Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Nowa wojna? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=55319)

tajemniczy111 28-03-2006 00:10

Qrwa to jest moja osobista sprawa. Jak sie bede chcial ujawnic to sie ujawnie, proste.
I skoncz juz z tym gadaniem, ujawnijcie sie etc...

btw. I uwazaj kogo nazywasz ciota. Bo przegieles "pale".

fea_umarth 28-03-2006 05:26

pamietam taka sytuacje jak sie zaczela wojna dof z wanted. wyskoczyl mioduch z tym swoim dopiskiem potected by urbexx .ja poweidzialem ,ze mozna skapiszonowac noobami, ale ktos z dof rzucil 'nie bo to fajny gosc'. wiec ze ktos czasem gada bzedy to weicie nikt nie jest doskonaly.Podsumowujac...
Mioduch fajny gosc

jeszcze jedno jezeli ktos nie podaje swojego nicku to nikomu nic do tego jego prawo.

Top Secret Name 28-03-2006 19:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez fea_umarth
pamietam taka sytuacje jak sie zaczela wojna dof z wanted. wyskoczyl mioduch z tym swoim dopiskiem potected by urbexx .ja poweidzialem ,ze mozna skapiszonowac noobami, ale ktos z dof rzucil 'nie bo to fajny gosc'. wiec ze ktos czasem gada bzedy to weicie nikt nie jest doskonaly.Podsumowujac...
Mioduch fajny gosc

jeszcze jedno jezeli ktos nie podaje swojego nicku to nikomu nic do tego jego prawo.

wlasnie :) ja niechce zebys wiedzial kim jestem :) a po co ci to do szczescia :P

ale mioduch to niejest fajny gosc :)

a tak wogóle to widzialem franca w vision :P ale juz go niema a last na inv :> wiecie oco chodzi?:>

Edit: Bo ja niedoinformowany :) mioduch idz do psychoterapeuty :)

Franco 28-03-2006 19:31

Vision

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Top Secret Name
wlasnie :) ja niechce zebys wiedzial kim jestem :) a po co ci to do szczescia :P

a tak wogóle to widzialem franca w vision :P ale juz go niema a last na inv :> wiecie oco chodzi?:>

Bylem,jestem,bede-tyle mozna powiedziec o mnie all:)

Pozdrawiam wszystkich moich przyjaciol z Azury-oczywiscie tych ktorzy sa tego warci

Jak to mowia raz na wozie raz pod wozem no ale coz Life is brutal:)

Just a game dont forget about that guys;)

Hail

PiXik 28-03-2006 19:35

największe kozaki to bezimieniaki wowowowo
oczywiście nie musisz podawać nicka w grze ale wtedy nikt nie będzie Ciebie traktował poważnie

Top Secret Name 28-03-2006 19:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PiXik
największe kozaki to bezimieniaki wowowowo
oczywiście nie musisz podawać nicka w grze ale wtedy nikt nie będzie Ciebie traktował poważnie

Buehehehe ty tez niepodales :)

Profesja: Brak (Rookgaard) --> widac dopiero zaczynasz... wiec sie niewypowiadaj

@Franco

Już konczysz z gra?

_Mioduch_ 28-03-2006 21:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Top Secret Name

wiesz czemu mnie to denerwuje jak nie podajecie nicku ?
jaka mam pewność ze nie jestes jakims noobem ktory se jaja robi....

ale spoko nie podawaj nicku ....Twoj wybur

moze dla Ciebie nie jestem fajny :p nieznasz mnie dokładnie i Fea zresztą tez:]

poco mam isc do psychoterapeuty ? Xd

azura 28-03-2006 21:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez _Mioduch_

poco mam isc do psychoterapeuty ? Xd

zeby leczyc downa ^^ 8o

_Mioduch_ 28-03-2006 22:01

....

wiesz z takimi tekstami to se do starych mozesz.... podobno chciałeś skonczyc ta kłótnia ale dalej ją ciągniesz

wr00n 28-03-2006 22:22

Hmm. Mioduch jadac po starych sam sobie przeczysz . Azura jedzie po tobie ale ty po jego rodzinie a tego sie nie robi .

_Mioduch_ 28-03-2006 22:35

moze i tak ale nie bedzie mnie downem nazywał... juz mu powiedziałem do kogo se takie teksty moze walic...

azura 28-03-2006 22:47

Cytuj:

wiesz z takimi tekstami to se do starych mozesz.... podobno chciałeś skonczyc ta kłótnia ale dalej ją ciągniesz

Teraz wiem skad masz tak na***ane w glowie. Rozumiem jak byles maly stara cie opuscila i miales zabawki przykrecane do podlogi. Teraz na mnie sie wyrzywasz to nie moja wina ze masz zmarnowane dziecinstwo ;/.
Ty pierwszy zaczales wiec teraz nie gadaj .............

_Mioduch_ 28-03-2006 22:54

daj gg to pogadamy bo zasmiecamy forum... to ty mnie nazwałes downem i nie wytrzymałem lo

azura 28-03-2006 22:55

Cytuj:

daj gg to pogadamy bo zasmiecamy forum... to ty mnie nazwałes downem i nie wytrzymałem lo

ale ty napisales ze jestem ciotom bo nie podaje nicku -.-

@down
jak by mnie nie wyzywal to bym to olal.....

Mrok 28-03-2006 22:56

hahahahaha

Dobre będziecie już do konća sie kłucić?.Dajdzie sobie na zgode,prosze.Chociaż Psychoterapełta nie jest od choroby downa i przypominam ze się nie powinno z niej śmiać.Psychoterapełta jest od pomaganiu komuś w kłopotach np takich jak ma Mioduch,że go bardzo boli że nick nie chcemy podac.Więc Mioduch powtarzam tobie ostatni raz dlaczego nie chcę podać swojego nicka.Dlatego że nie wielbię miłoscią do wanted.I napisałbym jakąś negatywą opinie w sprawie Drazharma ewentualnie Wanted,podając przy tym swój nick miałbym,tzw.Ostrą jazde bez trzymanki.
A że cię ktoś straszy na forum,to zleckceważ to i sie takimi postami nie przejmuj.A propo jak się kogoś nie zna i w dodatku obrażac komuś rodzine to sie zachowałes nie jak 13 latek tylko jak 7 latek.

kamyk778 28-03-2006 22:56

Wiecie co?? Najlepiej zaluzcie nowy temat i sie tam wyzywajcie.Chcem poczytac o wojnie a tu jakies ... sie wyzywaja. Przypomina mi to klotnie 6-letnich dzieci w piaskownicy :faceoff:

Mrok 28-03-2006 23:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez azura
Teraz wiem skad masz tak na***ane w glowie. Rozumiem jak byles maly stara cie opuscila i miales zabawki przykrecane do podlogi. Teraz na mnie sie wyrzywasz to nie moja wina ze masz zmarnowane dziecinstwo ;/.
Ty pierwszy zaczales wiec teraz nie gadaj .............

Liczę że ci bana za tego posta dadzą

_Mioduch_ 28-03-2006 23:03

dobra przyznaje zaczołem ale niewiem czy ten co nie podaje nicku to nie jakis noob i to mnie w*uriwa na maxa i se jaja zemnie robi

zgoda ?:P

azura 28-03-2006 23:28

Cytuj:

dobra przyznaje zaczołem ale niewiem czy ten co nie podaje nicku to nie jakis noob i to mnie w*uriwa na maxa i se jaja zemnie robi

zgoda ?:P

no raczej :P :confused:

_Mioduch_ 28-03-2006 23:30

dobra wracając do tematu czemu Franco i Last~~ mają invy do Vision ?;/

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:50.