![]() |
Hmm ? to ciekawe, że test server jest :p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Wracając do tematu update. To wszystko są tylko zapowiedzi i nikt nie wie tego co zepsują, a co poprawią.... |
cholernie mnie interesuje sprawa z uhami. Bede sie tereaz mniej uhal? xD(im kina)
|
Te all bronie co były w bp są 2ręczne??
|
Cytuj:
No k... zaraz się powiesze... Czy Wy naprawde nie umiecie czytać ze zrozumieniem czy tylko udajecie ? Przecież napisali, że zmiany tyczą się tylko run ofensywnych. Czy UH do nich należy odpowiedz sobie sam.... Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Zaśmiecacie temat debilnymi postami... Jak chcecie to nowy temat możecie założyć... Brak mi słów po prostu ,,Esencja Debilizmu'' |
Cytuj:
|
Jezeli knight nie jest noobem to zawsze bedzie mial pod reka - moze nawet nie 20 wystarczy 2-3 bp uh by bez atakowania tego 40 lvlowego sorca dobiegnac do depo :O
|
Hahah nadal nie będzie problemów z laniem knightów sorcem bo będą się mniej uhać a runy sorca nie będą dużo słabsze
|
Cytuj:
|
Wszystkie runy defenzywne beda dzialaly jak dotychczas z ta sama sila.
Juz naniesli poprawki na test serwie :D o 15% zmniejszyli sile knighta - byly przypadki zabicia draga na 3 hity :D |
Mam nadzieje, że zmniejszyli też siłę palka bo po 400 w pvp z assasin stara to trochę przesada:P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Magiczne profesje upośledzili tak bardzo, że nie zdziwię sie jak 100+ porzucą postacie... skoro nawet 50 pall będzie mógł ich wymieść... a oni co 200 z sd... n/c |
Na TS wprowadzono najmocniejszą opcje dla knightów oraz palladynów, i najsłabszą dla magów. Teraz w trakcie testów, odpowiednio jedna strona będzie osłabiana a druga wzmacniana, tak aby wyważenie profesji było jak najlepsze. Po to właśnie jest test serwer, a nie tak jak się większości z was wydaje, aby bezmyślnie latać i zabijać wszystko co się rusza.
http://img120.imageshack.us/img120/8...e97142ddq2.jpg Tutaj post na potwierdzenie tego co napisałem. Szczerze przyznam, że nie wiem skąd pochodzi oryginalny obrazek. Wziąłem go z innego, zagranicznego serwisu o tibii. |
Wszystko ładnie napisane...:p Nie mogę się doczekać update:miecz:
|
mi sie tam podoba ten update poniewasz jest wkoncu cos dla Palka i Knighta :P
i wkoncu niebedzie trzeba siedziec i robic nudnych lootbagow tylko pujdzie sie na dl i w caly dzien powinno sie zwrucic :) |
Cytuj:
|
Ciekawe jak będą się nazywać i jakie zadawać obrażenia te zielone gwiazdki ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:51. |