![]() |
A btw. Jest tu może ktoś, kto ma konto zarejestrowane na nie w Polsce i ma ochotę na RAF?
@down: Najchętniej sprzedałbym swoje aktualne konto, a ktoś wysłał by mi zaproszenie poprzez RAF. Wylevelowałoby się parę postaci... |
Ty potrzbujesz czy chcesz kogos expic ?
|
Cytuj:
Kto miał zabić Yoggiego to już to dawno zrobił; gildie, które nie zabiły to i tak nie zabiją. Ulduar 25 man jest nudny jak trash w BT, jedyna rozrywka i wyzwania to hard-mode. |
Cytuj:
@down: Chodziło mi o raid. Każdy fan Warcrafta nie uwierzy, że Blizz ograniczyłby się do ukazania Nerubianów tylko w dwóch instach dla noobów. |
Azjol Nerub już jest, na pewno coś wymyślą Sunwell też nie było wiadome.
|
Jeśli mnie pamięć nie myli (kiedyś nawet tutaj o tym pisałem) wyjdzie Maelstrom, Emerald Dream a na koniec Legion Fortress.
Jak ktoś chce więcej info niech pokopie w tym temacie. Bo nie chce mi się teraz szukać tych detali. Ogólnie chodzi o to, że Blizz zaplanował 5 dodatków. Po Legion Fortressie ma być koniec dla WoWa - zostanie on naturalnie wyparty przez tego nowego MMORPG, nad którym obecnie pracują. I widać, dobrze planują bo kolejne dodatki będą miały coraz mniej z lore |
Ja słyszałem, że po Maelstrom mają zrobić Warcrafta 4, i na jego podstawie resztę dodatków. Pożyjemy, zobaczymy...
|
jedno nie wyklucza 2 xD
|
Maelstrom czyli m.in. Shattered Isles?
@edit Argh, fail, jednak pod Maelstromem są jeszcze jakieś ruiny *nie zna lore poza grami* |
warcraft 4? wow jest kontynuacja w3 ..
|
a w4 bedzie wow'a... a potem mmo pewnie tez warcraftowe xD ktore sie dzieje po wydazeniach w w4 i pewnie ze 2 dodatki beda do tego.
|
Prawie jak the Sims :o
|
Cytuj:
|
Hmm a czy dodatek o Emerald Dream nie mial byc przed Maelstrom? Emerald Dream jest moim najbardziej oczekiwanym dodatkiem, mam nadzieje ze pojawi sie przed Maelstorm i bedzie bardzo dobrze opracowany, zastanawia mnie tez jak udostepnia innym klasą dostęp do Emerald Dream-u, bo jak wiadomo tylko druidzi (i to nie wszyscy) maja do niego dostep, bede wysoce zawiedziony jesli w questach nie bedzie to ladnie przedstawione albo poprostu powstawiaja teleporty -.-
|
Proste, Ysera lub Malfurion, w końcu zauważą, że przegrywają walkę w ed i zwerbują bohaterów.
|
@up
W sumie racja, przeciez Malfurion mowi do Remulosa (chyba tak on sie zwal) "Prepare mortal races" :) |
Anub'arak
Azjol-Nerub was merely a setback! The former nerubian king is back and hopefully players will be able to face him in a much more epic fight than what they experienced in the early 5-man instance. Even if he doesn't seem to have any model in the game files for the moment we can fairly assume that he will use the new Frost Cryptlord model added in 3.2. Obrońcy Anub'araka powinni poskakać z radości :) Kurczę, wiele nowości nadchodzi... Pytanie tylko - kiedy? B) |
Że niby Anub'arak w 3.2.0? Jeśli tak, to Blizz poważnie przesadza z prędkością...
|
@up
Albo sie spieszy bo cos planuje :P |
Może od razu Icecrown Citadel?
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:36. |