Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Morgana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=188)
-   -   Morgana Pogaduszki ;] (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=184892)

giertychowiec 28-10-2008 21:03

Dobrze ze sie pogodzili bo tak to morgana by byla za kilka tygodniu szwedzkim serwem a polacy by mogli tylko im dupe lizac aby ciagle na niej grac...

Delarev 28-10-2008 22:10

@up

A Ty nadal nie poszedłeś po słownik do księgarni? ;d

Toiowo 28-10-2008 22:19

Gosciu 2up sam sie nie skapniesz chyba... widze ze trzeba Ci w tym pomoc....

Zlookaj ten swój pro evul podpis na dole .... i w google czy gdzie chcesz wpisz slowo mażenie .... a u góry wyswietli Ci sie : Czy chodziło Ci o: marzenie ... po czym mozesz poprawic ten tak wspaniały ukryty bład

Mincior 28-10-2008 22:22

Dobra odczepcie się od niego . Chce pisac z błędami niech pisze . Chłop ma na to pewnie wyj**ane i tyle . Ja jak mam "lenia" też pisze z błędami . Tyle na ten temat.

Antonioo 28-10-2008 23:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lavi0 (Post 2313693)
Druttman
Vilde Granke

Down.

+ do tego Dalolo

Kaks 29-10-2008 00:51

ŁAAA!!! Ja od dzisiaj jestem chomikiem Hansoniczka :*:*:*:* <3

[a teraz wyjątkowo poważnie] Więc, mówicie o zjednoczeniu Polaków itp. jaracie się tą wojną a jakbyście nie zauważyli jest 50+ do 4 więc jak dla mnie ta wojna jest już przegrana. Niektórzy to nawet nie chcą sie bic a są w Flow (Iza wcb). Jedyne co zostało Arpensom, Risowcom i Flowowcom to zabawa ze sneaków bo chyba na ob to już nie wyjdą.

Kijancza 29-10-2008 01:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kaks (Post 2314246)
Jedyne co zostało Arpensom, Risowcom i Flowowcom to zabawa ze sneaków bo chyba na ob to już nie wyjdą.

RYLYYYYYYYYYYYY?????????????

Elooo 29-10-2008 02:12

Cytuj:

[a teraz wyjątkowo poważnie] Więc, mówicie o zjednoczeniu Polaków itp. jaracie się tą wojną a jakbyście nie zauważyli jest 50+ do 4 więc jak dla mnie ta wojna jest już przegrana. Niektórzy to nawet nie chcą sie bic a są w Flow (Iza wcb). Jedyne co zostało Arpensom, Risowcom i Flowowcom to zabawa ze sneaków bo chyba na ob to już nie wyjdą.

Powiedzial co wiedzial :D

xBardolekx 29-10-2008 07:17

Cytuj:

ciekawe skąd wiesz więcej od nas :d

SirAravras 29-10-2008 07:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fureyka (Post 2313585)
Tak wiem, mimo to, to nalogowcy, murzyni, (...), nie normalni.

Tego nie powiedziałem,bardziej chodziło mi o to że innym sie jest przez internet niż w rlu i nie mam na myśli wyglądu,każdy może mówić że: " ja jestem autentyczny/a etc etc etc" ale prawda jest inna ludzie moga starać sie być takim jakimi sie lansowali przez internet i na dłuższą metę z tego wyjdzie klapa. No ale jak już coś się rodzi i to dosłwonie to dobrze :D

Zielony misiu,Polska staje sie coraz bardziej tolerancyjna :DD jk :P

Madeon 29-10-2008 07:32

Cytuj:

chomikiem? ha ha jak juz to prosiakiem!

aww a tu musze Ci przyznac racje. -.-

arx261 29-10-2008 08:40

nie wiem może wpadliście na ten pomysł już.
Ale czy nie myśleliście zamiast furory wsiąść kogoś kto już raz wygonił ich z servera ?

Arx

Madeon 29-10-2008 09:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez giertychowiec (Post 2313975)
Dobrze ze sie pogodzili bo tak to morgana by byla za kilka tygodniu szwedzkim serwem a polacy by mogli tylko im dupe lizac aby ciagle na niej grac...

Pogodzili? no co Ty ?! skad te przypuszczenia?8o

Russel says on forum: - ".......And flow enjoy your freedom for few hours." xD

Komentatorek 29-10-2008 09:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez arx261 (Post 2314352)
nie wiem może wpadliście na ten pomysł już.
Ale czy nie myśleliście zamiast furory wsiąść kogoś kto już raz wygonił ich z servera ?

ci ludzie graja duzo gorzej niz furora. Wywalili ich z serva tylko dlatego ze bylo ich 100+ a kopengasow 30-40 :baby: nawet z taka przewaga przegrywali wiele openek, ale probujcie 8o

Kafffar 29-10-2008 10:55

Cytuj:

Wyjatkowo powazny czlowieku.Szmieszny grajku jesli myslisz ,ze 50 fragow roznicy to duzo i wojna jest juz skonczona to "pozdro i pocwicz". Widac ,ze nie masz o tym pojecia i jarasz sie tym ,ze bijesz jakiegos typa na 60~lvlu(patrz avart).Nie masz pojecia o wojnie wiec zamilcz i idz sprzedawaj liny pod depo.

Wojna dopiero sie zaczyna i wiedza o tym zarowno ludzi z Kopengi jak i Flow.Wiec ... get lost

filipso 29-10-2008 13:44

hahaha po 3 dniach czlowieczku mowisz juz ze jest po wojnie ? to chyba jakas marna prowokacja bo wystarczy wejsc na psknejoota i porownac ilosc magow po obu stronach, mysle ze obie strony widza ze flow ma sporo dobrych magow, teraz potrzeba sie dobrze zgrac wiec nie pisz prosze wiecej ze nie pozostaje nic oprocz sneakow bo nie masz bladego pojecia o czym mowisz.

J.Rabbit 29-10-2008 14:01

Oct 29 2008, 13:46:20 CET Killed at Level 98 by Irasu and by Xalarkor

dziekujemy za secika :)

Lavi0 29-10-2008 14:15

@up

Haha, dobra akcja.. koleś wbił rs'a na naszych 8'smych lvlach xD I zbuchany po chwili :D

Xome 29-10-2008 14:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez J.Rabbit (Post 2314455)
Oct 29 2008, 13:46:20 CET Killed at Level 98 by Irasu and by Xalarkor

dziekujemy za secika :)

Walnać exori gran w 7lvl, wbić red skulla bez żadnych potów i później w full secie dać się zabić?

To chyba tylko Budasy potrafią xDDD

Napinacz 29-10-2008 14:24

jest film z tej akcji ?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:39.