Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Berylia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=197)
-   -   Wydarzenia z Berylii (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=98171)

Namitura 12-01-2007 18:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Guardian anubite (Post 1190313)
Ty jesteś jeszcze większe ZERO! Podaj swoje name.... To zobaczymy cwaniaczku:) Albo wyjdz z pz locka... jak jesteś z LS .. hueheuheuehuehe noob i wyjebane mam co sądzą o mnie ludzie pokroju rev'ica i ciebie , bo jak to mówią downy mają swój świat.:D

Jesteś śmieszny, przestań pyskowac. Kupiłeś nowegochara i cfaniakujesz pajacu, chcesz sie teraz podlizac DS by sie do nich wkręcic, a co do reszty to chciał bym złożyc wam moje gratulacje wsztykim ktorzy zapłacili lub byli caly czas neutral czarnus medicanka wojownicz~... a teraz padają od ruin jesteście żałośni HAHAHA :D

Bartas15 12-01-2007 18:33

Podaj nick Guardiana w grze to zaraz zobaczymy czy to taki mistrz PVP...

Ravuse 12-01-2007 19:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Namitura (Post 1192263)
Jesteś śmieszny, przestań pyskowac. Kupiłeś nowegochara i cfaniakujesz pajacu, chcesz sie teraz podlizac DS by sie do nich wkręcic, a co do reszty to chciał bym złożyc wam moje gratulacje wsztykim ktorzy zapłacili lub byli caly czas neutral czarnus medicanka wojownicz~... a teraz padają od ruin jesteście żałośni HAHAHA :D

nie kupil a dostal za zdjecie bana

Guardian anubite 12-01-2007 20:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ravuse (Post 1192445)
nie kupil a dostal za zdjecie bana

Chara od Netana dałem koledze a zróbiłem sobie knighta na beryli aktualnie 50+ bo freezy od cipow i expic nie idzie.

Rev'ico 12-01-2007 20:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Guardian anubite (Post 1191830)
Ziemia , ziemia , Halo tu Ziemia... Polacy na beryli i wojna 50+ mski hahahaha człowieku wiesz co to za ludzie??.. Padną to płaczą .. O wojnie zero pojęcia.. Nie wiedza nawet że na wojnach się uzywa ventrilo:D to wex daj spokój. Są wyjątki ale jest ich za mało. Zresztą teraz większośc ma freezy po upade...

Odezwal sie PRO z wieloletnim doswiadczeniem , ktory juz WIELE wojen wygral:D
nauczysz mnie walczyc w wojnie bo nieumiem prosze :( aha i powiedz mi co mam zrobic by po kazdym dedzie nieplakac tak jak to napisales ?;( ;( ;( ;(

ohh IRONIO...

Guardian anubite 12-01-2007 20:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rev'ico (Post 1192715)
Odezwal sie PRO z wieloletnim doswiadczeniem , ktory juz WIELE wojen wygral:D
nauczysz mnie walczyc w wojnie bo nieumiem prosze :( aha i powiedz mi co mam zrobic by po kazdym dedzie nieplakac tak jak to napisales ?;( ;( ;( ;(

ohh IRONIO...

Akurat nie twierdze ze ty nie umiesz walczyć ...

Bartas15 12-01-2007 21:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Guardian anubite (Post 1192720)
Akurat nie twierdze ze ty nie umiesz walczyć ...

Lol jeszcze nie dawno pisałeś ,że Nemesis to nooby i nie potrafią walczyć ,a Rev'ica cisnołeś na forum...
Żal.pl

Jinikao 12-01-2007 21:44

Hehe ja juz kiedys guardiana zjechalem:] i od tego czaasu sie nie zmienil nic, a nic

Guardian anubite 12-01-2007 22:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bartas15 (Post 1192775)
Lol jeszcze nie dawno pisałeś ,że Nemesis to nooby i nie potrafią walczyć ,a Rev'ica cisnołeś na forum...
Żal.pl

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jinikao (Post 1192884)
Hehe ja juz kiedys guardiana zjechalem:] i od tego czaasu sie nie zmienil nic, a nic

Bo to nooby .. napsiałem że sa wyjątki , Rev'ico nie jest best playerem ... ale już jak pojdzie na battle wie jak walczyc o to mi chodzi.

Jinikao... jeżeli myslisz ze jeżeli zjedzie mnie człowiek twojego pokroju to się zmienie to się mylisz.

Zwykły Gracz w Tibie 13-01-2007 00:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Guardian anubite (Post 1192947)
Bo to nooby .. napsiałem że sa wyjątki , Rev'ico nie jest best playerem ... ale już jak pojdzie na battle wie jak walczyc o to mi chodzi.

Jinikao... jeżeli myslisz ze jeżeli zjedzie mnie człowiek twojego pokroju to się zmienie to się mylisz.

A ty byś tylo o tych pokrojach...Zmień Słownictwo Bo To Się Już Nudne Robi...

Guardian anubite 13-01-2007 00:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zwykły Gracz w Tibie (Post 1193362)
A ty byś tylo o tych pokrojach...Zmień Słownictwo Bo To Się Już Nudne Robi...

Podaj teksty w których "nałogowo" uzywam słowa "pokrój i jego odmiany"

tibiaq 13-01-2007 09:37

Guardian nie głupio ci troche że wszyscy uważają cię za niewiadomo kogo ?

Ja narazie nic do ciebie nie mam.

Corsolopussy 13-01-2007 09:44

Guardian jestes takim frajerkiem ze szkoda gadac =S...
Ile Ty masz gnojku lat? gowno znaczyles na berylii, gowno zrobiles, nie Tobie kurwa pizdo oceniac co kto robil, zrob cos sam, ZROBIONYM PRZEZ SIEBIE CHAREM,GRAJ SAM A NIE Z MAMA ,TATA, DZIADKIEM, BABCIA sharerze jebany,to kurwo pogadamy.Bedziesz tutaj kozaczyl ,pyto pokaz na co Cie stac, zrob swojego chara to pogadamy frajerze x)

tibiaq 13-01-2007 09:50

@up do mnie to było ?

Szkut 13-01-2007 11:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tibiaq (Post 1193563)
@up do mnie to było ?

Nie sadze, zwlaszcza ze post zaczyna sie od "guardian"

Zanaffar 13-01-2007 12:31

Guardian jesli nie chcesz zeby nie lubilo i jechalo Cie coraz wiecej ludzi to zrob tak jak corso, poprastu przestan udzielac sie na forum i bronic swoich "prawd".

Bartas15 13-01-2007 13:06

Podajcie nick tego patafiana.

Zanaffar 13-01-2007 13:10

ktorego patafiana?? :p :p

Guardian anubite 13-01-2007 13:41

Ten post będzie dłuższy i przeczytajcie go zanim znowu na mnie wjedziecie.

Wjerzdzacie na mnie bez podstaw.. bo mówię co myśle.. i w większości mam rację???? Co zrobią 50sorców bez lidera... Jedyna szansa takimi charami to nie dochdozic do gildi zebrać sie na ventrilo i wparowywać 3x na dzień ciągle innymi name (zakładając ze mamy do dyspozycji 30charów [przynajmniej 20 magicznych]) na ekspowiska sorców z ruin , i wybijanie ich a reszte pozostawienie Nemesis Se i Lifestyle. A faktem że jest to nie możliwe i Lifestyle niema zapału do walki , a Nemesis mało wie o walkach , oraz nie posiada się 30charów po 50lvle. Dlatego też wyjaśniłem na czym polegają moje poglądy na ten temat i jeżeli ktoś twierdzi że nie mam racji , proszę napisz to ... nie obraże się ale zrób to grzecznie i bez wyzwisk bo one świadczą tylko o twojej kulturze osobistej. Pozdrawiam

Namitura 13-01-2007 15:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Guardian anubite (Post 1194070)
Ten post będzie dłuższy i przeczytajcie go zanim znowu na mnie wjedziecie.

Wjerzdzacie na mnie bez podstaw.. bo mówię co myśle.. i w większości mam rację???? Co zrobią 50sorców bez lidera... Jedyna szansa takimi charami to nie dochdozic do gildi zebrać sie na ventrilo i wparowywać 3x na dzień ciągle innymi name (zakładając ze mamy do dyspozycji 30charów [przynajmniej 20 magicznych]) na ekspowiska sorców z ruin , i wybijanie ich a reszte pozostawienie Nemesis Se i Lifestyle. A faktem że jest to nie możliwe i Lifestyle niema zapału do walki , a Nemesis mało wie o walkach , oraz nie posiada się 30charów po 50lvle. Dlatego też wyjaśniłem na czym polegają moje poglądy na ten temat i jeżeli ktoś twierdzi że nie mam racji , proszę napisz to ... nie obraże się ale zrób to grzecznie i bez wyzwisk bo one świadczą tylko o twojej kulturze osobistej. Pozdrawiam

Milcz !!! X( NIC niewiesz, niemasz zielonego pojęcia jak było!!!
Gdy nemesis se dołączyło do war wygraliśmy dwie "open battle" potem rizzlaa wyjechał a całe gipo położyło lache ta ten serwer i przeniosło się na elysie. Wtedy pozostało nemesis paru polaczków z ls i dwóch swe raffu i clodachu.
Cała reszta nuubów w stylu "daark" itd była nieaktywna. To właśnie nemesis planowało i wykonywało "sneak attacks" Kloed, Arithael, Aradna, Rober Grus itd. oni są przykładem tego że nemesis działało chociarz było nas duzo mniej. A co do oferty excaila polacy odeszi za free a aktywnych swe wykupiliśmy i zostaliśmy wystawieni, ruin wygrało koniec. Daark pallka dosięgnie sprawiedliwośc na thorii :) Jak widzisz dzisiejszy mój post był w stostunku do Ciebie dosc miły więc proszę Cię niezabieraj głosu o sprawach o ktorych niemasz zielonego pojęcia!

Ps.Wala mag żaluje że nieudało mi się Ciebie utłuc na berylii za to pyskowanie na forum ale widze że ruin zrobiło to za mnie :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:01.