![]() |
hehe 0:5 ... masakra ..
|
Ciężko mi z tym idzie, zarejestrowałem się wczoraj. Czuję, że długo posiedzę nad tą gierką ; d
|
Rotfl! Dzisiaj w sparze 3 kontuzje 2x 5 tygodni i jedna na 2, na cale szczescie zaden z trenowanych grajkow
|
No mój trenowany ma 4 tygodnie :/.
|
Sorki za doubla, chciałem topic wyciągnąć :).
Dziś wygrana 4-3, choć przegrywałem 0-3 :). Pozwoliło mi to wrócić na 4. miejsce i optymistycznie spojrzeć w przyszłość :D. Celuję na koniec w miejsca 4-2. No i wydałem 3,8 mln zł na nowy stadion, po przebudowie będzie miał 27000 :D. |
Porażka 3-2... Czerwona kartka dla olśniewającego rozgrywającego całkowicie zniweczyła mi plany. Póki co ciągle jestem na 1 miejscu z 2 pkt przewagi nad vice. Ech. Pierwsza porażka w tym sezonie : /
|
otrzymalem wpierdol 7-0... co mnie dziwi - pomoc przegralem tylko o pol gwiazdki, a mimo to rywal mial kiepski (wysoki) przy moim nedzny (min)... wtf?
|
Wygrana 0-5 dobrze jest chociaż do awansu mi się nie spieszy:D
Powodzenia w next tygodniu. |
A ja 8-0 do przodu :)
|
Tylko 3:0. Ale i tak do dupy.
|
Trzeba wyciągnąć temat ,więc jutro kolejne mecze ciekawe jak moje nabytki się zaprezentują (nie ma to jak radocha po wydaniu pierwszych 4 mln) Życzę wszystkim powodzenia jutro:)
|
5-4 z wiceliderem i mam juz pewny awans do 7 ligi : D
a mecz byl dramatyczny : P |
Ahh stare dobre czasy się przypominają...
Grałem w to jakieś 4 lata temu, kiedy w Polskiej lidze dopiero powstała 6 liga ;> Zaczynam od nowa a co ciekawe nie mogłem założyć na własnym IP konta, bo wg bazy mam już konto o.O Założone u kumpla..życzcie mi powodzenia.. |
Wygrana 8-0 1 miejsce w tabeli teraz czekają mnie 3 mecze które zdecydują o tym czy awansuje.A tymczasem wyjazd do Niemiec na sparing:P
Pozdrowienia. |
6-2 zwycięstwo. 2 pkt przewagi nad drugim miejscem. W klasyfikacji strzelców prowadzą dwaj moi zawodnicy. Nie jest źle. 18 latkowi wskoczyło rozgrywanie na olśniewający.
|
5-1 i powrót na 3. miejsce :D. Najciekawsze jest to, że jeśli chodzi o gwiazdki i tsi jestem jednym z najgorszych w lidze (7-8 miejsce zależnie czy max, czy średnio...).
|
Dziś kolejna runda, gram z Vice mamy tyle samo pkt więc będzie ostra walka.
Powodzenia wszystkim drużynom z forum:P A tak btw za niedługo koniec tego sezonu na pewno pojawią się nowe zmiany,jakie wy byście chcieli aby wprowadzili? Ja bym sobie tylko życzył aby tzw htbug zniknął z gry i nie było żałosnych porażek:P pozdrowienia. |
Naiwny jesteś, HT-bug misu być:)
|
Jakbym ja mial takiego buga :> xD
|
Porażka 0-8, aż się zdziwiłem :). Ale picowałem, więc byłem nastawiony na porażkę. Teraz morale mam wystarczające by wygrać z resztą zespołów w tym sezonie. Btw znowu trenowany napastnik dostał kontuzję, na szczęście 'tylko' +2. A poprzedni ma już tylko 1+, więc powinno być dobrze :D.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:31. |