![]() |
wy sie tak nie cieszcie bo mam aktualnie w produkcji 3 noobchary nastepne do tepienia polaczkow ;)
|
@Tosik Tepek
Hmm Moim zdaniem zaczynanie grania na serwie od szukania protektora jest mocno podejrzane. Zacznij, popoluj na trole, gule, smoki zielone i wtedy zobaczysz czy obronca jest Ci naprawde potrzebny. Zli ludzie nie napadaja na expowiskach ale raczej pod dp. Mam na Obsidii kilka postaci gram ponad rok a skutecznie napadnieto mnie moze 3 razy. ( nie liczac wojen gdy wysoko unosilem kolana w ucieczce od Ryby i Mentora :D ) I przede wszystkim szacunek dla innych bo nigdy nie wiesz czy 14 lev druid nie jest moim, Suva albo Ryby nubkiem :P Pozdrawiam, baw sie dobrze lecz asertywnie Piotrek |
Cytuj:
Heh :D Druid się poszedł ... :D Ale co tam :D Zrobi się co innego ;] Ale u was pk jest bez sensu ;S 25 elder zabija 13 druida, wali SD, HMM i GFB _/ Był super :D Na azurze jak pekowałem z ziomkami to co najmniej 10-15lvl wyższe lvle ;] Nigdy innaczej ! |
@Suv
Jakie te noobcharki mają lvl 60-70? Ty polaczku nasz wyzwolicielu |
widzisz tutaj 25 ed ma pvp ze moze max 15 lvl'a zabic uzywajac sd, hmmow i gfb :) jak chcesz sprzedawac runki to moze do Nirwaratora zagadaj, ale czy pro Cie bedzie to nie wiem :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
12:41 Harti Frost [8]: no blagam ciebie wyslij mojego war hammera
12:41 Harti Frost [8]: bo zaraz pojde po mame 12:41 Harti Frost [8]: mama zna angielski i napiszemy razem raport 12:42 Harti Frost [8]: ide po karetke i bede z matka pisal 12:42 Harti Frost [8]: welcome banned 12:42 Harti Frost [8]: gdybym mial twoje dane zajebal bym ci polowe rodziny |
Cytuj:
|
To mi sie kojarzy z listami do Bravo Girl ...
http://www.jedwabnyszlak.com/phpbb/viewtopic.php?t=2202 |
http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1482829
Podziwniam Acr'a i życze mu sukcesu :). Ostatnio coś tutaj przycichło :p aż się wierzyć nie chce. Pozdro 4all |
Arc'owi sie widocznie znudzilo expienie i dla odmiany pobawi sie w lowce mitow :) ale moze cos z tego wyjdze
|
Szafa, Acr jest jednym z tych graczy, ktorzy raczej nie pguja. on sie takimi sprawami jak mity legendy oraz nieodkryte/zapomniane questy zajmuje od zawsze ;) za co go podziwiam, sam bym sie czyms takim zajal, ale to po swietach jak net wymienia ;)
|
Nie gram tutaj dlugo, a raczej mialem dlugie i czeste przerwy wiec moglem nie wiedziec, ale troche tych lvl ma wiec uwazalem ze PG ;p
i zapomniales dodac ze oprocz leged, mitow etc. zajmuje sie huntowaniem 15 lvl poniewaz zabijali go na innych swiatach xD ale kazdy ma jakies hobby :) Ps: jak by sie dalo to bym sie zapisal na to odkrywanie ;p przeciez kazda reka z pickem sie przyda xD |
Arc widocznie jest zarazliwy bo sie tym zaczolem interesowac , znalazlem
23:36 You see a crystal key (Key:3700). It weighs 1.00 oz. i pamietam z jakiejsc ksiazki z pohu "beholdery ukradly klucz", a klucz jest u bh nieopodal pohu , mam zamiar sie w to pobawic ;p |
tez mam ten klucz ;o
|
@up a wiesz moze co on otwiera ??
15:17 The Goblins sometimes have stolen presents with them! Confiscate them! co to nas spotkalo dzisiaj ;p ale niestety tylko 15 tokenow mam |
Cytuj:
Życze mniej lagów :D Btw : czyj przycisk "search" zwyciężył ? ;p |
a co tu taka cisza :>?
przed burza ? |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:06. |