![]() |
@DDoS
Cóż, tak się tylko wydaje, na prawdę anime jest dość... pouczające. Wie ktoś, gdzie mogę znaleźć anime na podsatawie mangi SAIYUKI? Wiem, ze jest podobno słabe, ale chciałbym obejrzeć. |
Fate / Stay Night <=== Wyjeb*** anime bardzo mi sie spodobalo i chcialbym oj chcialbym zeby z gry fate hollow ataraxia zrobili anime bo w fsn nie powiedziano wiele ciekawych rzeczy...
Noi mam kolejna prosbe o anime niezadlugie niezakrotkie ale fajne noi nie szukam jakis komedi przez cale anime tylko zeby fight byl ;] I najlepiej zeby mozna bylo ogladnac online bo ze sciaganiem to nie za bardzo ;] |
@Czego~
No obejrzalem dwa odcinki "Hanbun no Tsuki~" i wedlug mnie, jest dobrze ^^ Zobaczymy jak sie rozwinie, jutro dokoncze. @DDoS Dzieki! Zabiore sie jak tylko znajde chwilke. Oyasuminasai! |
Milano8 jako fsn ci sie spodobało to proponuje ci Zero no tsukaima na anime.wbijam.pl niby nie ma podobieństw lecz tak samo jak w fsn jest watek romantyczny hrhr, walki na spoko poziomie , animacja jak i muzyka tez sa calkiem udane no i najważniejsze główny bohater (laska) tez przyzywa sługę (chlopaka)(Na odwrót żeby nie było) wiec jak dla mnie podobieństw było całkiem sporo aby zacząć ta serie no i oczywiście nie zawiodłem sie na niej
ps.są 3 sezony każdy po około 12 odcinków. Oyasumi ps2. A jak naprawdę zależy ci na samych walkach i całkiem udanej fabule to polecam ci niby dziecinnego naruto którego oglądam po dziś i nie mogę doczekać sie nowych odcinków które wychodzą przeważnie co tydzień. (Za 2 tygodnia będą 2 tzw. Naruto Shipunded Special hyhy |
Wyjaśni mi ktoś jak jest ze sprawą napisów? Te typu .ssa, czy .ass działają normalnie. Chodzi głównie o .txt- te się spóźniają/spieszą. Nie jest to raczej wina odtwarzacza, próbowałem około 5. Może trzeba by było je jakoś przekonwertować?
|
Cytuj:
odcinki online znajdziesz na www.veoh.com |
Cytuj:
Inne odtwarzacze zapewne też posiadają podobną funkcję. |
Cytuj:
|
Posiada ktoś może już napisy do 188 ep Bleacha ?
|
Cytuj:
@top Hah, wziąłem się za Haruhi... |
szukam jakiegoś fajnego nie zbyt długiego wciągającego anime bez większego ecchi...
|
Cytuj:
Cytuj:
btw. koszyk ty ze szczecina ? z ciekawosci moge zapytac jaka ulica i gdzie ? ;] |
Cytuj:
Hanbun no Tsuki ga Noboru Sora do tego: Hoshi no Koe Saikano Kimi ga Nozomu Eien also Koi Kaze Jak widziałeś, moge podac więcej. ~~Torrent pusty ; / |
dzięki,sprawdzę hoshi no koe,bo reszta to romanse/ecchi+ ...
jakieś Jeszce propozycje :P? |
Interlude
3 odcinki kazdy po 40min, 0 ecchi ani romansow. @no ba. Jak chcesz top zagadaj do mnie na gg to ci powiem dokladnie bo tutaj spoilowac nie chce. |
Ooo,ktoś tu oglądał Interlude ^^ zrozumiałeś,o co chodzi na końcu? Bo ja tak średnio ; p
|
@Rayza
Obejrz Hanbun no Tsuki ga Noboru Sora, warto ;) @Czego~ Dzieki, naprawde fajne anime, co prawda nie spodziewalem sie takiego zakonczenia a raczej zlego, no ale zostalem mile zaskoczony, a moral tez poruszajacy. Takze polecam wszystkim! |
Cytuj:
Cytuj:
@down, jakieś szczegółe dla niedorozwiniętego Nariego? ; P. Zresztą to nie jest aż takie ważne, po prostu będę ściągał z dołączonymi napisami. |
Cytuj:
@Rayza Żaden z tytułów które podałem, nie podchodzą pod ecchi... @Nari Kumpel mówi, że bawi się w subowanie - nawet na subedicie Ci pójdą dobrze napisy, jak zmienisz FPS. |
A ja znowu z zupelnie innej beczki. Czy ktoś z was golądał Serial Experiments Lain?
Jak wrażenia? Spotykałam się z całkowicie rozbieżnymi opiniami. Jak dla mnie cała seria miażdży 8o |
@Tana
Widziałem, nie podobało mi się jakoś. <cry> no i kolejny dysk 400 GB pełny za chwilę :) Teraz czekanie aż skończą się torrenty ściągać (Inukami; Hikaru no Go; Tengen Toppa Gurren Lagann; Darker than Black). Jeszcze mam 40 GB wolnego, więc jak ktoś ma coś ciekawego do polecenia (aby nie romansidła :P) pisać. |
@Tana
Ja poddalem sie po jednym odcinku :S Kiedys dokoncze. |
Cytuj:
|
Cytuj:
http://img264.imageshack.us/img264/7041/fpsak9.jpg A potem: UWAGA! Plik ze zmianą FPS pokaże się dopiero po odpaleniu epa minimum 1x http://img264.imageshack.us/img264/571/dgdsmh5.jpg Zmieniamy FPS epa na taki, jakie mamy suby. @ Na 2gim screenie miało byc zmieniamy : DDD Ten trick nie zawsze działa, ale w wiekszości przypadków @down Kimi ga Nozomu Eien, jak masz ochote na dramacik ^ ^ @downagain Zajebiste. |
@Czego~
Nieno, jestes moim idolem :/ @Topic Obejrzalem Hoshi no Koe, anime skladajace sie z jednego dwudziestominutowego odcinka. Jest naprawde dobre, wlasciwie u mnie podczas ogladania mialem podobne odczucia jak przy Byousoku 5cm. Wyobrazcie sobie tylko, ze jeden mail idzie 8 lat... Sciagam Sky Girls i torrentuje Kimi ga Nozomu Eien, jak myslicie, co najpierw obejrzec? @Edit Torrentuje jeszcze Place Promised In Our Early Days, ogladal ktos? Tego samego autora co Byousoku~ i Hoshi no Koe ^^ |
ja ci polecam Pale Cocon tez 1 odcinek 25 min chyba. Swietna historia i wg mnie bardzo prawdopodobna przyszlosc. Albo Kigeki
Cytuj:
|
@DDoS
Widzę, ze dałes się namówić! To dobrze, dobrze... Jesteś widzę znawcą anime, wiesz gdzie obejrzę/ściągnę Saiyuki z polskimi napisami? |
Kigeki to OVA, ma tylko 1 odcinek. - jak ktoś ma źródełko skąd moszna pobrać będę wdzięczny (no youtube / no rmvb, avi w ostateczności mkv/ogg)
Pale Cocoon też OVA, tylko 1 odcinek. - już na torrent. Wole coś długiego, ale chyba ściągnę oba z nudy :P @up, niestety do z polskimi napisami nie mam :) ja głównie ściągam z ang sub / audio z torrentów, jestem dość cierpliwy i nawet ściągam gdy torrent ma 2 seedów :P @Grocix - Place Promised In Our Early Days- alternatywa II Wojny Światowej, ciekawy film. |
Comedy (Kigeki) i Pale Cocoon są zajebiaszcze. Kigeki to bardziej ułamek pamięci który trwa 11min. Ale warto.
Pobrało mi się Blue Drop~ - awesome ? |
Topic - No to jak tak każdy proponuje to zaproponuje Sekirei skonczone jakos 2 tygodnie temu a tu taki maly wstep
Sahashi Minato jest kompletnym nieudacznikiem. Dwukrotnie oblał egzaminy wstępne na studia, nie ma powodzenia u dziewczyn i jest bezrobotny. Mimo wszystko ma duży potencjał by zostać Ashikabi – jednym z tajemniczych "mistrzów" prowadzących walki 108 cudownych dziewcząt i krzepkich kobiet, zwanych ‘Sekirei'. Gatunek – akcja, ecchi, harem, supernatural, komedia ------------------------------------ Offtop Juzefek proszę naucz sie czytać ze zrozumieniem zanim zaczniesz podważać moje racje (Napisałem wyraźnie około a nie po 12 ....) Oyasumi (to już ten czas dla niektórych z nas) ;> |
jakby ktos bardzo chcial, to sa juz polskie napisy do 188 ep Bleacha
TUTAJ. @Edit. Obejrzalem, nawet nawet. Pozostalo czekac na nastepny odc : P |
obejrzałem Hoshi no Koe i czuje jakiś nie dosyt....
to takie 1 epowe ova będące czymś w rodzaju monologowego [więcej mono- niż dialogów było] pamiętnika z dnia dzisiejszego i następnego/poprzedniego....jakby akcja działa się-środek akcji i ciach koniec :| czuje jakiś niedosyt...ale było ciekawe |
@Up
No nie?:P @Topic Zdecydowalem sie jednak na razie na Sky Girls, obejrzalem 6 odcinkow i moze byc, jako cos niemeczacego i niewymagajacego myslenia ^^ Kimi ga Nozomu Eien dopiero sie sciaga, a ze mam plany na weekend to obejrze pewnie w przyszlym tygodniu. Oyasumi! |
obejrzałem Pale Cocoon anime tak zaparło mi dech w piersi ze stwierdzam za CG I DN które uważałem za świetne/genialne to po prostu anime z ponad przeciętym pomysłem a PC było wspaniałe....
to takie z bardzo podobnych podłożem psychicznym w fabule jak w matrixie ale bez złej sztucznej inteligencji a wizji zniszczonego pustego pozbawionego 'szczęścia' świata gdzie technologia zastąpiła podst. elementy życia jak światło słoneczne....jednym słowem bardzo mi sie podobało @--- czy tylko ja przeważnie mam takiego farta ze pisze ost. lub przed ost. post na stronie xD? |
@DDoS
Prosił bym, abyś wyraził swoją opinię o HnG kiedy obejrzysz choć jeden odcinek. @Topic: Ponaiwam pytanie: Gdzie obejrzę/Ściągnę Saiyuki z polskimi napisami? |
Gob z polskimi subami dostaniesz tylko 2 wersje ale śmiało obejrzyj bez znajmosci pierwszej bo jest ona praktycznie o dorastaniu ekipy sanzo co powinieneś znać z mangi ;s
Link do anime http://www.mininova.org/tor/914577 suby http://animesub.info/szukaj.php?szuk...uki&pTitle=org Z tego co pamiętam spiesza sie 3 sekundy wiec ustawisz sobie na opóźnienie i będzie git pzdr |
Znacie moze strone (stronki) na ktorych mozna obejrzec online (z napisami po polsku) 3 serie Zero no tsukaima oraz Melancholy of cos tam xD (dziewczynka z pomaranczowymi wstazkami na glowie) , bede bardzo wdzieczny ;]
|
zeronostsukaima.wbijam.pl / anime.wbijam.pl< znt
kreskowka fani - haruhi ją chyba każdy zna..... |
Dawno mnie tu nie było, ale maturka za rok więc trza się uczyć.
Ktośtam (sorki za to określenie, ale mam słabą pamięć do imion/nazw/ksywek) napisał że ma "długą listę" a tam 10 pozycji ;p. Ja mam coś koło 140 pozycji, a nie uważam tego za szczegolnie wielką listę. A teraz pytanko: Poleci ktoś jakieś ecchi/slice of life/harem ? Ważne żeby było ładne, śmieszne, a jak na końcu wyciśnie łzy to już całkowicie super. Corgar Frizz |
@Corgar
Ecchi... Może Tonagura? Lekko przesadzona, ale fajna. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:10. |