![]() |
Debrecen - Liverpool, typ 2
Barcelona - Inter, typ 1 Unirea Urziceni strzeli, typ 1 Bayern - Maccabi Haifa, typ 1 Real - Zurich, typ 1 Juventus strzeli, typ 1 Milan LB 1,5, typ 2 Stawka 5zł, Kurs 10,36 ew. wygrana: 46,60zl jakieś sugestie? @down bardzo pasuje nam wygrać, bo może być źle. nie ma messiego, ale jest pedro. ibra mysle, ze zagra. |
barcelona inter x2.
W katalonii mamy istny szpital |
zebys sie przypadkiem na Bayernie nie przejechal... wcale mnie nie zdziwi jak to bedzie ostatni mecz Van Gaala w Monachium.
I 100% pewniak z wysokim kursem na dzis: Turów Zgorzelec - SLUC Nancy 2 2.05 Kod:
Unirea - Sevilla X2 1.32 |
Kod:
Ottawa-Columbus 1 ps olympiakos coś daje dupy, do przerwy ładnie lecieli, teraz już przegrywają |
Kolejna losowa taśma
Kod:
Telstar-F.Sittard 1 1.90 |
I kupon na ten weekend:
Blackburn - Stoke 2 3.36 Portsmouth - Manchester United 2 1.37 Wigan - Sunderland 2 2.68 Wolverhampton - Birmingham 2 2.75 Everton - Liverpool 2 2.15 Fulham - Bolton 1 1.90 Kurs: 138.59 Stawka: 3 Ew. wygrana: 374.20 II kupon: Paris SG - Auxerre 1 1.86 Lens - Marseille 2 2 Nancy - Bordeaux 2 2.05 Lyon - Rennes 1 1.50 Arnhem - Ajax 2 1.45 M gladbach - Schalke 2 2.05 Hoffenheim - Dortmund 1 1.80 Kurs: 61.20 Stawka: 2 Ew. wygrana: 110.15 K.Jay |
Dortmund i Wolves pewnie Ci nie wejdą. Za dobrze by było :D I B'burn.
|
Odra - Wisła 2
Bayer - Stuttgart 1 Arka - Śląsk 2 Lorient - Grenoble 1 Ruch - Korona 1 Stawka 4zł Wygrana 56,50 zł |
A na mecz Barca - Real nikt nie stawia? Boicie się nie trafić ? :P Oczywiste to jest, że wygra Real, a do tego u mnie przelicznik mam 4,60 na jego wygraną...
@offtopic Ma ktoś konto na tobecie? Bo nie mogę ogarnąć gdzie się robi zakłady akumulacyjne... |
Cytuj:
|
Fc Barcelona - Real Madrid (dokładny wynik) 2:1
stawka 10zł ewk 67,5zł |
Cytuj:
RĄBAĆ sprzedawczyków z Lorient i rUCHA... |
No jestem kibicem Barcy, ale prawda jest taka, że nie patrząc na tabele, a na spotkania - ich gra wygląda 100x lepiej niż realu. Żelka będzie musiała zagrać pod publike, a że jest po kontuzji i przeciwko Barcelonie nigdy nic nie grał to będzie mecz na 1 bramkę, taka prawda. Ale Real ma bramkarza, więc będzie 2-1 albo 2-2, bo Barca straci bramki po kontrach.
|
A ja Realu, fakt.
Ale patrząc na pro umber skład Barcy i Realu, do tego meczy, to wniosek jest jeden.. Bramkarz Realu dużo lepszy od jakiegoś Valdesa Obrona tylko tu jest jeden mankament, jeden obrońca który źle gra. Pomocnicy z napastnikami - światowa czołówka, Raul, Kaka, Krystyna i wielu innych, Real tego nie może przegrać... |
Odra - Wisła - 2
Lyon - Rennes - 1 Catania - Milan - 2 Den Haag - Feyenoord - 2 Getafe - Xerez - 1 Bayer - Stuttgart - 1 Stawka - 10zł Ew.Wygrana - 172zł : ) |
Cytuj:
@up Lyon nie wejdzie, Bayern też może mieć problemy. Żeby nie było offtopu, bo byłem pewien, że to Wydarzenia sportowe;d Kod:
Waregem-Lokeren 1 1.65 Kod:
Catania-AC Milan 2 1.9 Kod:
Fc Barcelona - Real Madrid 2:1 7.5 |
Cytuj:
Z twojej pro evul zajebistej czołówki, tylko "bramkarz" i Kaka dzisiaj trzymali jako-taki poziom. W 2 połowie miażdżyliśmy Was na potęgę. |
Stawka: 10.00 Ew. wygrana: 204.20
Boulogne - PSG 2 Roma - Basel 1 Blackburn - Liverpool Dortmund - Nuernberg Milan - Sampdoria 1 Villarreal - Getafe 1 ? |
http://img705.imageshack.us/img705/7333/mil.jpg
jak mi sie bedzie chcialo dupsko ruszyc to moze cos takiego puszcze jutro |
mmmm cudowny ten przelicznik na Mallorcę ; o
dzisiejszy Kod:
Dinamo.Buk-Sturm Graz -2.5 1.75 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:41. |