Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Wydarzenia z Galany;p (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=60579)

Miltoner 11-05-2006 09:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez jastr
hmm a nie zauważyłeś że obydwa chary brały udział w wojnie i czy to cię nie dziwi?? Czemu, dlaczego, po co ?? Właśnie o takiej nienormalności mówię czemu sorce i druty na wyższym lvlu przystępują do wojny. Muszą mieć jakiś powód i czy czasami tego powodu nie stwarzali im patsi?Wojna przeciwko najpotężniejszej gildi na serwie to nie przelewki tylko desperaci (przyjaciele desperatów) lub ludzie którzy nie mają nic do stracenia (huntowani przez tą gildię)przystępują do wojny

1 owner Wojtixa nie bral udzialu w zadnej wojnie dopiero drugi owner dolaczyl do PPG :p Gdyby do konca gral pierwszy owner sytuacja wygladalaby zupelnie inaczej ;)

Vienek 11-05-2006 15:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Miltoner
1 owner Wojtixa nie bral udzialu w zadnej wojnie dopiero drugi owner dolaczyl do PPG :p Gdyby do konca gral pierwszy owner sytuacja wygladalaby zupelnie inaczej ;)

oj ta, piekne stare czasy :D

bolekndm 12-05-2006 21:49

Widze że na Galana zawitała kolejna wojna :p , czy ktos bardziej wtajemniczony niż ja mogłby powiedzieć o co poszło?

sharkins98 12-05-2006 21:53

Kiedy bedzie jakas bitwa ?:> to se filma obejrze

Rybzor 13-05-2006 01:06

Jutro o 12 na trolach w ab

sharkins98 13-05-2006 11:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ryba
Jutro o 12 na trolach w ab

mowisz powaznie czy zartujesz ?:p

_PiteroS_ 13-05-2006 13:08

hrhr niech ta wojna sie zacznie na dobre!!
po jest w tym cos bardzo pozytywnego!
mianowicie wolne respy na ktorych bedzie mozna spokojnie poexpic :P
powodzenie dla wszystkich "walczacych" :D

Demiphant 13-05-2006 16:23

Lady Slodziutka,Lord Hybrid,Zaxuhe wykonali dzisiaj anni;p NIema filmika;/ Aylitha padła podczas questa.

Pawio 13-05-2006 17:31

You recognize Nuskei. He was killed by Van Hellsinghs.:(

Van odszedł z Corentiros jak i reszta br

pawlon 13-05-2006 20:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Demiphant
Lady Slodziutka,Lord Hybrid,Zaxuhe wykonali dzisiaj anni;p NIema filmika;/ Aylitha padła podczas questa.

nie ma filmika bo nie chca bana za boty tak jak corlic.

br sa free.

Dragon86 13-05-2006 20:29

Naprawde to wszystko sie robic coraz bardziej chore :p
jak slysze o tym co sie dzieje az niedobrze mi sie robi... ale coz powiedziec widocznie na galanie juz tak jest;)

thewojtek 13-05-2006 22:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pawlon
nie ma filmika bo nie chca bana za boty tak jak corlic.

br sa free.

Nie br, tylko Venezuela jesli cos, blizej znana jako "Langan Team".... ded nuskei to odwet za UB...

Xulorin 14-05-2006 15:40

No i gratuluje Venezueli za pomysł :) tylko że nie tylko Vene powinna sprzeciwić się Icarusowi, Rainowi, Yahelowi i Nuskeiowi lecz całe UB. Corlic, Styp i Bon powinny też dołączyć do odwetu za zdrade ;).

Maniek Master 14-05-2006 16:17

Dzisiaj po 11 w Carlin .Irlo, Sio Bloze i Travor Bawili sie w Pekerów ;/ Chcieli Mnie Zabic. Nawet Nie wiem z Jakiego Powodu?.A tak pozatym Szkoda Ze Royal sibum nie gra na Galanie:(
Jak słyszałem od niego ze ma płacic 500 k .Ale Teraz pyka na Xerenie i dobrze mu sie wiedzie:) Pozdro dla wszystkich polskich graczy na Galanie.

pawlon 14-05-2006 23:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xulorin
No i gratuluje Venezueli za pomysł :) tylko że nie tylko Vene powinna sprzeciwić się Icarusowi, Rainowi, Yahelowi i Nuskeiowi lecz całe UB. Corlic, Styp i Bon powinny też dołączyć do odwetu za zdrade ;).

dla ludzi ktorych wymieniles walka po stornie icarusa to jedyna szansa na cokolwiek, paymentow nie maja albo sa one tak wysokie ze szkoda gadac.

venezuela dostala za to wolnosc...i wcale nie wiem czy to nie bylo dla nich wazniejsze niz sama zdrada...

no coz, najwieksi sharerzy i power abuserzy spowrotem na galanie :(

Qreew 15-05-2006 00:25

Venezuela wolna... czyli sie sieczka szykuje (PA :P )=] mam nadzieje ze znow cos im odbije, popelnia blad i znikna ;)

szkodi 15-05-2006 00:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Qreew
Venezuela wolna... czyli sie sieczka szykuje (PA :P )=] mam nadzieje ze znow cos im odbije, popelnia blad i znikna ;)

nie cala vnzla...

pawlon 15-05-2006 02:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez szkodi
nie cala vnzla...

z tego co wiem to tylko kapcom nie jest free... mam na mysli te najwyzsze lev...

a wiesz szkodi co jest najlepsze? to ze prawdopodobnie nie minie tydzien moze 2 i beda u was w gildii... moze sie myle, ale mysle ze nie, a wtedy to duzo stracicie w oczach tzw community ;)

Pkowanie zey zarobic kase juz sie pewnie zaczelo...

thewojtek 15-05-2006 08:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez szkodi
nie cala vnzla...

Rozmawialem wczoraj wieczorem Z Lord Angel~ I vidente i Oni sami nie wiedza kto tak naprawde jest wolny.....

Xulorin 15-05-2006 16:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pawlon
dla ludzi ktorych wymieniles walka po stornie icarusa to jedyna szansa na cokolwiek, paymentow nie maja albo sa one tak wysokie ze szkoda gadac.

venezuela dostala za to wolnosc...i wcale nie wiem czy to nie bylo dla nich wazniejsze niz sama zdrada...

no coz, najwieksi sharerzy i power abuserzy spowrotem na galanie :(

UB mogło by się odpłacić tak jak Rain i jego spółka, dochodząc do przeciwnika i stanąć przeciw nim. ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:04.