![]() |
Na serverze sie nic nie dzieje to o czym maja pisac:P
|
Panowie. Istnieje cos takiego jak prywatne wiadomosci :) korzystajcie z nich aby rozwiazac takie "problemy" Albo napiszcie raz swoje zdanie na temat tej osoby i juz... i kto madrzejszy ten niech ustapi :D (tak sie mowi)
|
:d
no wiec..
ja rowniez twierdze ze kapucha to debil ;p po co mi na wojenke mpa etc :D k set i jakas d lancka mi styka ;p UHy mam po to zeby sie nimi UHowac a nie zeby mi z bp przy kazdej smierci wypadaly ;p majac stone skiny latwiej ujdziesz z zyciem ;] A pozatym, na wojne idziesz z kumplami, a nie sam ;p wiec nie bija jedynie ciebie ;]]] kolegow tez masz po to zeby Ciebie Uhowali ;> chyba ze nie masz takich kolegow na ktorych mozesz polegac i dla nich ufac wiec rozumiem twoje debilne posty :>>>> Pozdro dla Prota, ktory uratowal mi dupe wiele wiele razy ;> Yo! |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Jeśli jeszcze ktoś będzie ciągnął te idiotyczne kłótnie dostanie bana.
|
Z cyklu "Polak potrafi":
Gremar: 12:41 You advanced to magic level 22. Odin De'North: 13:43 You advanced to magic level 7. Van Liden: 10:45 You advanced to magic level 22. |
No to gratulacje.:)
|
Cytuj:
CO do mlvl to gratz bo sa to dwa pierwsze takie magiczne na servie. Natomiast magiczny Odina to jest normalny mlvl :S Niebawem bedzie mozna sie spodziewac 8 mlvl a nie 7 na tym servie... |
Cytuj:
tak hop na krowe i już ciele, do tego trzeba czasu;) i kasy na manasy.:p |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
gdyby ima gral przez te miechy co byl hunted to juz by mial dawno 8mlvl
brakuje mu 20% ;p snap expil na manasach na cyklo-.- |
Spaaw, nie zawyzaj sobie statsow w profilu na tym forum :P.
|
Cytuj:
|
hmm xD
ja zrobilem 5 miechow temy 7 m lvl i mam tera 28% till 8 :>
|
Cytuj:
|
20:06 Kerston: 20:06 You advanced from Level 99 to Level 100.
Gz |
Gratulations ;]
|
Cytuj:
|
Chodzilo mu o to, ze Spaww powiedzial, ze Ima ma 20% do mlvla, a Ima powiedizal ze ma 28%. Oto cale zawyzenie:P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:12. |