![]() |
Rzeszow, ul. Podwisłocze 38
wyjde przed blok |
haha xD juz widze jak nir wychodzi przed klatke jakby stal koles 2 na 2 xD
|
Taki kozak jestes żalu z Żalisz to wpadnij solo oro i po Tobie czlowieku 40 w bicu jednym 40,5 w drugim ciekawe gdzie uciekniesz do maca ?!
|
yea dobra ta metka musiala byc
|
fayter smiechu warty kot!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Bob nie kozacz bo Cie odwiedze ze ekipa i nie bedziesz tak kozacyzl ziomek slyszysz? Silka 100% i nigdzie nie uciekniesz
/ swoja droga ale glupio sie tak spinac ;s |
przykro mi ale od ślizgania sopla 40cm w bicu sie nie robi nawet na koxach.
|
haha wielkie cwaniaki na forum dajcie rl foto kozaki moja macie w avatarze wtedy zobaczymy ile pyskaczy na rlu jakos wyglada!!!!!!!
POZDRO ARKA LECH CRACOVIA!!!!! ide na silke nara lamusy milego expienia ;] |
czy tylko ja widze ze to jest felix ? /;
|
|
Pomylka <znaki>
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@ Lolus: zdjecie z google to i ja se moge wziasc;] |
siema scyzor c otam u ciebie sluchaj chcialbym porade jak dobrze cwiczyc chodzi mi glownie o przyrost masy miesniowej w szybkim tepie, gadalem juz z ryskiem to pozwolil mi kupic bialka odzywki itd. PLX POMOZ
|
@: Sluchaj, mam sprawdzony trening dla poczatkujacych:
Rozgrzewka: -5 minut rower stacjonarny (podniesie temperaturę ciała, pobudzi krążenie) [ew. bieg] -2 minuty krążeń w obrębie nadgarstków, stawów łokciowych, barkowych, przysiady bez obciążenia -5 minut rozciągania (opis stretchingu na stronie którą wcześniej podałem) Trening: -podciąganie na drążku w szerokim nachwycie 3s max -wyciskanie sztangi na ławce płaskiej 3s 12-15p -wyciskanie na suwnicy smitha (barki) 3s 15-20p -wypychanie na suwnicy płaskiej/skośnej 3s 12-15p -uginanie sztangą łamaną stojąc 2s 12-15p -prostowanie rąk na wyciągu 2s 12-15p -wspięcia na palce z hantlami 2s 15-25p -unoszenie tułowia z opadu 2s max -skłony na ławce skośnej 2s max Po treningu także rozciąganie. Jako wspomagacz na poczatek proponuje Carbo :) |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:21. |