![]() |
Racja racja... Verius nie moze byc! Dlatego bedzie Veruis! Masahushush! xD :p
|
@Thor
A czemu Drakon ma siem wściekać? Ja wiem, ze on ma Tibia Turnaments 2, a ja będę mieć Shrek, Osioł, Fiona i Turniej Wymiarów. Aha... Thor ciebie coik zaraz trafi, bo czarnym charakterem o bardzio duzej roli będzie Veruis xD @Drakon Diex za komenta... Widzę, że Apokalispa rox xD |
A mnie zaraz trafi szlag. Wiem, że nie muszę oglądać, ale wiesz jak mnie to dobija? Dla mnie twój fake ma tak spieprzoną fabułę że szkoda mówić... NIC do siebie nie pasuje! Chciałeś wykorzystać "komedię w wojnach"? tzn. Użyłeś postaci, Shreka osioła i Fiony. Te postacie są bohaterami pewnej komicznej bajki! A ty wziąłeś se ich i użyłeś w jakichś WOJNACH? Nie, to naprawdę jest przesada. I będziesz jeszcze jakieś turnieje robić. Ze względu na to, co napisałem, DEFINITYWNIE daję ocenę 2/10 za samą grafikę! Fabuła jest tak fatalna, że zawala całą ocenę! I nie myśl, że przy tym twoim następnym fake się zlituję! To tyle co miałem do powiedzenia!
|
hehe :d fajne tylko ja na twoim miejscu dodal kawalek tego w przedostatniej czesci czyli to przed epilogiem
|
Naab: "muash muash muash!!! PLagiat plaxor!! Toorniej jest tilko ieden! Ban blaX!"
Mwehehehehe nigdy nie przepadałem za tym fakiem :P ale powoli zaczyna mi sie podobać xD Pamiętam jaka biede była kiedy zaczynałeś :P A z tą apokalipsą to macie racje :P Mój fake też powoli dobiega do końca, możliwe że do końca tego roku zobaczycie zapowiedź TT3 :P |
A będzie w tym turnieju Filip Pows? To była moja ulubiona postać.
@Thor Być może dlatego... |
Cytuj:
<trafia go piorun> Ojjjjj ufff 1hp xD No przynajmniej zuym (och tak jak evul kocham xD) no Norah nie jest Veruis w tej obsadzie staje się nudny (bez urazy). A co do tej wściekłości to jeżeli twój fake będzie podobny do fake Drakona! Choc skoro "wymiarów" to pewnie nie będzie. 10\10 fast fast new fake plx plx.:D Edit@ Up@ No zapomniałem napewno będzierz (na 99,99%) bedziesz. A ulubiona, bo to ty! |
mi nie za bardzo mi się ten fake bo nie ma wszystkich obrazków np. coś takiego:
http://djkamil1000.w.interia.pl/tibi...s/snap6.th.jpg http://djkamil1000.w.interia.pl/tibi...s/snap7.th.jpg a tak ogólnie to 6/10 |
S ss łu c h aa jjj!!!!!!
ile wszystko to robiles?:cygaro: |
Cytuj:
|
a w jakim temacie jest ten następny fake? znalazła by się tam rólka dla Tuptusiowego?:faceoff:
|
Nie no ty chyba slepy jestes, jest pod tym tematem pare centymetrow nizej.
|
Fajne, Fajne następna część też fajna.:]
|
Ja daje ocene wszystkim odcinka 8/10
|
@up
Omg..Archeolodzy nie śpią..Reported @down OMG! Stara cię nie kocha ! |
10/10 Zajebiste ty powinnes zarabiac na fakech:):):):):):):D:D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:22. |