scobel 04-09-2007 20:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fpitolony w sprawe (Post 1639658)
Oczywiscie screena nie zrobiles? ;>
Albo pracujesz nad fakem ;>
Tez musze kiedys cos takiego wymyslic, ale jak juz to porzadnie ;p, zobaczycie, dlugo sie nie skapniecie, ze to fake :P

Idiota czy tylko udaje ?? Txt skopiowalem z Hunted.pl i nie jestm mego autorstwa. Od kumpli wiem ze AS tam byl w ow dni co nawet na erig.net widac ... Co do reszty to tylko moje przyposzczenia !!

Wiec nie wciskaj mi czegos o czym nie pisze wogole ...

MediaTecz 04-09-2007 20:41

Hmm..Bardzo interesujące ale nie może poprostu opowiedzieć co to dokładnie było jakiś rookstayer z Askary ?

Xzizikur 04-09-2007 21:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Krzys Nemptor (Post 1639625)
@up
Z tym AS to wcale nie jest zart. Ja gram na askarze i wiem ze wczoraj byl. Sam nie widzialem ale wielu kumpli potwierdzilo. Zabil go royal van corsarz (34 lvl) i zgarnal mlw.

Taa? Nick? ;o).
Pozatym RvC to kawał thiefa ^^.

Xzizzbit.

MasterTusk 04-09-2007 21:40

News:

Arkero del Boske jako 3 osoba na Eternii osiągnął 50lvl...szkoda tylko, ze jego slownik angielski ogranicza się do hi, trade, sell, buy, thx, ok, bye...

edit:
Osoba, dzięki której od 2 lat okupuję studnię na rooku
21:26 Ninja de newbi [57]: 21:20 YOU ADVANCED FROM LEVEL 56 TO LEVEL 57.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:02.