![]() |
Nie znający granicy, wytrawni melanżownicy
|
Jak zwykle mądry post yamahati ;s
|
heuaheau czemu pare ostatnich postow zniknelo ?:D heeue
Btw awansowalem na senior tutora! czekam na gz huehueahueauhea POTHI TO KONDON KONDON KONDON |
Ja sie zastanawiam jak ty zaliczyles (o ile zaliczyles) podstawówke
|
@up
Każdy każdemu może dać w łapę... @Yama~ Elokwencja twoich wypowiedzi mnie poraża. Zastanawia mnie, dlaczego 75% osób na wysokich lvlach to takie barany... Czyżby Tibia była grą stworzoną dla idiotów? Coraz częściej tak sądzę. |
Yeah
Gz asilles !!!
May 02 2006, 00:35:41 CETKilled at Level 70 by Asilles May 02 2006, 00:51:01 CETKilled at Level 69 by Asilles HAIL AO!!! UPDATE plx !!!!!!!;) |
Cytuj:
|
Hahaha GZ Asilles trzymaj tak dalej<---- top frager ;D
|
No, no... Szkoda, że Asilles psuje wynik Arcanium Xd anyway, gratz.
|
Cytuj:
|
Ahahahya
Najlepsze jest to że DB napisalo war deklaracje na AO :P
Mam nadzieje ze DB wyleci z serwa :] |
Cytuj:
HAHAHAHAH dobrze dobrze :D moze tak czas powrocic? tylko szkoda kasy na pacca ;] ale dla tylu fragow mzoe sie skusze |
Channel saved at Sun Oct 16 10:22:12 2005
10:19 Szenlong De'Master: dlaczego zabiasz 10:19 Szenlong De'Master: roty 10:19 Gumisi on Iridia: bylem 1szy 10:19 Szenlong De'Master: dla mego kumpla 10:19 Szenlong De'Master: ? 10:19 Szenlong De'Master: nie 10:19 Szenlong De'Master: nieklam 10:19 Gumisi on Iridia: w tej jaskin 10:19 Szenlong De'Master: on byl pierwszy 10:19 Gumisi on Iridia: tiaaa 10:20 Szenlong De'Master: kurwa a wnieie4m 10:20 Szenlong De'Master: kazdy se probl;emow szuka 10:20 Szenlong De'Master: niechce mi sie tam lezc 10:20 Gumisi on Iridia: udowodnij mi to ze byl przede mna 10:20 Szenlong De'Master: i nieklam ze byles peiwrszy 10:20 Szenlong De'Master: bo kubus byl pierwszy 10:20 Szenlong De'Master: ja ci moge udowdnic 10:20 Szenlong De'Master: :D 10:20 Gumisi on Iridia: byl chis meff 10:20 Szenlong De'Master: a co mnie to 10:21 Szenlong De'Master: zaczepaisz 10:21 Szenlong De'Master: mego ziomka 10:21 Szenlong De'Master: z rl; 10:21 Gumisi on Iridia: nie zaczepiam 10:21 Szenlong De'Master: po czyjej muslisz stronie stane 10:21 Szenlong De'Master: zabiles 10:21 Szenlong De'Master: mu roty 10:21 Szenlong De'Master: sam sie anarzasz na deda 10:21 Gumisi on Iridia: bylem w tej jaskini przed nim. 10:21 Szenlong De'Master: kurwa on ses kiluje i w*******asz 10:21 Szenlong De'Master: sie za paracele 10:21 Szenlong De'Master: wes 10:21 Gumisi on Iridia: BYLEM PIERWSZY ! 10:21 Szenlong De'Master: niesciananbij 10:21 Szenlong De'Master: kubus nieklamie |
cioota
buehhehehehehehhehehehhehe ale fake gz
pomyslu 21:11 Danthorr: dzieki tobie, zaden de'master tu nie pogra =) tak cie pojechale ze az takkkkk sie zdolwales ze fake wstwiasz xD ale cioooota jestes pffffffffffffffffffffffffffff Niedasz rady mi dogadac slimak z ciebie bez kituuu idzzzz |
Fake? No nie powiedziałbym. Ludzie na poziomie Danthorra i wyższym mają lepsze sposoby na rozprawianie się z takimi kretynami jak ty. Z resztą, sam pamiętam tą sytuację.
|
http://img438.imageshack.us/img438/6324/woff7rn.jpg
Danthorr ale z Ciebie piesek. Może to suczka z cieczka?? Buheheh. |
@Matt
Nawet nie chce mi sie cytowac Twojego posta bo i tak niedlugo zapewne zostanie skasowany. Jesli nie potraficie trzymac nerwow na forum/w grze to ciekawe jak bedziecie sobie radzic w rlu =) @Szenlong Tak, Danthowi sie nudzilo i zrobil fake'a bo jakis pajac z badziewiastego mmorpga zwyzywal go od psow itd. @Yama Ciekawe jak to jest miec satysfakcje z zabijania ludzi o 50-70~ lvli nizszych =) Poza tym, smierci "Draconite'ow" nie beda wliczane do smierci ludzi z Arc. @Banditos Nadzieja matka glupich =) |
Hmm DB w wojnie? Dzięki, że ktoś mi o tym powiedział, bo jak widać nie mogę teraz grać. Aż żal -.-
Przeczytałem sobie. Xandar jest u mnie w mieście z Anumem i nic mi nie powiedzieli. No gratz. Nie wypowiadam się, bo aż przykro. |
Cytuj:
I tak btw, pisze się DANTHORR! (Xd sam wiesz, Danth~ Xd) |
Cytuj:
arc sprzedaje swoje chary, chealino jedzie na cale wakacje wiec GL dla db :) z ktorymi nie chcielismy walczyc ale mus to mus =( |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:18. |