![]() |
A gdybym kupił samego WoWa bez TBC i zrobil account to pozniej instalujac TBC musze robic nowy account ? :/ Szkodaby wtedy postaci...
|
Cytuj:
|
rzadko kiedy atakuję moim rogue kogo¶ kto ma lepszy armor od leather czasami jaki¶ shaman hunter.
Mam pytanie jakie jest dobre combo żeby rozwalić palladyna?? :) |
Cytuj:
Ogólnie czytaj±c cały temat, wydaje mi się, iż może z 3-4 osoby maj± tu 70tki... Jakby kto¶ z 70 lvlem grał na Burning Legionie, to whisper do Grother. Postać może na razie słaba, ale trzeba zacz±c grać na poważnie niedługo. Poza tym nie wydaje honoru i arena pointsów, bo na s4 czekam :P |
Cytuj:
|
@Kremas: Dam Ci radę, rogue polega na stunowaniu ludzi, stunuj ile się da, i interruptuj heale. Jak wł±czy b±bla i zacznie się leczyć, to odsuń się, poczekaj aż combat zniknie, wtedy do cienia i od nowa combo stunów ;P
|
Nieee,Wardi cho na bronze dragonflight.Ty Blu też wracaj : p
|
Nie chce mi się nowej postaci robić, gram z kolegom na moim servie, Ty Necromancor do nas choć...
|
Cytuj:
a) biega w pve buildzie ( powiedzmy ze zdobywal umiejetnosci ktore przydaja tylko w walce z potworami) b) uzywa itemow przeznaczonych na pve Niewiem jak mozna uzywac paladyna pvp do zabijania, tzn. jak jestem moim ksiedzem(czyt. priest) w pvp buildzie, to zaden paladin nic mi nie robi ( nawet retri) Rogue to juz ciezko. Po prostu jest system papier-kamien-nozyczki. |
U was tez przez ten je***y patch, lagi sa takie makabryczne? :C
|
U mnie nic. Server AUchindoun battlegroup vindication. Populacja medium jak co.
|
Mozecie jeszcze polecić jakis serwer gdzie znajdę sporo Polaków... chciałbym zacz±ć grę w WoWa posrod swoich :)
|
Napewno na burning legion jest duzo polakow. ALe serwer jest full:P
|
No to taki gdzie jest population medium i jest sporo polaków :)
|
Btw ile jest serwerów w WoW? I jaka jest maksymalna ilo¶ć graczy na każdym?
|
zacznijy tak. Serverow jest w huj i jeszczw troche tzn cos okolo 70 na bank. Graczy? No jak jest ediu to wydaje i sie cos okolo 1000 oze 1.5 ale ja sie nie znam =P
|
Cytuj:
ja mam 70 priesta ktorym gram juz prawie end game jest (460resi) noi mag 0 resi dopiero wbity :D aczykolwiek priestem gram tylko wszelakiej masci areny bo to mnie najbardziej rajcuje niz jakies pve stanie i lanie trashow xdd ostatnio wbilismy nawet na 2v2 1843~ i tak zostawilismy bo boimy doslownie sie stracic tego ratu w erze druidow i warkow na 2v2 ;P (priest lock ofc) |
RE:up podaj nick pod jakim grasz.
Na Karazhanie ( realm) jest pewien mag(Rocco), ktory sprzedaje 2k ratingu na 2v2. Najlepsze jest ze do 1600 kaze swojemu kopanowi siedziec "w bazie" i sam zamiata wiare:D |
Na vek'nilash gra sporo polakow.
|
10 mln ludzi ktorzy graja w te gre bardzo mnie do niej przyciaga, jednak 60 zł za miecha to duzo dla mnie ....;/ ciekaw jestem jaki % z Was gra na oficjalnych servach
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:02. |