![]() |
Cytuj:
|
na 50 skila walnolem dzis w czlowieka 83:)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Zapominacie, że podczas blokowania takich potworów jak gs, orsh czy bk potrzebny jest POZIOM. Masz skille 200/200 i 85lvl, co z tego jak padasz na hita ?
Masz poziom 15 i skille po 80/80, co z tego, że gs może cie na hita wziąść ? ( nawet przy takich skillach ) Pozatym jak sobie wyobrażasz opłacalność na potworach, skoro co chwilę sie uhasz bo on cie jedzie do reda w 2-3 sekundy ? Skille bardzo ważne są przy samodzielnym expieniu :) Przy blokowaniu także, ale jak masz wysoki lvl to skille grają mniejszą rolę. |
Skille
Ja na 13 lvl-u mam skille 42/40. I ciągle rosną xD.
A moje eq to : p-set, dark helmet, beho shield, serpent sword i buciki. |
Cytuj:
|
ja przed hackiem mojej BYŁEJ postaci numero uno, miałem 17 level i skille 54/56.niestety...;(
Chociarz mój najomy ma 70 level i skille 90/90. Ja planowałem na 20 level gdzieś tak 61/60... |
Ja mam na 13 lvlu knightem skile 49/52. Dobre są te skile jak na ten lvl?:confused:
|
mam knighta na 23 lvlu mam skille 55/53 i zamiezam wbic niebawem 60 sworda
Pytanie:jakie skille powinienem miec?? |
Średnio
MaM knighta 12lvl i skille 42/40 showd .
Wydje mi się że są średnie i chce dojść do 65/60.B) |
W 3 tygodnie takie skille ...
Cytuj:
|
Ja mam 57 Knihgt i mam skile 85/83
I skiluje na monku lub slimach |
najlepiej jest trenić na slimach :P
tylko nigdzie nie ma slimów wolnych bo albo ktoś treni, albo przychodzi ci 8 sorcerer i bije z różdżki ^^ jednym słowem wkur*******, szczególnie na non-pvp ja mam 20 knighta skile 59/60 trenie na rotach ^^ na razie mi to nie przeszkadza ;]:] |
;]
skille powinno sie miec takie aby spokojnie mozna bylo sobie poexpic ja np na 32 lvl ma 72/70 i w maire dobrze sie expi zalezy czy wolisz bic potworki dluzej ale szybciej zaczac expic czy poswiecic czas skillowaniu i szybko zabijac monsterki
pozdro :p |
Gdzie jest najlepszy resp smilów do skilowania???????
|
Machete? Radzilbym ci przejsc sie po depo i posuzkac katany czy gdzies nie lezy
|
Nie nawidze grac Drutem :p wole Knighta albo Sorca :p
|
Moim zdaniem robienie skilli 100/100 na 10lvl są bez sensu.
Padniesz kilka razy i juz masz kilka ładnych tygodni skillowania w tył. Najlepiej wibc z 20-30lvl i 4mlvl i dopiero sobie skillowac. Mozecie sie ze mna nie zgodzic bo ja sorcerer ;p |
a ja polecam tak: zaraz jak wyjdziesz z rooka kupujesz jakis sprzet: p armor dwarfen shield jakies miecz legion helmet plate legs i zwykle buty, idzesz skilowac ggdzies tak do 65 / 65 70/ 70 a pozniej juz tylko expic ( no.... ) skile exa/cluba / sworda i shielda wpadna pozneij takze na expieniu, a na 70/70 bedzie sie juz milo expilo ( zaleznie tez tego na czym chcesz expic )
|
Tak czytam ten temat i sie śmieje, patrząc na wypowiedzi takie jak:
Cytuj:
Żeby nie było przedstawie swój sposób na skille: Odrazu wbijam skille 63/63 i potem expie ile sie da, potem ew. jak chce zmienić miejscówke do expienia to dobije jeden, dwa skille aby lepiej szło. |
Noob, Noob...
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=5928
Opcja szukaj nie boli.... baaa szukaj- ten temat jest przyklejony!! Qźwa człowieq jesteś boski:D pzdr. dla Ciebie |
hehe
ja na 23 mam skille 80/70
|
Ja mam knighta na Harmonii i mam na 16 lvl-u 55/55 i mi nie jest zle isc np: na guarda (ciezko mi idzie ale jakos :)) co prawda guard mocno wali ale mnie po 50 nawyzej :) mysle ze 55/55 w clubie to nie sa zle skille :):cup:
|
Cytuj:
@topic skiluje sie do tylo ile ktos chce jednym na 20 lvl wystarcz 55/55 dla innych 70/70 na 20 lvl to za mało :) |
Takie pytanko małe :
Mianowicie, jeżeli mam na 14 lvlu skille 50/50 to: a| skillowac dolej (jak tak to do ilu) b| dobić 20 lvl i uzbierac na shielda lepszego (mam dvarwena) i skillowac na slimach ?? |
Skille zależą od tego jaki masz styl gry - możesz mieć na 20lvl- skille po 70, a mozesz miac na 30lvl skille po 55 xD
Mi jak grałem knightem skille nie wadziły - miałem je fatalne ale się dało grać (69/66 na 42lvlu ;p) |
Cytuj:
Ze skillami jest tak..musimy trafic do krwi chociaz raz na minute zeby rosl np sword..a z shieldingem jest tak samo musimy dostac chociaz ras na minute zeby shielding szedl dalej.. |
@up
Nie bzdeć. Nie trzeba dostawać blood hitow zeby rosl shielding. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
obecnie mam knighta ze skilami po 42
....mialem juz knighta na nebuli na 23 lvl bylo po 70 :D i 5 mlvl:) |
Przeczytałem pierwsze 3 strony, później już nie wiec jeżeli jestem nie w temacie to sry, ale ja mam knighta na 15 lvl ze skillami juz 53/51 i chce nabic do 60/60 a jak nie to przynajmniej do 55/55. Wydaje mi się że to dobre skille ale jak ktoś uważa inaczej to niech napisze jakie powinienem nabić.
|
Powinno się nabijac 80/80 ale to indywidualna~ sprawa każdego knighta.
@down Nie mowie ze trzeba wbijac takie skille od razu.Czytaj ze zrozumnieniem ^.- |
Nim wbijesz 80/80 to Tibia Ci sie znudzi -.-
|
wg mnie zależy jak kto woli...
chcesz szybko zabijać potwory? bij wysokie skille chcesz grać 4 fun? nie skilluj wogle i potem sie męcz... ja wybrałem sposób nr 1 narazie mam 13 lvl i skille 61/61 Trenuje do 70 potem exp do 40 i skille do 80 A więc jak kto woli :P |
Witam razem z moja nowa postacia :p ;) . Wielki powrot Azatara na arene tibi witam wszystkich tibijczykow z astery znow zaczynam od zera . Tym razem bede grał Knightem - hmmm skill powazna sprawa ja proponuje zrobic na rotach skille po 55/55 po expic do 20 levela kupic np k armor , dragon shield polowic rybki i leciec na slime (albo kupic jajka) podbiajamy do 70 a pozniej to juz wasza osobista sprawa czy lecimy do 100 czy expimy a skill sam rosnie . Pozdrawiam wszystkich tibijczykow medatorow forum i zwariowanych adminow :p :D
|
Cytuj:
|
Ja również wole nabijać skille na niższym lvlu, niż potem ze skillami 40/35 męczyć się z silniejszymi mobami, bo słabsze dają za mało expa :)
Co do paladyna, to trzeba przyznać, że skillowanie nim jest pracochłonne i po dłuższym treningu może boleć nas nadgarstek od ciągłego podnoszenia spearów/kamieni :P Niby skille palkowi lecą szybciej, ale w rzeczywistości knight szybciej nabije potrzebne skille... 2h podnoszenia włuczni może już się naprawdę znudzić ;) Jeśli chodzi o skille, to ja zwykle paladynem (trenując na ghoulu/monku/koledze) nabijam tak: 8-15lvl - 60+ 15-20lvl - 70+ lvl30 - 80+ zaś knightem: 8-15lvl - 65+ 15-20lvl - 75+ lvl30 - 85+ Dalej to już można sobie pozwolić na solowanie lepszych potworków :] |
Jak wy to robicie ze na nisich levleach macie wysokie skille ja zaczolem na mainie 8 lvl ze skillami 16/17 potem CALY CZAS SKLLOWALEM no i jak sworda trenuje to po jakims czasie troll deda idzie nastepny ... I w koncu skille 27/26 i avans levela ;p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:36. |