![]() |
...
Mi PoleciaŁ Przy Deadzie C-arm Skull Staff I V-sheild Na Raz :(
|
mi wypadło podczas jednego deada: 2 bp of hmm ;( 1 bp of gfb ;( serpent sword ;( i 2k ;(;(;(
|
Mi Dawno Temuuuuu Jak Byl Najazd Orcow....... Zerk Mnie Na 2 Hity Wziol I C Arm Poszedl X( Mialem Konczyc Z Tibiom Ale Jakos Kumple Mnie Wyciongli Na + :)
|
Ojejciu straszne zalicie sie ze wypadl wam FS albo Skull Staff ;( ojejku straszne ... mnie jak zabil 58 MS wypadlo : Crus Helmet, C armor, F axe,
P ammy, i 5 bp of uh ( jeden bp zmarnowalem ) bo nie zdazylem sie wyuhac wiecie przed updatem jakie szanse mial uciec 30 knight 58 ms ;/?? jak mogl UE strzelic... a ogolnie w mojej tibijskiej karierze stracilem : ( na isarze ) 3x C arm 1x Crus Helm 2x F axe 1x D lance 2x K legs 1x C legs 1x P ammy 1x Crown Shield, Tower Shield 1x Blue Robe 1x Boh przy tym okolo 15 bp of uh nalagach, kickach albo poprostu PKi mi takie combo zadawały ze Huuuuu* nie licze p setow i innych noob eq ;) ( Na calmerze stracilem po hackach 2x C set ) |
a mi wczoraj BP pelny UH I HMM a 5 minut pp tym bp kolo kaz ktos mi probowal zabrac odzyskalem ale i tak mnie dendal
|
Ja pamiętam jak wypadł mi fire sword moja najcenniejsza rzecz którą wtedy miałem niestety ale ide dalej..:P
|
Najcenniejsza rzecz hmm...Aol :P
|
Ja na szczescie nie mialem powaznego deda ale stracilem przez wszystkie moje dedy: dark helmet, p armor, dwarven axe, plate legs, dwarven shield, bp of hmm i bp of gfb, ok ~6k, smiecie typu longsword i co najgorsza war hammer
TO BYLO WIELKIE ZALaMANIE. najgorsze jednak bylo ze skillami i lvlem no i mlvlem |
mój item który wypadł mi podczas śmierci to B-Robe ale zdążyłem przybiec i zabrać B)
|
Mój najdroższy item który mi wypadł w dedzie to chyba Serpent Sword :P
|
mój najcenniejszy item to byl noble armor wypadl mi kiedy bylem pijany i uciekalem przed gosciem :( ;( i mnie zabil
|
moj najlepszy item ktorego stracilem to knight aromor no ale coz niema co plakac nad wylanym mlekiem :) stare czasy
|
Huhu obszerny temat jesli o mnie chodzi najceniejsze co zemnie spadlo.
Hmm niech to ja pomysle G-Armor,Demon,shield i bp a w nim 20 bp uh.4 bp gfb i jakis loot z guardów (Hajs) Love me Kicks |
wczoraj, ide sobie do carlin napadl mnie PK 40lvl (nicku nie podam) straciłem bp lmm,16 muchomorkuw, i 84gp
a kiedyś kupiłem sobie k axe(palladynem), i poszedłem sobie przetestowac, tak sie złorzyło że ktoś zlurwał beresekea. k axe poszedł sie paść :( |
ja raz sobie szedłem na zamek w ab na brecha z 2 ihami HEHEHE zaczolem go lac ihnolem sie mu zoostało z 40hp YOU ARE DEAD BUUUUUUUUUUUUUUUU
stracilem crown shield 10k i knight armor 10k BUUU |
Cytuj:
|
placz
mia na dragon lordach wypady BOH'y imoj bp w ktorym bylo 17k plakalem;( ;(
|
:p
Crown Armor i Vampire Shield ;/ glupi szwedzi podczas trapa
|
Ja najwiecej stracilem jak mi wypadly 2 bp uh+2k w goldach z tomb.
|
Mi wypało Demon Shield to była strata którą opłakiwałem 5 dni ale zaraz po tym wydarzeniu kupiłem sobie następnego takiego shielda i było GIT! ;)
A tak pozatym w kasie wypdlły mi 3 cristalki kiedy przenosiłem kase z dp w Thais do dp na Darashii jakiś pk mnie ubił no i cóż 30k psu w d....e!!! ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:36. |