![]() |
Cytuj:
Jesteś śmieszny, przestań pyskowac. Kupiłeś nowegochara i cfaniakujesz pajacu, chcesz sie teraz podlizac DS by sie do nich wkręcic, a co do reszty to chciał bym złożyc wam moje gratulacje wsztykim ktorzy zapłacili lub byli caly czas neutral czarnus medicanka wojownicz~... a teraz padają od ruin jesteście żałośni HAHAHA :D |
Podaj nick Guardiana w grze to zaraz zobaczymy czy to taki mistrz PVP...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
nauczysz mnie walczyc w wojnie bo nieumiem prosze :( aha i powiedz mi co mam zrobic by po kazdym dedzie nieplakac tak jak to napisales ?;( ;( ;( ;( ohh IRONIO... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Żal.pl |
Hehe ja juz kiedys guardiana zjechalem:] i od tego czaasu sie nie zmienil nic, a nic
|
Cytuj:
Cytuj:
Jinikao... jeżeli myslisz ze jeżeli zjedzie mnie człowiek twojego pokroju to się zmienie to się mylisz. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Guardian nie głupio ci troche że wszyscy uważają cię za niewiadomo kogo ?
Ja narazie nic do ciebie nie mam. |
Guardian jestes takim frajerkiem ze szkoda gadac =S...
Ile Ty masz gnojku lat? gowno znaczyles na berylii, gowno zrobiles, nie Tobie kurwa pizdo oceniac co kto robil, zrob cos sam, ZROBIONYM PRZEZ SIEBIE CHAREM,GRAJ SAM A NIE Z MAMA ,TATA, DZIADKIEM, BABCIA sharerze jebany,to kurwo pogadamy.Bedziesz tutaj kozaczyl ,pyto pokaz na co Cie stac, zrob swojego chara to pogadamy frajerze x) |
@up do mnie to było ?
|
Cytuj:
|
Guardian jesli nie chcesz zeby nie lubilo i jechalo Cie coraz wiecej ludzi to zrob tak jak corso, poprastu przestan udzielac sie na forum i bronic swoich "prawd".
|
Podajcie nick tego patafiana.
|
ktorego patafiana?? :p :p
|
Ten post będzie dłuższy i przeczytajcie go zanim znowu na mnie wjedziecie.
Wjerzdzacie na mnie bez podstaw.. bo mówię co myśle.. i w większości mam rację???? Co zrobią 50sorców bez lidera... Jedyna szansa takimi charami to nie dochdozic do gildi zebrać sie na ventrilo i wparowywać 3x na dzień ciągle innymi name (zakładając ze mamy do dyspozycji 30charów [przynajmniej 20 magicznych]) na ekspowiska sorców z ruin , i wybijanie ich a reszte pozostawienie Nemesis Se i Lifestyle. A faktem że jest to nie możliwe i Lifestyle niema zapału do walki , a Nemesis mało wie o walkach , oraz nie posiada się 30charów po 50lvle. Dlatego też wyjaśniłem na czym polegają moje poglądy na ten temat i jeżeli ktoś twierdzi że nie mam racji , proszę napisz to ... nie obraże się ale zrób to grzecznie i bez wyzwisk bo one świadczą tylko o twojej kulturze osobistej. Pozdrawiam |
Cytuj:
Milcz !!! X( NIC niewiesz, niemasz zielonego pojęcia jak było!!! Gdy nemesis se dołączyło do war wygraliśmy dwie "open battle" potem rizzlaa wyjechał a całe gipo położyło lache ta ten serwer i przeniosło się na elysie. Wtedy pozostało nemesis paru polaczków z ls i dwóch swe raffu i clodachu. Cała reszta nuubów w stylu "daark" itd była nieaktywna. To właśnie nemesis planowało i wykonywało "sneak attacks" Kloed, Arithael, Aradna, Rober Grus itd. oni są przykładem tego że nemesis działało chociarz było nas duzo mniej. A co do oferty excaila polacy odeszi za free a aktywnych swe wykupiliśmy i zostaliśmy wystawieni, ruin wygrało koniec. Daark pallka dosięgnie sprawiedliwośc na thorii :) Jak widzisz dzisiejszy mój post był w stostunku do Ciebie dosc miły więc proszę Cię niezabieraj głosu o sprawach o ktorych niemasz zielonego pojęcia! Ps.Wala mag żaluje że nieudało mi się Ciebie utłuc na berylii za to pyskowanie na forum ale widze że ruin zrobiło to za mnie :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:01. |