![]() |
ale ktory? : (
bo moj jakas nieobiektywna szmata ocenila na 1 : (((((((((((((((((((((( |
Cytuj:
|
Cytuj:
edit: Twój film wideo został usunięty! rehostne w lepszej jakosci o,o |
Dark Fire Star
Knucklos Nasty Arheas kto zna xd? zajebie wszystkich niech tylko 45 dojebie gnoje padaja |
|
Szefie czemu mnie na gg zablokowałes :( ?? czyzbysmy juz nie byli kumplami :( ?? tyle dni sie znamy a Ty od tak zrywasz nasza znajomosc :( ?? Tyle razem pekowalismy, huncilismy monstery i tak sie konczy nasza znajomosc :( ??
|
no i mi sie podoba panov i nintoko padli
|
Cytuj:
|
Cytuj:
http://img126.imageshack.us/img126/1621/5juneiu1.jpg |
Rechłost filma haj kłality:
http://pl.youtube.com/watch?v=vsWa8HlzCpk |
nie widze roznicy miedzy tamtą a tą :PP
|
Cytuj:
plik ktory wrzucalem przedwczoraj wazyl 12mb a ten, co dzis 75 =p |
Cytuj:
|
oj oj seikeron patrze, ze robisz sie falszywym czlowiekiem, ja pierdole niewiem co sie z wami dzieje. Dlatego interegnum przegra ta wojne, i my o to zadbamy, jeszcze troszke.
|
cze kto ma film z noczy cze
|
Jak to pewien człowiek z La revolution powiedział ,,interregnum tylko jeden raz w tej wojnie nas pogromiło na edron, a tak to zawsze jest wyrównany wynik''
Dlaczego? bo jak sie nie ma w głowie to sie ma w nogach :) to chyba najlepiej umiecie O_o jak byście prawie co bitwe nie uciekali byłby zawsze pogrom ;p Tak zawsze chcecie się bic... ale po co? znów od was 25% ludzi nie wyjdzie 25% padnie a 50% ucieknie. Moim Zdaniem... ~If you would like to pay out now, you can message Luki Tharion, or any vice leader, and we might provide you with nice payments during this week. Aka DaMóN?! |
Cytuj:
|
Cytuj:
Nasza-klasa? |
~If you would like to pay out now, you can message Luki Tharion, or any vice leader, and we might provide you with nice payments during this week.
Aka DaMóN?![/quote] a w ratach mozna? tak po 1k na miecha,bo nie wiem czy mi wystarczy!!!111oneone plxor :| powaznie wierzycie w to,ze ktos sie wyplaci? czy tylko udajecie ,ze w to wierzycie? :< wojna trwa ,wiec czekajcie sobie dalej;d |
Cytuj:
a w ratach mozna? tak po 1k na miecha,bo nie wiem czy mi wystarczy!!!111oneone plxor :| powaznie wierzycie w to,ze ktos sie wyplaci? czy tylko udajecie ,ze w to wierzycie? :< wojna trwa ,wiec czekajcie sobie dalej;d[/quote] mistic, respect dla Ciebie za ten teleport na okolnir hahahahaahahah! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:02. |