![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
oj ta, piekne stare czasy :D |
Widze że na Galana zawitała kolejna wojna :p , czy ktos bardziej wtajemniczony niż ja mogłby powiedzieć o co poszło?
|
Kiedy bedzie jakas bitwa ?:> to se filma obejrze
|
Jutro o 12 na trolach w ab
|
Cytuj:
mowisz powaznie czy zartujesz ?:p |
hrhr niech ta wojna sie zacznie na dobre!!
po jest w tym cos bardzo pozytywnego! mianowicie wolne respy na ktorych bedzie mozna spokojnie poexpic :P powodzenie dla wszystkich "walczacych" :D |
Lady Slodziutka,Lord Hybrid,Zaxuhe wykonali dzisiaj anni;p NIema filmika;/ Aylitha padła podczas questa.
|
You recognize Nuskei. He was killed by Van Hellsinghs.:(
Van odszedł z Corentiros jak i reszta br |
Cytuj:
br sa free. |
Naprawde to wszystko sie robic coraz bardziej chore :p
jak slysze o tym co sie dzieje az niedobrze mi sie robi... ale coz powiedziec widocznie na galanie juz tak jest;) |
Cytuj:
|
No i gratuluje Venezueli za pomysł :) tylko że nie tylko Vene powinna sprzeciwić się Icarusowi, Rainowi, Yahelowi i Nuskeiowi lecz całe UB. Corlic, Styp i Bon powinny też dołączyć do odwetu za zdrade ;).
|
Dzisiaj po 11 w Carlin .Irlo, Sio Bloze i Travor Bawili sie w Pekerów ;/ Chcieli Mnie Zabic. Nawet Nie wiem z Jakiego Powodu?.A tak pozatym Szkoda Ze Royal sibum nie gra na Galanie:(
Jak słyszałem od niego ze ma płacic 500 k .Ale Teraz pyka na Xerenie i dobrze mu sie wiedzie:) Pozdro dla wszystkich polskich graczy na Galanie. |
Cytuj:
venezuela dostala za to wolnosc...i wcale nie wiem czy to nie bylo dla nich wazniejsze niz sama zdrada... no coz, najwieksi sharerzy i power abuserzy spowrotem na galanie :( |
Venezuela wolna... czyli sie sieczka szykuje (PA :P )=] mam nadzieje ze znow cos im odbije, popelnia blad i znikna ;)
|
Cytuj:
nie cala vnzla... |
Cytuj:
a wiesz szkodi co jest najlepsze? to ze prawdopodobnie nie minie tydzien moze 2 i beda u was w gildii... moze sie myle, ale mysle ze nie, a wtedy to duzo stracicie w oczach tzw community ;) Pkowanie zey zarobic kase juz sie pewnie zaczelo... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:04. |