![]() |
Xeni dobrze zrobiłeś z Plumoish :)
Jebany SWE Jak mnie huncił to 15 min to mu zajęło aby mnie wydedać :P Plumoish to NOOB i nie boję się tego powiedzieć :) |
Cytuj:
|
Tak? To zobacz mój opis na Tibia.com :)
Jak nie wiesz to nie mów :) L O L8o |
Cytuj:
|
Teraz to mam Plumoisha w dupie może mnie huncic ile zechce i tak uwazam ze on jest jebniety ( jak i reszta SWE )
|
Moi drodzy parfianie, odpierdole wam kazanie.]
Hmm . . .? so, saphira jest hujowym swiatem bo Epoka Nobza Łupanego watpie czy sie kiedys skonczy. Jednak jak zaczalem grac na innych swiatach nikogo nie znam, chce skolowac monka to se prosze z 2 dni, na Azurze miałem w ciul kasy to nawet za te 2 k nie postwia, nie mowiac o Morganie. Grałem na Candi <rotfl> to zal serce sciska, ile ludzi, ile nobow te ceny ;| Ale ta Saphira ma to cos, jak gdzie indziej nie znajdziesz kumpli i sie nie wybijesz to ciezko grac na takim swiecie (mowie o pvp, non pvp sux). Jedyna nadzieja ze wkoncu po iluś miesiacach moze i latach uda sie z jakims swe zakumplowac na zasadzie farta, jakiegos qesta czy cus, ( nie poprzez nedzne lizanie dupy np free runy) i rzeczywisice bedzie to ziom tak jak niejeden polak. Co innego jakby all gracze z SAphy a moze nie all ale tych co znam z kilku conajmniej poszlo gdzies grac to sie tez bym poszedl ;p Edit Snajper Zajebiste photo teraz tak patrzysz jak wtedy z nimi byłes i nie miales bladego pojecia jakie h lvl a zarazem skurwysyni z nich beda xD. Ile razy mysle jakbym z moja widza, i umiejetnosciami zaczal garc w tibie 2 lata temu xD <rox> |
Cytuj:
a do chuja pana wiesz wogole kurwa kto gra plumoishem ? nie boisz sie go ? sprawdzimy ? Nie pierdol ze masz go w dupie, bo jak gral knightem to na 100% mu lizales dupe wiec stfu i bye bye |
Szuya mym idolem!
|
Elo all :)
Widze temat zboczyl troche z ideii zamiesczania zdjęć :D Ja osobiscie jestem hunted forever przez cala wilyfobie, do tego stracilem moj 45 lvlik w porannej potyczce z Laixiu i jej(-go?) towarzyszem:D Pzdr all :) |
Ja tam lubie być bezczelny i podyskutować sobie :P
epoka nobza łupanego:hehe |
Szuya nie przypominam sobie zebym mu dupe lizal :P Nie wiem jak ty ale gejem nie jestem.
A i tak to co napisalem o Plumoishu to prawda :) Nie zalezy mi juz tak na tym charze , mam inna a wiecej wiedza tylko o tym zaufane osoby Pozdro dla Igomana |
Po 1. Szuya po co ty bronisz SWE ,on i tak ma Cię gdzieś xD
Po 2. Raczej ja nie liżę mu dupy tylko raczej Ty co świadczy twoj koment :) Po 3. Każdy każdemu tu na tym forum jedzie ciekaw jestem jak byscie sie spotkali w rl czy byscie byli tacy cwani :) ja nikomu nie jadę i nic do nikogo nie mam a wy jakies nowe klotnie zaczynacie ... cwaniaki forumowiczowe ;p PZDR:D |
A ja mam pewien pomysl
Moze poszibyscie sie klucic w tibi na private message? Tutaj to troche niepasuje a tam jak dla mnie mozecie sie nawet pozabijac.
Temacik zalozony jest do zamieszczania screenow np takich jak ten ktory przedchwila stworzylem :cup: http://img.photobucket.com/albums/v7...K/25mlnexp.jpg |
Cytuj:
|
Mam pytanie czemu niemoge się zalogować ? wyskakuje :
http://i261.photobucket.com/albums/i...tibiaerror.jpg A to mój wczorajczy awansik :) http://i261.photobucket.com/albums/i...7lvlfiliax.jpg |
ja tez nie moge sie zalogowac , nie wiem co jest ;/
|
nvm ;;;;;;;;;;;;;;
|
To wiąze się z tym,że z nowu konserwują serwy.Jak byście czytali tibia.com,to byście wiedzieli o co kaman:P.Bierzcie przykład ze Snipka:expi,daje ssy i sie nie kłóci
|
igoman no wlasnie bierz z niego przyklad ;p
expij a nie sciemniaj xD |
ócz siem ćytadź :Retired
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:47. |