![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Poza tym , to szybę chyba łatwiej rozbić z wewnątrz niż zewnątrz?
|
Cytuj:
|
No to jeden uduokumentowany przypadek już mamy! Jednak co ciekawsze w jednej wypowiedzi(chyba w "Młodzież kontra") Janusz Korwin Mikke twierdził, że jakiemuś facetowi brak pasów uratował życie(bo mógł wylecieć przez szybę i miękko wylądować na trawce?:o), ale jakoś nie chce mi się wierzyć...
|
Cytuj:
|
A może zróby inaczej: Ty lub Mamba niech zapoda link do takiego crash testu, kiedy kierowca traci głowę dla pasażera z tyłu. Jeszcze o wolnej woli można było sobie ot tak pogadać, ale ta dyskusje daje wieksze możliwości popierania argumantów odpowiednimi źródłami-warto to wykorzystać.
|
Cytuj:
|
"O, ten TIR zaraz we mnie wjedzie, mam pół sekundy na wskoczenie na tylne siedzenie, spróbujmy, może się uda..."? Coś takiego? Jeśli cały przód miałby być zgnieciony to prędkość powinna być tak duża, że facet tyłka z fotela niezdążyłby podnieść. Jakoś mimo wszystko pozostaje sceptyczny wobec takich przypadków...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Tak samo pasy mogą utrudniać wydostanie się z samochody podczas pożaru, czy wpadnięciu samochodu do wody. Mi to obojętne, jeżeli ktoś nie chce chce mieć zapiętych pasów, niech ma. W przypadku śmierci to będzie jego wina. To samo tyczy się ludzi, którzy te pasy zapinają.
|
Cytuj:
Oczywiście, Biblia to wyrocznia we wszystkich dziedzinach naszego życia. Szczególnie że na przestrzeni tych 2000 lat była tłumaczona i przekręcana sto zylionów razy, 10 przykazań to zaledwie demo tych pochodzących ze Starego Testamentu judaizmu, a jeden z soborów odrzucił ileśtam ewangelii <3 @down No raczeeej? <3 Tylko nie wiem ile mi wychodzi w tej skali 1-10 tego sławnego psychologa =D |
sphinx, też jesteś gejem? :D
@up: Ja pewnie mam z 20 :D Ale ciężko pracuję na taką ocenqę, wiesz, noszę różowe koszuleczki i spudniczki, trochę pudru tu trochę pudru tam, przecież muszę jakoś wyglądać, co nie? <3 iroooooooooooooooooonia, niczym się nie wyróżniam lolz @down: 100% agree :] Mądrze gadasz. |
Cytuj:
@Miszczu Jestem ateistą i Biblia mnie nie rusza, bo chrześcijaństwo jest najbardziej zakłamaną religią świata. Nic dziwnego, że podzieliło się na 11 odłamów. Nawet symbol chrześcijaństwa jest wykonany niewłaściwie (zobaczcie dokument "Tajemnice Krzyża") Bez urazy, ale wg mnie to religia i fanatyzm religijny niszczą świat. |
Cytuj:
Więc nie można odnosić się do natury w sprawie ewenementu (adopcji przez parę), który w naturze normalnie nie występuje. Co do samego tematu o gejach - nie przeszkadzają mi. Niech robią co chcą. Jeśli jakiś się zacznie do mnie przystawiać - spławie go. Jeśli to nie pomoże to wyrwie w zęby (plus w stosunku do natrętnej panienki ;) <powiało grozą, co?> ). Co do adopcji - z jednej strony rozumiem ich chęci, ale społeczeństwo nie jest na to przygotowane i obecnie dziecko miałoby dość sporo problemów. Więc patrząc na dziecko, do na chwilę obecną odpowiedź jest nie. Ale kiedyś - może zmądrzeje to społeczeństwo. A no i ostatni temat - lizanie się na ulicach, itd. Oczywiście nie lubie tego, bo nie jest to coś co mnie pociąga. Ale z drugiej strony - jak się zdarza, że koleś/panienka jest sam/a to widok całującej się pary hetero też nie jest miły. Ogólnie wszelkiej maści okazywanie miłości na taką skalę powinno wrócić do domów. Niech ludzie się z tym nie obnoszą i nie będzie żadnych problemów. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:57. |