![]() |
Cytuj:
Wybacz ale ja się spotkałem z takim wyśmiewaniem. Zwłaszcza podczas treningu. ;] Prawda jest taka że szkoda mi dobrych magów... bo tych pokrak co to mają 15 leveli i 'szpanują' na prawo i lewo hitami ze swojego wanda to nic, a nic. :evul: |
Mam pytanko, do osób co grały na teście.. czy te czary dla palla/knighta są tylko dla pacc? czy są jakies też dla facca? odp pls xd
|
Cytuj:
Wydaje mi się, że ten update będzie udany i mam nadzieję że nie długo go wypuszczą. Przesłanie do dzieci neo, które potrafia się tylko kłucić:Zamknąc paszcze i nie udzielać sie w tematach w których nie macie pojęcia o co chodzi.;) By the way, Gamin kiedy wrocisz do tibi? :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
Zal.br |
xD
mi jak sie 30 sorce wbijaja na resp GS na poh to im je luruje :D zazwyczaj padaja i cos fajnego pada ^^ |
Mam pytanie dotyczące obrażeń zadawanych przez palladynów. Czy używając podstawowej amunicji, bardzo widać zmianę w hitach? Jeżeli odpowiedź na te pytanie była udzielona wcześniej to przepraszam, nie chciało mi się przeszukiwać całego tematu... zajmuje on 100+ podstron a 4/5 wiadomości są napisane przez osoby które mają satysfakcję widząc swój post(nawet gdyby był zbędny) ;]
|
Cytuj:
|
Ja myśle ze balansacja jest berdzo dobra
teraz przynajmniej moze 90lvl kinna nie padnie od 2-3 sor'ow na 40~lvl chociaż pallka to za duzo troche tego zorbili... latwiej im skillic... wiecej czarow... no ale nic co do PvP oczywiscie dalej bedzie mozliwie ze 100 kinna z ice rapierem podlatuje pod 50 sorca i spada na hita (+ Exori) ale to jest zadko spotykane... trenienie Skilli jeste jednak trudniejsze od uzyskania mlvl co do czarow mysle ze Exori dalej zrobia dla pacc a te 2 nowe moze jednak dla facc bo jeden to ma byc rekompensta za uzywanie hmm ktorych dmg ma znacznie oslabnac i dobrze wybierajac Kinna nastawielem sie na wlake fizyczna mam nadizeje ze nikt nie pomyslal zeby teraz wziasc kinnne 20bp mf i na exp:D piszczie na temat:) |
Może ma ktoś przecieki co dzis zamieszczą natemat update??
|
Cytuj:
A ja mam małe pytanie. Czy Assasin Star znika od razu czy jest wielokrotnego uzytku jak speary etc. @up Przylaczam sie do pytania |
Istnieje pewne podejrzenie że żaden news się nie pojawi z powodu zbliżającego się update
|
Czy jakis tutor mial palka i knighta na srednich lvlach? Gdyz mam 63 palka i 53 knighta i nie wiem na kogo pacca kupic.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@topic Czy ktos zna odpowiedz na moje pytanie dotyczace Assasin Stars ? |
@Up
Znikaja po 1 uzyciu... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@topic Szkoda ze Assasin Star znikaja po 1 uzyciu :/ ech a juz myslalem ze cos fajne bedzie ;D |
Drobna poprawka wywnioskowana z forum tutorów
update nie będzie na pewno do poniedziałku, dalej nic nie wiadomo |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:50. |