Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Wydarzenia z Furory (new)! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=76936)

Kapucha 06-12-2006 23:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Masywny_Titania (Post 1115471)
Widzial ktos juz http://img135.imageshack.us/img135/2384/zjazdym3.jpg ?:p owned lol

Moze ktos potwierdzic ze to prawdziwe? 8o

ta polowe znam z rl ;> patriarh, strit, fenix no i jeszzce tam jest lechista niewiem czemu nei zapisany ;[

Masywny_Titania 06-12-2006 23:28

Kawalek taifuna?:P 33.3333....%? 50%?:P

Sonik'ex 06-12-2006 23:29

Huehuehuheuhue

no sry taifun ale szczena ci sie zapadla bo na focie tak wyszedles xD jakbys zebow niemial huehuehue moczyk hmm wielki grozny facet xD malutkie malenstwo omg! ale grubas sry za krytyke ale do teraz sie smieje a i gdzie 2 3 4 5 i 6 owner taifa?^^

Skibo 06-12-2006 23:30

http://img271.imageshack.us/my.php?i...skinesstb1.jpg

Napisze tak:

Tibia wyżarła im MUSKI :D:D

Przemo2 06-12-2006 23:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sonik'ex (Post 1115578)
no sry taifun ale szczena ci sie zapadla bo na focie tak wyszedles xD jakbys zebow niemial huehuehue moczyk hmm wielki grozny facet xD malutkie malenstwo omg! ale grubas sry za krytyke ale do teraz sie smieje a i gdzie 2 3 4 5 i 6 owner taifa?^^

a Moze Ty pochwalisz sie swoja fotka posmiejemy sie, oczywiscie jezeli masz odwage.

Royal Vart 06-12-2006 23:58

Nie no iwonka jest super laska ja nie wiem czego wy od niej chcecie.Nie ocenia sie człowieka po wyglądzie:confused:

plebaN1 07-12-2006 00:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Royal Vart (Post 1115635)
Nie no iwonka jest super laska ja nie wiem czego wy od niej chcecie.Nie ocenia sie człowieka po wyglądzie:confused:

az tak wielkim fanem Taifuna jestes ze az jego fotke se w avatar wjebales ; o ! ?

Masywny_Titania 07-12-2006 00:27

Az posinialem z brechtu przez tyle czasu uhauhauhauha lol

Hellsir 07-12-2006 01:25

Wyglądają jak wyglądają, co wy geje jesteście, że na nich tacy zapatrzeni ? -Ktoś chce to dba o siebie, ktoś nie chce to nie dba. I tyle, a nie o ten brzydki, o ten gruby, a tamten jeszcze inny. ;/

Izull 07-12-2006 01:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Masywny_Titania (Post 1115471)
Widzial ktos juz http://img271.imageshack.us/my.php?i...skinesstb1.jpg ?:p owned lol

Moze ktos potwierdzic ze to prawdziwe? 8o

Jeżeli to jest prawdziwa fotka, to potwierdza ono jedno. Będzie to dla 3/4 użytkowników tego forum olbrzymim szokiem, ale okazuje się jednak, że i Taifun ma RL. Tak tak dobrze widzicie, on też może jak normalny człowiek wyjść z kumplami na piwo. A co do jego wyglądu, to wygląda jak normalny koleś, który po prostu lubi spędzać czas przed kompem. To, że nie jest żadnym kabanem nie świadczy, że już musi być lamerem. Powiem, że i tak jak na ten lvl, który on zdobył to wygląda rzeczywiście wporządku. Osobiście widziałem, kilku gorszych, którzy ledwo wbili te 50-60 lvl.

Tarinek 07-12-2006 01:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez klimek1990 (Post 1115346)
Dobra sciema nie jest zla :)) no wiec..
1. Taifun byl offline jak Caponeq padl
2. Jak by byl Online to by rozjebal polowe vision sam
3. Myslisz ze sie by sie do was wejsc i krazyl by po desercie?
4. Lognol sie taif na kilka sec i dal loga to jak mial krazyc po desercie?:P

Dobry zawodnik z ciebie nie ma to tamto młodzieżowy w ch%^ . Taif podlecial na pustynie i w pewnym momencie zszedł nizej ale bał sie wchodzić dalej bo wiedział co go czeka.

kthxbye

Jinikao 07-12-2006 02:00

Zgodze sie z tym ze sharing to najlpeszy sposob na rl zycie:)

Rodri 07-12-2006 08:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez klimek1990 (Post 1115346)
Dobra sciema nie jest zla :)) no wiec..
1. Taifun byl offline jak Caponeq padl
2. Jak by byl Online to by rozjebal polowe vision sam
3. Myslisz ze sie by sie do was wejsc i krazyl by po desercie?
4. Lognol sie taif na kilka sec i dal loga to jak mial krazyc po desercie?:P

YyYy skoro byl online, to dlaczego Sasho napisal "Jak taifun sam na was wylecial" ? Rozbierznosc zeznac widze :D dogadajcie sie chlopaki i ustalcie wspolna wersje... ;) Ja wiem ze taifun krazyl po desercie ale nie schodzil na dol :) Tego jestem pewien :D

Co do tego,ze taifun posiada rl life... Oni przeciez omawiali sytuacje na serverze :D

plebaN1 07-12-2006 09:22

lamus -.-

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tarinek (Post 1115735)
Dobry zawodnik z ciebie nie ma to tamto młodzieżowy w ch%^ . Taif podlecial na pustynie i w pewnym momencie zszedł nizej ale bał sie wchodzić dalej bo wiedział co go czeka.

kthxbye

to dlaczego oni po niego nie wyszli jak dali by mu rade? co ? a jak juz by poszedl na ten dezert to po co mial by tam krazyc ? ziepy

i po 2 poc oc schodzili na dezerta jak nikogo sie nie bali i nikt nie byl by wstanie ich zabic nawet Taif~

Bjoern Shu 07-12-2006 11:12

nie maja szans dac mu rady, przeciez on jest najszybszym graczem w calej tibii..
open battle nie bedzie mial miejsca poniewaz Taifun zniszczyl by sorców Vision, dobra taktyka bylo by dorwanie go podczas expa :confused: ale to i tak musialo by byc super zaplanowane i wykonane

Masywny_Titania 07-12-2006 14:57

Ciezko byloby dorwac podczas expa jesli prawdopodobnie nie expi na razie lol:P

alahakbar 07-12-2006 15:37

@up

Oni zmienia serwer i cos tam na pewno osiagna a Ty? Dalej bedziesz cieciem i przydupasem. Malym pieskiem ktory glosno szczeka.

Przemo2 07-12-2006 15:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez alahakbar (Post 1116006)
@up

Oni zmienia serwer i cos tam na pewno osiagna a Ty? Dalej bedziesz cieciem i przydupasem. Malym pieskiem ktory glosno szczeka.

wiekszym od Ciebie to pewne :) przynajmniej ja nie ukrywam sie i boje sie powiedziec kim jestem a Ty ? mozesz mi obsmyczyc :}

Rodri 07-12-2006 16:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez klimek1990 (Post 1116075)
aa jeszcze jedno co do Rodri to nie odzywaj sie na forum bo tesh nic hubcio nie wiesz :/.. kiedys sie wkoncu w*****e i bedzie to przykre

I co mi zrobisz lamusie? Lubilem Cie klimek, ale ostatnio przeginasz... Kupiles chara na 90 lvlu i jestes jednym z najwiekszych przydupasow jakich znam -.- Myslisz ze jestes kims? Jestes nikim i tyle moge Ci powiedziec. Od tej pory nie jestesmy kolegami, a Twoje grozby mam w dupie, bo i tak nie jestes w stanie ich spelnic. HAIL VISION

PS. Wiem duzo wiecej niz Ci sie wydaje :)

Hellraiser 07-12-2006 16:57

Zaraz to modkowie zamkna ten Temat, jak bedziecie tak spamowac tyrac sie etc.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:16.