![]() |
Cytuj:
|
Szpieg?
Szpiegów rise ma w gildi i to nei jednego prawda Garax xd?
|
Cytuj:
Nie uda ci się :d |
:(
Rozszyfrowałeś mnie :( Dedektywie Monk. JAK CI TO SIE UDALO!!!!!????
Japa psie jesli nie wiesz ocb :), tylko wtajemniczeni wiedza ocb. |
A Ty jesteś wtajemniczony??
...No pewnie... |
Widze ze odziwo nikt nie wkleil jeszcze wiec :
Krell Mar 21 2008, 23:30:22 CET Killed at Level 105 by Golezin Mirius Boskonovitch Mar 22 2008, 00:14:12 CET Killed at Level 88 by Nirek Devilek and by Tenshinkhan Klepalismy jeszcze Alyllyre ale Nobi za nisko zrobil salto i nam nie pyklo ^^' Spadam spac, dobranoc no hej bruklin rzadzi ziąąąą. |
Cytuj:
|
@up
znaczy ja nie wiem czy to trap byl wiem ze zrobili massloga na krella a ja potem dolecialem jak alyllyra juz biegal gdzies tam w krzakach ;d;d btw. Zycze wszystkim wszystkiego najlepszego z okazji swiat wielkanocnych ^^ |
Dzisiaj rano bez szemrania bierzcie sie do jaj malowania :)) malujcie wszystkie bez wyjatku, i te z majtek i te z wrzatku :))
Wszystkiego naj naj :D |
Cytuj:
Nawzajem ;) |
Rony Clend
Mar 22 2008, 10:38:37 CET Killed at Level 126 by Cria Andan and by Tenshinkhan Duchsterek Mar 22 2008, 11:01:10 CET Killed at Level 123 by Devres and by Toksong Dzoszua Xmen Mar 22 2008, 11:05:59 CET Killed at Level 71 by Xardas De'fire Wesołych Świąt. :evul: |
Gratki!
gz fragow!! Czy Duch~ padł za botowanie?? Bo nie przypominam sobie zeby trzymal z Roxandami.
Wesołych Świąt!!!!!!!!! Pozdro. |
Rony i Duchsterek padli za bota ;p no chociaz sa lepsi niz sepiritz bo umieja ustawic autoleczenie potionami na bocie XD
|
:)
Tak wlasnie myslalem xd Dzieki za odpowiedz.
A za co Aly~~ chcieliscie ubic, przeciez on oficjalnie mowil ze nei bierze udzialu w warze. |
Cytuj:
Taaa tobie wszyscy wszystko mowią, ogarnij się cieciu. |
Hawan my wiemy ze garax to spy i dobrze nam z tym lubimy miec spyow, wiec nie produkuj sie gowniarzu bo jestes niczym lub nikim...
:evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::e vul: |
Cytuj:
Oj hawan, hawan cieciu :D Myslisz ze to jest 40 lvl i bedziesz robił pa na mnie z Ablinkusem i Manis Slayerem? daj dowodzik ze szpieguje :) |
No duch bocil jak nic. Lord nemek tez? :confused: bo sie cos nie pochwaliliscie...
|
@up
oj Madzia nie wtykaj nosa gdzie nie trzeba xdd |
Redemption w wojnie :]
Rosi _/ :D |
Cytuj:
|
Wow, ale ty jesteś fajny^^ Podpisz mi sie na klacie plx
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A mi chodziło że każdy kij ma dwa końce ;P
Wesołych Świąt, Alleluja <3 ;* |
Cytuj:
|
Wesołych Świat ;)
|
Redemption w wojnie? " We are neutral etc etc..." ehhh co za bambusy ;p
Pozdro dla Getura :) ps. życzę wszytskim wesołych świąt, bambusom z roxando również :) |
Cytuj:
Po 2. Łeb masz jak bambus. |
To Rise juz raczej na ob nie wyjdzie :/
|
Kto w Wielkanoc se zarucha temu zając da malucha, kto nie ruchnie nic w te święta, zając sobie zapamięta i za rok gdzieś o tej porze zając ruchnie cię na dworze. WESOŁYCH ŚWIĄT!!!!
|
Rise widze ze zmeniliscie podejscie do gry, kiedys byliscie znami w wojnie a teraz jestescie po prostu huntowani wiec na ilosci wrogow wam juz nie zalezy. Wiec uwaga Morgana zaczyna sie duze pekowanie :)
wesolych swiat |
Dwa kurczaki w koszyku siedzą,
i rzeżuchę sobie jedzą, baran w szopie zioło pali, pewnie zaraz się przewali. Ksiądz za stołem już się buja WESOŁEGO ALLELUJA Najlepszego chłopaki i dziewczyny. Pozdrawiam, Mateusz ;* |
|
No to ze strony Vica to chyba skonczyla sie wojna z tego co napisal przed chwila na forum :)
|
Taaaak,ciekawe jaka ta oferta Rogsatha :baby:
@down Niemożliwe raczej, nikt by nie przyjal Vicka do roxando po tym jak wyzynal im ludzi :P poza tym pomysla ze to jakis trick. Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze ( no ale im kasy nie brakuje chyba ) |
No wlasnie mnie tez to ciekawi xdddd nabór do Roxando XDDDDDDDDD?
|
Po dzisiejszych wydarzeniach nie mam slow juz na nic,nie mam dla kogo tutaj grac.Bye
Hail morgana _/ |
Wojna miala byc taka dlugaaa ;)
|
Poprostu kilku osoba braklo "jaj" :D
|
A może po prostu kilka osób za dużo pkowało i wkońcu obróciło się to przeciwko nim?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:01. |