Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Morgana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=188)
-   -   Hyde Park (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=204501)

Elesar Inferno 16-06-2009 02:27

Opi i Digeff? chybas sie kurwa z choinki urwal?///////

Elesar Inferno 16-06-2009 02:28

ile jeszcze macie kasy lewt? chyba ni za dyzu??

Serowel 16-06-2009 08:46

Cytuj:

Wydaje mi się że co najmniej połowa będzie mieć więcej kasy od Ciebie, no chyba że masz mniej niż 300k to 95% :)

J.Rabbit 16-06-2009 10:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elesar Inferno (Post 2569257)

jakies 9kk left daje rade :D. Jak zejde ponizej 5 to zaczne botowac.

Wiecznyodpoczynek 16-06-2009 10:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jaz (Post 2569255)
10?

Katrila, Klosu, Gremar, Olaf, Kolek, Czipsu, Zwidek, Nikke, Bsp, Diabllord, Opi, Digeff, Ali mam wymieniac wiecej? Kilka osób z Aldory, na pewno o kimś zapomniałem jeszcze z Furory..

Ty, ale Olaf i Kiju mają swoje własne chary. Nikke i BSP nie są z Furory.
:)

xBardolekx 16-06-2009 10:31

a katrila jak sami zauważyliście jest retired i nawet do nas na venta nie wchodzi ;d więc >fail< a czipsu benek też ma własnego chara ;d

edit
a ali to jest mekkron miszcze moje ;d

J.Rabbit 16-06-2009 10:33

ratilt , sowx, gedd, norf, jibav, spaaw, imargam, has'ek, yubov, dwa diablordy i moge tak do bialego rana :D.

edit: @up ciekawe od kiedy ali to mekkron? ;D chyba od momentu jak nikke to victoriano

xBardolekx 16-06-2009 10:39

gedd ma konto ale nie miał chara już długo, norf? hahahahahahahahahaahahahhaahahahahahahahahahaha no comment, jibav? nie znam, spaaw? toż to olaf który ma chara więc fail ;d, imargama nie widizałem na vencie od dwóch wojen wstecz, hasek yubov to samo, dwa diabllordy są ale raczej tylko 1 graa. jak ali nie jest mekkronem to jacek nie jest mudry morem lol ;x

J.Rabbit 16-06-2009 10:47

tylko pamietam tych z poprzednich wojen. Norf przeciez gral na wadeem z tego co pamietma to ziomek kloca. Jibav to koles z aldory zwykle dostawal jakiegos 130+ sorca. Hasek przeciez ogarnial doną albo akonem ,a po wojnie nimi botowal. yubov aka misiek bodajze gral keephem, a diablordy graly master the arrow i meraviglioso. Do tego dorzuce jeszcze brollika ,ktory zwykle biega na najwyzszych magach :)

Jezior666 16-06-2009 11:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez J.Rabbit (Post 2569348)
ratilt , sowx, gedd, norf, jibav, spaaw, imargam, has'ek, yubov, dwa diablordy i moge tak do bialego rana :D.

edit: @up ciekawe od kiedy ali to mekkron? ;D chyba od momentu jak nikke to victoriano

od kiedy? od kiedy twoja stara cie urodzila

Toiowo 16-06-2009 11:34

Rosi napisz to ze sami ogarniacie charami ! tyle ze bez furory nie pozwalaja wam wyjsc z pzta ... a wiec shutp up ... hahaha

btw Rosi wiem ze to jest Hyde Park ale napisz kiedys cos madrzejszego :)
Kazdy zna prawde wiec wiesz....

Majsterdejvis92 16-06-2009 11:49

Ale wiecie co wam powiem ciekawego Kura jednak nie da rady uwlonic sie od tej gry i dalej musi w nia grać wiec jeszcze nie raz odwiedze kanaly i gremba siedzacego w nich ;] .
Apropo moich 2 zgonow w dzien to poprostu ludzie czekali na furore nic wiecej na ten temat sie nie wypowiem ;p bylo minelo i tak poszedl by sie j... Majster ;]

xBardolekx 16-06-2009 11:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez J.Rabbit (Post 2569362)
tylko pamietam tych z poprzednich wojen. Norf przeciez gral na wadeem z tego co pamietma to ziomek kloca. Jibav to koles z aldory zwykle dostawal jakiegos 130+ sorca. Hasek przeciez ogarnial doną albo akonem ,a po wojnie nimi botowal. yubov aka misiek bodajze gral keephem, a diablordy graly master the arrow i meraviglioso. Do tego dorzuce jeszcze brollika ,ktory zwykle biega na najwyzszych magach :)

kłosu i norf? spadłeś z drzewa czy jaki chuj? wadeem grał tylko klocu. danką ogarniał kolek? hę? keephem nie wiem kto grał ale misiek grał ernestem jeśli już.

Maax'ior 16-06-2009 12:14

Z tego można wywnioskować, że większość charów z Flow była sharowana.

Yanne 16-06-2009 12:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maax'ior (Post 2569411)

no i co z tego-.-, wszyscy sharują konta, ja sharuje tez!:P ale fakt faktem... na aurea bez liderów wyjdą się bić na morganie zalogują pójdą na boat i się kończy wszystko... : )

meravi 16-06-2009 12:35

Cytuj:

bystry jestes... a grasz w takie gry, ogarnij sie...

Arav_ras 16-06-2009 12:54

Cytuj:

Niestety tak,bo gdyby nie to ludzie musieliby siedziec po 15h w tym syfie tak jak ty teraz.

Wiecznyodpoczynek 16-06-2009 13:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Toiowo (Post 2569391)
Rosi napisz to ze sami ogarniacie charami ! tyle ze bez furory nie pozwalaja wam wyjsc z pzta ... a wiec shutp up ... hahaha

btw Rosi wiem ze to jest Hyde Park ale napisz kiedys cos madrzejszego :)
Kazdy zna prawde wiec wiesz....

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Powiedz kto cię zrobił, pójdę i cię pomszczę...

Arav_ras 16-06-2009 14:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wiecznyodpoczynek (Post 2569469)
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Powiedz kto cię zrobił, pójdę i cię pomszczę...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wiecznyodpoczynek (Post 2568425)
zabiłem tam więcej osób, niż ty ciepłych obiadów w domu miałeś.

I jak tam, wypucowałeś sobie już rurę w kanale?

Człowieku,ogarnij się...

Yanne 16-06-2009 14:35

rosi wraz z dolaczeniem do flow updatował sobie bluzgatora na tibia.pl xDd
Lolajnosc flow nie zna granic
huo yuandia 2x ani razu flow nie wpadlo a duuuzo was bylo : )

Wiecznyodpoczynek 16-06-2009 15:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arav_ras (Post 2569505)
Człowieku,ogarnij się...

Człowieku wyjdź i nie trzaskaj drzwiami.

Bez kitu, czytając wasze posty i patrząc na poziom wypowiedzi zastanawiam się, czemu przed aktywacją konta lub w trakcie rejestracji nie przeprowadza się testów IQ, lol.
Chociaż z drugiej strony, gdyby coś takiego zrobić, to nie mogli byście anonimowo wypowiadać się w sieci, bo w życiu i tak nie macie nic do powiedzenia.

Grebol 16-06-2009 15:31

Letki i Komisarz to pedofile hahahaah

Yanne 16-06-2009 15:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grebol (Post 2569588)

juz wiem jak dostac wszystkie wasze noob chary komi i letki!, podjade do waszego miacha powiem ze mam 270msa przybije piatke z dizeciakami i dostane całą liste + vent acc do flow xDDDDD

meravi 16-06-2009 15:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grebol (Post 2569588)

ja wiem, Ty wiesz, ale czy odrazu wszyscy musza...

Arav_ras 16-06-2009 15:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wiecznyodpoczynek (Post 2569568)
Człowieku wyjdź i nie trzaskaj drzwiami.

Bez kitu, czytając wasze posty i patrząc na poziom wypowiedzi zastanawiam się, czemu przed aktywacją konta lub w trakcie rejestracji nie przeprowadza się testów IQ, lol.
Chociaż z drugiej strony, gdyby coś takiego zrobić, to nie mogli byście anonimowo wypowiadać się w sieci, bo w życiu i tak nie macie nic do powiedzenia.

Ale ty kurwa jesteś głupi.Skończ pierdolić o ludziach skoro gówno o nich wiesz,sam widocznie masz kompleksy i starasz sie je jakoś tu leczyć.Brakuje ci argumentów na pikselach to wrzucasz na rl mimo że jak już wspomniałem NIC o nikim nie wiesz.
Mówisz o animowemu wypowiadaniu się? Będziesz w Krakowie to daj znac,są wakacje tez się moge wybrać do Warszawy i kurwa zobaczymy czy też będziesz taki cwaniak.

Wiecznyodpoczynek 16-06-2009 16:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arav_ras (Post 2569599)
Ale ty kurwa jesteś głupi.Skończ pierdolić o ludziach skoro gówno o nich wiesz,sam widocznie masz kompleksy i starasz sie je jakoś tu leczyć.Brakuje ci argumentów na pikselach to wrzucasz na rl mimo że jak już wspomniałem NIC o nikim nie wiesz.
Mówisz o animowemu wypowiadaniu się? Będziesz w Krakowie to daj znac,są wakacje tez się moge wybrać do Warszawy i kurwa zobaczymy czy też będziesz taki cwaniak.

No spoko, jak będziesz w Wawie, to złap samolot do Holandii i wpadnij do mnie, czy mamusia nie pusci? :(
Sam pieprzysz głupoty o innych, o których gówno wiesz i usłyszałeś gdzieś piąte przez dziesiąte i sam sobie dopowiedziałeś wątek, a jak ktoś o tobie tak pojedzie, to jest źle, cnie?

Prawda boli? Brak mi argumentów w pixelach? Skąd możesz o tym wiedzieć jak nawet ze mną nie rozmawiałeś? Żal mi cię jebany przez psa w dupę hipokryto.

Poza tym, skoro sam jesteś taki cwany, to po co na forum piszesz, zamiast mnie znaleźć i zrobić co masz zrobić? Przyjedź, ustawimy się i zobaczymy ile z tego wyjdzie, adres chcesz? Na bilet ci dać?

Edit:
Nie mówię o anonimowemu wypowiadaniu się tylko o anonimowym wypowiadaniu się.

Btw. chcesz kupić jakąś postać? Może kolejnego chara dasz sobie zrookować? :cup:

J.Rabbit 16-06-2009 16:08

Nie umawiajcie sie z wiszem. Mowie mu bede w warszawie tego i tego dnia. Na to wiszu "bede sie uczyl do egzaminu". Przed wyjazdem wbijam na kompa patrze ,a Rosi thern od 8 rano juz na*******a w monstery! JAJA Wisz i jego rl life pozdro.

Bansujjacy_lukasz 16-06-2009 16:19

Jak ostatnio chodziłem sobie po foldzie w poszukiwaniu golden coinów, to spotkałem moich kolegów - białe miśki, nie zastanawiając się, poszedłem zagadać, nie musiałem czekać na rezultaty..

Thumedan
Jun 16 2009, 14:30:31 CEST Died at Level 182 by a polar bear

Delarev 16-06-2009 16:30

Łukasz!
Łukasz!
Łukasz! :cup::cup:

Majsterdejvis92 16-06-2009 17:28

Jun 16 2009, 14:30:31 CEST Died at Level 182 by a polar bear

Ewidentnie wychodzi na to ze chlopakom z Take over zepsul sie bot i party healing :D . Uwazajcie misie potrafia byc niebezpieczne ^^

Toiowo 16-06-2009 18:12

Rosi kurwa przestan pierdolic ... jestes naprawde pojebanym czlowiekiem .... w Holandii naprawde za duzo ziola jarasz .... jestes w wojnie 2 tygodnie a kurwa kozaczysz jakbys cos zrobil na morganie.

btw "Powiedz kto cię zrobił, pójdę i cię pomszczę... " tym tekstem wlasnie wykazales swoje IQ ... zenujace ta gra zrobila z Ciebie popierdolenca ...

sry za przeklenstwa, tak wyszlo :)

Serowel 16-06-2009 18:29

Smutne, wszyscy tak wjeżdżają biednemu Rosiemu a temu brak argumentów żeby się bronić :(

Victoriano _/ http://www.***********.com/240898151.html

Bansujjacy_lukasz 16-06-2009 18:50

Ohh pogadam z Lodowymi Wiedźmami by was nie wpuszczały do siebie, bo tylko bałagan robić potraficie,a także puszczę plotkę na całą Tibie, taką że nawet Rotwormy was zblokują przed AB kanałami..

Yanne 16-06-2009 18:54

cuenca hattrick... 3x padl 3x w ten sam sposob... dont u learn anything?:P

Wiecznyodpoczynek 16-06-2009 19:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Toiowo (Post 2569771)
Rosi kurwa przestan pierdolic ... jestes naprawde pojebanym czlowiekiem .... w Holandii naprawde za duzo ziola jarasz .... jestes w wojnie 2 tygodnie a kurwa kozaczysz jakbys cos zrobil na morganie.

btw "Powiedz kto cię zrobił, pójdę i cię pomszczę... " tym tekstem wlasnie wykazales swoje IQ ... zenujace ta gra zrobila z Ciebie popierdolenca ...

sry za przeklenstwa, tak wyszlo :)

Lol, bez kitu, jak czytam takie teksty, to jestem za aborcją, eutanazją i legalizacją posiadania broni.
Człowieku, wiesz o mnie cokolwiek? Poza tym, że mam pixela w grze Tibia?

Do Holandii jadę na wakacje, jeśli jakoś pomoże to twojemu rozrośniętemu ego. Poza tym od kiedy wypowiadanie własnej opinii jest równoznaczne z tym, że jest się alfą i omegą? Lol...

Widzisz, frajerzyno za pięć groszy - jestem i zawsze będę od ciebie lepszy, wiesz dlaczego?
Bo mam wyjebane w to, czy ktoś uzna mnie za idola, wzór, pojeba, czy niespełnione dziecko atomowej rewolucji, bo i tak prosto w ryj powiem mu co o nim myślę, tak jak teraz mówię (w sensie metaforycznym) tobie:

Wy*******aj z takimi tekstami, bo gówno o mnie wiesz. Przeczytałeś jeden z setek postów, które kiedykolwiek napisałem i myślisz, że znasz mnie tak, jak byśmy w jednej piaskownicy babki stawiali.
W dupie byłeś, gówno widziałeś.
Kthxbye

Toiowo 16-06-2009 19:30

<placze> lol? moze nastepnym razem zastanow sie zanim cos napiszesz

Napisalem w poscie xxx ze kazdy zna prawde etc.. a ty wyskakujesz z idiotyczna riposta ... ktora nie ma nic na celu...

"Lol, bez kitu, jak czytam takie teksty, to jestem za aborcją, eutanazją i legalizacją posiadania broni.
Człowieku, wiesz o mnie cokolwiek? Poza tym, że mam pixela w grze Tibia?" puknij sie w głowe , to takze Ciebie dotyczy ...

Szczerze mam wyjebane w Ciebie ... :)

"W dupie byłeś, gówno widziałeś.
Kthxbye "

PS. skoncz pierdolic farmazony jaki ty jestes elo ...

Wiecznyodpoczynek 16-06-2009 19:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Toiowo (Post 2569854)
<placze> lol? moze nastepnym razem zastanow sie zanim cos napiszesz

Napisalem w poscie xxx ze kazdy zna prawde etc.. a ty wyskakujesz z idiotyczna riposta ... ktora nie ma nic na celu...

Szczerze mam wyjebane w Ciebie ... :)

W dupie byłeś, gówno widziałeś.
Kthxbye

PS. skoncz pierdolic farmazony jaki ty jestes elo ...

Tak znasz prawdę, że gówno wiesz, bo zapewne jesteś jednym z tych ludzi, którzy mają kolegę, który ma znajomego, którego kuzyn od strony ciotki widział kiedyś kogoś znanego.

I jak byś miał wyjebane, to byś nie odpisywał na moje posty, a tym bardziej nie pisał rzeczy, które nie mają miejsca.

Toiowo 16-06-2009 19:43

mhm jednak sie mylisz bo akuart cos wiem ... ;)

Ja proponuje juz skonczyc to cale gowno ktore tu powstalo
Lepiej dla wszystkich, mniej nerwow itp .... :cup:

Grebol 16-06-2009 20:09

Powiem Tobie Rosi ze jestes wiekszy idiota niż myślałem. Ośmieszasz się na forum. Jesteś gorszy od Bardola rly. Wsumie Bardolek walczy juz kilka lat i moze cos mowic o wojnie a tu przychodzi chodzacy mwal co wyjdzie na OB i padnie a historie walk na morganie zna z tibiCam a na forum pozjadał wszystkie rozumy. Kolego idz spać napisz za miesiac posta moze bedzie bardziej inteligentniejszy.

Yanne 16-06-2009 20:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grebol (Post 2569908)
Powiem Tobie Rosi ze jestes wiekszy idiota niż myślałem. Ośmieszasz się na forum. Jesteś gorszy od Bardola rly. Wsumie Bardolek walczy juz kilka lat i moze cos mowic o wojnie a tu przychodzi chodzacy mwal co wyjdzie na OB i padnie a historie walk na morganie zna z tibiCam a na forum pozjadał wszystkie rozumy. Kolego idz spać napisz za miesiac posta moze bedzie bardziej inteligentniejszy.

niz ten co cytuję?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:20.